You know i'll be okay

Här får ni ett gäng bilder på mig, mig och mig. Jag lekte lite gangster, bara för att det var roligt. Jag har hittat en rolig låt. Den är gammal, från 90 talet. tänk att jag är född då! Men jag var iaf ner på stan, hittade en snygg tröja som jag inte vet om jag ska köpa ännu. Jackan hittade jag inte, så den ska jag skicka efter. Sen så köpte jag lite smink, ansiktsrengörings saker och så köpte jag skydd till min phone. Jo jag var på banken och beställde ett bättre kort, så jag kan köpa saker i appstore, haha. Nä. Men det är bättre, så jag kan ta ut pengar var och när som helst utan att behöva slösa 10 kr.  Jo jag har köpt mat också. Till mig och mor min. som jag ska laga innan hon kommer hem, så mamma om du läser det här, som du säkert hinner göra din lilla mobilnörd ;) så smsa mig och säg när du är hemma.

okej, gäng och gäng, men 4 iaf. Mer än vanligt. Förvånade över att jag är så häftig, och inte det minsta konstig? Nä, tänkte väl det.

 

Sen har jag även börjat klura på en ny design. Jag har en ide. Men jag behöver nya skor först. Jag ska köpa dem i örebro eller karlstad. Måste bara åka dit först alltså.

Jag tar det nästa vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0