WOOPA.se

Ojdååå. Igår var jag inne på en "gratis sida" som många pratar om.. När jag hade klickat på en länk och gjort det man skulle så skulle jag klicka på "klar" men då fanns det ingen sån. Väntade ett tag och sen updaterade jag sidan. Klickade då på samma länk igen för att jag tänkte att kanske "klar" fanns på sidan man var inne på. Men då kommer det upp att jag har blivit bannad ?! och att det kommer att kosta mig 50kr om jag vill ha tillbaka mitt konto. Jag blev bannad för fuskförsök.

Så jag skickade iväg ett mejl till sidan igår på morgonen, och har fortfarande inte fått något svar. Tycker att det är sjukt dåligt att jag ska behöva betala för att det är problem med deras sida. Hoppas verkligen att det löser sig på ett bra sätt. Annars mina vänenr så kommer jag lägga ut namn på den här sidan, och då får ni gärna berätta för era kompisar om att den sidan suger.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hej! Jag tycker du kan lägga ut namnet på sidan ivilket fall... dom har ju redan sagt att du är bannad och måste betala om du vill ha ditt konto tillbaka. Dom får väl ha tydligare instruktioner hur man reggar sig. Säkert inte bara du som gjort sådär! Bra att du mailat dom! :)Kram

2009-08-13 @ 17:10:33
Postat av: nelia

fin blogg

2009-08-13 @ 19:39:58
URL: http://nnelia.blogg.se/
Postat av: BabyMamaDrama - by Caroline

Hej! fin blogg!!!

ska vi följa varandra på bloglovin?



För ny musik kolla också gärna in: http://coolwhateva.blogg.se/

2009-08-13 @ 20:26:54
URL: http://babymamadrama.blogg.se/
Postat av: Emma

Vill du ha fler läsare till just din blogg?

Bli medlem på

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=emmaamina

och höj din statistik!

2009-08-13 @ 20:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0