Riily?

 


Hittat hos MINI




1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag. Riktigt många faktiskt, känns väl både bra och dåligt!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade nog inte ens något?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej, inte någon vän, men någon som jag vet.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tur det!
5. Vilka länder besökte du? Sverige, Sverige och Sverige!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? kanske någonting litet ja.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? jag kommer nog alltid att minnas Peace and love!
8. Vad var din största framgång 2009? VG i matte ? Nej, någonting annat säkert.
9. Största misstaget? har ett som jag vet.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? jag har typ bara varit sjuk!
11. Bästa köpet? Kameran som nu är tjuvad
12. Vad spenderade du mest pengar på? jag vet inte.. kanske dricka av alla de slag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Många saker!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? måånga låtar!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag tror på båda!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit ute och roat mig. Inte roligt att jag varit så sjuk
17. Vad önskar du att du gjort mindre? typ hållit mig frisk
18. Blev du kär i år? njä, eller vem vet, jag har ju idag och imorgon på mig. haha..
19. Favoritprogram på TV? HIMYM!
20. Bästa boken du läste i år? En världomsegling under havet!
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? jag fick bara pengar...
22. Något du önskade dig men inte fick? Ja! Två pallar, en sjuälvutlösare till kameran, ett wii och en ipod
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? jag vet inte. Var lite arg över att ha fått sjunga för mig själv i skolan..
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Absolut! Men jag tänker inte säga!
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? ful och underlig och bara vanlig.
26. Vad fick dig att må bra? Bara gå ut och ha roligt
27. Vilken kändis var du mest sugen på? hmm.. Det måste nog vara den där killen, som jag inte kommer ihåg vad han heter..
28. Vem saknade du? Mamma, och sen sara som flyttat till sthlm!
29. De bästa nya människorna du träffade? många det med.
30. Planer för 2010? Jag har nog allt några!

långtid

Nu ska jag läsa ikapp alla bloggar, har 302 656 olästa på BL Men så kan det gå när jag inte har läst bloggar sen typ julafton.. Så det är nog bäst att börja nu om jag vill hinna göra någontingmer ;)



Det här går ju frammåt! Nu har jag bara 403 kvar!

Mobilen is back!

Nu har jag min mobil igen! Glad är jag minsann. Har fixat igång mitt simkort och nu så vill jag hem och hämta min dator! Kameran är tyvärr fortfarande borta, men det gör inte så mycket. jag kan ju önska mig en ny. Sen ikväll är edt oklart vad som händer. Men jag måste fortfarande fixa min dator. För jag kan inte he in bilder på den tragiskt nog. Nu ska jag snart göra någonting annat.

RÅNAD!

Igår var det After X-mas en helrolig festgrej på sporthallen här i stan och jag var där med med massa roligt folk och hade verkligen superroligt! Men tyvärr så kommer jag inte att kunna lägga in någon bild för jag blev rånad därborta.. Det var en skurk som tog min nya mobil, min kamera som jag köpte själv i somras och 200 kronor. Polisen sa att det var en ficktjuv så jag antar att jag är ficktjuvad då! knasiga folk de finns..  Varför min kamera ?
de kunde väl ha lämnat den



julen 07

God Jul till alla som läser min blogg och till alla andra såklart! Här kommer en gammal julbild från Julen 07


Gamla videos


Dagen före jul!

Mitt hår är nu väldigt ljust. Det är inte riktigt klart ännu. Ska färga det igen lite senare. Sen så måste jag köpa silvershampoo. Men det är ju inga problem. Sen hoppas jag bara att håret blir bra. Så jag kan låta det vara ett bra tag.

Jag har ju som sagt inga bilder alls. Nu ska jag gå och titta lite tv. Sen blir det mat och "lilla julafton"

Jag är sjukt tråkig.

JAg uppdaterar typ aldrig längre. Det är för att jag inte vet vad jag ska skriva. Sitter inte vid datorn så ofta. Men vad gör jag istället? ÖÖÖH, inget! Sover eller bara sitter i sängen. Jag tror att det är någonting som är fel med mig. Ingenting är roligt längre. Sen har jag gått och blivit väldigt förkyld dessutom, ännu tråkigare.

Hursomhelst så sitter jag hos mormor och morfar med mamma. Båda med varsin dator. Ska nog snart hämta becca. 
Gissa vad jag ska göra sen?

SOOVA! Sen imorgon tror jag det blir att färga hååret. Kanske inte kommer någon bild alls tror jag.

Jag vill ha Svarta byxor och ett Rött Glitterbälte!

JAg har inga bilder på Datorn, ingenting har jag! För vi ska formatera om den nu vid jul.

Det är absolut inget som händer runt om mig. Men jag ska försöka bli bättre med updateringen. Bättre med bilder. Dessutom har jag borta min älskade webbis. Måste hitta den. Så det här blir ett inlägg med en bild från någon underlig sida som jag inte alls gillar ;) Ska äta någon choklad grej som vi har "bakat" Sen ska jag plugga på psykologin sen ska jag skriva engelska.

PUSS

De här kläderna vill jag ha! Speciellt glitter bäldet

Det är vackra Chanel Iman på bilderna


Charlotte di Calypso


How can you feel lonely when your surrounded by people

Nu sitter jag med frusna fingrar och frusna tår efter att ha varit ute och vandrat sen 18.40 nu är klockan 20.10 Räkna själv. Nu ska jag lägga mig i sängen och dricka te, ta avstånd från alla och bara låta tankarna vara och förhoppningsvis så somnar jag.

Tragiskt inlägg, men så kan det vara ibland här.


Sometimes i feel lonely

Jag har varit duktig idag medan lilla syster Annie och pappa har varit i sunderbyn. Jag vet inte om de är där än, men de kommer hem någon gång efter kl 17. Rebecka kommer tydligen inte hem nu heller. Rätt taskigt mot Annie och pappa kan jag tycka. Menmen. Sen är det en person som verkligen måste komma ner på jorden igen. Jag klarar inte av att vara i närheten av henne utan att bli irriterad, hon tror verkligen att hon är så mycket bättre än alla andra. Det bara måste få ett stop. Jag ska klura ut det!

Jo tillbaka till det duktiga. Jag har diskat! Det blev lite mycket skum, men såklart gick det iaf.

Pluggar, igentligen..

Jag skulle försöka vara rak i luften, men ni kan ju kolla hur det gick ;D


it's killing me

Nej, det är inte så att jag dör. Ska snart iväg och handla hem lite gott till all pluggning jag måste göra. Både Psykosocialt arbete och Histora, men det ska nog gå finemang med någonting gott. Funderar på avokado, eller någonting annat mummsigt. Nu ska jag fortsätta att läsa bloggar, har ca 50 olästa kvar Sen ska jag iväg och sen pluggning... Känner att det blev lite upprepat, men ajja det får vara så. PUSS!


Godmorgon!

Godmorgon alla. Nu tänkte jag bara blogga lite snabbt.. Jag hatar mitt hår med STORA bokstäver, fattar inte vad som är felet med det.  Men iaf så ska jag nu gå ner och äte lite frukost sen tror jag faktiskt att jag ska gå till skolan om det inte är så kallt ute. Vi får väl se hur jag gör. Hörs later PUSS!


Träjning

Isabelle och jag

Nu har jag varit och tränat, det var riktigt roligt. Däremot var jag inte så aktiv. Stretchade lite så nu kan jag nästan lika bra scorp som på bilden. Härligt härligt. Nu ska jag duscha sen ska jag brottas med mitt hår och göra inbakade flätor så jag kan somna med blött hår.. Hörs imorgon PUSS!


Julgranen är nu uppsatt

Idag ska jag och träna, det ska bli dunder roligt. Har inte gjort det på länge nu, och eftersom att jag har tryckt i mig massa godis nu i helgen är det verkligen behövligt!


Bara i 12 dagar

Den här designen kommer jag att ha i 12 max 14 dagar. Alltså bara fram till jul/efter jul. Måste gå iväg från min dator nu, den segar värre än jag någonsin varit med om. Träkigt coh jobbigt är det! Men ni får allt ha det så bra! PUSS

Barnkalas!

Imorgon är det dags för barnbiokalas, Annie som nyss har fyllt 7 har bjudit ca 35 stycken barn på biokalas imorgon. Självklart är jag bjuden. Jag ska nog ha med mig kameran och fota massa småbarn imorgon. Blir säkert roligt att se film iaf. Funderar på att hitta någon bok att läsa, eller att sätta in resten av ljudboken på mobilen.. Blir nog på mobilen.. Ska nog fixa det nu eftersom att jag är väldans trött.. Så Sovgott!

Jag tror förresten att jag ska börja träna igen.. Miss it. Dessutom har jag blivit otränigast och ovigast.


Manhattan from the sky

Det har inte hänt mycket idag. Jag har inget att skriva om, det är just för att jag inte gör någonting, Finns ingenting att göra så då gör jag det. Lyssnar mest på musik och får ideer till massa coola bilder, men när det blir mörkt så snabbt är det inte lika roligt. Sen så kan jag ju berätta att jag ska neråt i landet i januari. Helt själv och helt skönt att inte behöva åka med någon som kanske pratar när jag inte orkar eller så. Det kommer att bli najjs. Sen har jag mailat en sida som inte svarar.. Väldigt irriterande. Men jag tror att jag ska skicka iväg ett till mail och fråga samma sak igen och fråga varför de inte har svarat.. Men det blir nog bra, hoppas jag!

Jag är fast!

I en låt. Alla mina tankar hör ihop med den låten, när jag spelar låten kan jag inte tänka på någonting annat än låttexten, allt annat blir svart. Just nu skriver jag bara allt som jag vill, det som kommer upp i min hjärna, Jag saknar någonting, jag känner det. det är någonting som saknas jag vet inte riktigt vad. Samtidigt som någonting saknas har jag allt jag vill ha. Det är inte lätt nu. Ska nog släcka i rummet sätta mobilen på laddning, stänga av datorn och slå igång ljudbok på mobilen och sova. Annars kommer jag att bli uttorkad..

Anna Anka ♥

ÅH! Jag har inte någon riktig julkalender, eller inte en i papper iaf. Jag kollar på Anna Ankas julkalender, den är helt klart bäst. Kolla på den ni med. Ni hittar den HÄR Sen klickar ni på Nöjesbladet och sen Anna Ankas Julkalender Såbra!

Snart är jag rädd för alla djur...

Fy vad hemskt. Apor är riktigt farliga djur! Kolla in själva här!

Önkelista!

Nu tänkte jag lägga upp en sak som finns med på min önskelista. Den kostar 649 kr och kommer ifrån NetOnNet.se


Tänker

Funderar på att kanske ge den här bilden på Annie till Annie...


Grattis Annie och Hanna

Grattis Annie! ♥

 

Grattis Hanna!


Fryser!

Fryser ihjäl. Nu tänkte jag spela xbox och bara mysa.. Hörs kanske sen, imorgon.. eller ikväll..

Om jag kunde..

drömma Veta. Drömma kan jag allt för väl. Har sovit super dåligt inatt och bara drömt läskigt konstiga drömmar. Har verkligen inte varit en bra natt och dagen har inte heller varit bra. Hade jag vetat varför, bara vetat så hade jag sagt det. Det hade varit lätt. Har varit ute och gått idag i jätte länge. Skönt var det. Rensa tankarna lite, tror jag ska gå ut en sväng till nu snart. Behövs verkligen. Se ya later!

Går inte att gilla mer ?

Alla bilder finns HÄR!


All These Things That I've Done - The Killers

Hemma nu. Direkt efter skolan så kom pappa och hämtade mig och Camilla och vi for hem och hjälpte till med tvätten. Sen så blev det barnenshus och fixa födelsedags present åt Annie, som blir 7 år på torsdag. Sen åkte jag och Camilla hem till henne där vi pratade och drack Chailatte. Vid 7 så for vi och åt Pizza. Tack igen för maten Stefan! Sen nu har jag satt mig i sängen med datorn och jag är verkligen supertrött! Ska kolla igenom alla 148 (är äkert mer nu) inlägg som jag har olästa. Sen ska jag slå igång en film och sova. PUSS


Happy Happy Girl!

Det är nu fixat! Men jag är sugen på CS4 istället för CS3


NU!

Ska jag försöka Photoshop! Ses senare!

Dator problems

Jag trodde att jag löste problemet igårkväll.. Men nej då. Det ville ändå inte fungera. Ska göra ett nytt försök att fixa mitt photoshop när jag kommer hem från skolan. Pappa slutar nu och ska hämta upp mig på skolan innan vi far hem. Vill verkligen få det att fungera. Är verkligen less på att min dator hela tiden ska vara jobbig mot mig. Ska kanske spara alla mina saker på en hårddisk och formatera om den och kanske ominstalera Vista. Datorn är verkligen seg hela tiden.

 


Tråkigt!

Har nu superstädat mitt rum, det blev verkligen bra. haha. Men någoniting som är väldigt tråkigt är att mitt photoshop inte vill fungera, måste ominstalera det. Men det får jag göra ikväll. Orkar och hinner nog inte nu. Måste ta på mig nå ordentliga kläder, ska till mormor och morfar en stund och hälsa på, ( hjälpa henne med den allt för tekniska hemtelefonen ) Sen när jag har fixat mitt PS så kan jag lägga in bilder igen. Det är verkligen tråkigt att blogga utan bilder.

♥ Morfar och Rebecka

Två misshandlade dagar.

Två dagar i rad har jag nu försökt att ha en ta-hand-om-migsjälv-dag. Men jajg har inte lyckats så bra. Kanske att jag hinner en tund senare idag, kanske inte. Igår hann jag inte för att jag var för seg och for på stan och sen till bea. Sen idag BAKIS! Vakna, se film, ipren + ipren + vatten + sova vakna igen 1 äta och se tv sitta vid datorn. Nu är klockan 15.. Det är inte värt att dricka egentligen fattar inte att jag gör det. Man kan ju ha roligt iaf. Trött är jag och mår illa gör jag. Nu ska jag städa mitt rum.. Sen så ska jag och rebecka städa lite här på övervåningen.. Ha det bra!

amahagad!

Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, Deyt är ett av de stora problemen jag har just nu.. Får väl proppa med massa kläder när jag far till bea..
Jag ska på tjejkväll/fest. Kommer att bli riktigt roligt kan jag tänka mig. Men nu ska jag ut på stan med pappa och Rebecka.  Så vi hörs senare. PUSS




NEJNEJNEJ!



FELFELFEL! Hur kunde TOVE åka ut ur IDOL? Hon var helt klart den bästa, jag tror nog att juryn har någon ting med det här att göra, jag litar inte på tv. Varför valde juryn de där låtarna ? Calle borde ha åkt ut, för han är så konstig när han sjunger. Men ser typ inte han ögon och han har ingen "kontakt" med publiken. Åh, typiskt.

Ser han inte ut som en tjej?

kolla videon och låten här


Är jag cool eller är jag cool

Ca två år gammal video, från den tiden då jag bloggade på en annan bortagen blogg. Jag var ju sååå bra på göra saker på studsmatta, hade just lärt mig att "kasta" mig på rygg...


skorskorskor

De här skorna är det många som har bloggat om nu. Ärligt så vet jag inte vad jag tycker om dem. Dem är ju snygga men man kan bara ha dem någon utekväll, för de är säkert för varma på sommaren och för kalla på vintern.

Däremot skorna som LisaPlace har från Weekday är så mycket snyggare tycker jag. Sånna skor vill jag verkligen ha. Säkert dyra men när jag blir rik så spelar det inte så stor roll vad de kostar.

V I L K A    S K O R    T Y C K E R   D U   Ä R   S N Y G G A S T   ?

 


Otroligt.

Allt är borta ur mig. Ingenting är roligt, ingenting är tråkigt. Allt är bara samma sak. Min mobil är inte så hel längre, det saknas en knapp och snart lossnar säkert en till. Jag känner mig inte fin i håret, kan alltså inte tänka på någonting annat än håret, är rädd att det bara blir fulare nästa gång jag färgar, som blir nästa vecka tror jag.

På min dator är det spillt äppeljuice och knapparna segar. Ingenting går bra just nu helt enkelt. Mitt rum är stökigt och jag vill bara börja göra om. Typ NU!

JAg vet inte mer. Jag tror jag ska gå till backcity sen. Bara om jag orkar. Eller så får pappa skjutsa mig sen

Är det inte typiskt?


Att jag hade råkat lämna min kamera igång hela natten? Så nu när jag skulle ta den och fota vilket julmys jag har här så finns det inte batteri kvar  kameran. Så nu är det på laddning och jag får helt enkelt fota sen då. Det som var ännu mer typskt var ju kanske att jag hade lut batterier i min lilla kamera med..





RSS 2.0