Dåliga föräldrar!

Någonting som jag verkligen inte tål är ouppfostrade barn. Barnen kan vara hur gulliga ibland, men mestadels riktiga monster. Jag vet några barn som är riktigt jäkla ouppfostrade. Jag fattar inte varför vissa skaffar barn när dom inte klarar av att uppfostra dem ?

Vems fel är det att baren skriker, slåss, river, biter, förstör och inte lyssnar. Jo föräldrarnas, Jag och min mor vet att det inte föds snälla barn. Alla barn är onda när dom föds. Då menar jag verkligen ALLA! Det är föräldrarnas uppgift att se till så att barnet lär sig hurman ska uppföra sig. Det är inte upp till förskolorna och daghemmen att lära barnen det.

3 förskollärare plågas varje dag av ett ouppfostrat barn, som tar all tid så de andra barnen bli jäkla misshandlade av andra barn som inte heller är ouppfostrade, sen lyssnar de onda inte heller på när man säger till. Det gör verkligen många galna. Jag vet inte vad jag kommer att jobba med när jag blir stor, men ett som är säkert är att jag inte ska bli förskollärare. Jag hatar att behöva plågas genom att behöva säga till samma sak, gång på gång på gång för att ett barn inte lyssnar, och jag hatar att behöva säga till barn för att dom kastar mat runt om hela matplatsen, jag hatar att behöva säga till barn som slåss. Klart att barn blir arga och gör vissa saker, men barn ska inte göra sånna saker bara för att göra det.



Kommentarer
Postat av: Anonym

åh mysigt..

2009-10-07 @ 15:20:43
URL: http://designbyjessica.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

klarar inte av sånt jag heller...

2009-10-07 @ 15:37:11
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: MS | › Michael Jackson ♥

haha vilken skön bild!

2009-10-07 @ 15:40:46
URL: http://msundin.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha kan jag förstå, jag praoa på det i våras :) rena självmordet...

2009-10-07 @ 15:41:49
URL: http://miski.blogg.se/
Postat av: Nisa

Du har helt rätt, kunde inte sagt det bättre själv!!



Hatar ungar som springer runt och svär o har sig...:).

2009-10-07 @ 18:53:09
URL: http://nisai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0