In this town we call home

Nu mina kära vänner sågår jag oh min tråkiga/fula blogg och lägger oss. Ses imorgon i mina göraklartmassaskolsakerraster

Godnatt!


makes me allidocious

Snart/om ett tag kommer nog caroline hit. Vi ska göra rice crispies treats och se skräckis, se mardröm före jul och äta lite gotta då såklart! Kommer nog kanske lägga in bilder senare! :D

Nu ska jag fortsätta lyssna på filmmusik

Puss my darlings!


Tänkte bara säga att...

... Jag är hemma i Piteå nu. Lite lustigt det där. God middag ikväll iaf.

Jag ska faktiskt bara vara hemma ikväll. Vet inte vad jag ska göra och minns inte heller vad jag gjorde förra halloween. Inget speciellt tror jag det var.

Ny väska!

Köpte en jätte söt/cool/snygg whatever you want to call it väska idag på lindex. Det böhvdes verkligen och jag gillar den! Lägger in lite musik på mobilen nu. Sen så ska jag stänga av datorn och förbereda mig på massa jobbigt.

Hejdå. Hörs imorgon när jag kommer fram till den ruttna staden Piteå

Vill verkligen inte till Piteå

Vill verkligen inte till den ruttna lägenheten
Vill verkligen inte tillbaka till skolan och praktiken
Vill verkligen bara ta studenten och fly till stockholm.

Jag har insett att...

... jag ligger SJUUUKT mycket efter i skolan!

Det har verkligen inte hänt mycket!

JAg har inte gjort nästan någonting alls! JAg måste verkligen läsa idag och imorgon, jag måste skriva lite saker med. Måste ta fina bilder och roliga fjant bilder. FOTAFOTAFOTA! Jag gör verkligen inte någonting alls. JAg måste göra min design, jag måste göra min grej på webdesignen.! Det är mycket jag måste.

Allt har släppt nu. Ajaj.

Nu har den Treo som jag tog tidigare idag/morse slutat att verka, det betyder alltså att jag har väldigt ont i mitt revben igen och inte kan hosta utan att dö väldigt mycket.

Kan säga att förändringar har skett idag. Ni får se senare, någongång. När jag känner för att visa.


städa snart!

Nu ska vi snart iväg till förmansgatan/vägen och städa lite. Jag vill ah glass, coola och godis snören. Måste fota litee eller någonting. Pusselipusspuss

Shopping!

Igår var jag då som sagt i örebro där jag handlade lite saker. Först inna  vi for så handlade jag nya uggs. Jätte fina var dom, mörkbruna. Sen i örebro så köpte jag världens roligaste tee. En svart gullig långärmad och en halsduk fick också följa med!

Örebro!

Nu har jag kommit ut ur duschen, klätt på mig, nästan fixat håret och satt mig i soffan. Vi ska till örebro idag, det ska bli roligt, vi ska dit vid 20 över två. Fast först så ska vi till skokanonen och camilla ska köpa skor, funderar på att köpa jag med. De var så fina. Vi har varit riktigt duktiga och städat hemma också. Sen igår så lykades jag med en sak....


Trodde inte att det skulle bli värre.

Nu sitter jag ensammen hemma i soffan med datorn i knät. Mamma och rebecka och camilla är och ska plocka och springa med saker.

Jag har troligast lyckats hosta av ett revben. Jag som trodde att jag skulle bli friskare. Jag har en syster som inte tror att jag har  hostat av det alls. Taskigt tycker jag. Nu ska jag fortsatta att spela spindelharpan sen så ska vi äta när mamma och dom kommer hem igen.

Söndag

Sovde inte mycket inatt. Mamma fixade riktig hostmedicin till mig. SKÖNT. Har bara degat i soffan idag. Har haft feber. vet inte om jag har det nu. Det jag har pysslat med idag är att lyssna på lite låtar från disney filmer och morfars favorit låt. Samtidigt som jag gjort det har jag laggt passians, (jag vet att det inte stavas så) Spindelharpan med alla färger. Jag kommer att klara det någon dag..

Nu ska jag ta min medicin oh sen ska jag se tv! Puss och adjö!

Roligt liv jag har nu känner jag.

Framme hos mamma, lyckades skapa några disskutioner på tåget om svininfluensa, jag hostar ju som en annan galning. Pratat/gnällt i sömnen och sen hostat mera.

Ni ligger jag i soffan hemma hos min mor med feber. Jag är less på att vara sjuk. JAg har fortfarande susblås i örat dessutom. Livet är bara såååå underbart just nu.

Känner mig riktigt duktig.

-har redan hunnit städa i mitt rum, och packat nästan allt som jag ska ha med mig. JAg har satt båda kamerabatterierna på laddning och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Sen ska jag lägga in blder på datorn och sen ska jag väl packa det sista. Sen är det bara vänta på att camilla ska komma hit så jag har någonting att göra tills det att rebecka kommer hem. Då är det äta och sen fara till Älvsbyn. Så imorgon vid halv 9 är vi faktiskt framma i örebro. Men nu väntar duschen!

tack gordon

Jag har otoligt tråkigt här hemma, pappa kom just hem. Han hostade så mycket att han inte kunde vara på jobbet längre. Mormor har varit förbi med nässpray, hosttabletter och halstabletter. Vet inte vad jag ska göra. Måste packa lite gran. Sen så får jag väl se vad jag gör. Städa ska jag göra imorgon. Dagarna blir så jäkla långa när man har varit hemma hela dagen utan att gå ut.

Ni vet hur det låter....

... när en högtala är igång med utan musik/film/tv. Så där brusblåsigt. Så låter det i mitt öra. Det gör inte ont nu. Men det låter.

När ska det sluta ?

Vaknade vid 6 imorse av att mitt öra gjorde så ont så jag höll på spricka. Mina ögon hade geggat igen, mysigt. Sen så var jag jätte täppt i näsan och nässprayen var slut. Jag grät en skvätt av att jag hade så megamycket ont i örat. 10 ont. Sen så har jag tagit en ipren, nu är det nere på 6. 

Mormor har varit förbi med nässpray, hon ska och handla mer sen. Sen ska hon även höra om det finns någoning jag kan göra för att locket i örat ska försvinna. Jag kan inte gäspa, för då hostar jag bara. Eftersom att jag konstant är täppt i näsan så akn jag inte tryckutjämna på det sättet heller. Jag åker imorgon. Trodde inte att jag skulle vara sjuk i 2 veckor.

Nu kan jag tal om att det susar i mitt öra. WII jag älskar att vara sjuk...

Oduglig

Jag känner mig så sjukt otroligt tråkig. Har inte bloggat ordentligt på flera dagar, men jag har verkligen inte haft någonting att skriva om. Det som händer under mina dagar är

Sova.
Dricka saft.
Sova lite mer.
Spela spel på datorn.
Hosta hela tiden.
Fundera på min nya design.
Lyssna samma ljudbok igen.
se 2½men, samma avsnitt hela tiden.
Sova.
Äta lite.

Det är alltså min glamourösa vardag. Blir nog hemma hela veckan. Helt galet. Orkar inte mer. Nu ska jag spela lite spel, eller sova. Men jag ska iaf lyssna ljudbok och tänka hur jag ska göra min nya design.

Vad är meningen

med att fara till vårdcentralen och bli undersökt, beskriva att man har hosta och den som undersöker ser att jag ah rsår i halsen pga all hosta. Jag får SLEMLÖSANDE! Till vilken nytta? Jag har torr och vass hosta som ger mig sår i halsen. JAg skulle helst ha slemihalsen så det inte skulle göra så ont att jag får tårar i ögonen varje gång jag hostar. Ingenting hjälper, medicinen hjälper inte eftersom att den är mot helt fel sak. Glass hjälpte inte. Hoppas att varmt honungsvatten hjälper. Annars är jag körd. JAg går under. Nu ska jag faktiskt tycka synd om mig själv. Eftersom att ingen annan gör det. Tack.

Godnatt.

GRATTIS

Grattis till!


PETRA

Elin. Kontakta mig så snart du ser det här. Jag vet om det är du eller inte, har Ip.
[email protected]

Lite irriterad

Pappa sa just att jag måste ta mig till skolan imorgon. Fattar inte varför. JAg har praktik och vill inte riskera att smitta massa småbarn. Om han tänker att jag ska till skolsyster så kan han glömma den tanken. Jag har aldrig tid att gå dit under skoltid. Så det blir inte. Nu ska jag sova. Sen fråga pappa varför jag ska till skolan, sen ska jag säga att jag inte tänker gå ut för ens jag varit feberfri 2 dagar. För när jag igck ut med bara 1 feberfri dag, så fickc jag feber igen.

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Nu kan ni inte tävla längre. Ska dra vinnare lite senare.

Lyckat!

Nu ligger jag i min säng med datorn i knät och ljubok i öronen och fryser, hostar och har ont i halsen. Det som har hänt är.. JAg har fått feber igen. Gick som vanligt ut för tidigt, så nu komme rjag vra sjuk någon dag till. Grattis mig.

Sista chansen!

Idag är det sista chansen att vara med i tävlingen. Drar två vinnare Senare ikväll!

Nu går vi ut!

Man måste ju nästan fira att det är blogawardsikväll så vi går ut!


RWROAR

Jag äter kaniner som dig till frukost


Running around

Idag har jag hängt med Bea på stan. Hon kommer hit om ett tag och vi har faktiskt inte allt planerat någonting. Kanske går vu ut och dansar, fikar eller så är vi bara hemma. Kvällen kommer hursomhaver att bli rolig. Skulle ha köpt den där förbaskade väskan som jag såg idag. Hmm. Får väl klara mig iaf.

 


HAHA! :D

Moa, isso och märtah om TÄVLING:
Vi ville vara med och tävla.... Om du var för blond elr nåt.. xD




Jag Hade nog inte fattat om ni bara hade skrivet det första... Tur att ni vet hur mitt huvud kanske fungerar i blband. ;D

Höstigt

En bild på min cykel som leker MODEL. Bilden är tagen för någon vecka sen.

JAG är med och tävlar om ett filter till min Kamera


TÄVLING

Nu kör vi igång Tävlingen där jag lottar ut Sverigen mest sålda tandblekning från EASEWHITE

AVSLUTAD

I paketet så följer det med



Boring

Jag her extremt tråkigt, klockan är inte ens 12 och jag vet inte vad jag ska göra!  Har funderat på att börja göra om min design, men kom fram till att jag inte har några bilder till den, så det sket sig. Sen fick jag tanken att jag kunde läsa. Men jag vet inte om det verkar så roligt. Jag vill ha godis. Träffa annie och inte vara i Piteå, Jag vill Göra allt och inget men får bara vara hemma.

Jag vill vara i stockholm nu. Hade varit riktigt lavli!

Supertanke

Nu när jag är sjuk så har jag så myket tid att tänka. Tänker verkligen på allt.

Tjejer kan verkligen inte umgås i ojämnt antal.

Det är tur att jag inte går Cheer nu, för jag hade missat så mycket.

Jag kommer vara tvyngen att läsa hela min tjocka historia bok, jag missade 2 lektioner. och mitt prov. Jag missade alltså bildspelen. Fuk. Döda mig. 

jag är hungrig. Mjölk och flingor here i come!

Frestelsen blir förstror

Sitter och ser på mitt i naturen? Det handlar om igelkottar på gottland, inte allt för intresannt. Ska ladda in en ljudbok i mobben och sen ska jag krypa i säng. Seeee ya later!


Allt verkar ha löst sig.

Jag har ätit En skål med mjölk och Special K red berries ♥ och Photoshop verkar fungera bra. Nu är jag trött på att vara hemma med min familj, Nu ska jag verkligen ta mig i kragen, kriva peronligt brev och sen efter höstlovet ska jag ut och söka jobb. Så jag får i hop pengar och förhoppningsvis kan flytta någonstans.

Seriösa fel

Snart bryter jag ihop och gråter.

Nejnej, så farligt är det inte. Min dator hänger sig och pappa vill att jag ska börja avinstalera program. Men Jag kan ju fan inte sitta och avinstalera alla program ? Det är tydligen så man gör säger han.

Jag ger upp nu och ber till alla mäktiga folk. Låt min dator fungera normalt nu snälla!

Åh, jag vill dansa.

På riktigt, har inte gjort det på jätte länge och det är inte roligt att bara improvisera. Hm. Vill gå i någon klass. Ingen som vill tipsa om någon bra grupp man bara kan börja i ?


om jag inte visste bättre skulle jag vara rädd

Funderar på att kanske spela in ett videoinlägg senare. Min dröm var kanske ett tecken på att jag borde göra det.. Får väl se hur det här kommer att sluta.

Vad ska jag skriva om ?

Precis som jag skrev i rubriken så har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva om. Det blir inte bra om jag skriver om vad jag gör om dagarna. Det skulle bli typ såhär

Idag är jag fortfarande sjuk, har tittat på tv/film i soffan, sovit, lyssnat ljudbok, druckit coola och ätit lite gotta.

Så det är inte så roligt. Det händer inte så mycket mer. Jo. Förresten! Jag kan lite franska nu. Hittade ett progg som var gratis och nu håller jag på lära mig, förutom det jag redan kunde, vilket var hej, hejdå, jag heter. Så kan jag nu säga snälla, jag skulle vilja ha, var är, och hur mår du. Så det är lite roligt

Pappa kom just in med en kopp Varm choklad till mig. Sen så om det jag skrev igår. Jag måste hemmifrån. Blir bara irriterad på båda pappa och rebecka som klagar, ååh. Det är så synd om dom. buhuhu. kill me? Fattar inte varför man ska klaga, det hjälper inte. Jag kanske ska börja klaga, ååh det är så synd om mig. Jag fryser, åh. synd om mig.

S'il vous plaît !

Orkar inte ens ha inlägget uppe

Åh, vad jobbigt!

Jag kan inte röra min ögon utan att det gör jätte verkligen jätte ont runt hela överdelen av ögat. Jätte jobbigt att sitta vid datorn. Jag är snurrig med och äntligen fryser jag, har gjort det ett tag med. Tack gode gud för att jag slipper svettas!

still vaken

Jag ska lära mig franska har jag bestämt!

Nu börjar det bli lite otäckt.

nu svettas jag. Fy fasiken för det. Kommer inte sova mycket inatt alltså.

Men för att berätta om min rubrik då. Jag har hittat ett blåmärke på mitt ben! Det är inte ovanligt att jag gör det, händer rätt ofta. Men! Bara för att jag är sjuk så känns det lite mer mystiskt än vanligt. Har väl slagit mig på benet när jag sovit. Eller! Så var det sant att någon slog mig på benet där getingen kom i min dröm... Tål att tänkas på.

Jag ser syner med! Tror jag.. jag vet inte. Kanske bara yrar, har rätt hög feber. Öööhm... har glömt vad jag skulle säga. Ska imorgon (om jag orkar) Göra klart en header som jag jobbar med. Sen ska jag börja göra om min design på riktigt. Måste fixa bilder på mig själv till den.. Så det kanske händer när jag har blivit frisk tror jag.. Kanske Börjar efter/under höstlovet, vid halloween

Ja, nu åter till det första. Ska försöka sova nu. Godnatt!

Bild från sist jag var sjuk. Måste byta sängklader, har inte samma som på bilden, har rosa med blommor på. Men dom byts nog snart. När jag har blivit frisk. Vad jag tjatar. Nattinatt-hattifnatt

Jag har ett sår i halsen som gör att jag inte kan äta. Tur att jag inte är hungrig





feberdrömmar.

Sjuka jobbiga drömmar.

Drömde inatt

Jag skulle hämta annie på Backeskolan, jag for dit, det var rätt mörkt ute, fast samtidigt var det ljust och varmt. Jag satte mig på en gunga med min kamera och försökte spela in en vidoeblogg. Det gick inte för att jag kunde inte prata. Sen gick jag in till annie, då var stefan på Nordan och sa någonting till mig. (som jag inte kommer ihåg nu) Senn kom jag och annie in genom våran balkongsdörr och vi satt inne hos oss. Då ser jag en jätte myra, typ häst myra ni vet ? Som visade sig vara en 5 centimeter lång GETING Jag blev rädd och kanstade en stövel mot den. Prickade inte och bad pappa döda den. (Vid det här laget var getingen ca 1 dm lång) pappa knosade bara getingens bakdel vilket gjorde getingen jätte arg. Getingen burrade upp sig flera gånger, typ som om den blåste upp sig själv, den blev tjockare och tjockare tillsist for den iväg rakt mot mig med superfart. Den prickade mitt ben och jag vaknade av att jag skrek.

Not fun at all.

Never more!

Säger då bara det. Aldrig mer att jag ska ta alvedon prick innan jag lägger mig och sover. Kan verkligen inte sova om det är för varmt. Eftersom att jag frös när jag gick och la mig så hade jag långärmat och strumpbyxor på mig. Vaknade endast  1H efter det jag somnade, låg vaken i ca 2h och sen har jag vaknat då och då. Det är fortfarande varmt och jag dör.

Ikväll så ska jag lätt inte ta det innan jag går och lägger mig. Helst inte alls.



It really sucks!

Har inte mycket att skriva. Måste smsa till min lärare, orkar inte prata i telefonen, orkar inte prata över huvud taget. Är helt galet torr i halsen. Blir nog antingen många updateringar, eller så blir det inte det. Beror på hur jag mår. Måste göra lite saker i ps. Men det löser sig. Allt gör det.

Lavli, jag fryser. Mycket "trevligare" än att svettas


39,6º

Sitter nu hemma i soffan under mitt täcke med massvis med kläder och inte svettas jag. Jag är jättevarm, men jag svettas inte. Jag FRYSER. Nyss knackade det på dörren, men varken jag eller Rebecka orkar röra oss allt för mycket. Pappa kommer snart hem med saker han har handlat. Jag vet inte vad han har köpt, men någonting är det.

Nästan 40º är inte roligt att ha.

GodNatt ♥

Jag tror att jag är sjuk!

Fryser som en jäkla tok, hostar och har ont i halsen. Har nästan ingen kraft till att röra mig.

MEN ändå sticker jag iväg till min praktikplats. Kan inte missa för mycket. Dessutom kan jag bara inte bli sjuk nu när jag ska till LTU imorgon.

Säkert så blir jag och min syster, som förövrigt känner sig lika dålig som jag sjuka, men förhoppningsvis inte grisar. Men om vi blir det vill jag og sova på sjukhus så jag inte smittar annie eller pappa. Eller! Så kan alla bli sjuk i det samtidigt! Utom annie.

!#@?!&

Facebook vill döda mina fiskar i Glada Akvariet! Kan inte mata dom om jag inte kommer in på sidan!

Nu!

Sitter jag i mitt lilla rum i tjoksockar och två tröjor och tjocka mjukisbyxor, elementet är igång på högsta värme och balkongsdörren är helt stängd. Taklampan är tänd och jag har 9 värmeljus tända, men ändå sitter jag och huttrar som om jag vore utomhus i en snöstorn. Det är inte lätt att koncentrera sig på att läsa då inte.

 


Inte för att det är nu längre.

For ut med lina till coop sen gick vi hem till mig, åt godis oh såg film, det var riktigt trevligt! Ikväll kommer Camilla hit. Det blir nog att prata och äta någonting gott troligast. Mysigt. Nu ska jag titta vidare på datorn, ligger massa efter i blogg läsandet!




Lycklig!

Vet ni ?! Jag har vunnit en tävling hos MizzPink Jag vann det här


Tycker mitt internet är jätte fint nu!

För någon dag sen så var jag inte på Julias blogg och såg till min förvåning att man faktiskt kan ladda ner teman till firefox, så jag gick in och tittade vad det fanns för några teman och hittade det här fina rosabandet temat



FinFint, nu ska jag kanske börja läsa. Adjö!

♪ Love of my life ♪

Kommer hem till en låt som jag aldrig har hört förr och tänker att det är bäst att jag tar en stor mugg med kolsyrad läsk och går upp och värmer mina fingrar vid datorn. Kommer nog att sova väldigt länge imorgon eftersom att jag är vaken längre än vad jag varit på länge.

Hur som helt så kryper jag nu i sängs med höga förväntingar om mycket. God natt darlings!

eeh, ja. jo. Jag gömmer mitt ansikte.


Jag har hittat den!

Åh, Jag har just hittat den perfekta student klänningen, underbart söt är den! Måste ha den! Tänker ALDRIG säga var jag har hittat den!

Candyland


Köpt idag

 


Godmorgon!

Har just vaknat, somnade vid 9 igår, tror jag. Idag ska jag som dagt städa i mitt rum, sen ska jag nog till Ö&B och titta lite, kanske handla någonting. Sen ska jag skriva ut tågbiljetterna med.

Sen ska jag kanske vara med isabell. Sen måste jag läsa massa bok med. Tråkigt, men så är det.

Idag så är det faktiskt dagen då man får äta godis, men jag tror kanske att jag ska köpa kakor eller frukt istället. Vara lite nyttig sådär..


Det var så roligt!

Gud, vad jag dog lite idag. Hemma hos mormor såg jag och Rebecka på tv med morfar, och då säger han på nyheterna

" för att snippa "

Eller så gjorde han inte det, men det lät så. Tror att det var på svt. 1an. Hittar det såklar inte på svtplay, menmen.

Jag hade tänkt att sova lite, är helt galet trött. Imorgon ska jag städa. Ha det bra.

Påminn mig!

Om att maila bilder on ma family till moi

Visst är det roligt med skola?

Sitter i skolan nu, ska snart gå och ha psykologi, måste skriva en film analys, som jag då fortfarande inte har gjort för att vissa i klassen är totalt osammarbets villiga. Men har massor att läsa.

  • kap 4 - 18 med frågor efter varje kap.
  • en hels bok. En världsomsegling under havet.
Sen måste jag städa mitt rum och plugga historia och skriva analys. Bli att sitta framför ett bord med massa läxa hela dagen. Nu börjar lektionen om 10 min. Time to go.

Hemma → Skolan

Nu snart så tråkigt sticker jag iväg till skolan, så ni får ha det tråkigt utan mig, haha. Nä i'm just joking. Nu ska jag borsta tänderna sen åker jag. Kastar in en bild som jag tog hmm, igår.

Jag och syster, hoppas att ni ser likheterna.


Godnatt!

Efter en cola burk och en halvliter vatten och en halvfärdig design säger jag godnatt och fixar resten imorgon.

Det jag ska fixa imorgon är..

  • Reklamen, det ser förärlig ut
  • kategorierna
  • rensa lite inlägg
Sen tror jag inte att det var någonting mer. Har inte hunnit läsa någonting av engelskan, internet segade så mycket, skulle ha varit klar för typ 2 timmar sen om internet inte hade segat. aja, nu finns det ingenting att göra åt det. Hörs imorgon
PUSS

Nu händer det grejer!

Nu är jag lagomt less på min blogg och min bloggdesign. Så nu ska jag pyssla lite med den, sen ska jag spendera resten av dagen med att läsa min tråkiga engelska bok.


Jag är nöjd

Jag har just bokat biljetter till Örebro den 23 om 3 veckor. Blir där hela lovet! LOVLI

Åker med Camilla och Rebecka kommer bli bäst!


damen i orange..

Besök hennes blogg här!

Asbästaste tjejen

Såå laavliii

Om det finns någonting som får mig glas så är det den här reklam videon från Sony Ericsson, kommer inte ihåg hur jag hittade den, tror jag såg den på någon blogg, men jag vet inte säkert.

Det ser så j*vla härligt och underbart roligt ut, lavli helt enkelt!

Om någon vet vad låten heter så säg gärna till, tycker om den. ♥


Dåliga föräldrar!

Någonting som jag verkligen inte tål är ouppfostrade barn. Barnen kan vara hur gulliga ibland, men mestadels riktiga monster. Jag vet några barn som är riktigt jäkla ouppfostrade. Jag fattar inte varför vissa skaffar barn när dom inte klarar av att uppfostra dem ?

Vems fel är det att baren skriker, slåss, river, biter, förstör och inte lyssnar. Jo föräldrarnas, Jag och min mor vet att det inte föds snälla barn. Alla barn är onda när dom föds. Då menar jag verkligen ALLA! Det är föräldrarnas uppgift att se till så att barnet lär sig hurman ska uppföra sig. Det är inte upp till förskolorna och daghemmen att lära barnen det.

3 förskollärare plågas varje dag av ett ouppfostrat barn, som tar all tid så de andra barnen bli jäkla misshandlade av andra barn som inte heller är ouppfostrade, sen lyssnar de onda inte heller på när man säger till. Det gör verkligen många galna. Jag vet inte vad jag kommer att jobba med när jag blir stor, men ett som är säkert är att jag inte ska bli förskollärare. Jag hatar att behöva plågas genom att behöva säga till samma sak, gång på gång på gång för att ett barn inte lyssnar, och jag hatar att behöva säga till barn för att dom kastar mat runt om hela matplatsen, jag hatar att behöva säga till barn som slåss. Klart att barn blir arga och gör vissa saker, men barn ska inte göra sånna saker bara för att göra det.



Min enda sanna vän på praktiken

43aad453cc0a1662e617008ddf4655de.png

Kolla varifrån!

 

Min enda sanna vän på praktiken

 


Det är nog inte natt nog länge.

Det är faktiskt helt amazing, jag gick och lade mig igår halv 8 (!!) Det var samtidigt som annie. somnade rätt fort. Det tar på krafterna att vara dagisfröken. Tur att det inte är vad jag planerar att bli. Jag är fortfarande jätte trött och skulle kunna sova ett tag till. Men jag börjar sju och funderar på om jag ska tvätta håret, det ska jg nog.. Så nu är det då dags för mig att gå iväg och göra det.

Ha en trevlig dag så hörs vi på in lunchrast! ♥

Aristocats på franska

Sitter nu i mitt rum, det ser faktsikt för j*vligt ut. Jag måste städa, måste bara orka. Tror att jag ska slå igång bra musik och sätta igång och fixa fint i mitt rum. Halva golvet består av kläder och andra halvan av skor. Måste rensa ut min garderob, har så mycket kläder som jag aldrig använder, men som jag kanse har 1 gång var 4 månad. Fast, måste nog rensa!

Lyssnar just nu på aristocats låtarna på franska, underbart!

Blir det bättre så svävar jag snart fram.

Livet har börjat leka igen och jag är hemma på lunchrast. Ska tillbaka om 3 minuter. Fick stå ute för att syster inte lämnat någon nyckel ute. Tacktack! Nu ska jag springa tillbaka lagom till mellis städningen, sen så stannar jag tills efter mellis, slutar halv 3.

Nu måste jag springa

Hoppsan!

Nog är jag allt bra glömsk. Satt och tänkte att jag skulle skriva ett inlägg, trodde att jag hade gjort det. Men det hade jag visst inte. För typ 2 timmar sen så satt jag oh drack te och myste med bra musk.

Så söt jag är med rosett i håret.


Nu

Sitter jag fortfarande i sängen, men jag ska faktiskt lägga mig och sova. Börjar otroligt förbjudet tidigt imorgon. Jag börjar antingen halv 7 eller 7 bestämmer själv. Lite jobbigt är det. Men jag överlever. Faktiskt bara 6 praktik veckor kvar. Skönt! Så nu säger jag godnatt.

 

GODNATT


GLAD

Jag känner mig gode glad för tillfället!

Jag och två av er läsare kommer att få möjlighet att prova Sverigen mest sålda tandblekning Det är såklart från

 

 

Jag kommer att lotta ut två paket, så det blir som jag sa, två lyckliga vinanre. Men tävlingen kommer först när jag har fått hem sakerna till mig. Så kanske om 1 vecka eller 2

I paketet så följer det med



Tandblekningen ger ett super resultat som varar i flera år. De flesta har ju faktiskt missfärgningar på tänderna, och jag tycker att det är skitsnyggt med vita tänder. Så det kommer verkligen att bli underbart super roligt verkligen!

Om ni vill ha mer info så finns det såklart på easewhite's hemsida, ni kan även köpa tandblekning från deras hemsida. Ni kan klicka här för att komma till hemsidan!

(det understrukna kan ni klicka på, bara så ni vet ;))

Fortfarande i sängen

Kom med tåget halv 6 till älvsbyn imorse, for till farmor och åt frukost, var hemma igen vid 7.
GUD VAD JAG SAKNAR STOCKHOLM!
Ska dit igen om 4 veckor. Jag vill till pressbyron eller 7eleven, men det är ju så jäkla långt dit! Piteå suger.
Jag är LESS på min hårfärg och funderar på om jag ska färga det. Vet inte vilken färg, kanske svart isåfall. Jag vill ha lånt hår så jag kan ha fina lockar. Varför kan jag inte bara få ha långt hår imorgon när jag vaknar.
Funderar även på vad jag vil göra efter skolan, kanske plugga, kanske jobba. Får väl se.
Jag vill iaf flytta, helst till stockholm. allt är så lätt där. Även fast jag har sagt att jag vill bo kvar i piteå, jag har ju min släkt här uppe. Så känns det även som att jag inte kommer få något jobb här i lilla piteå.
Ointressant och tråkigt inlägg om mitt negativa tänkande idag. Vill inte heller h praktik, det suger faktiskt och jag får en otrolig huvudvärk av att vara på daiset som jag är på, när det är jobbiga "jag-lever-om-för-att-fröknarna-och-de-andra-barnen-ska-veta-att-jag-finns" barn som går där. Jag vill helst gå i skola hela dagarna, det är roligare.

Det här är vad jag möts av när jag inte suttit vid datorn på 1 dag.


Ärligt så har jag faktiskt ingenting att skriva om just nu.

Det enda jag kan säga är att jag inte kan åka hem utan att ha träffat en viss person innan. Det betyder att jag måste åka vid 10 för att överleva till JUL. Det är svårt, jag vill bort på höstlovet, men samtidigt vara hemma. Varför kan det inte vara närmre och lättare än vad det är nu ? Livet leker inte direkt för tillfället, men dagarna rullar på ändå. Även om jag önskar att jag hade fått gå omkring hur läge som det bara går med dig.  Du betyder så mycket och jag vill träffa dig oftare. Men idag ska vi träffas och jag hoppas verkligen att det blir så. Ses på söder.

whoo.

herre gud, vad är det med det här, det jag känner, som jag inte kan säga. Hjärtat slårt saktare än vanligen men samtidigt fortare. Nu ska jag sova och se vad jag kommer drömma om i sömnen, för jag vet ju redan vad jag drömmer om nu när jag är vaken.

Lustigt.

Jag satt och samlade lite poäng på Bloggtrafik då tittar man på olika bloggar och ökar deras statestik. Men så klickar jag på nästa och kommer in på Kissies blogg han inte printa, för jag var tvungen att avsluta, men då vet vi hur hon får lite nya besökare, precis som alla andra, sen en annan gång har jag även kommit in på fokis blogg, alla är ganska lika när det gäller att vilja ha nya besökare till sin blogg, haha.

open the door

¡GODMORGON! 

Idag är det lördag här i stockhom, säker lördag i resten av världen med, men jag är ju inte där så. Ska snart gå ner och äta fin frukost, nä, kanske inte. Jag vet inte eftersom att det är första morgonen här på radisson blu royal park hotell, solna, stockholm, sverige, norden, europa, världen, rymden.

Ja, jag är lite trött. Men jag måste verkligen orka hela dagen, ska in til stockholm vid 10 och sen vid 6 så ska jag till djurgården på bröllop, det kommer säkert att vara jätte fint! Ska nog träffa syster idag när det är lunch dags. Ska även träffa mamma idag. Vi ska lämna lite saker hos annakaka. Ska bli riktigt roligt att träffa henne. Nu ska jag kolla vidare ett tag på internet sen så är det somsagt frukost som väntar.

Annie ♥



Saknat mig ?

Nu har jag fixat internet till datorn. SKÖNT! Data beroende som jag är så måste jag verkligen säga att jag har saknat att sitta vid datorn. Har varit i Solna city idag och hittat strumpyxor, hårspännen och söta skor. Vi åt middag på taco bar, det var verkligen jätte gott!

Imorgon ska vi in till stockholm och gå på stan, jag måste till söder och vandra, det är sååå fint där. Om jag någongång flyttar till stockholm ska jag bo på söder, ättare att ta sig in till stan och allt. Ska kolla efter den lila koftan som inte fanns här i solna. Sen är det faktiskt bröllop imorgon, får se vad jag ska ha på mig. spännande..

Ska vila ett tag sen tror jag att jag ska gå ner och träna lite. Kanske simma. Får se. Någonting blir det nog !


inget internet, än ska ut i solna

111c4e755f028fb7b072428268d6b325.png

Kolla varifrån!

inget internet, än ska ut i solna city nu haha


30 min

Om cirka 30 minuter så bär det av mot älvsbyn och därifrån med tåg 23 över 9 ikväll mot stockholm. Kommer bli roligt. Fast samtidigt inte alls.

1 för att jag inte har rätt jacka
2 för att jag kommer sakna alla i piteå

BÄST!

Jag har den bästa vännen! Min kusin, Alla, gå in på hennes blogg genom att klicka på bilden!

Bröllop eller Begravning?

Det kommer se ut som att jag ska på begravning, nästan helsvarta kläder kommer jag att ha. Roligt ens! NEJ! Jag orkar inte vara med om den här dagen. Kan jag inte bara vakna av att det fortfarande är natt och när jag tittar på ellos så står det att den är på coop? Jag vill vara fin på lördag, men nu kan jag bara ha svarta kläder på mig, jätte fint och jätte trevligt.

Jag tror att jag ger upp

Har läst lite på olika sidor. paketen stannar i 24H i ånge? Varför ? Säkert för att det suger. det betyder att mitt paket kommer imorgon. Imorgon är jag i sthlm och i övermorgon ska jag på bröllop. Varför behöver ånge finnas?

ånge = ÅNGEST!

5 saker

 

Jag kan inte sjunga, inte alls. Jag önskar att jag kunde. Men jag orkar inte öva.

 

Jag kan inte rita eller måla, det hade också varit roligt att kunna. Men jag orkar aldrig öva på det, för jag hinner bli för less på att se mina fula saker som jag rtar/målar

 

Jag kan inte spela något instrument

 

Jag kan inte lukta på ättika utan att få kväljningar ( typ som när man kräks, nivet )

 

Och nu till det sista. Jag kan inte sitta still i längre än 2 minuter.


Utmaning

Jag blev utmanad av denna tjej att göra det här!

Okej.. Jag utmanar...

LINA

Rebecka

Caroline

Nelly

Angelica

Så, beskriv nu min blogg med 1 ord

RSS 2.0