it's not to late.

Photo: Wildfox


Pippi långtrump LIGHT

OMG! Vill ha!



Nu sitter jag i min egna säng! (skööönt) Har sovit i annies säng hela helgen för att farmor har varit på besök. Det var bra att hon kom. Då fick vi kanelbullar, bullar med mandelmassa i och lusekatter. Verkligen super att du kom farmor!

Den ena hemligheten var att jag har färgat håret. Känner knappt igen mig själv när jag ser mig. Jag har nu ljusorange/brun/blond/rött. Inte alla färgerna på olika ställen utan en blandning av alla de färgerna. Så jag är pippi långstrump light. (haha) Men jag ska fixade det ordentligt senare. Håret måste få vila ett tag innan jag bleker det nå mer. Kan ju inte bleka det 3(!) gånger på en vecka, det räcker med 2. Så jag får leva ett tag med den här hårfärgen.

Ja, jag kollar bloggar och dricker te. Ska fixa mer te och sen läsa i min Svenska bok. Kommer att bli myysigt.

Jo! På tal om ingentning så idag på skolan när vi skulle springa till maten så vrickas min fot och med en superduns faller jag ner på knä (som fotbollsspelare gör när de har gjort mål) och glider på marken. Jag skrattar tillsammans med nästan hela min klass. Sen märkar jag att jag har jätte ont i knät. Jag fattar inte varför. Och ett pytte hål i strumpan och skrapsår på foten. Men roligt var det iaf. Någon måste ju ramla..

Nu händer det grejer!

Måste till banken på måndag och fixa saker. Sen så är jag i full gång med de båda sakerna ingen får veta... ÄN! Senare idag/imorgon får ni veta den ena sen efter jul/nyår får ni veta den andra, då borde allt vara färdigfixat. Det kommer bli så bra allt ihop! Snygg, snyggare snyggast blir jag hoppas jag..

Helene förra helgen!

wii - olympiska spel.

Kvällen igårt var helt sinnessjukt rolig. Det började med att vi spelade mariocart, jag vann alla gånger. Sen sås pelade vi olympiska spelen med mario och sonic. Super roligt och det var många skratt under tilden som vi spelade. Ida bakade mjukpepparkaka som vi åt med.. MJÖLK! Jag drack inte mjölk till pepparkakorna, jag drack läsk. Sen spelade vi kasta gris där jag förlorade. Sen gjorde vi en gris-stillbildsfilm, sjöng, spelade piano och gittar och jag blev visst filmad också. PINSAMT! Sen blev jag trött och halvsov i soffan, men då gjorde jag och ofie en till grisfilm. Sen så spelade vi wii sports sen åkte vi hem. Det var verkligen roligt och bilder kommer lite senare när jag orkar hämta kameran.

Hemligheter

Nu har jag rätt många saker pågång! Det ena får ni veta någongång, det andra får ni nog veta imorgon eller på söndag. Kommer bli bra! Nu sitter jag och gör lite förberedande saker för saken ni inte kommer att få veta på kanske länge. Men vi får väl se. Vid 5 ska vi äta pizza och sen ska vi iväg och skjutsa rebecka, hämta emma och åka till Ida i blåsmark. Det blir tvspels kväll. Hur roligt som helst!

Slutar om 3½ timma.


Jules Verne

Sitter på skolan, som ni nog förstår. Jag har svenska och ska egentligen skriva om Jules Verne, men jag har som inte kommit igång ordentligt med det, först och främst för att jag verkligen inte gillar skolans datorer och sen för att jag vill läsa ut boken innan jag börjar skiva om författaren till boken. Ska nog och köpa hörlurar efter skolan, får se hur det blir med det. Sen så har jag tänkt att pappa ska få hjälpa mig med lite saker. Nu ska jag kolla när den här svenska lektionen slutar.


Någonting hemligt.

Bild från förra helgen
Nu ska jag stiga up från sängen och gå och tvätta mig i ansiktet coh göra mig fix färdig för skolan. Slutar rätt tidigt idag, 10 över 1. Sen ska jag fortätta att läsa om det hemliga som jag nu har läst om i 30 minuter. Spännande roligt och bra. Men ni får inte veta.. än.


Vad betyder Je t'aime ?

Nu har jag krivit i två timmar. Nu ska jag läsa sen så är det dags för mig att sova. Godnatt sötnosar!


HATAR



Någonting som jag verkligen älskar HATAR är choklad. Jag kan vara sugen på det, men det är bara äckligt. Bara massa fett och mjökl och malda bönor. Sen någonting som är ännu värre med choklad är att jag får finnar jädrat säkert direkt efter jag har ätit choklad. Tror ni inte att jag åt choklad och godis idag. Jag mår illa. Det var då sista gången på länge!

Precis vad jag letat efter!

De här skorna från Monki är precis vad jag letet efter i hela stan! 500 kr kostar dom och jag tror att familjen måste till Luleå, hoppas att dom finns där! Då ska jag be pappa köpa dom till mig i julklapp. Lavli snygga! Nu står dom högts upp på min önskelista tillsammans med fuskskinn mc jackan från Hm Divided, som så många har. Den kostar 500 den med. Bara så att alla vet vad jag vill ha!


New Moon.

Just hemkommen från New moon. Visst filmen var bra, men inte så bra som alla säger att den var. Nu har jag en sorgsen klump i mig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog kata undan alla funderingar och tankar kring äckligt snygga killar i filmer, alla tankar på sorgsna saker. Alla tankar helt enkelt. Det är bara inte bra att tänka, alls.


Är det bara jag ?

Bild från Fattybom

Har sett på masa bloggar och hört från olika vänner att de ska äta papparkakor och dricka mjölk? Mjölk... Till pepparkakor? Jag kan bara inte ens tänka mig att det är gott. Samma sak med bullar och mjölk. Nä. Fy. Mjölk ska man dricka till maten och till mackor. Men till pepparkakor och bullar ska man såklart ha Saft eller glögg. Okej, bara saft till bullarna.


Umgåddis


Hela morgonen har jag och annie umgåtts. Vi åt fruktsoppa till frulle och varsin macka. Nu så har jag läst massor i min bok och annie har spelat olika spel på facebook. Tro det eller inte. Men jag har faktiskt gjort en farmville. Tror att min ren kommer att dö. BTW Någon som vet om det finns någon lampa som ser ut som en ren ?


Godmorgon!



Nu är jag vaken, även fast jag börjar halv 1 idag. haha. Skrev först halv 11.. Men hursomhelst så har jag udrott idag! Det har jag inte haft på 8 veckor. så det känns lite mystiskt. Ska ha motion till musik idag på idrotten, det blir nog roligt. Nu ska jag snart käka frukost sen ska jag försöka hitta någonting att ha på mig..

Bjuda på sig själv var det ja.

1 Andra flickisen jag gjorde den kvällen

 

 

2 Skulle ha raka ben...

 

 

3 Sista den kvällen, var helt slut.

Club4Beauty - Doft & Skönhetsbutiken!


Ajaj.


Fick just magknip. Inte skönt alls. Är super sugen på chips och choklad. really want it! Men samtidigt inte. Vilket problem jag har va?


King!

Nu sitter jag och letar lite fakta om kungsörnen. Det finns väl sådär lagom mycket..


Hallojsan

Nu sitter jag med ida och sofia i datasalen. Dom väntar på att åka hem och jag väntar på att ha en lektion till. Det är bara jag och typ 4-5 till som har den kursen. Sen ska jag hem och skriva lite mer histora. Äta varm deg till middag. (pannkaka) Sen så kanske Camilla skulle komma till mig lite senare och plugga och äta någonting gott. Nu ska jag titta var jag har lektion och gå dit såklart.


Dagen blev inte riktigt som jag planerat.

Skulle ha hjälpt ebba med en sak idag. Men det blev tyvärr inte idag. För jag har inte gjort annat än att skriva psykologi, webdesign och suttit i flera timmar med den där jobbiga historian. Har fortfarande en fråga kvar, men jag hittar inte något svar på den. Så imorgon så ska min lärare få vara så snäll att hjälpa mig med den.

Nu ska jag sova och jag sitter här med.....


Är ni redo?!

Nu lägger jag upp den nya deignen!




Är riktigt nöjd! Missa inte min lilla header. Mouseover :D

Jag har faktiskt kvar att fixa lite. Tex. byta profilbild. Men det är ju en lätt sak. Sen så såg jag att en inläggs grej gick utanför. Ska föröka fixa det om det blir så någon mer gång. Men nu ska jag plugga vidare.

Skruttigaknaphotoshopapakanelpeppar

VARFÖR?! Vad vill min dator mig idag? Då hade jag nästan gjort klart min header, vad händer då? Jo min hatade Älskade dator får damp och photoshop hänger sig. Det värsta av allt var ju att jag inte hade sparat. Dåligt såligt. Nu måste jag göra om allt. Men tur att jag har bra minne så att jag kommer ihåg vad jag hade gjort. Tror att det kommer att bli snyggt! Nu ska jag se Scrub och sova. Godnatt. See ya'll tomorow!


Efter mycket om och men

Nu saknar jag bara header och ett ställe att sätta reklam på på bloggen. Det blir ganska stilrent och och inte mycket färg. Men däremot ska jag försöka få in lite färg i headern och sen mycket bilder på bloggen. Det här kommer verkligen att bli bra!

JAG räddar världen!


The fun times


Bringit back

Ni får verkligen förlåta mig för den här kassa updateringen. Det är nämligen så att jag har mycket för mig och att jag faktiskt håller på med min nya design. Det går faktikst riktigt bra! Snyggt blir det nog med.

Snart kommer Hellie hit och vi ska nog fota lite, och spela tvspel. Kommer bli en kväll som jag kommer att minnas som rolig!

Men åter igen så säger jag förlåt för den urdåliga updateringen på bloggen.


Go igo Girl

Har provat sudentmössa idag. Kan då bara säga att jag kommer att vara tvungen att ha väldigt volymigt hår.. Jag som inte hade tänkt ha det.. Men det blir nog bra hur det än blir. Tror att jag snart ska tända lite ljus här i mitt rum och sätta mig med historia boken. Det behövs. Sen måste jag läsa böcker.

Jag ska jobba imorgon. På min skola, det är öppethus så jag och sofie ska dit. Kommer att bli najjs. Som "lön" får vi varsin bio check. Det passar ju utmärkt, då kan jag använda den när jag ska och kolla new moon. Kalaskalas. Blir säkert att fotta litte bilder imorgon tror jag. Men jag får väl se.

 

Helene! Det är dags att vi gör någonting typ imorgon!?

Super!

Vet ni. Om jag skulle få för mig att bara knapra äppelcidervinäger och dricka cola light så skulle det vara en superdiet. Jag skulle äta några ärtor och flingor varannan dag. Måste ju få i sig lite proteiner? 

Vad tror ni om den iden ?


Wiwi

Nu alla mina kära söta! Nu ska jag (JAG!) Plugga. Skriva massa so. Ska bara städa lite i mitt rum först. Ja ni hörde rätt! Jag, plugga och städa. Undra om rebecka har smittat mig med sånna här hemskheter.

Är jag inte SÖT så säg.


Short cuts

Foto: Annie


BÄST FÖR BLOGGARE!

Jag är en Buzzador. Det betyder att jag kan vara med i kampanjer och få hem gratissaker som jag testar och berättar om för alla mina vänner, och såklart här på bloggen. Det är jätte lätt och jätte roligt, för vem gillar inte gratissaker?

Tycker verkligen att alla borde bli medlem!


https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=Erikavi

rainbow

Det är varmt, kallt, jobbigt irriterande. Jag har tjorvigt hår och ont i nacken. Jag vill duscha, men då måste jag göra det imorgon på morgonen med det orkar jag inte. Jag har tråkigt. Måste göra någonting!

Jag fick någonting!


Min sista rast!

Nu är det min sista rast på praktiken sk avara tillbaka halv 2. Sen ska jag bara vara där 1 timma innan jag ska tillbaka hem och aldrig mer gå dit. känns helt wierd. Jag och glad men samtidigt känns det lite tråkigt. Barnen är sjukt söta men galet jobbiga ibland. Idag ska jag bara vara hemma och göra lite olika saker. Typ läsa och skriva olika saker. Tar säkert hur länge som helst. Sara är nart framma i storstaden och jag kan inte längta mer till januari än vad jag gör nu. SÅ himla roligt det ska bli!

Jag känner att jag bara skriver tråkiga saker så sen idag ska jag faktiskt lägga in bilder från kameran och sen visa er allt gott fika som jag fick igår. Riktigt mumma.

Sista dagen idag/imorgon.

Idag är det sista gången som jag träffar min kompis sara för evigt.. Nej riktigt så är det inet. Men det är sista gången fram till efter jul. Planerar att kanske åka i början på januari. Ska ju söka jobb och så. Hon flyttar till stockholm - the big city.  Alla kan ju klicka in och säga grattis till henne. För hon fyller år idag.

Nu ska hon och hennes mamma och handla mat och jag ska följa.



Puss


ladida

Helgen har verkligen rusat förbi känner jag. Det var nyss fredag och nu är det söndag.

Imorgon är det min näst, näst sista praktikdagen, det ska bli skönt men ändå inte. Tror faktiskt att jag börjar kl 9 imorgon, om jag inte minns helt tokigt.  Är hursomhaver hos caroline nu och har lite problem med att skriva på hennes dator.

Tror att jag ska börja göra om min design nu någon dag framöver. Kommer bli najjs.

cool som jag är

Har jag ägnat kvällen åt Sims 3 Nu ska jag läsa min bok och sedan ska jag sova. Är så trött. Orkar nog inte läsa alls... Erhm, Godnatt sverige


Jag vill, simma, springa, dansa, gymma och göra allt igen.

I can't do this all on my own

Godmorgon!

Städar helg i helgen. Är fortfarande inte helt klar med att städa mitt rum. Måste vika massa kläder och damuga och skura och massa mer saker. Sen så ska vi städa övervåningen idag. Sen så ska pappa mäta upp i mitt rum så han kan börja fixa material till väggarna och sen antar jag att vi kommer att börja tapetsera här inne. Mysigt. Längtar verkligen.

Tävlar om en Satc box hos Lindablom

Tror ni att det går bra att städa?


motivation och mobil!



Behöver hitta motivationen med för den har jag också tappat. Måste städa i mitt rum. Tror jag ska sätta igång lite musik..



Mobilen är nu hittad för andra gången idag. Hoppas jag inte slarvar bort den mer idag.

Hello!

I dag så ska jag städa, städa och återigen städa mitt rum. Sen har jag kanske tänkt pyssla lite med designen på bloggen. Men jag vet inte. Sen ska jag plugga och jag ska inte se dåliga idol.

Nu ska jag bara vänta till klockan 2 då pappsen kommer och hämtar mig från skolan.

Idag har jag verkligen märkt att det är fredag den 13! Haft otur hela dagen. Först så orkar jag inte någonting på morgonen, sen så hittar jag inte det jag ville ha på mig. Slarvade bort mobiltelefonen. Glömde att jag gick ut genom dörren glömde allt helt enkelt. Har verkligen haft riktigt otur Någon mer än jag som har haft otur idag ?



Nu ska jag börja bli allvarlig.

Jag ska få min blogg att bli bäst. Ehh, nja. Kanske.

Sara som har blivit galet fin i håret och har fina kläder på sig och jag ska snart hitta på någonting busigt. Eller busigt och busigt..  någonting är det iaf. Det får ni också veta senare. Hoppsan vad hemlighetsfull jag har blivit.. Nu någonting annat.


the storstad


it's allways gonna come right back

Jag blev faktiskt helt klar med min hemsida. Nöjd är jag också. Klarade historia provetockså gjorde jag ja! Sitter hemma hos sara. Hur allting slutar får ni veta någon annan gång. Nu ska jag läsa bloggar! :D

kom fram kom fram var du än är!

Jag hittar inte min fantasi just nu...


Nästa:

Sova. Nä skojjade lite med er. Ska dricka te först. Sen har jag hört att jag har två prov imorgon och att jag måste städa så vi kan börja göra om i mitt lilla enhörninga rum


Kisses!

bilder från igår.

 


Sådär ja!

Ni trodde väl inte att jag hade blivit emo.. (tyst!)

Nu ska jag snart ta mig till sara, ska bara vänta på att min fader ska komma ut ur duschen, vi måste och handla och då kan han släppa av mig på vägen hem, om han nu ska och handla. Men jag behöver faktikst ta ut pengar och sen så behöver jag äpplen.

Fick hem någonting fint idag, Han inte ens tänka tanken på att fota det innan jag rev upp saken och hittade de här.


Jag vill ha, ha och ha.

JAg behöver en lite mindra dator eller en större väska. Men grejen med stroa väskor är att små saker lätt går vilde där. Så det är bättre med en lite mindre dator. Är hemma på rast. Skönt att vara där det är lite tyst ett tag. Funderar på allt. Längtar mest till efter studenten och till jag får jobb i stockholm och jag flyttar.

Nu är det bara 28 timmar kvar.

Bara och bara kanske inte man ska säga. Men det är ivarjefall 28 timmar kvar av all praktik i mitt liv. Känns faktiskt riktigt skönt. Jag har ingen ork till någonting idag eftersom att jag såg dåligt för att en viss person här hemma verkar ha STORA problem med att kunna bestämma sig. Dessutom valde du fel. Du vet hur det kommer att bli. Precis som det har varit i 2 år, ingenting kommer att bli annorlunda fattar du väl ?

om du nu läser så hoppas att du förstår hur jag tänker. För jag vet att du sa det själv.

Nu ska jag klä mig och äta lite frukost. Sen hoppas jag att dagen går snabbt på dagis idag.

Det enda bra just nu

är att jag kan läsa bloggar och stänga ute allt som har med mitt liv att göra.

The more I have to change I just stay the same

Sitter hemma hos sara nu. Även fast jag borde vara hemma med feta historieboken framför mig. Men jag tycker att det är roligare att göra någonting annat. Börjar dessutom halv 8 imorgon, eller om det var halv 9. Det bestämmer jag nog själv lite.

Vi ska mysa och se tv och dippa chips, inte vanliga bläiga chips utan taco chips. Måste ju tänka på figuren lite ;D

Nu ska jag dricka lite CARE dricka sen blir det någonting annat.


Aj! Bit märke det blöder. Galet!

0-2e00e58c649f8808952cbb78d7c54ad0.png

Kolla varifrån!

 

Aj! Bit märke det blöder. Galet!

 


Jag är stolt över mig själv nu.

Jag är vaken, jag har ätit, jag har tillockmed hunnit duscha nu på morgonen. Men dock var jag tvungen att stiga upp 10 i 6 (!!) för att hinna göra det. Nu ska jag snart gå och borsta tänderna, eller ja. Snart och snart är det väl inte riktigt men om 20 minuter. eller 25. sen så ska jag gå till praktikplatsen. Slutar halv 3 idag. Då ska jag in till stan och ta en fika med Sara. Sen vet jag inte vad som händer, annat än att jag verkligen MÅSTE plugga idag. Behöver alltså Vitamin Wells för det idag tror jag.

Mig fotat av min syster.


Så enkelt och snyggt!

Måste verkligen säga att jag tyker att DinSko bara får snyggare och snyggare skor hela tiden. Kommer igåg för något år sedan, då hittade jag nästan aldrig skor där. Men nu kan jag nästan inte ens gå in i en DinSko butik utan att hitta massa snygga skor att prova. Kanske har Din sko alltid gjort snygga skor eller så har bara min skosmak förändrats mycket sen jag var yngre, vilket inte är omöjligt då jag hade väldigt blandad konstig ful stil som liten.

Det här är mina 4 Absoluta favoriter. Jag vill ha allesammans till min skosamling. De med kilklack vill jag ha mest av alla de. Sen kommer alla andra på en välförkänt andra plats. Synd att man inte är rik vid ett sånt här tillfälle.


fördriver tiden med frågor.

1. Hur gammal är du om fem år? 18+5 du får räkna.
2. Vem var den senaste du träffade? jag träffar inte någon, jag är bara ensam.
3. Hur lång är du? för lång och för kort, men mittemellan det
4. Vilken var den senaste film du såg? monster house
5. Vem ringde du senast? jag ringer helst inte till någon
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till helene och sa att jag ska skaffa abonemang
7. Vad är dagens planer? jag planerar inte så bra.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms ♥♥
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? dom är inte gifta längre
10. När såg du senast din mamma? idag på bild. Annars höstlovet.
11. Vilken ögonfärg har du? gräsfärg
12. När vaknade du idag? före det blev ljust ute.
13. Har du någon gång hittat en katt? nej, katterna hittar mig.
14. Vilken är din favoritplats? Någonannanstans, hemma
15. Vilken plats föredrar du minst? undersängen, det är lite damm där.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? jag vet inte. Men jag kanske är mattelärare, smart och stark, eller så är jag politiker och rik. Eller inte någonting av det.
17. Vad skrämde dig som barn? Fåglar, flygplan
18. Vem fick dig att skratta senast? kommer inte ihåg när jag skrattade sist.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej. Har några i min garderob
20. Har du stationär eller bärbar dator? en bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag sover inte, jag är en *hemlis*
22. Hur många kuddar har du i sängen? orkar inte räkna, men 7 tror jag.
23. Har du någon gång spytt på fyllan? Jag har aldrigt druckit i hela mitt liv ?
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota i strumporna och med skor på det?
25. Är du social? håller mig gärna för mig själv. Men jag är social
26. Vilken är din favoritglass? Calippo
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa mig ett jobb och bli rik, sen skulle jag flytta piteå närmare stockholm.
28. Tycker du om kinamat? jag äter helst inte.
29. Tycker du om kaffe? jag vill inte ha missfärgade tänder. Men till glass.
30. Vad dricker du till frukost? vatten
31. Sover du på någon särskild sida? På höger sida. Men jag har hört att det är bättre att sova på vänster
32. Kan du spela poker? vad är det.
33. Tycker du om att mysa? beror väl på
34. Är du en beroendemänniska? ?
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? det är bara jag som är född på min födelsedag.
36. Vill du ha barn? ja, men inte om jag måste bli fattig för det
37. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och tyska och lite franska. Jag kan spanska med, var det någon som sa.
38. Har du någonsin åkt ambulans? jag vill
39. Föredrar du havet eller en pool? vet kanske inte. Havet i USA ? pool i sverige
40. Vad spenderar du helst pengar på? bra saker.
41. Äger du dyra smycken? smycken ?
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? skorpa
43. Vem är den roligaste människan du känner? Mig själv. Jag skrattar åt mig ofta.
44. Välj ett ärr på din kropp? konstiga ärr på mina armar som jag inte vet var dom är ifrån.
45. Vad har du för ringsignal? Hemlig. Ni får inte lyssna på den.
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? massa.
47. Flirtar du mycket? Nä.
48. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma.
49. Kan du byta olja på bilen? säkert. vad kan jag inte ?
50. Har du fått fortkörningsböter? jo jag råkade gå fortare än en snigel.
51. Vilken var den senaste bok du läste? Hästpojke boken på engelskan
52. Läser du dagstidningen? lite.
53. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
54. Dansar du i bilen? jag rymms inte i bilen
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? jag vet inte.
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? jag ritade.. med rosa penna
57. När var du i kyrkan senast? varje dag är jag i kyrkan
58. Vad ska du göra nu? Fortsätta vänta på pappa så jag kan få abonemang på mobilen och kunna smsa helene!

ett två träd

Åh! Blä! Det var ett barn idag på dagiset som luktade bajs hela dagen! Alltså. Dom är 5 år och går på toa helt jälv utan någon som helst hjälp från fröknarna. Men jag överlevde som ni nog märker.


Jag har tänkt att ta steget att skaffa mobilabonemang, Telia ofc. Vilket tycker ni är bäst? Funderar på antingen prata på eller max 25. Fast det kan bli lite tjorv det här med att byta till abbis. men det måste jag orkar inte inte ha pengar på mobilen. Det som kan bli tjorv är att jag är med i en telia familj grej och mitt nummer står på pappa så det blir två saker att byta. Men det är nog enklare (säkert inte) än vad jag tror.


Godmorgon eller inte

Jag är så trött. Känns som om jag fortfarande sover. Blir då jäklart äkert att sova när jag har slutat klockan två. Jag längtar. Är så sjukt trött.

Jag ska bli politiker och sätta upp en ny lag som säger att barn och ungdommar som går skola inte ska behöva ha så långa och jobbiga praktikdagar.

Det var roligt

Men jag är trött men samtidigt för pigg för att sova, min säng är fylld med saker som inte hör hemma i en säng, som snart hamnar på golvet där det inte heller ska vara. Gym hade varit en bättre ide känner jag. Fast det är dyrt och då blev det helt plötsligt bevärligare. Ska nog upp tidigt imorgon tror jag. Måste springa och kolla i kalendern, fylla vatten i min vattenflaska och sen ska jag lägga mig och sova. Så godnatt. Hörs imorgon om jag inte börjar allt för tidigt.

Cheer up

Hello my crazy lovers!

Ätit gott idag? eller ätiti någonting överhuvud taget. Jag har faktiskt, eller faktiskt och faktiskt. Jag har som vanligt ätit middag och som vanligt blev jag mätt. Mitt liv är rätt vanligt. Fast ikväll blir det lite ovanligt eller gammalvanligt. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det. Men jag ska och träna lite ikväll. I två hela timmar. haha, lavlii. Det var länge sen och jag har saknat det. Måste ta med mig tights annars kanske jag fryser, nä. Bränner mina ben. Men nu ska jag vara riktigt snäll med min far och diska eftersom att min syster som "tog" tvätten hon tog bara sina kläder. Är för upptagen med att prata med sina kompisar, som hon gör varje dag.

Puss och adjö



FarsDag!

Grattis alla pappor på fars dag! Jag och Rebecka och annie fixade lite fina saker igår till våran fina far. Det blev en bild på oss alla tre som vi tog ute i snön. Det blev jätte bra. Jag hoppas att han blir glad. Vi ska till mormor och fika idag så det kommer att bli lite roligt/jobbigt. Det blir så mycket fika..


Sen ikväll ska jag även och träna! Roligt! Måste erkänna att jag saknar det mer än mycket. Dessutom kan jag ju inte tacka nej till att träna bort allt det fika jag kommer att ha fikat.

Så grattis på Farsdag Pappa!


love you ♥


Gästblogg!

hej på er! Rebecka , Erikas coola lillsyrra är det som bloggar! Vi och Annie sitter hos våran mormor och morfar och har precis fikat och nu spelar erika och annie kort, haha. Bara för att hålla standarden till gästbloggning så måste jag ju länka min fantastiska blogg! lillabecca.devote.se ni får ha en bra dag:D

puss från lillabecca.devote.se!:D


Åh! Sämst

Min klänning som jag tänkte ha på studenten är slutsåld och dom tänker inte ta in den igne. Varför frågar jag mig? För att jag tydligen inte skulle ha passat i den. Ödet är dumt. För den var verkligen fin!

UPDATE

jag hittade min klänning på en annan sida.. Men inte i vitt. Ajja, har ändå hittat många andra super snygga! ;D

Music


Here you go

My lavlii tee

fjant


Tänkte

att jag snart ska bjuda på lite fina egopixx

Okej. Jag erkänner

Det suger att vara kortare än 1,70 Sugigt sugigt sugigt.

Är alla klara?

Har alla tittat ordentligt på IDOL nu? Inte jag iaf. Jag kollar NCIS och fotar lite. Nu ska jag nog sova. Så ni får ha det lavlii till imorgon!


Woho!


Lekte lite nyss. Var lite tjorv när jag skrev mitt namn. Annars gick det super bra. Hoppas att jag får hem en ritbräda snart. Gud vad roligt! Men är väldigt nöjd eftersom att det är första gången jag använder färg och "ritar" ett ansikte. Det är verkligen inte lätt utan ritbräda och penna. Men roligt är det

Oj vad roligt.

Jag visste inte att vissa inte kunde prata ens för sig jälv. Utan behöver kalla in förstärkning. Jag vet att jag är smart och bäst. Det där bevisar det ännu mer. I'm a happy happy girl with a happy happy smlie. Jag kommer att glida fram på den här lyckan hela dagen!

okej, okej, jag kan berätta.

Jag fick ju den där kommentaren om svinis vaccinet. Jag skrev vad jag tyckte, det är ju det min blogg är till för? Sen så svarade jag på den kommentaren till den tjejen, så hade hon kallat in hennes boyfriend som hjälp och skrivit en jätte lång kommenter om massa fakta. Sen så svarade jag vad jag tyckte om den. Satt och skrattade medan jag krev. Blogwar here we go! Sen så har hennes bror (!) fått läsa och nu har han också kommenterat min blogg och håller med fakta flickan och hennes pojkvän. Undra om jag ska kala henne faktaflickan. Jag tror det.

Sen hade hon skrivit två inlägg i sin blogg om det där. Först det ena. Sen ett annat efter att min syster hade läst hennes inlägg och kommenterat så skrev hon någonting i til med

HAHA det är ju upenbart att ni inte vet någonting om den här inflensan blablabla

Öh? vi har haft den typ  Got to love my life!

jag äpple vampyrer

Nu ska jag torka och fixa mitt hår oh sminka mig och så med. Sen ska jag faktiskt till skolan! Hoppas att det blir trevligt. Tycker att det är riktigt synd att jag bara träffar min klass två gåner i vekan. äh, men det är snart över.

I'm talking hemlisar

Ibland undrar jag om jag inte är en av de smartaste i hela vida världen. Kanske inte smartast i matte eller någon pecielt ämne, men bara verkligen supersmart. Jag kan mycket smarta saker. Jag har halvfotografiskt minne. Vilket är helt galet störande för det mesta. Men jag kan väldigt mycket. Även om jag inte alltid lyckas komma fram till det jag vill ha sagt när jag säger någonting. Men det är för att jag bara säger saker utan att tänka. Fast inte alltid. Men ibland.

Nu ska jag fortsätta läsa den bra boken. Puss och sdjö för ikväll damer och herrar hörs imorgon!


Jaja.. vi vet.

Alla lever sitt eget liv..


Tack. Alla behöver inte berätta att de lever sitt eget liv och att de skriver om det i sina bloggar. Börjar bli LIIITE less nu.

blondt/just hår och sommar i usa

 



Alla bilder är härifrån ....

ÅHHH!!!!

Jag har hittat hemsidan med de medst älskvärda bilderna i världen! Jag kan inte sluta bläddra runt! ni ska få se mina favoritbilder lite sen okej ? Puss

Hoppsan!



Ojdå! Här säger man sin åsikt och helt plötsligt så tänker jag bara på mig själv? Vad underbart! Jag har försökt länge att börja tänka lite mer på mig själv!

Jag hoppas att den som skrev kommetaren inser att man inte alltid behöver ta åt sig å jävla mycket.. Sen lilla vännen så är jag inte ett dugg sur, i'm a happy happy girl whit a happy happy smile osv.. Men du borde kanske inte vara så sur? och snälla.. det heter också.. När ska folk lära sig?

Sen undrar jag om jag någonsin har sagt att jag brukar ta vaccin mot olika saker? för jag tror inte att det fungerar? för som jag sa, tror man inte att man får det så får man inte det.. Samma med om man tror att man driker alkohol så blir man full även om det egentligen inte var nå alkohol i.

LOVE!

Jag måste göra någonting, men finner inte modet.

Nu ska jag ta tag i läsandet och säga godnatt. Blir helt galet trött alltid när jag läser, så jag kommer att läsa tills jag väljer att istället titta på NCIS love. Sen så ska jag ta tag i några saker i mitt liv. Så jag kan komma över och gå vidare. Det kommer gå bättre efter praktiken utan alla ögon på mig. Det löser sig, som alltid. Fast det här kommer bli Totally lavlii. Ni och jag kommer att älska det lika mycket. Jag lovar. Godnatt sweetiis


nyhet!

Nodo istället!

Fjant pojke!

Läste på någon umeåpojkes plogg om varför man SKA vaccinera sig mot svininflensan. Det han skrev var rena rama skitsnacket. Han skrev bla om tjejen som bara kan gå baklänges och springa. Han säger att det är ofarligt att vaccinera sig.

SKITSNACK

Stackars umeå pojken oscar eller vad han hette kan inte vara så jäkla påläst om vaccinet som han lossas vara. Han sager att det inte finn några farliga biverkningar. Men vad vet han om det? Vet han kaske att det finns flera olika sorters vaccin? Visste han inte att sverige och bara några få till länder köpte in det sämre av alla? Vet inte ens om det är bevisat att det hjälper? För om man tror att man inte ska få inflensan så får man inte det. Det är en typ en självuppfyllande profetsia eller någonting sånt strunt. Stackars pojke som inte vet. Ni kan hitta hans blogg på blogg.se startsida.. Om man bläddrar ner lite mycket lagom..

 


Bild från hans blogg.

i guess i'm here

Det blir ö&b idag med en viss Linigrrrl Ska köpa någonting hemligt! Sen ska jag kanske köpa någonting mer. Får väl se... Snart ska jag äta, sen ska jag kasta iväg ett sms till Lina, eller kanske inte.. Måste passa annie kl 5. Om hon inte kan vara hos matilda.. Får väl se hur det blir. Sen ska jag läsa i min feta historiabok.

LOVE

Galet!

Det är någon från spannien som försöker övertala mig att den pratade med mig för någon dag sen i spanien och att jag ljuger när jag säger att jag bor i sverige. Länkade min blogg med.. OOPS! Sen sa den att jag hittade på när jag sa att jag använde google translate... Roligt det där alltså.

¿Que?


Det ser inte lika ut i på alla datorer

Jag hatar att det finns olika datorer. För då ser allt olika ut. Mytiskt. Men jag ka fixa så gott jag kan! Nytt och fint är det iaf!


Header!

Jag har inga bilder eller fantasi till min blivande header!

Ögonen svider av trötthet.

Jag är hemma på lunchrast. Det var allt. Over and out




Helt Sinnes

Vad jag är trött alltså. Steg upp 25 över 6 och nu börjar jag om 5 min. Borde vara förbjutet för någon att börja såhär tidigt. Nu ska jag borsta mina tänder sen går jag iväg. Ha en trevlig dag!

Ett sista!

Nu lägger jag bara in ett sista litet inlägg för ikväll Ligger och läser mion svenska bok och jag kommer formodligen att somna medans jag läser. Men men får väl se hur det blir. Godnatt my lovers!


Youre all i need right now!


Inte för att JAG hade tagit åt mig...

Sitter hemma i sängen nu och funderar lite på hur min bloggdesign ska bli.. Det är å lurigt det där med design. Men det blir nog rätt bra tror jag. Börjar kl 9 så jag ska titta lite på NCIS tror jag. Sen ska jag gå de långa typ 50 metrarna till min praktikplats. Det blir nog en väldigt lång dag. Slutar kl 16.

Pusselipusspuss

...

Välj rätt nu. Snälla?

Synd att veckan gick så fort.

Nu ska jag släcka datorn och sätta mig och läsa. Puss adjö!


Saknar min klass lite. Inte alla.

Hööööh höööööh


Jesus.

Jag har varit riktigt sämst idag. Blir att sitta uppe hela natten lång nu


ÅH!

Jag kan inte koncentrera mig på detr jag borde göra. För mycket ångest inför praktik imorgon, inför pengar till stockholm. Sen så kan jag inte heller städa för det spelar inte någon roll om jag gör det eller itne. Det är ändå lika fult!

Jag vill inte bo här längre. Nu tycker jag att det är dags att flytta.

sen vill jag bara säga felfelfelfelfelfelfel!

Morning

Godmorgon världen!

Ligger fortfarande i sängen, ska väl snart äta, städa i mitt rum och sen sätta igång att plugga. Händer inte mycket mer idag.

Ööööh hejdå

RSS 2.0