Sjuktgaletvarmt

Det är precis som rubriken säger. Galet. Det är även galet att jag nu ska springa ner för att se Paris Hilton my new bff! börjar om 2 min nu,

PUSS

LillPITÄÄH

Rykten om alla eller?
haha, idag så kom jag till insikt om varför jag gjorde som jag gjorde på studenten, för att jag ville bevisa för mig själv, och för alla andra att det inte var någonting, hälften fattade, hälften inte. Sen är det ju roligt att veta att folk älskar mig så mycket att dom måste spendera tid på att prata om mig, underbart! Det är sånna saker som gör livet värt att leva, haha. Måste städa och tvätta idag. orkar på rikitgt inte göra det, men skura nere och tvätta ska jag göra, måste ha nå kläder!
Nu ska jag göra dom där nyttiga sakerna och fundera lite mer på vad folk snackar om mig, fantisera ihop underbara historier, bara för att veta att alla älskar mig!

Puss

HEMMA!

Det var sjukt varmt i borlänge måste jag då verkligen säga. Ddet var mulet 1 dag, fast då var det ändå typ +25. Vi åt på donken nätan varje dag, mumma! Sen så var det party varje dag, såg nästan inge band, alla var mest på campingen hela tiden. Det roliga var att det var folk som lockade på tjejer som om de var katter. Vi hade vattenkrig en dag och gömde oss i skuggan en massa.
Banden jag såg

MÖTLEY CRÜE !!!
NAVID MODIRI och gudarna
the sounds
håkan hellström
general knas
promoe
SLAGSMÅLSKLUBBEN
sugarplum fairy
Alice in videoland
något band i kupolen

Sen såg jag nog ingemer.

Men nu är jag iaf hemma och ska packa upp och tvätta idag, sen ska jag börja packa igen, för om 11 dagar åker jag bort igen.

bästigast

Nu är jag typ klar, jag har duschat och laggt in massa bra musik på mobilen och ska väcka lina nu. Vi åker ju idag! SHIT! Om två timmar och 45 minuter sätter jag och lina oss på bussen och åker till.... BORLÄNGE! Är jätte nervös, läskigt. Nu ska jag väcka henne, sen ska vi fixa det sista! PARTY

day by day



Ni vet nog hur det slutade.

Fall out of place

Det är så himla svårt, hela tiden tänka om det är rätt eller fel. Jag vet inte ens själv vad jag tycker, jag vet däremot vad andra tycker, och jag vet att det troligast inte var sista gången som det hände. Jag önskar ibland att min hjärna hade funkat på ett annat sätt än vad den gör nu. Nu så tänker den så himla sick. Jag hinner bli galen av alla tankar som snurrar. Jag vet nu lite mer än förr, jag vet hur jag borde reagera, men jag reagerar inte på det sättet, jag kan bara skylla på mig själv den här gången, önskar att någon tjej kunde tänka som jag.

IMORGON då jäklar åker Lina och Erika till P&L!

wäää

Nu förstår jag ingenting, hur funkar det? först det och sen den och sen nu det. Kommer jag alltid att känna det här? det känns inte roligt!

3 dagar typ

Idag är det Torsdag, det känns helt sinnes att jag och Lina åker om typ 3 dagar. Igår kväll så for jag Lina och Linda till coop och handlade lite godis, sen hade vi en cykel utflykt. Idag cyklade jag och Lina till Dollar för att handla alla dom viktiga sakerna som vi kom på i förrgår att vi behövde, men ingen av oss kom ihåg vad det var, så det blev bara hårsnoddar och hårnålar. Efter det så cyklade vi till Linda där hon bjöd på jätte gott fika, sen for vi och skejtade. Jag skulle öva på att göra ollie, det har gått nästan förut, men nu den här gången så landade jag snett med foten typ och flög ivägoch landade på höften och slog huvudet i marken, har nu en fin bula på huvudet och säkert ett blåmärke på höften.

Jag är verkligen jätte sugen på Thai eller Kina mat! Stark wok eller någonting! Skulle vara superdupermega gott just nu! Tror att jag ska se vad jag kan slänga ihop! :D

roses are red

Dagen började med att jag vaknade av att det knackade på dörren, jag var inte säker på om det verkligen knackade eller inte, så jag gick ner och tittade. Det var en från NCC som skulle mäta listerna, sen så när han hade farit gick jag upp och tittade på himym på datorn, ssen hoppade jag i duschen, klädde mig och gick ner och åt frukost. Sen var det bara att skynda sig till Lina och sen vidare mot banken. Jag skulle ta ut pengar från mitt sparkonto, sist jag skulle göra det hade jag inte bankboken, och nu behövde jag inte den. Någon dag efter P&L ska jag dit igen och då ska dom fixa bort den. Dom tycker att den är uråldrig. Sen så skyndade vi oss vidare till busstationen och väntade på luleå bussen, Linda satt redan på bussen och vi 3 åkte till Luleå.
Väl framme i Luleå ville vi köpa lyckokakor, men det fanns inga, så vi gick runt och kollade på lite affärer och tittade på lite annat med. Sen åt vi på matstället och satt där, dom hade typ världens äckligaste kaffe. BLÄ! Sen gick vi på  åhlens och cubus, sen gick vi och köpte dricka. Sen gick vi omkring lite och sen åkte vi med bussen hem.
Det jag köpte idag var, mat, dricka mobilsmycke. och sen så köpte vi 3 en SUPER bok. Den kommer vi absolut att använda!

Regn!

Nu regnar det för fullt här i älvsbyn. Sitter ute på farmors balkong och ska snart äta. Sen så ska vi en sväng förbi anki och samuel och dom innan vi ska hem, hoppas att det hinner sluta regna iaf! Livet är underligt må jag säga. Jag måste ta mig i kragen och säga till mig själv att börja vara som normalt folk. haha. Saker som jag har gjort brukar jag inte ångra, men den här gången gör jag det. Fast man ska inte ångra sig, det vet jag. Gud har säkert en plan med det här. Det är plåttak åvanför mig och regnet smattrar mot det, det är mysigt. Hade varit bättre att vara i piteå, då hade det inte varit jobbigt att fara hem, haha. Nu ska jag äta.
peeace

Allt som jag inte vill.

Att jag är så, det är ganska hemskt. Men, jag vet hoppas verkligen att det förändras, annars vore det hemskt. Har varit en tuff dag för några idag. Sen lyssnade jag på en låt som var dum. Undra hur det kommer att sluta, det kan antingen bli bra, eller dåligt, fast det dåliga behöver inte vara dåligt och det bra behöver inte vara bra. Tänk om ingen vet. Tänk om ingen minns. Tänk, det skulle vara läskigt. Djupa tankar nu. Måste se tv och sova, lämna den här dagen bakom mig.

Examen

Torsdag Klassfest med HR2A Super kul var det, studsmatta och massa roligheter, sen gick vi in till stan där vi jagade äckelgubbar och jag var typ skiträdd, men det löste sig, och det var inte en 17 åring. Det var så mycket som hände den kvällen som jag inte tänker bry mig om.
Fredag Var till mormor och fikade, sen for vi och tittade på annies första examen, gulligt var det, men dom sjöng inte en sommar sång när dom gick utt ur kyrkan, ajja. Sen gick vi till ekbergs och fikade efter det for jag hem, sen gick jag till Lina och vi började alla där med lite vin, sen fortsatte dagen med att vi for till norrfjärden och sen for vi till coop, sen gick vi hem. Kvällen var helt sjuk, det var verkligen roligt, ävem om det hände lite konstiga saker. Även saker som jag inte vet varför jag gjorde, det var typ 2 saker. Men sen så hängde jag och Linda ihop hela kvällen, vi tappade bort Lina men hon återfanns Tur det! Sen är det en sak som jag sa, och såg. Som jag kanske vil glömma. jo det vill jag.
Lördag Barnkalas i södrahamn, sen blev det pizza, dricka från coop, massa film hos richard sen gick vi hem och åt. The hills have eyes såg vi hos mig, ohc jag blev jätte rädd, eller fast inte rädd utan mer typ jag vet inte. Läskig och otäck var den. Sen så for alla hem och jag följde med till lina ett tag innan jag gick hem.


gaah

Livet är underligt just nu, behöver nog komma på vad jag vill, men jag vet ju faktiskt inte. Jag vet ingenting just nu. Känner mig super dum. Fast samtidigt inte. Åsså smsen igår gjorde inte saken bättre, och att jag sa sådär, som om jag egentligen vet vad jag vill. Det var som om ingen annan än jag fanns till, det är nog så jag vill ha det ett tag till iaf, bara jag. Det är jätte dumt. Men jag behöver nog hitta mig själv. Jag har just gått från att vara en hemmatjej till att ha värsta party livet, jag är inte den jag var förr, och jag vill inte vara den heller. Mitt liv är mycket svårare nu, allt jag gör tycks gå emot mig just nu. Jag kan inte alls säga som jag tänker, därför blir alltinge falskt, jag vet inte om det jag säger är sant. Jag måste typ ta ett ordentligt snack med mig själv nu.

Städa.

Håller på att städa, det är jätte jobbigt! Har hållit på sen en evighet tillbaka. Sen halv 2 har jag städat. Det är fucking jobbigt. Ska iaf aldrig bli städare! Imorgon är det examen, det betyder PARTY! Linas klass ska ha klass fest, och jag är bjuden! Det tycker jag är jätte snällt, Nu har jag inte så mycket kvar egentligen, men det är småsaker, som är jobbigt att plocka upp, har lyssnat på bra låtar hela tiden, och nu när jag stänger av hör jag låtar som mayhem, Paris hilton låtar! och massa annan skit, jäkla becca. Nu ska jag fortsätta, sen ska jag äta, sen smsa lina.

13 - 3

Godmorgon, av någon anledning så vaknade jag inatt vid typ 3? då gick jag ner och hämtade vatten, sen satte jag mig vid msn, var någon konstig som jag inte har på msn som hade skrivit godnatt till mig, undra vem det var, haha. Sen så somnade jag om. Nu ska jag snart klä mig och sen ska jag sega lite tills det att jag ska börja promenera till Strömlida, ska ju vara där hela dagen, super tråkigt. Får inte glömma påsen med hopprep och band. Sen måste jag även vara ordentlig och tänka extra på 5 idag.

miss me when i'm gone

Livet ärlite bättre, men snart blir det nog ännu bättre, Livet leker inte just nu alltså. Hat iaf storhandlat på stan idag med Lina och Linda, jag köpte lite tröjjor, och 2 kläningar, en till examen, som man kan ha ofta, jag passar inte så bra i klänning, men det är en fina klänningar och dom passar fint på mig. Imorgon så ska jag typ vara på strömlida hela dagen, sen vet jag inte vad jag ska göra, sova, eller umgås med lina. Någonting blir det iaf! Nu ska jag antingen spela lite mer tetris, eller sova.

i won't be there

Den här dagen har inte börja, varit eller slutat bra. Det började med att vissa var lite inte vet jag knasiga, jag hade ångest som fan, hur kunde jag ens lyckas, jag lyckades med att förstöra ens kväll. Bra Erika! Jag och Lina gick till stan, för att gå på copp, men vi hamnade på blå ängeln där minnerna från förr sitter fast. Sen kom Linda, vi gick till coop, sen till ett fönster när Linda gick for jag och Lina hem.  Sen har jag och Lina dött i hennes rum, behövdes. Micke kom förbi ett tag Sen gick jag hem och gjorde mat. Sen har jag inte gjort mycket alls. Sen vid 7 for jag, Lina, Linda och Richard till Lasergame för att bada. Vi spram omkring där vars man spelar lasergame, sen så skulle vi bada, det började ju bra, men sen blev det CPjävlasämst, ofta, tack, rivsår och emoplåster, ville bara börja gråta. På riktigt, och alla ni som vill veta kan ju typ DÖ! emoemoemoemoemoemoemoemoemoemoemoemoemo
Jo jag vill bara säga tack till er emosar, som skrattar och gör INGENTING! Jag trodde att jag skulle dö. På riktigt, efteråt höll jag på dö ännu mer, Ville bara sätta mig undervattnet och gråta och inte komma upp.
Varför?
Emo i minst 1vecka, nu ska jag dö lite, med coola och tetris och msn.

EMO!

Fyfan, nu känns det inte bra, en sådan dum sak som går före! Det känns ju bra, fan, vill typ bara gråta för jag är arg! Tack så mycket. Det var inte jag som valde det här! Tycker att du borde tänka lite på mig. Ditt val, inte mitt.

Shit.

Jag höll på dö idag vi skulle gå och boka tåg biljetter och då skulle jag hämta pengar men då måste man ha en kassa bok! Det är ju typ från stenåldern. Iaf, så nu har vi pengar till biljetterna. Vi har P&L biljetterna och ett tält, allt är nästan fixat! NAJJS! Nu är det bara att boka biljetterna och tagga! Ikväll så vet jag inte vad som händer, någonting iaf! :D

Skämtar du?

såg det här på julias blogg

januaribarn:tröga,tråkiga men söta
februaribarn: söta, trevliga men jobbiga
marsbarn: otrevliga, tjuriga men snygga! - JA!?
aprilbarn: puckon hela högen, men underbara!
majbarn: snygga, gulliga men riktigt osmarta.
junibarn: heartbreakers, dissare men trevliga.
julibarn: snälla, glada men blir lätt sårade.
augustibarn; snälla , söta men förstör för andra!
septemberbarn: smarta, coola men sårar lätt.
oktoberbarn: musikaliska, snygga men tråkiga.
novemberbarn: bra vän, underbara men sårar ändå.
decemberbarn: glada, söta men tröga.

Hur bra passade det inte in på mig va?

trött

Jag är verkligen skit trött, tror att det är för att solen är så varm, eller nå. Sitter iaf på tobbes dator. Annie badar och vi väntar på att pappa ska komma. Jag längtar hem, suger. Vill ha cola med! Dagen idag var helt lugn. 1 lektion typ, skit najjs! Samma imorgon, börjar vid 12 eller 1 eller nå, kanske tidigare, jag tror jag kanske slutar 12, haha. Kom på det nu, såhär i efterhand. Samhällsen börjar ju typ halv 2 så typ halv 1 slutar jag. Har prohjekt redovisning imorgon, det suger big time.

HAPPY

17 Dagar kvar! biljetterna är berställda, nu är bara frågan, hur tar vi oss ?

Peace and love.

Idag ska jag boka biljetterna till P&L! Ska på banken helt själv och lagga in pengarna. Lite äskigt känns det faktiskt! Fast det är nog inte så svårt. P&L kommer att äga så jävla hårt! Nu ska jag se tv och käka lite, sen vid typ 11 halv 12 så ska jag in till stan. Sen 13.25 så har ajg en lektion  till kl 15.00 Ses då

stumpan.

Fy 17 vilken plågsam matstund det blev idag.

Efter skolan så åkte jag och lina buss till Öjebyn där vi var i typ max 10 minuter. Sengick vi till annelund och hämtade pengar, för båda var hungriga. Så vi gick till Bigboy, Vi satte oss utomhus.
Strax efter det att vi hade satt oss ner så kom det en liten gråsparv och satte sig i närheten av oss. Jag som är sjukligt rädd för alla fåglar, dog lite smått, men klarade det ganksa bra, sen kom det en till, och en till. Så nu var det tre stycken gråsparvar, jag drabbades lite av panik och var hela tiden tvyngen att kolla runt efter var dom satte sig. Sen såg jag den enbenta fågeln. Den var ond och försökte utnyttja sin gullighet.
Sen satte dan sig jätte nära mig och tittade dunder mycket på mig.
Det kom även två fiskmåsar! En satte sig på taket och jag och Lina såg hur den spande in våran mat genom parasollet!
En liten fågel hoppade jätte nära mig och jag blev tvungen att vifta bort den, skit läskigt var det. Sen kom den enbenta fågeln jätte nära, så jag skulle vifta bort dn med, men det kunde inte hoppa iväg så långt. Så det nästan hoppade mot mig! Då skrek jag lite, tod på mig luvan och var jätte rädd!

Det var då vi såg att den enbenta fågeln hade en stump! Ett ben utan fot! ÄCKLIGT!
Lina tänkte mata den med ett strips, men när fågeln var jätte nära mig och Lina så kastar hon iväg stripset och det landar på mig, och fågeln hoppar ju efter stripset på mig. Och det mina vänner är fångat på film av mig, fy, jag höll på börja gråta.




Stumpan



Jag dör.

thank you for showing me that best friends can not be trusted

Nu ska jag snart äta lite mat, sen ska jag bege mig till Isabelle, vi ska spela wii. Kommer nog bli roligt, sen så vet jag inte vad vi ska göra, men roligt blir det nog. Imorgon så ska jag vara med på Linas samhälls lektion, kommer bli roligt, som sist. Dom har mycket roligre lektioner än oss. Sen så ska jag vara med på hennes bild. för jag har inget individuella imorgon, eller bara 5min. Men jag kan igentligen fara hem, men det orkar jag inte, för jag kommer bara sitta vid datorn och dö av tristighet. Så varför inte prata med superroliga folk och rita? Så jag ska vara med på Linas bildlektion med. haha. Nu sitter jag igen och lyssnar på Simple plan (!) Fast, det är inte på samma emo sätt som förr, när jag var emo. Nu blir man ju typ taggad! Party i helgen någon ? peddo bear?

Måndag.

Sitter på webdesignen nu, och jag är klar! :D WII! Nästa vecka har jag ingen. Sitter och lyssnar på Simple plan, Bara gamla låtar, från tiderna i 7:an. Haha. Det är nästan EMO varning nu, nä, men endel låtar är roliga att lyssna på. Det är en seg dag idag för att nu har jag laktion i 2h, sen lunch i 2h sen en kort lektion, sen hål, sen samhälls. Så den här dagen kommer att bli låång. Men idag så ska jag boka biljetter till P&L! Linda ska med, det kommer bli FUN!

RSS 2.0