Rubrik

Kvällen igår var verkligen en av dom bästa på många sätt, men samtigt helt jobbig och tråkig. Har en sak som jag har hemma hos mig, som gör mig super glad, då vet jag att det inte var sista gången. Längtar redan! Hoppas att jag kanske får ha lika trevligt en stund idag.

Nu ska jag sluta skriva, för jag vill inte att du ska veta mamma.

luleå here we come Puss!

165915b58ab40dd9e04a8ab9891e3a07.png

Kolla varifrån!

luleå here we come
Puss!


Luleå TODAY

"Det här kanske blir årets bästa dag"

Nu ska jag hoppa i duschen och sen så ska jag packa och fixa håret för ikväll, hoppas inte att mitt hår hinner bli smutsigt tills imorgon när jag ska hem igen. Hade kunnat stanna hur länge som helst. Men jag jobbar på måndag, ska bli skönt att ha en anledning att stiga upp på morgonen igen, fast helst inte när jag börjar halv 7, Det hade varit bättre om jag började 9 iaf. Jag kommer att jobba ändå fram till skolan börjar, kommer vara tvungen att ta ledigt de två första dagarna av skolan, bättre det än att missa två jobbdagar, det är säkert ändå bara halvdagar.

längtar massor till ikväll nu! PUSS!

ätstörning.

Nu får det faktiskt räcka, jag har inte någon jävla ätstörning, hur mycket du än vill tro det. Jag äter ju för 17. Jag fattar inte hur man vilja förstöra sitt liv på det sättet, svälta sig till döds. Nä fy. Jag Kanske inte är helt nöjd med hur jag ser ut, men det är väl bara att motionera om jag skulle vilja ändra på det. Det gör jag redan, jag går ut och går iallafall 1 gång i veckan. Dessutom när jag inte längre tränar 3 gånger i veckan är det ju klart att jag inte äter lika mycket som i våras när jag tränade, jag kan inte äta lika mycket, för jag behöver inte så mycket energi till att typ gå på stan eller att sitta vid datorn, eller att vara ute med kompisar. Det har jag sagt, tror ni att personen som jag sa det till ville förstå? nej. Självklart inte, det ska nog inte vara lätt att bevisa att jag inte har någon jävla ätstörning, jo, jag kommer tydligen med dåliga motargument? Jag tycker svaret på frågan borde vara självklart!


Åh, skitsnyggt, ett vandrande hudfärgat skelett, varför ser inte alla ut att komma direkt från ett koncentrations läger för?

17 år - Veronica Maggio

Nu ska jag äta nåonting sen ska jag lägga mig i solen och steka, haha. See ya lateer


So You Do - HOFFMAESTRO

Har nyss kommit hem, har varit ute och prommenerat med sara, vi pratade massor om allt mellan himmel och jord, det var verkligen super trevligt, och imorgon så ska jag och caroline träffa henne på monki i luleå. sen hela fredag ska jag hänga med henne typ. Sen fredag vid 9 sätter jag och carro oss på bussen hem, hoppas jag iaf. Jag vill inte åka hem själv. Så carro, då får inte åka hem med din mamma och dom!


PUSS!

snyggt ens

Dagen har varit otroligt underlig, har hunnit känna alla känslor typ, Jag gick med sara på stan, köpte jätte söta örhängen, sen gick vi och fikade. Vi gick ett litet tag till på stan innan vi gick hem och satte oss framför dator och kollade på olika bloopers, skit kul. Han även bli orolig ett tag, först för en sak, sen för att jag kanske inte skulle kunna fara till luleå. Det hade varit skitdåligt. Sen nu sitter jag hemma och ska väl snart äta middag, men är inte alls hungrig. Men jag antar att jag kommer bli itvingad mat om jag inte äter, så... Sen ska jag nog vara med sara igen, får helt enkelt se.



Snygg man kan vara då, eeeh, eller så inte.

PUSS!

Oh Boy - Miss Li


Godmorgon! Idag är det onsdag och det betyder ju att det är torsdag imorgon. Idag ska jag träffa sara och gå och fika på stan, mysigt! Det var längsen jag träffade henne, så det kommer att bli riktigt roligt. Sen så har jag inge mer planer för idag, jag får helt enkelet se vad som händer.

PUSS!

Jag är bäst

Tänkte se film, men jag vet inte vilken. Vilket problem alltså.

Najjs

Det har inte hänt mycket idag. Det kommer nog hända lika mycket imorgon, ska ut en sväng på stan med sara tror jag, kanske fika och titta i lite affärer. Sen ska jag nog itne göra så mycket mer imorgon. På torstag åker jag till Luleå och det kommer äga, hur jag nu ska sova vet jag inte, men jag har en reservplan, som säkert kan vara ganska roligt, sen så har jag bästa planerna för mig och caroline, kul kommer det att vara.

vad arg jag blir.

Åh, folk suger! Idag vid matbordet när vi åt, så hade jag ätit tills jag blev mätt, men var tvungen att äta mer, för att jag "brukar äta mer" ja, kanske förr när jag tränade. Varför fattar inte någon det? Sen fick jag höra
" Du äter bara mindre och mindre"
" Du tynar ju bort, snart blir jag arg"
" Vill du bli riktigt sjuk? "
Åh, nej dom har kommit på mig, jag strävar ju efter et liv i helvetet, inte nöjd för ens jag väger under 20 kilo.
Varför kan ingen förstå? Man äter mindra då man inte tränar, det har jag berättat innan jag slutade träna. Jag hade förstått om folk hade börjat oroa sig om jag fortfarnade tränade 3 gånger i veckan och åt lite, men nu äter jag bara när jag verkligen är hungrig. nu sitter jag här med dunder ont i magen och mår illa.


2


vilken  effektiv dag jag har haft idag, eller så inte. Jag har inte gjort mycket mer än att sitta vid datorn, prata i telefon och sett tv. Mer än så blir det nog inte idag heller, ska vara med almisen ett tag, sen kl 8 ska jag se tv iaf, sen vet jag faktiskt inte vad som kommer att hända. Nu ska jag gå ner igen och se lite mer tv


PUSS!

Veckans Blogg

Jag har blivit nominerad till veckans blogg, vilket är super roligt Gå in och rösta här

Vaken,

Nu är jag vaken, men bara för ett litet tag, ska sova vidare snart hade jag planerat, vaknade bara för att jag drömde en jobbig dröm. Jag var tvungen åka hem jätte tidigt på torsdag, och sen kunde jag inte fara tillbaka. Jag blir typ såhär, orolig att det ska hända. Det får inte hända. Har slagit igång lite bra låtar på spotify och har dom på lite tyst. Tittar bara lite på datorn nu sen ska jag försöka sova.

PUSS!

film

Nyss hemkommen från Lina, skulle se grease eller hur det stavas med henne, mn det slutade nog med att båda somnade, *E ringde så jag vaknade och gick hem,  pratdade med han ett tag, ligger jag i sängen med datorn i knät och ska snart sova, igen. Det är min plan. Den där filmen var ju lite bra, men jag fattar inte varför alla har sett den? eller iaf typ alla. Nu ska jag klicka mig in på Facebook och sen ska jag nog sova.

PUSS!

vi är bäst


p d o l

Här kommer lite bilder från helgen















åh, jippi -.-

Tur att jag har en snäll och trevlig familj som drar upp mig tidigt för att sen sega som 17 själva, jaa kunde ju ha sovit nu.

Puss

I miss you

Måndag idag. Bara 1 veckas ledighet kvar tills skolan börjar, jag ska alltså jobba från den 3 augusti tills skolan börjar, Jag vaknade för ett tag sedan, när jag är hos mormor är det väldigt jobbigt och svårt att sitta vid datorn längr stunder, för först måste man hitta ett öppet nätverk, sen måste man ansluta och sen måste det ju såklart sega som 17, min dator är inte vad den har harit heller. Jo, Ikväll ska jag hem, så då kommer jag kunna updatera som vanligt. (!!) Ska lite på stan idag och kanske hittar jag någonting fint, annars kanske jag få gå en sväng runt i stan i luleå, kanske träffa sara som jobbar på monki, hoppas att hon jobbar i helgen. Nu ska jag gå och duscha ha det bra!

PUSS!

E



Trött som fan, ska spela kort med gamlingarna nu

PUSS!

Slut

Nu är PDOL slut och jag vet inte riktigt hur jag ska känna, Tråkigt att folk far hem snart och att Piteå blir tomt igen, sen så är det skönt att det inte är så livat och fett mycket folk så man inte kan gå någonstans, men jag kommer typ längta tills nästa gång. Kvällen igår var ju inte jätte rolig, men ändå på samma gång, Nu sitter jag hemma hos min mormor vid datorn och smsar, bilder kommer någon gång när jajg har kommit hem och laggt in bilderna på datorn. Jäklar att sverige ska vara ett ssådant långt land, kunde det inte ha varit typ ihoptryckt? Nä nu ska jag sluta skriva helt osammanhängande och iställlet titta på lite bilder.

PUSS!

fix färdig

Kan tiden inte bara gå liiiite snabbare, snälla?

Jai Ho! ( you are my destiny ) - PCD



Såhär fick det bli, Tröjan från H&M och jeanshorts och strumbyxor och tofflor, inte för att jag kommer att ha tofflorna på san driekt, men ni förstår. Pirrar i magen gör det, för jag kan bara tänka på en enda sak, underbart! PARTY och fint folk, kan det bli bättre?
Vad händer för er ikväll?

PUSS!


Hem





Sitter hemma hos pappa nu och har just kommit ur duschen. Borde vara i stan och hejja på puntus, men jag är hemma för att jag har duschat och för att jag inte hittar mina kläder, eller jo det gjör jag, men jag hittar inte mina tights, det suger! Ikväll är det Party @ PDOL som gäller! Kommer bli superduper roligt kan jag tänka mig. Ikväll ska jag då jäklart säkert åka någon karusell! Det måste jag ju! Annars blire tråkigt, men sen så längtar jag tills det blir kväll så jag kan promenera med alma till området! SUPER KUL! Nu ska jag fortsätta leta mina kläder, sen ska jag äta, annars så blir pappa arg...
Jo, jag hade besöksrekord igår, så jag säger hej och välkommen till mina nya läsare ;D

PUSS

Melody Club

Kvällen igår var verkligen helt jäkla bäst! Så jäkla roligt har jag verkligen inte haft sen P&L och examen! Jag såg melody club och det var riktigt jäkla bra! Trevligt sällskap hade jag också!

Sitter hemma hos mormor nu, ska snart hem och duscha och fixa mig och bara ta det lungt och lyssna på musik och kanske se en film, sen ska jag tvinga alma att komma och vara med mig under tiden tror jag... Är gode trött, och jag längtar tills ikväll för det kommer blir lika bra, om inte bättre! Sen är jag ganska sugen på att fara till LK fast jag vet inte, om det löser sig med boende och pengar så kanske. HOPPAS!

PUSS!

Give me call. I miss you, you know I really do. Whenever you're gone.

Grillfest utanför och jag sitter inne och lyssnar på musik, funderar på att gå ut till de vuxna och småbarnen, fast jag vet inte.. Dom lyssnar på dålig musik, haha. Vi får se hur jag gör,

PUSS

karlskoga hösten -08



Kan inte annat än sakna min nästan naturliga hårfärg

LoveGame - Lady Gaga

bara så du vet, jag är väl medveten om det

attans

Man kan inte bli immun mot svininfluensa

läskigt.

Det är läskigt det här mid svininfluensan, läste någonstans att den kommer bli "istället" för vanlig influensa, och är det så så kommer jag lätt att åka på det, jag har sämsta imunfrsvaret när det gäller influensor, jag har två år i rad lyckats få influensan 4 gånger under vintrarna. Så 8 gånger på 2 år. Om jag får det kommer jag bli riktigt arg! Ofta jag vill förvandlats till en gris. Komemr typ ta i ett handtag och få det, sen kommer jag för första gånen i mitt liv sova på sjukhus eller någonting.

Krya på mig i förväg,

FINT!

Tittade igenom katalogen och hittade mssor med snygga saker, känns som om jag kommer leva i strumpbyxor och klänning hela hösten och vintern, kommer inte längta till sommaren så mycket. Hoppas hösten kommer snart, typ när skolan börjar. MYIGT


Vad händer idag?



PUSS

O

Fredag, och idag vet jag inte vad jag vill göra, vill hitta någon att gå med på dagen och åka karuseller! Har skickat iväg ett litet sms åt camilla, vet inte vad hon ska gör,a hoppas att hon vill. Annars får jag väl hitta någon annan, inte så lätt när jag har väldigt många kompisar som inte åker karuseller. Ajja. Nu ska jag snart stiga upp och hoppa i dushen och ta mig in till stan till mamma och rebecka

Ikväll

Så föll den siste pusselbiten i det här pusslet på plats, jag har nu verkligen förstått, det är mitt fel tydligen. Nu vet jag vad jag har gjort, även fast jag igentligen inte har någonaning om hur jag lyckas, det är inte någonting som jag strävar efter, det kan inte vara mitt fel, hade det varit det hade jag avrit ensamen. Jag fattar inte hur folk kan förändras så jävla mycket från en dag till en annan. Jag vet nu vad som är på riktigt och vad som bara är ytligt, känns ju roligt.. eller så inte. Det har inte varit min mening att göra någon lessen, det är inte mitt fel, önskar bara att någon kunde inse det.

Skit i det god natt och sov gott


Rock the show



Nu taggar jag upp för party och PDOL

d

Torsdag idag då! Pdol drar igång på riktigt och jag ska köpa helgpass idag. Måste först till durrnäs och hämta mina saker som jag lmnade där igår, hoppas att någon är hemma. Sen ikväll är det party som gäller!

PUSS

p

Idag ahr jag varit i stan och varit med camilla, ante och chrille och carro. Sen var jag med Linda, Frida, Hunkis, Laxen, Sebbe, Oscar, Amanda, Nasko, Patrik och en till tjej, Vi gick runt sen så orkade jag inte mer och for hem. När jag kommer hem möts jag av massa äcklig röklukt, överallt. jobbigt det kommer bli att sova. Sen har jag lite funderingar kring några saker, mystiska saker som har hänt. Sen säger jag bara du kan vara...

PUSS

Karuseller

Ikväll så sk ajag och camilla ner till stan och åka karuseller okmmer bli super roligt! Hoppas på att träffa på många karusellsugna folk ;) haha. Det är super varmt ut och jag hade tänkt ha jeans, men det fick bli annat istället då, för jag kommer rinna iväg om jag har jeans. Ska äta någonting snart tror jag, pappa har haft ett allvarligt samtal med mig om hur viktigt det är att äta, ( som om jag itne vet det?) nu ska jag springa iväg.

PUSS

Nytt

Jag vill flytta, ge mig bara 2500 kronor i månaden så klarar jag mig. Måste skaffa jobb och egnen lägenhet, en katt och en tv. Resten har jag.

Svar

Klänningen kommer från lindex och kostar 299 svenska kronor

Ajaj.

Huvudet dunkar, även fast jag både tagit Treo och 2 panodil, ögonlocken är uppsvällda och jag har tänkt sova ifrån min huvudvärk, den stampar mig verkligen på nerverna. Ska upp riktigt tidigt imorgon... så

PUSS

Till hösten

har hittat en jätte söt klänning man kan ha till hösten och å vintern, den var lite sådär halvdyr tycker jag, men ska nog köpa den sen vis skolstarten när jag fått pengar


PUSS

I don't know

Jag halv sov i bilen hela vägen från karlstad och när vi var hemma och jag öppnade ögonen möttes jag av en slående huvudvärk, vet inte riktigt varför, har ont i magen med, känns som om jag har ätit för mycket. Har iaf tagit en treo och bäddat ner mig i min säng med datorn i knät som värme. Känner verkligen ett sug efter att åka karusell och att umgås med folk, även efter isglass, maten kan jag nog helst stå över iår, eller iaf bara äta 1 gång per dag. Nu tänkte jag typ spela lite the sims 3 sen så tänkte jag nog sova, sen måste jag packa, för imorgon åker jag hem.

PUSS

Måndag

Sista dagen i kga nu, känns både roligt och tråkigt, hade sett frem mot bilresan i några dagar, men nu känns det som om det inte alls kommer bli roligt... ajja, sånt är gissar jag. Iaf så ska vi åka till karlstad idag och shoppa, men jag äger inte några pengar till shopping så det blir ite svårt, men skaer brukar lösa sig.

Puss

going high

jag tror att jag håller på att bli galen, kan inte se någon film som inte påminner mig om det där

up, down

Har gjort allt jag sa att jag skulle göra, byxorna blev bra och koftan med, sen så har jag inte gjort mycket annat än att hänga framför datorn och att läse lite.. Har galet ont i magen, känns som om jag har ätit allt man hinner äta hos farmor under en helg (vilket är mycket) Lite brunare har jag blivit idag också. Längtar tills solen vill visa sig och när det inte blåser, då jäklar så ska jag sola. Sen så har jag gode stor lust att fara ut och springa på grisan när jag kommer hem, måste verkligen träna lite, har inte gjort mycket mer än att sitta hemma veckan som jag har varit här. Lite jobbigt känner jag. Nu vill mamma och tommy att jag sak äta räkmacka, supergott, men jag vet inte vad min mage säger om det, ajja, får väl gå och kräkas lite efteråt, om det blir för mycket, haha. Men seriöst, jag här ätit hur mycket som helst känns det som, även fast jag inte har det. Gaaaleet.

Händer i veckan

Tisdag
kommer jag hem till P-Town igen

Onsdag träna, bada, sola (hoppas på sol) PDOL

Torsdag - söndag PDOL, Parteeey 

PUSS

Söndag

Godmorgon. Idag så orkar jag inte göra någonting speciellt, tror att jag ska fara och sola kanske.. sen så ska jag nog bara ligga hemma i soffan och se film och spela xbox, sen ska vi nog si in ett par byxor, sen måste jag laga min kofta, den är sönder vid ena fickan och det suger..
Nu tänkte jag gå och äte lite frukost, fast jag vill nog bara ha någonting att dricka.

PUSS

Läsare?

Känner du att du vill ha fler läsare? Kolla in den här sidan!

Köpt.

Köpte lite på stan idag, tunna tights och sen jättefint armband, Längtar till umeå och till Piteå nu, ska bli skönt att få komma hem till piteå när det är PDOL och mycket party och mycket folk. Kommer bli superkul!  Spelar GH med tommy och jag måste verkligen säga att jag äger, haha, eller så inte. Men jag klarade iaf Trough the fire and flames på medium, höll på att "åka ut" flera gånger, den låten är verkligen inte lätt. Men annars så har jag på medium på alla låtar.

Nu ska jag titta vidare på datorn medans jag väntar på att tommy ska komma ner och spela igen.

PUSS

Filmen.

Filmen var bra, det var ganska mycket lustigt folk som var och såg filmen... Sen så var det en scen i filmen som fick mig på helt andra tankar, kunde bara inte sluta tänka på det.. Hur det måste ha kännts, hur jag inte kunnat fatta.. Jobbigt var det. hursomhaver godnatt

PUSS

Backwalkover


SO CLOSE

Fredag

Imorse gick jag om mamma ut och gick, vi var ute i nästan en timma, det var jätte jobbigt när vi nästan var hemma igen, å var jag riktigt less på att gå. Sen har vi varit till Kristinehamn och gått på ica maxi och sen på coop. Sen när vi kom hem så åt vi lite mat, sen så satte jag mig och fixade mina naglar. De blev rosa med lilaglittriga prickar, jätte fint tycker jag Hade varit finare om jag haft lösnaglar, men det orkar jag inte ha, jobbigt att limma och hålla på. Ikväll så ska vi på bio, vi ska nog snart börja fara till coop och köpa godis och dricka, vi ska se harry p.


mys.

igår när det blåste massor utomhus så satt jag inne och frös och var trött. Mamma gjorde chailatte åt mig, jätte gott, verkligen! Annars hände det inte så mycket mer spännande här. Såg film senare.



PUSS

jäkla kryp

har även jagat getingar inatt... Snart blir det lunch på något vietnamesiskt ställe, hoppas att det är gott.

ojoj.

Igår var jag ju som sagt i örebro och shoppade lite, hittade ett par jeans, som bara kostade 225, dom hade kotat 900 kr, helt galet. Sen så köpte jag en tröjja, sen vet jag inte om jag köpte så mycket mer, har 100 kr kvar, men sen har jag 600 till pdol. har kommit på en supersmart idé ska ni veta, mn jag säger inte. Nu ska jag ta på mig lite kläder, hänga tvätt sen ska jag och mamma en sväng till coop.

day n' night

Jag tänkte bara säga att jag har förlite pengar, kläder och skor.

PANiK

Jag blir galen, kan inte sova nu, har just dödat 2 getingar i mitt "rum" fattar inte hur dom tar sig in, tycker att det är dunder otäckt, jag kommer att sova oroligt och vakna hela tiden nu, måste hitta någonannan ställe att sova på!

i just don't care

Nu är jag riktigt mätt, har ätit potatis, grillad lax och sallad till middag, riktigt gott måste jag verkligen säga.

Idag har vi vandrat omkring i örebro hela dagen, det var jätte konstigt och jobbigtväder, vissa stunder blåste det kallt, annars var det jätte varm, det gick inte att ha shorts och det var för varmt med jeans, så jag tog jeans och vek upp dom till strax under knäna. Vi for först till kumla, sen tillbaka till örebro där vi for till svampen, tittade lite på utsikten sen for vi till en jätte park, sen gick vi till wadköping och tittade på massa tråkiga hus, eller ja, lite roligt var det. Sen så for vi hem. Det har varit min dag. Imorgon så ska jag, mamma och mormor till örebro och shoppa, har inte så mtcket pengar, typ 300 om jag ska ha råd med pdol, kanske kan flirta med någon som sponsrar mig lite

PUSS

Helene

NAJJS! Jag hör av mig när jag kommer till P-Town! :D

Kul!

Har sprungit som en galning på gräset och tränat på hjulningar och rontader och frontisar sen övade jag på backwalkovers, jag gick ner i brygga jätte bra, sen så kom jag typ nästan till handstående, men for tillbaka åt "fel" håll. Sen vill jag kunna flickis! Jag blir galen av att inte kunna det, måste verkligen hitta mig någon passare, någon av er ice tjejjer som vill öva på det med mig ? ;)

PUSS

Nytt!

Nu ahr jag köpt någonting nytt, nämligen en KAMERA! det blev den gråa, för den rosa fanns inte, tyvärr. Hade jag fåt välja bland alla färger som den fanns i hade jag valt ljusgrön eller silver, ajja. Det betyder iaf mer bilder! :D

Klämde på finskor idag, vet inte om jag ska köpa dom, jag blir så lång ju :O

Kolla...

...HÄR

Canon digital IXUS 95 IS

Vilken  färg, grå eller rosa?

Back to Black


Back to normal

Nu känner jag mig äntligen glad igen! Nu har den brun/guldiga/gröna färgen borta och jag har för tillfället svart hår. Jag är inte smartare men folk kanske tror det, hoppas att jag inte ser ut som 14 ;)

HAHA??

Tror det är så att i större delen av Norrland så finns inte langos. Jag har bara hört om det när jag varit på festivaler eller i Gbg. Men dit flyttar jag i höst så då ska jag allt testa det!

En komentar från Egoinas blogg, hon hade skrivit om langos.

jag tror att de flesta i norrland vet vad det är, för det finns typ på alla festivaler, haha.  Det var iaf en rolig komentar. Som om vi i norrland vore knäppa, hallå, jag menar, vi sköter om våra isbjörnar och renar ordentligt och äter mycker renkött, men vi går faktiskt på festivaler.



Jag är framme i Karlskoga och har varit det sen kl halv 7 ikväll. Resan gick jätte fort, kanske berodde det på att jag lyssnade ljudbok och sov nästan hela tiden. En rolig sak var när vi skulle äte utanför enköping så frågade han i kassan
- ska ni käka här eller?
med fetaste "turk" dialekten. om ni fattar hur jag menar. Man brukar ju säga äta.

Sen blev jag nästan attakerad av en enbent liten svartvit fågel, kommer inte ihår vad det är för fågel, men jag vet vad det är.  Enbenta fåglar vill någonting. Ska nog ringa till EFF ( Enbenta Fågel Föreningen ) Och höra om det är någonting fel eller så.

Nu ska jag iaf sova.

PUSS

adjö

-eaa79c7342b3b806426349816ef19c9.png

Kolla varifrån!

adjö


Pang

Nu ska jag stänga av datorn och bege mig till mormor. Ses i Karlskoga, eller...


PUSS

Hittade...

...en gammal bild på mig på min billdagbok. Där jag var jätte fin i håret.

GALET

Min webcam är jäklat sick






 
Tycker dom ser bättre ut som små bilder.

det är webcameran som jag fick av dig mamma ;P

got to love it.


Logitech

W O W

Kolla vilka bilder jag kan ta med min WEBCAM!


KLAR









Underligt.

Konstigt att jag känner såhär nu.

It's my job to make you understand

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag iaf. Idag så vet jag bara att jag ska städa mitt rum, skura och damsuga. Sen så ska jag på vinden och hämta resväskan, sen så ska jag nog börja packa. Tänka sig att jag åker på fredagmorgon, Hela fredag så sitter jag i en bil och bara väntar på att komma fram, hehe. Nu ska jag läsa lite bloggar på devote, sen så ska jag titta lite bilder på bilddagboken, sen fb sen ska jag börja dagen.

PUSS

Update!

Snart klar med städningen! Bara några småsaker och bädda sängen kvar !

It's on

Idag har jag inte gjort mycket alls, tvättat lite kläder, sen har jag ätit, handlat... och sett en jäkla massa how i met your mother. Det är riktigt bra, Det jag köpte på affären var inget mindre än hårfärg. Nu ka den här guld,grön,bruna färgen bort, eller ja, inte just idag, kanske imorgon, eller till helgen när jag är hos mamma. Men jag vet inte, Mamma vill du se den brun,grön,guldiga färgen som inte är så fin, eller? Idag blir det inte att göra mycket mer än att titta på himym på datorn och sen ska jag handla lite godis, eller jag vill ha glass! För jag och rebecka kommer att sitta bänkade framför tv kl 20.00 ikväll.

Piteå

Är i piteå nu, tänkte bara säga det, godnatt.

Trött.

Nu sitter jag hemma hos farmor igen. Jag och pappa har varit hos bergvalls. Jag, jenny och elin spelade monopol hela kvällen, nu sitter jag och ser bad boys 2 och dricker the och bara myser på i soffan. Jo jag har slut batteri i mobilen

PUSS

MAT!

Nu är det snart dags för mat, jag är verklgien vrålhungrig, har inte ätit sen frukost, haha. Jag som aldrig brukar äta lunch, sen brukar jag inte vara hungrig för ens klockan är vid typ 6 - 7.  Det blir grillad lax, men potatis och grönsaksspett sen finns det även majskolvar med, MUMMA!

Nu är det dags för mat, sen blir det säkert att åka till jenny och elin

PUSS

Måndag

Idag så vet jag inte riktigt vad som kommer att hända, ska iaf fara till Elin som kommer hem kl 12. Sen vet jag inte vad vi kommer att göra, blir nog film eller spel, sen tycker jag att ni är dåliga på att kommentera,

PUSS

Godnatt,









Saknar mitt mörka hår, nästan svarta hår.

lillbyn

Nu sitter jag i soffan hos farmor i älvsbyn, har just ätit, är så jäkla mätt just nu alltså!
Jag ska iaf vara här till på onsdag, ska bli ompysslad och bara ha det lungt, ska leka lite med jenny och elin med, sen är jag jätte sugen på thaimat, eller på tacos, iaf någonting starkt, Eller inte just nu, men typ imorgon, till midda. Nu ska jag och pappa se film, hadet!

puss

snurrar jorden?

Middag kl 1, konstiga tankar, konstiga personer, fest som börjar redan kl 8 på morgonen, massa prat om mig, alla älskar mig, fast ingen visar det.

växeln hallå

jag tror att jag blir sjuk av det här, kan inte bara tiden gå lite snabbare så jag får komma iväg, orkar inte bry mig längre. Vill bara bort och hem till karlskoga, där det är lungt och inte någon som inte frågar mig om jag vill hitta på någonting. Det är som att fara utomlands, fast i sverige. Bara kunna slappa och vara helt för sig själv om man vill. 6 dagar, karlskoga, xbox, örebro. Mamma, Tommy. Livet kommer bara att bli bättre efter det.

It's so hard

Jag vet helt enkelt inte längre, längtar bort, bort från Piteå, bort från alla här. Speciellt bort från vissa. Konstiga tankar har börja sprida sig i mitt huvud, vet inte hur jag ska reagera. Alla är på PHB idag, skulle ha varit roligt att vara där, men jag orkar inte, och jag vill inte träffa pappa där, men det finns andra jag vill träffa där. Det hade varit super kul, Snart är det PDOL och då kommer stockholm hit, laxen kommer typ snart tror jag, Roligt!
Samtidigt som jag tänker på den ena, som kommer den andra upp hela tiden, kan det inte bara sluta vara jobbigt att tänka!





I don't wanna think about you
or think about me
Dont wanna figure this out
I don't wanna think about you or think about nothin'
Dont wanna talk this one out
This time I won't let you bring me down
Won't let you shut me out
'This time I know,
I don't wanna think about you,
Run away, run away ,I dont wanna think about you

Morgon

Morgon är det nu, fortfarande supermega trött, tänkte att jag skulle få sova ut imorse, men då kommer jäkla annie in och börjar snaca en massa. Sen så har jag balkongsdörren öppen, så när pappa rökte på baksidan så kommer all rök upp och ger mig huvudvärk. Sen kommer annie in och stinker av MIN parfym, sen sprejar hon har inne mid, mitt huvud dunkar  sönder! Den här dagen ska verkligen inte bli bra alltå. Jag om hade hoppats på det.  Nu längtar jag verkligen tills den 9onde så jag får komma härifrån! Det ska bli så himla skönt!


lista

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV:

1. är du singel?: Jepps
2. är du lycklig?: Jadå
3. är du uttråkad?: Just nu ja, varför skulle jag annars svara på det här ? 
4. är du ledsen?: nä, inte nu
5. är du italienare?: eeeh, låt mig se... Nej.
6. är du cooling?: Absolut!
7. är du från irland?: nejdå
8. är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Kanske inte kärlek, men att man kan börja gilla någon.
2. har du någon gång blivit sårad?: Jodå, några gånger. 
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Jo, faktiskt
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: jiies
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja, det har jag
6. har du haft en hemlig beundrare?: Säkert
7. är du kär?: Jag vet inte.
8. vill du gifta dig när du blir stor?: Det är inte så att jag planerar min framtid, så kanske

TVÅ ALTERNATIV

1. hår eller ögon?: Ögon mest, men håret med, man kan inte vara ful i håret.
2. katter eller hundar?: vet inte.
3. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: båda.
4. coca-cola eller pepsi?: Coca Cola
5. utekväll eller romantisk hemmakväll?: Utekväll, som slutar med romantisk hemakväll.
6. pengar eller lycka?: Båda!
7. dag eller natt?: det beror på, men båda.
8. msn eller mobil?: mobilen, 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nä, har inte ens försökt smita.
2. brutit ett ben?: typ.
3. gjort nåt du ångrar?: jo, fast ändå nej, jag ångrar inte att jag har gjort vissa saker, jag ångrar att jag inte tänkte innan.
4. hoppat bungee jump?: fnä, tror inte att jag vill det.
5. ljugit för någon du tycker om?: japp.
6. ätit en hel tårta?: Fy 17 orkar bara 1 liten bit.
7. gjort bort dig offentligt?: i'm the master
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: haha! Nej.
9. gråtit när ett husdjur dog?: ja.
10. velat försvinna?: nä, men samtidigt ja.

8 SENASTE

1. telefonsamtalet du gjorde?: Annie
2. telefonsamtalet du fick?: Camilla
3. personen du var med?: Rebecka,
4. roligaste grejen som hänt?: P&L 09
5. personen du smsade: pappa
6. du kommenterade?: säkert annie
7. du tillbringade natten med?: Linda och Lina
8. du kramade?: Rebecka.

check it


Neew

Nu händer det grejer ska ni se. Inte direkt som jag hade planerat, men jag kunde inte leva med någonting så nött, det gick inte att borsta ordentligt. Det blir sääkert superduper bra :) bild kommer seen! :D

MCR

Tänka sig va? LillErika lyssnade på MCR. Helt innan alla andra småemos gjorde det. Jag och Rebecka lyssnade massor på dom, men sen blev det förståss ingeroligt när ala emos började med MCR <3<3 åååh, emo cutcut! Sen råkade det ju bli så att både blev bäst, en lite fjortis och den andra ännu mer fjortis. båda kunde forfarande låten som vi lyssnade mest på, vad säger ni om det? ;)

Love

















Stek

Idag är det verkligen varmt och soligt ute, har legat ute i typ 15 min och redan blivit brunare, jag som typ måste ligga i en halvtimme ör att bli hälften så brun som alla andra. Men nu jäklar!
Ska gå ner och fixa nudlar till alla sen ska jag sola mera. Jo ny bloggdesign är på g nu! :D

PUSSs

RSS 2.0