gud vilken dag!

Idag har det mäst bara skrattats på ALLA lektioner, Alldeles innan matte lektionen hände det roligaste jga varit med om, Petter i klassen höll på ta platsen som jag hade "spanat " in. MIN PLATS. Så då skrek jag
Neeej Petter vad gööör du ?!??!?!?!
petter gick då iväg från stolen och jag som sprang på det halkiga golvet med tjocksockar anade inte vad som skulle hända. Jag börjar " bromsa för att inte krocka i väggen, då faller jag ner på golvet, det blev för halkigt, halkigare än vad jag klarar av. ATTANS! jag låg där jätte länge och skrattade, sjukt kul måste det ha sett ut.

Ikväll har jag träning och just nu sitte rjga bara och väntar på att vi ska ät middag och ur högtalarna spelar en superbra låt. Det kan inte bli bättre!

Black dress with the tights underneath,
I got the breath of the last cigarette on my teeth,

Näringsbrist

Jag har näringsbrist på grund av att jag inte äter skollunch, även om jag skulle äta den maten så skulle jag ändå ha näringsbrist! Skolmaten innehåller mindre näring än vad kattmat gör. Jag undrar.

  • Tycker de vuxna i sverige att katter är viktigare än barn och ungdommar som växer?
  • Hur ska man lära sig saker om man inte har energi, för att man inte har ätit?
  • Vet dom som styr här i piteå att om man inte får nog med näring försämras immunförsvaret, vilket leder till att fler barn blir hemma från skolan, då blir det fler föräldrar som är hemma med vårda barn.
  • Vet våra två höginkomsttagare i piteå att allt fler får koncentrationssvårigheter pga näringsbrist.
  • Vet alla att Barnen och ungdommarna blir inte smala för att vi har lättmjölk och lätta. Dom blir feta för att snabbmat är ett bättre alternativ.
  • Kommunen räknar ynka 7kr per person till lunch. Det räcker inte ens till en festis i fiket, hur tänker ni i kommunen igentligen ?

folk tror att vi är bortskämmda för att vi inte gillar skolmaten, men testa äta det ni kallar "gröt" eller potatisburgarna som var råa och innehöll LÖK?! Sjukt äckligt. Elelr testa att smaka på pasta och favoritsås. Eller jansson ala nillson.

UTMANINGEN

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Erika
2. Ett ord på fyra bokstäver? Elon
3. Flicknamn? Emma
4. Pojknamn? Erik
5. Yrke? elektriker
6. Färg? emorandigt
7. Klädesplagg? engelsk hatt
8. Mat? enciladas
9. Sak i badrummet? eltandborste
10. Plats/stad? edinburgh
11. En orsak att vara sen? elavbrott ( du har en sån bil som går på el)
12. Något man skriker? ELD!
13. Film?  en prinsessas dagbok
14. Något man dricker? energidryck
15. Band? emd
16. Djur? elefant
17. Gatunamn? elviralundsvägen
18. Bil? Elbil
19. Sång? eurodancer


Jag utmanar: CAMILLA, SANDRA, REBECKA,SARA L , SARA A

åh,

vilken tönt! inte inloggad på msn på hela helgen.

Kristinehamn

Idag blir det att åka till kristinehamn och titta runt lite, jag har varit där några gånger, men bara på ica maxi. Idag blir et även at gå en liten sväng i stan. På söndag så far vi till örebro och då ska jag köpa snyggskorna, om dom finns kvar. Sen på söndag så ska vi även åka hem till piteå. TRÅK! Fast det ska bli kul att träffa alla kompisar igen. Men jag vill inte " träffa " all snö som finns där uppe. Nu ska vi säkert gå coh äta och spela gh, som vanligt. haha


bildÖrebro
om du bara visste

kolla

HÄR

Drömmar

Varför händer der inte så ofta att drömmar blir verklighet. Det har nog aldrig hänt för mig, även om jag bara önskar en liten skrutt sak, som att hitta en 50 öring, eller att jag önskar att jag ska snubbla. Vad som helst, så händer det aldrig. Jag är ganska less på mitt olyckliga utursamma liv. Varför händer det inte? Jag har önskat det så länge nu. attans bäver jävla otur! Iaf hur jag än försöker att få det till verkligehet. Inget händer, det funkar inte. Det är inte menat så. Jag kommer nog vara olycklig resten av livet  (inte deprimerad!) kan det inte bara hända! GUD!

Dag 3

Nu är det den tredje dagen här i karlskoga, Idag har vi varit hemma för det mesta och städat och spelat gh (som vanligt ) Sen så gick jag och camilla på stan ett tag, sen har vi bara busat och suttit vid datorn. Snart så ska vi kanske iväg till Lidl en snabbis. men nu ska jag höra om någon vill spela lite xbox med mig. ;P haha

Puss

RSS 2.0