Karlskoga

Nu har vi kommit fram till Kralskoga, eller inte riktigt nu, vi kom hit vid 9 imorse, efter det har vi bara suttit och spelat GH och varit och handlat. Ikväll så ska vi och se på bio, män som hatar kvinnor. Jag har jätte tråkigt just nu ;P  vet inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll så ska vi iaf på bio. orkar inte datorn nu
Puss

your my lover not my rival

Nu sticker vi snart! ;D WIIIIIIIIIIIIIII

jaha!

Skillad ajg är! Kameran död! Översvämmad! Jag hade kameran aldeles fridfullt i min väska, tillsammans med en vattenflaska med helt åskruvad kork, trodde jag. Korken satt inte helt fast, översvämning i väskan. Mobilen och mp3 hade jag i fickan. Tur det iaf. Attans Kameran ligger nu här på mitt element och värmer sig. Hoppas den börjar må bättre, men jag kommer nog vara rvungen att köpa en ny. Blir isåfall till sommaren när jag har jobbat. KUL LIV!
Allt idag har gått sämst.
dagssammanfattning av ord.

Promenad, dödkamera, praktik, he sönder en sak, sluta, gå hem, AKUTEN, blå ängels, hem, coop, glass, diadem, smsa, packa, ringa, datorn, träna, sova.

AKUTEN
Pappa blödde från örat, altså inte innuti örat, utan på ytterörat. blödde hur jäkla mycket som helst i typ 2 timmar. Vi satt kanske i 1 timma på akuten och väntade på pappa.
Han måste ha fått en spik på örat, han jobbar ju i fabrik så det är lätt hänt. Men nu ska jag springa ner till mormor för att åka med henne till träningen ;P  sticker iväg i det fulaste, långkalsonger och fleece ( stavning!?!? ) tröja.

Puss

GLÖM INTE

Visst är det så att alla vill ha fler läsare ? Klicka här för att få det ! Det är verkligen superenkelt!

NCIS


Efterrätt


Middag


vadå lite snö


Ligger och ser Navy CIS Jag verkligen älskar den serien + House

maaat

nu är det stekt korv och makaroner som gäller!

vill du ha fler läsare?

klicka här om du vill ha måånga fler läsare på din blogg.!



Today

Mysdag, fast inte helt så mysig som den kunde ha varit, huvudvärk ,näringsbrist och förlite vatten. Attans måste bli bättre på det här med att dricka vatten. Iaf så hade jag ett gräl med pappa idag, jobbigt, och dumt! Jag blir så lätt irriterad nu och bara jag vet varför, det är nått som ingen får veta ;) Allt gör mig irriterad. Han sa när jag sa att jag var hemma för at tjag har huvudvärk och då orkar jag inte vara med skrikande barn. Då sa han det värsta jag hört på länge. Nu måste du sluta träna!  Jag blev helt crazy, ofta nu ofta ens innan tävling, vad tänker han med, han fattar inte hur mycket jobb det är innan tävling och hur mycket man måste träna. Han fattar inte att jag måste fara och kolla om jag är sjuk. Annars missar jag massa, han fattar inte det. Jag blir tokig, snart fyllerjag iaf 18 och då gör jag som jag vill.  LÄÄÄNGTAR. Ikväll blir det kanske greys med sara, om jag får fara till henne, troligast inte utan att pappa dampar. Men annars kanske sara kan komma hit, eller så tittar jag hemma hos mig och hon hemma hos sig. Långt inlägg. Kan inte sskriva så mycket mer, jo jag ahr varit ute och gått idag, fått lite frisk luft, verkligen skönt när man har ont i huvudet.

***

jag vill bara skrika just nu, skrika allt jag känner och sen kräkas över hela världen.

uppe!

Steg upp tidigt i morse, jag skulle ha vaknat ännu tidigare men mitt larm ringde inte! Jag och anie skulle göra frukost, hon börjar fritte kvart över 6 så vi tänkte kliva upp kl 5, men mitt nedrans larm ringde inte, ajja, vi gjorde smothiie iaf. Nu har ajg duschat och ska gå ner och käka lite frukost,
Puss

klar!

Nu är ajg äntligen klar med mitt CV + Personligt brev. Skönt!
Tack till SARA för hjälpen

3 dagar kvar!

Bara tre dagar kvar av praktiken! gode jävla skönt! Sen på fredag så sticker jag becca och camilla till mamma! SÅ KUL! Ikväll vet jag dock inte vad som händer, kanske isso eller kanske någon annan! lutar mot isso! Men man vet aldrig!

det kan bli så

Det svaret fick jag imorse när ajg kom till tandläkaren och frågade avd som stod på. Jag kommer att ha ont och vara lite uppsvullad i 2 till 3 VECKOR?! fattar ni hur länge det är! kul ens. Men iaf så har det börja försvinna lite nu, bra är väl det. men jag känner samma vid maten! men jag ahr iaf ätit ordentligt med lunch, och 1 nudelpaket till middag, jag får verkligen inte i mig mer nu. Jag kommer ge gärnet på träningen så jag förhoppningsvis är hungrig sen när ajg kommer hem.

Idag hade jag min FIGA ( leda en aktivitet) på fritte. Det gick jätte bra! och det är jäkligt skönt att det är över. Nu är det abra 4 slappa dagar kvar. och imorgon följer datorn med dit så jag kan sitta och skriva på mina apu uppgifter så jag slipper skriva förhand. SOFIA ta med din dator med!

tönt!

Vad Fan dör gör fortfaranade ont och jag är fortfarande uppsvälld! Jävligt kul (Y) Wiiiiiho!

Aj

Aj som fan! Jag har så JÄVLA ont i munnen! Var hos tandläkaren kl 10 idag och skulle laga en tand. Vilken enkel match ligga i en stol och gapa. Fick bedövning med! SUPER BRA tänkte jag. Men nej då. Inte det. När ag var klar for jag till mormor och åt mackor. gott vare. Sen bar det tillbaka till backeskolan och vara "fröken" Det gick bra fram till typ 1 då började jag känna att min kind svällde upp ooch jag började få ont typ alldeles under kindbenet. Nu gör det jävligt ont och jag kan bara öppna munnen så jag precis får in 1 finger mellan tänderna! FAN! varför?  jag kan inte heller bita ihop. helvetes. cp bedövning. cp hål i tanden. Cp godis som startade allt.

hej bäver!

sitter i datasalen nu, Har engelska igentligen men jag har gjort klart allt och skrivit ut en sak till en gammal uppgift. Vi har haft idrott precis innan engelskan och vi hade underlig vollyboll och vanlig vollyboll. Det var gansa kul när vi spelade på helplan, fast roligast var det att sitta på bänken. ;) hehe. inte av den anledningen du kanske tror IDA! Jo när mitt lag spelade mot Sandras Lag så ropade jag Hej Bäver och det skulle jag Aldrig ha gjort. För det finns en i en annan klass osm vi har idrtott med som kallas för bäver., det blev ganska pinsamt för sandra kan jag tänka mig. ALLA tittade på henne. HAHA.
Men nu så ska jag gå PUSS

VILL!

Jag vill en massa saker just nu. Bland annat vill jag skriva av mig en massa. Det betyder ny blogg där inte någon som vet vem jag är kan läsa. Vill bara skriva av mig ALLT! Vill få skriva. Utan att någon jag känner ska läsa. och om du nu hittar bloggen och läser där så vet dom inte att det är jag som skriver.
kommer självklart skriv ahär med. Men jag behöver ett skriva av mig allt som jag bara kan ställe.

Luleå

Nu är det bara jag som är var´ken här hos camilla och jag har skit tråkigt, ska nog snart ringa pappa och höra när han kan hämt mig. Idag så ska jag följa med Isabelle och Petra till Luleå! för isso ska träna, kommer bli kul! :D jag tänker nog kanske stretcha lite. Men nu ska jag se om pappa är vaken, hoppas det ;)


oh my god

Jag bokstavligt talat dör snart. Eller okej inte riktigt, jag har figa idag önska mig lycka till, jag är sååå nervös hatar hejn!

Totally

Helt sjukt!  klicka på bildlänken för att komma till bidsters hemsida, jätte lätt helt enkelt! :D




jädra kamera

jag har lyckat tappa bort min lill akamera på vägen från mormor hem hit, i bil :O jag vet int var den är, jag hittar den inte nere, inte mitt mitt rum, kanske under någonting har inte tittat så mycket. Men jag hoppas iaf att jag hittar den, kanske är den i bilen vem vet.

Idad när jag vaknade var ajg vaken ett tag sen började jag känne ett dummt dunkande vid mitt högra öga, som spred sig upp mot huvudet. mignrän. Skynda ner ta två ipren och bara att läggga sig igen då. Sov till nyss. Känns inte lika mycket nu, men jag känner att det börjar komma tillbaka.

Så jag kanske inte kan komma på träningen idag, beror på vad pappa säger, han har aldrig haft migrän och är typ har man inte feber så kan man vara på skolan. så han är alltid sur och snäsig mot mig när jag är hemma med migrän, han tror typ att jag ljuger, han sa såhär, va? då har ju migrän jätte ofta. Och siss jag hade var torsdag den 8 januari. Så jo visst, det var ju nyss. Åh. irriterande.

WiiiiHO

JEAH! att det kan bli så bra!

Hej

Nu är det så at jag har gåt och blivit sjuk IGEN! jag blir ju tokig, Ska iaf nog snart ta mig ett bad och sen så ska jag ringa min farbror, håller tummarna, lägger kanske upp någon lejd bild senare. PUSS

Nu

Äntligen! Jag har hittat internet! :D wiiiho nu sitter ajg och ser Bring It On 3 och ska snart äta glass, blir kanske bigboy med rebecka idag, men jag vet inte. Snabbkollar bara lite här.
Jag vill veta! :D

RSS 2.0