äventyr

Var ute på äventyr med lina ikväll, hamnade efter ett besök till coop hos richard där vi såg på tv och hade väldigt trevligt. Prick som i våras. Var då säkert inte sista gången. Lite motion kan man då allt behöva. Juste! Skulle kolla om det var gratis vecka på gymmen i stan.

Nu tänkte jag tjocka mig lite med cola och godis och faktiskt somna till någon film.

dumtratt

Sitter på skolan nu, snart börjar min sista lektion för idag. Ska bli skönt att komma hem, men bara inte för tidigt, finns inget att göra idag. Elle inte någonting jag orkar göra idag. Men nu ska jag bege mig från datorn och sätta mig vid skolbänken

Jo, biljetterna till sthlm i oktober är bokade.



Nu....

.. Sticker jag snart iväg till skolan. Kommer säkert at bli en lång dag. Fryser masser, för det är typ kallt utomhus. Huvva! Nu ska jag packa ihop mina skol-saker. Sen cyklar jag iväg i kylan. ♥

Omgjort

Rummet, undra hur länge jag lyckas hålla det städat.

Fanta ♥


Wihi

Har gjort om i mitt lilla rum. Bilder kommer upp imorgon, orkar på riktigt inte nu. Nu ska jag se tv och käka gotta! ♥

Blä

Har gjort det där blek tänderna hemma grejjen, man ska däremot göra det flera gånger för att man ska kunna se om det funkar. Men en sak är då säkert. Det är inte gott. Det var väldigt plågsamt, men vi får väl hoppas att det funkar då, just för att det var äckligt.

standing in the light.

Har just haft en hemma gjord ansiktsmask med citron i på mig, känner mig riktigt freeesh nu. Jag gjorde ansiktsmasken själv. Den funkade verkligen superbra. Var inte sista gången jag använde den kan jag då säga.

Tänkte kanske göra en tandblekning sen. Men jag vet inte. Sen den saken som jag har beställt har jag bestämt mig för att skicka tillbaka. Jag behöver inte det, jag klarar mig nog fint utan den. Allt kommer eftersom.

Ska nog hitta på någonting trevligt som att städa ihop i mitt rum och göra det lite mysigare nu. Tror att jag ska sätta upp min svarta hylla någonstans i mitt rum igen, med hjälp av pappa. Ska nog försöka få det gjort nu i veckan. Så att jag har någonstans att lasta av mig saker, och någonstans att sätta ljus. har så många, så dom rymms inte i mitt rum just nu. Men snart ska ni se.


Bilder

Bilderna från igår kommer jag att ladda upp kanske senare idag, om jag inte somnar, är helt galet trött. Ska nog ( när det börjar bli mörkt) tända ljus oh sätta mig och läsa en bok och bara mysa på med godis och dricka. Tror inte att finns någonting bättre än att bara vara själv ibland. Längtar redan tills det. Sen på fredag blir linigrrrl 18 Så då blir det säkert party. Sen kräftskiva med tha family och sen helgen efter det ska jag nog till umeå. Jag har fullt upp länge nu. Enda lediga helgen jag har är vecka 39. Sen vecka 40 ska jag till sthlm. Sen är det säkert någonting efter det med.

Nu ska Jag iväg med syster till ica och hande godis.


looking

Sitter hos Camilla nu och alla har nästan farit. Kommer typ hit någon snart. Har varit både rolig och knasig kväll. Superroligt med singstar sen nu vet jag ärligt talat inte alls egentligen längre vad det är som händer och har hänt. inte bara ikväll utan mååånga gånger. Livet är allt bra underligt. Kommer vara tvungen att tänka ut det här någon dag. men jag kommer inte kunna göra det själv. Jag behöver hjälp av den inblandade. men troligast så kommer jag inte att få det. Hatar att kanske behöva göra samma igen. samma som jag gjorde en gång tidigare.

Men livet hade kunnat vara underbart. Jag kände det ikväll. "saker hade kunant vara annorlunda, men ingat att göra åt det den här gången. Men vem vet vad som händer nästa gång.

vem?

Camilla fick ett sms från någon helt okänd, så vi kollade på hitta.se och fick fram att han hette johan och bodde i göteborg, alltså ingen som vi känner.

C: Vad hette han ?
E: Johan
C: Johan vad?
E: Johan Palm
C: nä, speckeröd
E: nähehe Johan Palm
C: Nä, Ulven
E: nä, Palm, ska vi se eller?

Han heter Johan Selven och vem fan är det? Ivaje fall inte johan palm, tyvärr.


Party på G

Nu är det party som gäller. Har tillochmed klackskor på mig idag.


off

Sticker iväg oh hämtar millisen nu, sen ska vi göra oss finare än vad vi redan är!


oslagbara


sparkar höstlöv

Wihoo. Städar i mitt rum, det är ju sådär super roligt. Måste verkligen bli bättre på blocka ihop efter mig, så jag kan ha fint. Tänkte plocka fram alla mina ljus idag och ställa iordning fint.



to make it right

Jag har nu kommit till insikt om en viktig sak i mitt liv. Jag behöver inte det jag beställde, så nu har jag skickat iväg ett melj och avbeställt det. Ska istället vara riktigt tuff och slut äta godis och onyttiga saker varje dag, kommer vara svårt, men jag får väl typ köpa digistive eller riskajor istället. oh tuggummin, jag behöver nog bara någonting att tugga på.
Idag ska jag städa i mitt rum, sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske åker och hälsar på någon. Kanske gun, det var längesen jag var där. Annars kanske mormor bara. Vet inte vad jag ska göra ikväl heller, men jag har somsagt några valmöjligheter.












she wolf - shakira

aaaaaoooooo

Sara har fortfarande inte svarat på mitt sms. Så jag vet inte hur det blir ikväll. Antingen blir det mysig hemma kväll hos mig eller wii kväll hos sarisen. Får helt enkelt se hur det blir. Nu sitter jag iaf i mitt rum med en godis påse - tack pappa ♥ Ska fixa en design åt lina tror jag, om hon hittar bilder som hon vill ha till headern. Sen när jag väl har gjort headern så går det ganska snabbt. Bara en liten vecka kvar nu tills Lina blir 18! Najjs.







Studsmatta





Home

Är hemma från skolan nu, känns riktigt skönt. Ikväll ska jag hitta på någonting och mysa med MER och choklad och riskakor hade jag tänkt. mmmmmgott! Ska börja bli bättre att ta bilder tänkte jag.. har verkligen bara kamerorna liggandes ibland. men det får man faktiskt har jag hört.

Sen idag har jag och min proekt grupp fått svar på mejlet vi skickade till en skola i sthlm. Första veckan i november tänker vi nog åka ner. Så det kommer att blu väldigt roligt. Vi ska käna ihop lite pengar, sen kanske vi får betala lite själv, men pata burkar är ju bra. Sen sälja fika bröd och vanligt bröd. Sen kommer vi nog vara klara strax efter jul hoppas jag. För vi tänkte börja skriva raporten nere i sthlm.

På tal om sthlm så ska jag ner det 3 gånger i höst, i oktober, sen med projektgruppen sen ska jag troligast ner på höstlovet med. Najjsnajjs. Kommer att bli en bra höst.



"header, vilket roligt ord"

Sitter på skolan och har webdesign, ska typ göra en analys av en hemsida, typ se om den ahr bra design eller inte. Har valt en fin liten sida om morötter. Hittade den igår och den är gode fiine.  Vet dock inte hur jag ska börja skriva. Men det löser sig. 

Haha, min lärare är lite lustig.

tears

Idag: Engelska B, Svenska B, Historia, Lunch, Psykologi A, Webdesign Hem

pjhuuu

Äntligen klar med den nya designen fick bli någonting enkelt, orkar inte ha så tjorvig design under hösten och vintern. Om ni inte ser så råder jag er att klicka Ctrl + F5 så ska det nog funka.

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Är super trött. Imorgon börjar skolan 10 över 8 och då har jag läxförhör.. jobbigt. Menmen, det ska nog gå bra. Måste siga upp tidigt imorgon oh duscha. Så klockan ställs på 06.00 Men det är ju fredag så då kan man vara lite extra fin. Hoppas bara inte att det blir varmt och jobbigt.


nyttnyttnytt

Sitter hemma och pluggar massa engelska. Fick 26 glosor som vi ska kunna till imorgon, det suger verkligen inte bara lite.. Menmenmen, Så kan det vara. Tror att den här dagen har varit superlång. Det känndes så. För webdesignen var superseg och sen så hade jag hål i två timmar sen bra två lektioner. Så det var inte så roligt. Funderar på att gör om min design nu snart. Tror att det kommer bli supernajjs. Kanske bara går tillbaka till min gamla header, men någon annan bild i och svart bakgrund. Men vi får helt enkelt se, ska nog även byta ut mina annonser.

Rösta!

på mig hääär är nominerad till veckansblogg. Jag är ju bäst.


Godmorgon

Sitter i skolan på webdesignen och vi ska typ inte göra någonting speciellt idag. Sovde hos Camilla igår till idag. Det var riktigt trevligt. Idag måste jag titta saker på datorn hemma och mejla iväg en sak, sen ska jag titta massa åt mormor. Sen blir det nog kanske wiia med sara hemma hos henne. Vi måste vinna över världen helt klart. Sen vet jag inte alls vad som händer under skoldagen. Säkert någonting jobbigt.

I'm like a bird

Har shoppat idag somsagt. För 800 kr (!) köpte dom två stickade tröjorna och avarta jeans tights från GinaT och sen har jag köpt söta ballerinaskor från H&M och en kalender. Tröjorna var supersnygga! Kommer använda massa i höst och vinter :D

Efter maten ska jag vara med helene och sen ska jag vara med smackbulle, komemr bli superroligt!

hit me like a ray of sun


Onsdag: äta, datorn, mormor, stan, mormor, skola, svenskab, idrott, pa

shopping

Imorgon blir det jävlat säkert shopping innan skolan! Ska bland annat köpa detta..




Åh, juste. Du anonyma... vad menade du med att dra en gräns? haha

ERIKA!

Jag ville bara säga att jag har köpt ett måttband. För jag är bäst och snart snyggast!

ge mig iiiiiis

mm, gud ja. Shit vad roligt. Pappa har redan varit på coop utan att säga till mig, det betyder att han inte ska ut någonting mer idag. Alltså kommer jag inte kunan få någon migrän medicin. Roligt liv, absolut. Orkar inte gå på apoteket orkarorkarorkar inte. Nu hade det varit bra att vara hemma hos mammsen, där vet jag då att det alltid finns migrän medicin hemma. Här får jag helst inte äta det ens. Måste hursomhaver på coop, sen tror jag att jag ska packa lite saker och kanske vara hos mormor ikväll, men jag vet inte. Det beror på. Det är så mysigt där, dessutom kan jag bara gå upp imorgon efter jag har shoppat på stan lite med sakerna och ta skolsakerna och fara till skolan. fast jag kan ju fara dit imorgon på morgonen med. Vet inte vad jag ska göra.


one open eye

Tänk att den jäkla huvudvärken aldrig vill gå om, jag har fortfarande ont i mitt stackars huvud. Sen idag så ska jag iväg på coop iaf, jag måste köpa en kalender och kanske en hårinpackning, tråkigt att fara på coop själv, men jag tror att pappa skulle följa. Han sa det igår iaf, att han skulle på coop idag. Annars händer det nog inte så mycket. Blir nog bara att mysa framför datorn eller tvn ikväll. Funderar på att kanske spela lite xbox, men jag vet inte vad för spel isåfall. finns typ inga roliga. Jag vil spela mariokart. Men det är liiiiite svårt när jag inte har något wii. Tror att jag bara ska önska mig det i julklapp typ. Ett wii med två kontroller och mariokart. Lätt.



Asboring

Supertrååkigt att vara hemma. Jag har ätit lunch och funderar på vad man kan göra. Ska kanske ta ett bad? eller koka choklad och mysa och läsa. Elelr så stannar jag vid datorn och tittar på alla oupdaterade bloggar, Alla är ju i skolan.

morgon

Det är verkligen inte någon bra dag för mig idag. Tur att pappa måste ut en sväng sen. Då måstehan köpa migrän mediin åt mig. Annars så kommer jag troligast att dö av migrän någon regning dag. För imorse så vaknade jag med ett dunkande huvud och jag kunde knappt se. Mitt hvud dunkar fortfarande lika mycket. Skulle inte ha orkat vara i skolan. Det suger. Jag vill vara i skolan, det är mycket roligare än att vara hemma med huvudvärk så jag vill kräkas.
Måste hursomhelst köpa en kalender idag. Sen måste pappa köpa medicin, som jag sa.

Sitter iaf i min säng, i min berömda mjukisdress. ååh ♥♥♥♥ på den. Puss


Partysugen

Är jäkligt partysugen. Röstar för en klassfest riktigt snart!


Allt fungerar med en sked

Skolan var rolig idag. Fast det var varmt, Slutade massa tidigare än vad jag skulle egentligen, sen så efter skolan så for jag till sara där jag nästan tog på mig ett par jeanstights med hjälp av en sked, dom var helt galet trånga vid föttrna.. jag skrubbade mig på fingret under alla mina försök att töja ut dom. så nu har jag ett batman plåster på fingret och sitter i mitt rum med mjukiskläder och läser lite om allemansrätten och pratar på msn.. Tänkte egentligen göra lite psykologi också, men duktig som jag är har jag glömt pappret i skåpet.. Undrar vad jag ska hitta på nu ett tag.. är trött och har massa träningsverk och jag vill sova, men det är ljust ute, då kan jag inte sova så bra..

huttrar sönder gör jag

Jag sitter i mitt rum med balkongdörren helt öppen och fryser, pratar på msn, har ont i halsen och är helt galet sugen på pizza. Har varit och tränat idag, snacka om att det var jobbigt har ju inte tränat sen i maj. Tänkte gå och lägga mig i sängen snart.. men jag måste verkligen äta någonting innan jag dör. Det vr roligt att träna och jag saknar vissa delar av cheerleadingen. Typ som att vara vig och kunna göra coola saker. Det saknar jag. Men nu måste jag verkligen äta.

Ge mig pizza?

med isabelle









Vinden

Var upp en sväng på vinden igår och hittade lite saker. Gick pp dit för att leta fram mina uggs. Men jag hittade kläder med. 1 par jeans och två klännngar, en brun tröja och en svrt stickad väst. supersöt!  Idag har jag städat i mitt rum, gör det egentligen fortfarande man jag har tagit en paus. Har varit till busstationen och lämnat E och nu sitter jag och lyssnar på musik och äter lite yoghurt och äter ett digistive kex. Ska nog fortsätta städa snart. Om jag orkar, haha, nej men jag måste faktiskt städa..

Puss

Söndag

Idag är det söndag. Sista dagen på den här helgen. Känns ändå bra att det är skola imorgon. Måste verkligen lägga mig i tid ikväll så jag orkar upp imorgon till psykologin.. Sen måste jag gå på dummt natur och friluftsliv. Tråkigt. Måste verkligen byta den kursen.. Ska nog mejla till min syo, om jag bara visste vad hon hette.. det finns 3 och jag vet inte vem som är för bf. Ajja, annars så får jag väl gå dit imorgon och byta. Om jag inte gillar det förståss.

jag är i chocktillstånd *2

 

paus

Vet inte vad jag sak skriva, kommer inte att skriva på ett litet tag från nu.. så det får bli en liten paus, måste fundera över migsjälv och komma tillbaka, kanske på måndag, kanske om 2 veckor. vem vet?

Ha det riktigt bra tills jag är tillbaka

mjaaaou!

Jag har tänkt mycket på att alla har gått och förvandlat sig till kissekatter. Alla bara mjaoouar hela tiden. Lite underligt är det nog. Undra vad jag kommer att förvandlas till för djur, kanske en hamster, nejtack. Eller kanske en kissemisse, men det tror jag inte skulle hålla.. Tror att jag ska bli..eeen.. pingvin. Fast det är en fågel.. Så nej. Hmm. tror jag håller mig till att vara mig själv. Alltså en hyperaktiv trevlig girl som är bäst på att plasta in psykologi böcker.

Problem

Nu har jag problem.. Inte dunderstora, men nog stora för att det ska ta upp ALL plats i mitt huvud.. Problemet är att jag inte vet om jag ska ha högklackat eller mina vanliga svarta skor. Det är helt klart snyggare med klackarna men skönare med vanliga skor.. Det lutar åt vanliga skor, men då kan jag säga hejdå till snyggare ben för idag. Jo ikväll kommer den bästa hit till mig. Kommer bli bäst! Nu ska jag fundera vidare..

PUSS

dunkdunk dunkdunk

Med ett dunkande huvud har jag nu laggt mig i sängen för att sova. Hoppas att jag inte vaknar imorgon med samma förfäliga dunkande. Kan inte höra mina egna tankar.. Dags för en ipren och sen hoppas jag på att somna sött





fanfanfan

 

20/8-09

Jag sitter nu hemma hos sara. Slutade ca 1 timme efter att jag hade börjat. alltså kl10. Hon sminkar sig just nu, sen ska vi ner en sväng på stan. Sen ska vi nog kanske troligast tona mitt hår. Har tänkt sluta att färga det, så eftersom toning är mer skonsamt mot håret så är det det bästa för mig just nu. Imorgon kommer det att bli en väldigt lång och jobbig dag. kommer att börja kl 9 för att jobba med projektarbete fram till klockan 11 då jag har lunch i en timme innan jag ska gå på psykologin, sen webdesignen. Slutar typ 15.55.

Har förövrigt varit supersnygg idag. som vanligt.. Bara att ni inte får se, för jag är alldeles för snygg.


Nerdeey

Adjö

Nu sticker jag iväg till skolan, ska bli roligt att träffa min klass igen.. Kanske lite iaf.

schema


Kan verkligen säga mycket gott om mitt schema, men det blir säkert bra. Måste däremot byta natur och friluftsliv A till turism. annars lär ni hitta mig borttappad under en gran.

höst?

Nu är det nästan höst.. Det är för varmt för att ha riktiga höstkläder men samtidigt är det för kallt för att ha på sig sommarkläder. Det är verkligen ett tjorvigt väder ute hela tiden.

Imorgon börjar skolan och jag vet inte vad jag vill ha på mig.
Garderoben är full med kläder, men ändå har jag inget att ta på mig.
Det är helt galet jobbigt. Jag kan inte ha på mig mina fina jeans, för dom måste  jag (mormor) sy in. Sen vet jag helt enkelt inte. Har inget fint. Men jag kommer nog att komma på någonting, hoppas jag. Längtar tills det att jag får pengar, då måste jag handla nya kläder. Vet väldigt bra vad jag vill ha.. MEN kommer det finnas kvar?


Flytt

Känner ibland hur jag vill flytta hemmifrån. Äta vad och när jag vill. Men samtidigt vill jag inte lämna mitt rum, eller jo det vill jag. Men jag vill ändå kunna komma hem och veta att det alltid finns mat hemma, eller att jag inte behöver diska varje dag.

Jag vill kunna leva som jag vill iband, och ibland efter pappas regler här hemma. Jag kan tex inte äta vad och när jag vill, varannan vecka måste jag vara tystare än vanligt. Fast det kan vara ganska skönt att slippa handla och laga mat, slippa diska varje dag. Slippa att tvätta, även fast jag gör det ganska mycket.. måste fixa en tvätt korg i mitt rum.. hmm..
jobbigt.

Men för att kunna flytta måste jag ha ett jobb.. Det har jag inte.. Har inte försökt så mycket heller, kanske därför.. Men jag ska lösa det. Hoppas att jag hamnar på ett roligt ställe. Sen måste jag spara pengar, sen kan jag flytta. Fast jag behöver inte spara lika mycket pengar om jag flyttar med någon. Fast då måste den vilja ha alla mina kläder på golvet.. Den måste gilla makaroner, sallad och wok. Annars går det inte.. Sen kan den inte tvinga mig att äta om jag inte är hungrig eller inte tycker om maten..

Det finns många bra och dåliga saker med att flytta.. Just nu känns det som om det är bättre att bo hemma.

En rolig sak som jag just kompå att tänka på. Jag ska få låna morfars cykel massa. Åh, jag älskar den cykeln!  ♥

För vi är BästaKompisar


Någon en groda och jag i Luleå




PANIK!

Var 17 har jag lyckats slarva bort mina ipren när jag verkligen behöver dom.. Fanfanfanfan! Inte måste jag väl vara så slarvig. Måste leta i alla skåp om vi har nå hemma.


UPDATE!


Åh, ja.. jag hittade dom. Mina dagar är räddade.

ojojoj, små flickor på bussen som

0-15ae4e2776f1ad2326b5b8f8770296f2.png

Kolla varifrån!

ojojoj, små flickor på bussen som berättar påhittade historier där man kan få mvg + och pratar med rolig fejkdialekt och dom älskar mig och camilla så mycket att dom måste härma mitt skratt och camillas coola ord, ska lyssna vidare innan dom byter språk...
Puss <3


boys i cars

Efter ett hopp

Jää


mumms


"eeeh, vänta hur ser hon ut?"


Efter den här bilden tog vi våra saker och sprang en bit tills vi var säkra...


" tror du jag kan stå på händer på en hand? Fota"


jää! en hand!




PUSS

nanana

Sitter hemma hos sara medans hon fixar sig, hon har varit och solat och när hon är klar så ska vi ut och titta på reprisen sen så ska vi på stan och jag tänkte testa skorna som jag ska beställa. Eller så kanske jag köper dom in tha store. Vi får se helt enkelt. Imorgon blir det nog luleå tror jag.. får se. Trött är jag och längtar till skolan gör jag lite med. Nu ska jag läsa lite bloggar sen så har jag ju redan sagt vad jag ska göra.. '

Puss!

bingolotto

Helgen har varit massa bra. Känns som om igår var en jätte lång dag och idag var typ den kortaste dagen i världs historian. Fredagkväll såg jag och sara film hemma hos henne och jag sovde hos henne. Lördagmorgon fixade hon sig mycket fin inför jobbet och vi prommenerade in till busstationen, jag gick vidare till mormor där jag knappt kunde koncentrera mig på någonting annat än tiden. Sen träffade jag E utanför åhlens och vi gick på apoteket och på coop innan vi gick hem till mig för att inte göra någonting alls jätte länge. Sen åt vi lite mat, handlade godis, såg film och sov. Perfekt! Sen idag så har jag typ nästan inte lämnat rummet alls, har inte orkat.. Sen har vi spelat xbox, jag är bäst.. Sen så gick vi in till busstationen och sa hejdå.. det är aldrig roligt. Sen så gick jag upp till mormor där jag halvsov i deras ena fotölj till ljudet av lotta i bingolotto. Robban wells var där och en tant och en gubbe hade turen att vinna 1 miljon kronor var. Attans. Jag skulle ha varit med.

Just nu är jag Trött_super_fotbolls_flikka_99 och sugen på godis och cola, att bli tjockare än rymden är mitt mål.
(läs: trött som en 10 åring som just spelat massa fotboll)

updaterar imorgon. ADJÖ!

 

skor


Ska nog beställa

ASBRA!


Godmorgon/natt

Nu har jag kommit hem från sara. Vi gick typ runt en sväng imorse och det var ganska skönt. Men när jag nästan var hemma kände jag verkligen hur trött jag är.. Men det är kanske inte så konstigt igentligen eftersom att en viss person lurade mig massa inatt, fy. Vi hade jätte trevligt igår med hårinpackning och godis. Måste köpa cola ikväll när sara kommer till Piteå ikväll. Det har blivit hemskt att vara utan cola. Tur att skolan börjar snart. Då kanske jag inte behöver dricka så mycket cola för att hålla mig vaken. haha. Nä nu ska jag sova

GODNATT!

i väntan på bussen


Testaa




Ge mig lite mer - kick






Myskväll

Sitter hemma hos sara nu och vi ska ha myskväll. Mysigt kommer det att bli. Sen vill jag bara säga att Erik är bäst i världen på gitarr.


WOOPA.se

Ojdååå. Igår var jag inne på en "gratis sida" som många pratar om.. När jag hade klickat på en länk och gjort det man skulle så skulle jag klicka på "klar" men då fanns det ingen sån. Väntade ett tag och sen updaterade jag sidan. Klickade då på samma länk igen för att jag tänkte att kanske "klar" fanns på sidan man var inne på. Men då kommer det upp att jag har blivit bannad ?! och att det kommer att kosta mig 50kr om jag vill ha tillbaka mitt konto. Jag blev bannad för fuskförsök.

Så jag skickade iväg ett mejl till sidan igår på morgonen, och har fortfarande inte fått något svar. Tycker att det är sjukt dåligt att jag ska behöva betala för att det är problem med deras sida. Hoppas verkligen att det löser sig på ett bra sätt. Annars mina vänenr så kommer jag lägga ut namn på den här sidan, och då får ni gärna berätta för era kompisar om att den sidan suger.

i'm stupid - Ana Johnsson

Godmorgon!

Har sovit ganska dåligt inatt, har sovit dåligt i flera nätter i rad. Det är inte roligt. Längtar faktiskt jättejättemycket till hösten nu. Sen saknar jag min klass gode mycket. Faktiskt alla i klassen, jag måste ju ha någonting att skratta åt. Sen tycker jag att det har gått jättejättejätte lång tid sen det var PDOL, tiden bara flyger iväg. Lite jobbigt ja.
Lite irriderad är jag på en person och det hjälper inte att jag inte kan äta någonting hemma annat än middag. För vi har INGET jag tycker om. Asjobbigt. Sen vill jag inte äta middag hemma heller. För att personen jag är irriterad på råkar bo hemma hos oss. Det är ansträngande.

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske camilla vill följa lite på stan idag efter hon har jobbat.


Nu kan det väl ändå få bli höst?

In the club

Sitter hemma hos camilla nu, ska snart äta palt. Är inte så hungrig.. men det ska bli gott! Sen ska jag hem, kanske inte direkt efter jag har ätit.. men efter ett tag. Nu ska jag lämna bloggen för sig själv ett tag

PUSS!

Skor, skor och skor

Nu måste jag verkligen hitta ett par snygga skor.. Elelr rättare sagt bestämma mig för vilka jag vill ha eftersom att jag inte är gjord av pengar.. haha. Har hittat massvis med olika snygga skor. Synd att jag inte kan få alla. Eller köpa då. Köpte ett par skor förra året som jag lämnade tillbaka, sånna finns iår igen, är lite sugen. Dom är från dinsko. Sen har jag hittat skor på H&M som jag vill ha, sen även på halens. lite roligt är att skorna från dinsko har 8cm klack, H&M har ena paret 9cm och andra 10cm sen dom från halens har 11cm klack. Vet verkligen inte vilka jag vill ha. Synd bara att jag blir så förbaskat lång. typ 177 och kortare typ. Asjobbigt. 177 det är typ massa långt. ååh. kan jag inte bara få vara 163 lång, fatta najjs.

Teliaskräp

En sak som är jäävligt sstörande är att jag varken kan ringa eller skicka sms med min skruttiga teleon... Andra kan det.. för folk har både ringt och smsat mig. Tror ni att jag är liite irriterad? Det värsta är att det är precis som om jag inte skulle ha någon telefon alls. Tycker inte om skruttiga telia. Fast det är fortfarande bättre än halebop haha. Fan vad irriterande.. någon annan med telia som har samma problem?

just

Det har verkligen inte hänt mycket idag.. kan berätta senare.. för nu ska jag och camilla iväg en sväng till. Hörs sen!

PUSS!

ajdå

Nu kommer snart helene hit och jag tror att det är dags att klä sig nu.

smssss

Vaken. Eller är jag? Jag kan hur som helst nästan inte hålla ögonen öpnna. Kameran med alla bilder har jag hos lina, ska väl hämta den senare. Det var asroligt igår på picknicken, efter den så åkte jag och lina inlines, det var superjobbigt. jag dög vid datorn sen när jag kommit hem.. Sen idag har jag inga planer, tänkte inte vara hemma så mycket efter 4, kanske jag ska ringa till camilla och höra vad hon har för sig..

PUSS!

upp upp och ivääääg

Sitter hemma hos lina och väntar på sofie, linda och sofies kompis. Vi ska iväg på picknick! Kommer att updatera senare med bilder

Ha en bra måndags kväll

PUSS!

Dör

En sak som stör mig just nu.. Är att alla har sina jävla hissar och dissar listor.. Alla verkar köra det nu. Måste alla bara apa efter varandra.. Okej, om man gör det men låångt efter inte typ dagen efter någon annan.. Sjukt jobbigt att läsa. För alla verkar tycka typ samma jävla saker.. Kom på något eget ?

Klart

Nu har jag gjort det jag trodde skulle ta typ 2 dagar.. Jag har städat mitt rum. Det är kanske inte superstädat.. men det kommer det inte att bli för ens jag lämnar det här rummer för evigt.. Funderar på när syster kommer bli les på det lilla rummet.. jag är lett på det här fula avlånga skrutt rummet iaf. Jag är iaf less på hela våran skruttiga lägenhet.. hatar alla tapeter på alla väggar.. finns inte något rum jag gillar.. hmm. Nu ska jag vila och sen duscha. Sen ska jag få tag i helene. Får se vad vi hittar på..

07.30

Vaknade vid halv 8 imorse, trodde inte ens att jag kunde vara vaken den här tiden om jag inte gick skola eller jobbade.. Fast då hade jag förståss glömmt att tänka på älskade lilla skrikmaskinen som vi har varannan vecka. Vaknade av det värsta ljudet jag vet. Så kan ju inte säga att det var en bra morgon. Ska krypa ner i sängen och läsa lite, sen kanske jag somnar.. vem vet. Har inga planer för idag, annat än att jag tänkta försöka ta mig till coop med någon.. Vem vet jag inte. Hoppas förresten att det brjar regna idag och att vi får en ny bil idag med.. annars kommer jag nog vakna varje dag av samma oljud.

Vad ska ni göra idag?

PUSS!

med ett leende på läpparna

Har inte bloggat så mycket idag. just för att inget har hänt. Det stormade ett tag, och jag och syster spenderade tiden medans den värsta stormen var ute på balkongen. regnade och blåste super mycket. Det var roligt. Nu sitter jag bara vid datorn. Ska lägga mig om inte så länge har jag planerat.

Tråkigt. ..

Händer inte mycket alls hemma hos mig nu. Det coolaste som har hänt änsålänge är väl kanske att våran bil har dött. begravning någon dag framöver. Sen har jag tvättat klart. Läst bok och inte mycket mer heltekelt.

Design

Nu ligger Camillas design upp på hennes blogg som ni hittar HÄR



Jag är duktig och snäll idag som är hemma medans familjen är på stranden. Allt är för hemskt idag för att jag ska orka. Jag vill orka, eller är det det att jag faktiskt inte vill längre som har fått igång allt igen. Allt blev som då. allt upprepar sig i mitt huvud. Vill inte tänka. kanske därför som jag blir helt tom i huvudet, i hela mig. Kanske jag har svaret. kanske, behöver nog prata...med vem? jag vill inte prata med någon som känner mig, någon som jag bryr mig om. ingen jobbigt psykolog som är dum. Men det kanske är mitt enda val. eller är det? Jag måste ta itu med mina problem. jag kommer inte att klara att gå i skola och till en psykolog. jag vill inte att alla ska veta. Kan ju inte hålla det hemligt eftersom att det säkert kommer bli under skoltid. Nä. Jag kommer nog på någonting.

planera aldrig någonting

      

you can take my breath away

Nu har jag varit vaken ett tag och legat och läst, det är verkligen svårt att sluta läsa när man väl har börjat. Idag blir det nog någonstrand, och kameran ska med idag. Sen har jag även några saker som jag måste fundera över och bestämma mig. Känns elakt om jag bara testar 1 dag. Känner verkligen ångesten sprida sig runt om i hela mig. Nu ska jag sluta med mina söndags funderingar och istället längta till skolan och efter en till sak. Sen vill jag shoppa. MASSOR! Höstkläder och nya skor! har tittat ut, och vet precis vad jag vill ha i höst!

PUSS!

Listaa

OM MIG
Vad heter du? - Erika Vikström Sjömark
I mellannamn? - Maria
Vart bor du? - Piteå
Trivs du där? - Jodå
Brukar du läsa horoskop? - Jepp
Har du körkort? - Näj
Vad spenderar du dina pengar på? - Kläder, fest, godis och mat typ.
Antal kuddar i sängen? - orkar inte ränka nu.
Kan du baka bullar? - Ja, hallå. det finns ju recept 
Bläck eller blyerts? - bläck
Mc donald's eller burger king? - Mc donken
Är du allergisk mot något? - nästan
Äger du ett busskort? - snart kanske
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön eller röd
Hur ser du ut idag? - linne
Nästa mål i ditt liv? - bli glad
Hur svarar du i telefonen? - "hallå" "hej det är erika" "erika"
Vem ringde dig senast? - Camilla, helt nyss
Vad sa den som ringde? - hörde om jag orkade fara och handla lite
Antal timmar sömn inatt? - öh, jag vet inte när jag somnade.. och int eheller när jag vaknade
Sov du ensam? - Ja
 
 
 
SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: jag?
Såg dig gråta: pappa
Fick dig att gråta: antar att det var jag.
Du gick på stan med: Caroline och sofia
Skickade ett e-mail till dig: jävla facebook

 
 
 
 
HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? -vet inte.
Tar du droger? - Nej



FRÅGOR
Vad är du mest rädd för? - fåglar
Vilka kläder sover du i? - en stor tee
Vart vill du gifta dig? - vet inte.
Har du varit kär? - Jajjomän
Kör du bil? - ja, jag har ju inte körkort. så självklart kör jag bil. Dum fråga.
Har du ett jobb? - Egentligen fast kanske inte längre..
Gillar du att ha folk omkring dig? - ibland
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på?- tyvärr
Är du ensam nu? - nej, jag är själv.
Vill du gifta dig? - Kanske, vet inte
Vill du ha barn? - inte nu iaf. i framtiden
 

 
 
FAVORIT
Rum i huset? - mitt
Typ av musik?- allt bra
Månad? - Maj eller oktober
 
 
 
 
DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Ja
Köpt någonting? - ja
Varit sjuk? - är det
Sjungit? - Japp!
Sagt "jag älskar dig"? - ja
Velat säga till några att du älskar hon/han? - Nej
Träffat nån ny person? - tror inte det.
Saknat någon?- JA
Kramat någon? - ja
Kysst någon? - Nej

hjärta hjärta


kvällens...





Eller dagens, såhär har jag iaf sett ut hela dagen nästan.

i know

Nu tror jag att jag har kommit på halva svaret till min största fråga! Det är två saker. Tänker inte alls säga. Skulle vara helt sjukt att säga, men jag tänker fortsätta vara deppig, tänker inte ta tag i allt jobbigt än. För jobbigt, efter jag har slutat skolan kan jag nog göra det. Hur vet jag inte, jag vet bara att psykolog inte finns med på listan. hur kan en psykolog fråga
- hur mår du?
antagligen så mår man inte så jävla bra. just för att man går till psykolog.

Crazy unpredictable

Nu känns det som om jag inte vet någonting längre. Måste ta en paus från mig själv snart. Fan bara att det inte går. ATTANS! Tror inte att jag ska gå ut och gå eller så. Nä jag ska sitta och tjocka mig, jag ska bli tjockare än tjockast. Nä. Jo. Kanske. Jag tror att jag pratar med mig själv i tankarna, eller så tänker jag högt. Jag vet inte ens vad jag tänker eller skriver nu. Fan kan inte bara mina tankar komma tillbaka, minns inget just nu. INGET!

PUSS!

Coola

Har inte hänt så mycket idag. Imorse stack vi till phb, där var det super dimmigt och blåste ganka kallt, men väl i vattnet var det riktigt roligt. Det var så mycket dimma så att man nästan inte kunde se stranden. Super roligt! Sen flög det omkring någon fiskmås rakt mot mig några gånger, så fick jag plötsligt en jätte otäck tanke. Tänk om man skulle kliva på en drunknad fiskmås. Jag hade drömt mardrömmar i rästen av mitt liv.. på riktigt.  Sen torkade vi oss och sparkade och kastade boll med varandra, ( jag, caroline, sofia och maja ) Sen satte vi oss inne uti nimbys och jag åt sallad. Sen gick vi ut och solade innan vi tog 14 bussen till stan igen. Sen har jag bara varit framför datorn i sängen, förutom när jag for till coop, där jag köpte Cola chips och  choklad.
Ikväll blir det inte så mycket annat än att sitta inne på mitt rum och hålla mig ifrån annie.

Har faktiskt läst lite i boken "ljudet av ditt hjärta" tror inte att jag behöver säga författre eller så.. Alla vet nog. Måste bara säga att jag hatar den boken. Varför går det inte att sluta läsa? 

PUSS!!

star

Godmorgon. Idag blir det nog någon strand med Carro, sen efter det när jag har kommit hem lär jag vara lika död som dom andra dagarna, kommer altså inte orka någonting för ens typ 8 halv 9 ikväll. Undra varför det har blivit så. är väl så just nu gissar jag, när allt är som mörkast. Nu ska jag nog se film eller någonting och dricka Cola, ååh gott. 

Nöjd

Nu känner jag mig nöjd. Ska leta rätt på någon film nu, sen ska jag sova.

PUSS

again

jag gör om min header... Igen.

"nu ska jag gå och remembra mig"

Tror att det är dags för mig att sluta ljuga för mig själv nu. varför jag gör det vet jag inte, kanske vill jag bara dölja det så mycket för min omgivning genom att ljuga och säga att allt är bra. Kanske gör jag det så mycket att jag har börjat tro på det själv.

så finns du kvar


Carro och jag


Caroline


Sofia


mee


Sofia och Caroline


PHB

Is this how it's going to be?


Like it was before

Flytta på dig

Åh, tusan jäkla småbarn till att vara ivägen.

Extra

Nu Har jag suttit sen klockan 8 och pysslat med designer. Först med Camillas som nu är klar, ska bara sätta in den på hennes blogg. Sen halv vid 9 kanske så började jag med min, ska kanske göre headern lite störr, vet inte riktigt än.

Nu är jag riktigt trött och jag tänker sova.

Godnatt.

PHB






Godmorgon!

Idag vet jag inte vad som händer, carro frågade igår om jag ville följa och bada. Kanke jag ska göra det, komma iväg lite och slippa allt det jobbiga för en stund, fast dom kanske redan har hunnit fara.. Vem vet. Ska ringa om et tag och höra. Annars blir det nog att softa på balkongen och få lite färg.

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag ringa cärrow

mys hemma hos mig


deppig

Det enda bra som jag kan se med att vara deppig är att man inte vill äta alls. Det är nog det enda bra.

Hero - Enrique Iglesias


i väntan på bussen



PUSS!

Kom ihåg mig då - Lars Winnerbäck

Var ut en sväng till max med syster och Caroline, vi köpte mikshake, det var verkligen gott. Men nu har jag helt galet ont i magen. Kommer inte orka mycket mat, inte bra erika, inte bra.



Syster



Caroline



Solat

Har legat ute ett tag i solen, men jag orkade inte längre när tankarns började att snörra för fort i mitt huvud. Måste verkligen skärpa mig för att sluta göra folk besvikna. Jag vill verkligen inte göra någon ledsen, men jag har lyckats allt för många gånger. Det är jobbigast att se en viss person besviken för att jag inte kan jobba ordentligt som normala personer kan. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag tror att jag inte kommer klara mig själv. Men jag ska försöka vidare, har jag klarat mig såhär lång själv, då klarar jag resten av vägen med. Om vägen bara kunde ta slut.

Jaja. Nog om det. Det här ska inte bli något deppigt inlägg var det tänkt, vi märkte ju hur det gick.


utan smink

skärp dig

Varför visste jag att det skulle bli såhär? Det är inte mitt fel att jag mår som jag mår, jag kan inte heller stänga av allt och jobba, för det är just där, där jag är helt ensam som allt förvärras. Men varför blir du arg på mig, jag valde inte att bli såhär.. jag har inte valt att må dåligt i flera år för någonting som ni inte skötte så bra.

" krya på dig"

Tack men det här försvinner inte så snabbt som du kanske tror. Förlåt.

Desiign

nu ska jag till Camilla, kommer bli massa mys! Ska även fixa henes design någon dag. Ska bli roligt :)

2,5 h

Det blev ju en lång dag. Inte. Klarade inte av det nå mer. Trodde att jag var starkare. Skruttigamonster Kommer inte att få ta över mitt liv igen.

Men från idag till jag vet inte när, har dom tyvärr lyckats.

Tur att du finns
PUSS!

God natt

Fan alltså. Jag tänkte på en sak idag, att när jag är onykter  och ouppvärmd kan jag allt. Jag kan alla viga saker, utan att det gör ont! Det gör inte ens ont dagen efter, alltså lyckas jag att inte sträcka mig, men när jag är nykter och super uppvärmd så kan jag inte, varför? Jag kunde sätta mig i spagat, tror jag, utan att det ens gjorde ont! Sen när jag testade söndag, så kunde jag inte alls, jag var inte ens nära. Jäklarns. Nu ska jag Sova, väckaren ringer 05,30 imorgon och då ska jag upp, inte sova längre. Fy.

Snart...

Sitter och pysslar lite med en blogg design, min är inte så rolig längre. Längtar tills det blir klart..

Billig dator?





Miss li

oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..
..be with you! like I was before
this distance between us
makes me want you more
I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need


kaffe

Hemma. Har jobbat hela dagen från halv 7 imorse, flera gånger ville jag bara strunta i allt och fara hem, jag gillar inte att göra sånna där skruttiga grejjer, men det måste ju göras, men varför alltid jag? haha, både förra året och iår. Ajja. PEngar får jag ju iaf. Är verkligen skönt att vara hemmma nu, men då har jag en lika lång dag framför mig imorgon, jag tvivlar på att jag kommer komma i säng i tid.. Nu ska jag göra annat.

PUSS!

Tröttast

Nu ska jag sova, eller jag och camilla. Fast först tänkte vi se lite två och en halv män. Imorgon ska jag stiga upp klockan 5 (!!!) För att hinna vakna ordentligt innan jobbet. Nu så är det en tråkig dag med.. sånna här dagar suger... Ajja. Godnatt.

Torsdag Fredag







FLUFF

Skulle göra mitt hår vågigt, det blev typ helt fluffigt och jätte volymigt, ser ut som om jag har jätte tjockt hår. Om jag skulle rugga upp det skulle jag nog se ut som ett troll...

Gratis är bäst!



Bli medlem på GratisBio.se, det är verkligen en bra sida!

Ba Ba Ba - Miss Li


Höst

Hittar hela tiden supesnygga höstkläder som jag vill ha jätte mycket, så nu tycker jag att det är på tiden att det blir höst någongång, så man kan få ha på sig fina höstkläder, och så att det inte känns jobbigt att köpa, för det känns jobbigt att köpa höstkläder medan det är sommar.

PUSS!

If I were a boy - Beyoncé


shit asso

Det är verkligen stökigt i mitt rum, eller fast inte som på pdol, då var det stökigare, har plockat ihop lite, men jag massvis kvar. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag i mitt rum. Ingen utom tha family och camilla och carro vågar jag visa, haha. Måste någ städa nästa helg, eller någon eftermiddag, tänker inte göra det imorgon på min sista sommarlovsdag. juste ! Måste ta ledigt från skolan. måste verkligen komma ihåg att göra det snart,


PUSS!

BAD

Nu ska jag bada och titta på himym hoppas på att inte somna..

Fredag

Dagen började med att jag åkte in till Luleå och mötte carro och sofia där, vi gick omkring lite på stan, satt i en fossa. Skulle säga soffa men tänkte på fotölj, så det kan bli. Sen efter mycket om och män betämde vi oss för att promenera till bergnäset. När vi kom fram satte sig carro och sofia för att vänta på bussen medans jag promenerade vidare och försökte hitta till ett hus. Det var aslååångt att gå men när jag kom fram var det väldigt mycket värt den långa stäckan jag hade gått. Det visade sig att carro och sofia blev ägda av bussen som bara körde förbi dom. Jag blev bjuden på dricka och fick höra bra musik, sen tog vi en taxi in till stan där vi hamnade vid norrahamn och fortsatte festandet. Några kändisar festade med oss, det var lite coolt, fast jag kommer inte ihåg vad deras band hette, ooops. Jag hjulade och gjorde kullerbyttor, snurrade och drack massa. Vi satt på ett tak med. Jag hade verkligen super roligt. Sen testade jag 1 av mina nya linnen, bara för att vara säker att jag kunde ha det. Sen blev jag bjuden på inträdet till LK. Tacktacktack!!! Såg Thåström och sen åt vi och vandrade bort i flera minuter innan vi kom fram till någon. Där drack vi lite till, spelade guitarhero, någon lyssnade på dålig musik och sen så somnade jag. Mådde inte alls illa imorse när jag vaknade, allt snurrade fortfarande däremot, men det gjorde ingenting, det var mysigt ändå. Vi for in till Stan och åt lite mat innan vi gick till busstationen och jag åkte hem. Det var typ det roligaste jag varit med om på massa länge.  bilder kommer i ett annat inlägg.

RSS 2.0