Ännu mer ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

snygg och rik, snygg, snygg och mega snygg

underbar, stupid att jag inte är var han är nu...


Tre bilder från Göteborg

När vi kom fram till Liseberg

Kaaaanoneen

Spegelhuset, efter det for vi hem.


extra frånvarande

under tiden jag inte har bloggat så kan jag meddela att jag har läst ca 1300 unika blogginlägg och gjort lite olika saker, tänkte börja med att berätta från och med måndag. Så mina damer och herrar, det här kommer att bli ett låångt inlägg

Eh, jo jag vill bara meddela om att alla bilder från veckan kommer senare idag, jag ska bara göra en sak först, det kan ni läsa längst ner i inlägget om ni nu undrar,

Måndag

Vi steg upp väldigt tidigt, och då menar jag suipertidigt och ca halv 6 satte vi oss i bilen och åkte iväg mot Karlstad. När vi var i Karlstad sa vi hejdå till mamma som skutsas oss dit och satte oss på buss 800 mot göteborg där vi satt i 4 timmar innan vi var framme.
Vi hoppade av på Nils E terminalen och därifrån åkte vi vidare till Liseberg där vi var hela långa dagen, såg snygga killar, killar såg mig (haha) Sen på kvällen gick vi iväg till ett ställe där vi taltade.
(tycker att det är onödigt att berätta om allt vi gjorde på Liseberg, det fattar ni nog att vi åkte berg och dal banor och alla möjliga karuseller, så som man gör på liseberg.)

Tisdag

Vi gick en sjukt lång omväg tillbaka mot stan, hoppade på en buss som tog oss till Centralstationen i göteborg, låste in vära väskor och begav oss ut på en lååång shopping tur i göteborg. Måste medge att jag verkligen måste gifta mig rikt med någon som vill skämma bort mig med snygga kläder från D.O och från överallt inne på NK Jag hittade en supersnygg tee inne på zara som fick följa med mig hem, det var allt jag köpte. Men jag är verkligen nöjd! Senare på kvällen så åkte vi tillbaka till Karlstad där mamma och Tommy väntade på oss. Därifrån åkte vi tillbaka till Karlskoga.

Göteborgs turen var verkligen fartfylld med många roligheter och busigheter framför allt, Lottish på Liseberg tältning på hemlig plats. Shopping massa snygga, Balder och Kanonen, godis och cola, någonting mer kan jag inte säga. Det ägde och det var massa skoj!

Onsdag


Kommer inte ihåg vad vi gjorde under dagen sen åkte vi iaf till Kristinehamn och Jag tattuerade mig, Bild på de kommer nog imorgon eller senare ikväll.

Torsdag

Minns inte allt vi gjorde här heller, bra minne jag tycks ha... Men hur som helst så for jag på ett möte på Uniflex här i Karlskoga där jag fick lite info om fredagen, jag var spännd och lite nervös. Vi köpte god glass av Glassbilen och bara kollade på tv. Det har vi gjort nästan hela tiden känns det som.

Fredag

Åååh, den här dagen var jag så nervös att mina fingrar bara flög över tangenterna på min lilldator. Jag skulle nämligen iväg på anställnings intervju på Transcom. Min första sådan dessutom. Väl där var alla trevliga och det var verkligen roligt att vara där. Under själva intervjun var det mycket skratt och verkligen mer lättsamt än vad jag trodde att det skulle vara. Sen till Middag så for vi och åt på ett supermysigt ställe som heter Red Brick där åt vi taco buffé och precis när jag ätit färdigt så ringde det på min telefon. Så jag skyndade mig ut och svarade. Jag fick det glada meddelandet om att jag fått jobbet! Så underbart det känns verkligen!

Lördag

Det är alltså idag. Vi åkte iväg till Örebro coh gustavsvik där vi badade i ca 2 timmar. Det var roligt och framförallt trevligt. Nu har vi ätit lite mat och kollat på tv. Så nnu är det dags för att få ut och gå en sävng, de väntar bara på att jag ska skriva klart mitt inlägg som jag har suttit med jätte länge, haha. Ni får ha det super så hörs vi senare okej ?

random gammal bild bara.


Nervöööös!

Ska snart och då menar jag snart iväg och göra någonting viktigt. Tror inte att jag har varit såhär nervös i mitt liv. Jag som hatar att vara nervös, jag börjar låta som ett dummt får när jag pratar, haha. Fråga bara de som jag hade nationella svenska tal med. haha! Åhhh, jag skakar innombords, hjärtat skuttar runt massa och jag kan skriva snabbare än vanligt, hah. Nu ska jag gå. Adjö, önska mig att jag bryter ett ben!

Så underbart

Galet snygga killar det finns i göteborg, så härligt! Jag måste verkligen säga att jag gillar att vara där, alla blickar, alla finfina kläder! Allt!

Nu sitter jag hemma i soffan med fotbad och cider! Mysbyxor och myströja! Så härligt!

Jag lever på moln ett tag nu innan jag ska tillbaka till verkligheten som singeltjej i karlskoga dessutom arbetssökande ;) Nu ska jag mysa vidare med mamma och Camilla.

Jag berättar mer om resan imorgon när jag har mer tid och inte alls är lika trött! Men jag måste flytta till gbg eller stockholm!

3 finfina looks

http://lookbook.nu/user/203187-David-G

 

http://lookbook.nu/user/87555-Samantha-L

http://lookbook.nu/user/11728-Emmi-T

Älskar halsbandet!


Byebye


Dålig dag, igen.

Godmorgon alla bloggläsare!

Nu ska jag ta mig lite kaffe + kardemumma sen funderar jag på om jag ska gå en sväng runt kvarteret bara, passa på att förbränna lite extra. Haha... Sen idag så blir det att åka till Vingåker och deras outlet, är det någon som har varit där eller?
Jag kollade på deras hemsida en gång i tiden, men jag blev inte alls så impad faktiskt. Men jag får väl se när jag kommer dit. Kommer hur som helst inte kunna köpa någonting även om jag skulle hitta någonting fint.

samma sak

jag och Camilla har varit ute en sväng idag och fotat, fick till några bra bilder och några lustiga kanin bilder... tro mig jag kan det där med att se ut som en kanin på bild



imagine my surprise


en mega underbar stund

Drömen jag drömde natten till idag, den första delen. Den var så lättsam och så underbar. Som hämtat från en bra dag helt enkelt.

Jag var med alla jag tycker om, alla ni fina i Piteå. Även en ny och folk som jag vet vilka det är. Men det var den där nya som fängslade mig. Jag ångrar att jag vaknade imorse. Han var så fin, fina kläder. Underbar personlighet. Busigt hår. Han var obeskrivligt fin. Jag har aldrigt varit med om finare.

Om han finns på riktigt så skulle jag verkligen vilja träffa den personen. Det var roligt. För den killen, den där fina som jag inte vet vem det är. Han blev bra kompisar med alla mina vänner i Piteå med.

Hur som helst. I drömen var vi inte i Piteå utan vi var i någon stad, kanske i ett annat land. Alla killarna målade iaf på en vägg, en betongvägg som var böjd. Den där killen kunde också rita, ååh. Jag är kär i någon som jag drömmt om. Härligt men så himla cp och sjukt. Jag måste hitta min drömprins på riktigt. Brunt busigt hår hade han. Helt underbart vacker.

Älskade älskade hatade

Vilka har sett i H&M's höst katalog? Jag älskar det mesta. Det kommer att bli en tuff höst för mig, jag kommer att vilja köpa allt för mycket. För mycket för mitt eget bästa. Det enda jag måste göra innan jag kan köpa alla saker är att fixa ett jobb, och en sak i mitt hjärta. Haha. Nu ska jag snart sova. Ska upp tidigt imorgon för att hinna duscha och frächa upp mig lite innan vi åker iväg till örebro och hämtar upp Camilla! This will be the best!


Fett till knäna, eller inte ?


På tal om mitt förra inlägg...

Jag och mamma köpte lite godis innan vi for hem och åt pizza till middag. Vi satt i vardagsrummet och kollade på top model, vilket fick mig att vilja motionera, kanske far ut och cyklar sen. Beror på.


Kropps ideal

Jag har tänkt mycket på en sak... Om någon som har lite fett på kroppen och är lite mullig vill gå ner i vikt så hejar alla på den och tycker att det är en bra ide! Men om någon som jag, som redan är smal i andras ögon, men inte i mina vill gå ner i vikt och få den kroppen som de drömmer om. Jag vet att det säkert finns många som skulle vilja se ut som jag.

Många tjejer säger "killarna gillar när de har något att ta i" osvosv. Men JAG gillar inte att jag inte kan ha några jeans, för att om jag tar en storlek så de passar i midjan så blir de förstora vid vaderna och knäna och sitter fult, tar jag så de sitter snyggt om benen så är de försmå vid midjan. Alltså lämnar det mig med två val

antingen fixar jag massa fett till mina knän, vader och vid mina bröst och underarmar. Eller så tränar jag och "bantar" så att det överflödiga vid magen, låren, överarmarna och höften försvinner. Jag har två val. Men jag kommer nog bara att trivas när jag kan ha jeansen i storlek 25 eller 24.

Det här med kropps ideal tycker jag är skit dumt. Man ska få se ut hur man vill bara man trivs med sig själv.
Det gör inte jag nu. Så jag ska göra någonting åt det. Det tycker jag att alla ska få göra.




Tröttheten kom som en pil

Helt sjukt!

Jag har varit väldigt pigg och så hela tiden medans vi åkta iväg till Kristinehamn, jag bokade tid för min tattuering! Det blir nästa vecka och jag är nervös! Sen så for vi iväg till någon camping där vi fikade lite och spelade kort. Sen när vi varit färdigt där så satte jag mig i bilen och jag blev så sjukt trött. Jag somnade nästan direkt!

När jag kom hem så kröp jag in i mina mjukisbyxor och en mysig kofta. Så nu ligger jag i soffan och är utslagen av tröttheten som kom rakt mot mig som en pil. Vi hörs senare!

Mina skor

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Right now

Kollar jag på made på MTV, haha. Tjejen som det är om ska bli "chic" och fixa tre dater på en vecka och hon ska fixa en date till balen. Undrar om hon klarar det,

Made är ett lustigt program!


100719 Måndag

Såhär har jag sett ut en stund idag, jag har på mig samma fortfarande, men största delen av dagen så har jag skuttat omkring i mjukisbyxor och en t-shirt. Jag och mamma har städat och så i mammas bil och det var efter det som jag tog på mig "normala" kläder så for vi ut en sväng och åkte runt en sväng med bilen.

Vid klockan 18 så ska vi iväg och käka middag, och kanske hitta på någonting mer.

 


Jag är tråkig

Jag har tråkigt nästan hela tiden nu. Men det är väl bra för då kommer jag nog förhoppningsvis ha roligt från torsdag fram till den andra augusti.

Allvarligt jag gör ingenting iom dagarna, jag bloggar typ inte för jag har inte någonting att skriva, jag klär mig tråkigt. Mjukis shorts och t-shirt. Tråkigt smink och tråkigt hår. Jag känner mig så tråkig och jag är så rastlös att jag nästan skulle kunna skjuta mig i foten för att något skulle hände. Nä, inte så allvarligt. Men jag har så äckligt mega tråkigt hela tiden att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag sover dåligt dessutom.

Jag måste bli rolig igen, jag ska fundera ut någonting roligt som jag kan dela med er alla sen. Okej ?

ONE

Nu är jag back on track oxh redo för fighting igen. Jag har en ny dator allesammans! en liten söt ACER. Har inte tid att updatera så mycket just nu. Men det kommer senare, har så många bloglonin inlägg att läsa att det kommer att ta en evighet, haha nej. Men nästan hela dagen. Men jag kommer tillbaka. Nu blir det att kolla ANTM och sen mysa lite med cola och gotta.

Du är min bästa vän LG E500, i will miss you!

Har suttit nu i några timmar med min dator. och jag är inte klar ännu. Håller på att flytta över alla mina bilder och grejer till mammas stationära. Jag skulle kunna ta en hårddisk och koppla till datorn för att sätta över allt snabbt och smidigt. Men nej. Såklart ville inte min dator det så jag sitter och för över allt via USB minne. Det är verkligen jobbigt.

Men vad ännars kan man göra när datorn ger upp mitt framför ögonen på en. Daton som är min allra bästa vän, jag lovar. Jag kan säga allt åt datorn!

Nu är det visst dags att sätta lite Scrubs till mammas dator! Vi hörs senare idag förhoppningsvis. Jag ska flytta över allt klart sen ska jag sova. Jag längtar, jag är väldigt trött och har ont i magen, känns som om jag har ätit för lite. Men det vet jag att jag inte alls har. Stupid mage. Allt vill tydligen plåga mig idag, eller så är det så att jag blir plågad av de mesta idag.

död mot min vilja

Min dator ser jag nu mera som död. Den lever fortfarande och är igång osv. Men jag har ett problem. Vad ska jag med en dator till om den inte har internet? Inget. Jag kommer inte på någonting alls. Jag kan ansluta till internet och så, helt och fullt. Men sen så funker det inte för min dator att använda det. När jag öppnar tex, mozilla så står det att websidan inte kan visas. Jag dör av oklok het och jag plågas varje gång jag tänker på min dator och min blogg som får lida ( Jag lider mer...)

Så jag får vänta nu ca en evighet innan jag har en ny dator. Åh. det suger att inte vara rik, eller åtminstånde ha så mycket pengar att när något så viktigt som datorn går sönder så kan man köpa en ny, eller få den fixad. Jag har inte råd med något av det. Snacka om sugigt.

Aja. Som ni då kankse förstår så kommer jag inte alls kunna updatera så mycket, och jag kommer vara sjukt frånvarande från internet ett tag. Adjö 

Korkat jävla skrutt


Sun

Vi åkte iväg till Lunedet och fikade idag, jag köpte någon konstig kaka som inte var så god och en cola light. De har även ett mini zoo där, rätt gulligt. Ni får se bilder imorgon, då hoppas jag att mitt internet ska fungera. Sen efter det så for vi och kollade vi två stränder. Jag verkligen älskade den sista! Dit blir det att fara imorgon har jag bestämt!

Sen har jag köpt slingfärg, så det blir att slinga håret någon dag i veckan. men så här gick jag omkring idag.




Slöjförbudet - något av det dummaste jag hört

Frankrike röstade igår som säkert många vet ja till förbud att bära slöja.

Jag tycker att det är det dummaste jag har hört på väldigt länge. Jag själv bär inte slöja för jag är kristen. Men när de förbjuder det så förbjuder de olika mänsliga rättigheter. Som att man får tycka vad man vill, och att man får ha de kläder man vill ha. Framförallt religionsfriheten

Det är många som inte har slöja som tror att de som har de är förtryckta och måste ha slöja, att deras män tvingar dem till det. Men oftast är det kvinnorna som väljer de själv. De väljer själva om de vill ha hijab eller om de bara vill täcka håret och nacken.

Om frankrike kan förbjuda hijab och slöja så tycker jag att de kan förbjuda shorts och magtröjor med. Alla ska ha rätt att ha på sig slöja och hijab om man vill. På samma sätt som att man kan ha på sig korta shorts om man vill. Det är så dumt förbud att jag inte riktigt vet vad jag ska säga annat än att frankrike inte kan ha så mycket att tänka med.


Happy when i think of you

 

 

Tjäna pengar på din hemsida!

Fint nytt armband

Idag har jag på mig ett nytt fint armband som jag fått av Greensmycken De har jätte många fina saker, och de är inte dyra! Alla smycken är gjrda av naturliga material! Ni borde kika in och titta om ni hittar någonting fint åt er själva. :)



Idag ska vi typ och fika någonstans tror jag. Hoppas att det blir trevligt. Sen så vet jag inte vad som mer händer i veckan, fila lite på mitt CV leta jobb osv. Sen om 8 dagar kommer Bästa Camillsing hit och det ska bli så sjukt roligt! Jag dör av lustighet, haha. Muffinmuffinmuffin! Liseberg och lotta, bada och sola!

Nu ska jag nog ta mig en Cola Light och softa lite och klura ut något häftigt blogginlägg som kan få mig på blogg.se's förstasida, haha, skämtar... eller ? ;)


Skruttiga dator som kommer att brinna.

Jag vet att jag sa att jag inte skulle vara mer negativ i bloggen, men tyvärr! Här kommer det mest negativa i mitt liv just nu, förutom att jag inte känner någon här. Det är tyvärr så att min fina dator som jag numera hatar håller på att ge upp. Den är segare än Strömbackaskolans datorer. Fläkten orkar säkert inte mycket mer för min dator blir så sjukt varm att jag bränner mig av den. Sen så det värsta... Batteriet... Batteri tiden på min dator är ca 5 - 10 minuter om jag gör någotning vid datorn annars håller det i 25 - 20 minuter. Fattar någon att jag behöver en dator?

Snabbt och typ nyss ?

Jag fattar inte varför jag inte föddes i en rik familj där jag var bortskämmd ?

Klass 1 varning

Det har åskat i 5 hela timmar idag, lite jobbigt var det när jag inte kunde sitta vid datorn eller kolla tv. Borde passa på att ladda mobilen nu medans det inte åskar. För det ska åska i kväll och sedan under natten. Det är sån här klass 1 varning och grejer.

Nu blir det att göra det jag har gjort hela dagen. Vila. Jag är såååå mätt!

Såhär hade jag gärna sett ut idag

Kjol, skor och klocka från net-a-porter. Linne från Gina T och Armband från Juciy Couture


Carla Brun 150

Snygga Wedges från Nelly.com. De kostar 150 kr och fanns kvar i nästan alla storlekar. Sånna skulle jag verklien vilja ha på mig idag. Det hade varit underbart!


Just nu

Sitter jag med färg i håret, är verkligen nervös, det ska bli ljusare men mitt hår ser lite väl mörkt ut... Får väl hoppas på att det blir ljusare och inte mörkare. Blir det mörkare så får jag väl köpa en slinghätta och göra slingor. Hur som helst ska det nog bli bra. Jag ska skölja ut om redan tio minuter, skulle bara vara i samanlagt 20 minuter, jag tycker det är läskigt, fast det finns ju iof färger där man bara ska ha i 10 minuter.

Åh, jag kommer att bli så ledsen om det blir mörkare, det ska ljusa upp håret, aja. Får väl slänga iväg ett mail eller så annars.

Nepp, nu ska jag läsa lite bloggar och kolla SATC sista minuterna :D

Stark

Känns som om jag alltid har på mig samma short men bara en annan tröja, jag måste nog skärpa mig när det gäller sommarkläder. Fast det är så svårt när jag inte har några andra sommar kläder. Äsch, jag får väl shoppa lite då. Senare idag blir det att färga mitt hår lite, hoppas att det blir fint.

shit vad jag står konstigt med mina ben -.-


Vad ska jag ha för hårfärg?

Nu ligger jag och mor min bara i soffan och kollar lite tv! Tänkte att jag skulle passa på att posta ett litet inlägg mendan jag har chansen, det är ett avsnitt av SOA som jag redan har sett. Vill färga håret, men jag vet inte vilken färg, ljust hår tycker jag är jätte fint, men jag är samtidigt sugen på brunt hår, fast då vet jag att jag bara kommer att ångra mig, vilket jag alltid gör. Så jag ska fundera lite.

brunt


Som jag har nu

jätte ljus blond

rödbrunt

svart

 


Vatten, vatten bara vanligt vatten

Det var visst en storm som drog förbi värmland, precis som jag ösnkade mig, galen sak att önska sig, jag vet. Men jag ville det så man har en extremt bra anledning till att bara vara inne och mysa!

Sen så måste jag verkligen bara älska när det regnar, det är verkligen super mysigt och roligt för den delen!


<a href="http://click.double.net/?26941;524;13788;0;33254" target="_blank"><img src="http://imp.double.net/?26941;524;13788;0;33254" width="140" height="350" border="0" alt=""></a>


Nu åskar det ute!

Som jag har längtat! Jag verkligen älskar när det åskar, även idag, men ändå så tycker jag synd om alla stackars fåglar. Jag vet att det låter stört när jag säger att jag tycker synd om fåglarna, men jag gör det.

Det är första gången i år som jag är "med" när det åskar, jag har sovit och inte varit i Piteå, men äntligen åska


Fiskmåsar läser nog tankar

Nu har jag doppat mig i vattnet, det var rätt härligt kan jag lova! Men nästa gång det är varmt blir det en bättre badplats, det var fiskmåsar överallt, och jag svär på att de kan läsa mina tankar, för när jag skulle bada så flög alla ner i vattnet. Det var lite läskigt.

Jag och mamma har hållt på att tjorva med ett jobbigt skåp, det gick helt plötsligt inte att stänga luckan, men nu går det, efter att jag och mamma har lagat det. Så nu ska vi städa bort lite sen ska vi göra mat, och kolla lite tv. Har fixat så jag har 1a sesongen av Sex and the City på datorn, så det ska jag kolla på lite sen tror jag. Det är ett underbart program! Har tänkt se alla sesonger så klart!

Ja, annars har jag väl inte så mycket att berätta, jag ska äta fiskpinnar och chips till middag idag (skulle jag inte börja banta?) Haha, jorå, men det är bäst på mitt sätt! Det är inte ens jobbigt med det funkar!





Vill du tjäna pengar på din hemsida? Klicka här!

Mer diskret kan man ju vara

Under middagen igår, eller medans vi satt och väntade på våran mat så var det en tjej och en kille vid ett bord som var längst bort från vårat. Den tjejen satt och tittade rätt ofta mot vårat bord, och jag såg ju att hon kollade, så då tittade jag ju dit. Hon vände bort och kollade sen mera.

Så killen som sitter med ryggen mot oss tar upp sin mobil och vänderbaksidan av mobilen åt vårat håll, det är typ bara jag som sitter synligt för dem, resten har ryggen mot och de som sitter på min sidda syns inte från där de satt... Så fotar hanna killen... Två gånger, jag tittade ju bort när jag såg att han höll upp en kamera. Men det var det fulaste och mest odiskreta fotningen jag sett... Pinsamt.. Varför ville de ens fota mot oss, det fattar jag inte alls.

Skulle ha fotat tillbaka, hade ju min stora fina kamera med mig.

Fotat av miiig. Kom ihåg det nu era lymmlar där ute


Sista dagen på mitt gamla liv.

Imorgon kan jag skriva första dagen på mitt nya liv

Vi var i svartå och åt. Det var verkligen supergod mat! Men imorgon ska jag börja träna och så. Så jag kommer i form igen tänkte jag. Det ska verkligen bli nice!


I'm far away

Nä, nu ska jag sluta med att vara negativ i bloggen. Bloggen ska jag kunna titta tillbaka i när jag blir äldre för att läsa om allt skoj jag gjort när jag var som jag är nu. Fast jag kan skriva in en sak. Det är inte kul att fara och bada själv, det vill jag inte, spelar inte roll om många följer mig till stranden. Men att bada ensam, det är bara för fult.

Jaja, hur som helst så var vi en 50 -tals by nu under dagen, fast jag trodde att den skulle vara mer en by än några 50 tals saker på en gård, men jaja. Det var trevligt. Varmt och soligt. Fick några fina bilder på mormor och morfar. Så nu ska vi bara göra ingenting fram till kvart i 6 ungefär när vi ska fara iväg och äta på något fint ställe. ( finns det verkligen här ) haha.

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig ikväll, har fått några förslag, men jag vet inte. Känns inte fint. Jag måste verkligen shoppa massa finare kläder någon dag. Har bara sluskiga kläder. Jag är så dålig på att hitta fina saker.

såhär har jag hursomhelst sett ut idag under dagen, fast med svarta shorts från H&M som är köpta för något år sen, då var de förstora, nu är de nästan för små...


Dålig dag idag med, skyller det på Pizzan jag åt igår

Idag ska vi fira att mormor och morfar gifte sig för 50år sedan! ( egentligen gifte de sig igår ) Jag trodde att jag visste vad vi skulle göra, men igår lät det på mamma som om vi skulle göra någonting heelt annat. Men jag får väl se, tänkte försöka ta mig ut och gå nyss, men jag ändrade mig när jag kom på att om vi ska göra det jag tror, så kommer vi nog gå ganska mycket idag. Så jag får väl höra med mor min. Men halv 11 Ska jag tydligen vara fix färdig.

Jag är redan irriterad för jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag är en sån lipsill, ibland när jag inte har någonting jag känner att jag passar i, dagar när jag känner mig för tjock för alla mina kläder, jävla erika, varför åt du pizza igår!? så kan jag börja gråta för att jag blir så ärg och känner mig så äcklig, inten får röra mig de dagarna, inte heller fota mig. Fy, för ni vet om man känner sig ful och äcklig en dag så blir man lika ful och äcklig på bilder.

Nä, nu ska jag nog göra lite havregrynsäckelgröt. Sen så ska jag inte äta mer än riskakor idag, skruttsingens att vi ska på dum restaurang idag. Där kan man antingen välja mellan rätt 1 - kött, eller rätt två - fisk -.- mycket att välja på ens en gång. Det finns inga bra restauranger här i närheten, som inte kostar mer än 500 kr/person det finns massa pizzerior och ställen där man kan välja mellan 8 olika kött rätter, och sen finns det 1 vegitarisk, 2 fisk och 2 kyckling rätter. ÅÅÅÅH! Jag hatar de som hittar på mat i karlskoga, de är sämre än skolmaten i Piteå



kött stinker och är inte okej att tugga på. Massa segt och massa äckliga senor och grejer,



Allt är väl som vanligt då. Man ska f*n inte hoppas

Svikaktigt här alltså! Här hemma ges det förhoppningar om att få bada, men sen... "det är lite kallt nu" Jaha. Kommer inte att bli att bada på flera flera flera flera dagar, hur kul är det. Inte alls! Det suger att bo i en stad där man inte känner någon som gillar att bada. Jävlat sämst! Ja ännu en kväll går jag och lägger mig sur och irriterad och hoppas på att ingen stör mig. Imorgon blir det säkert en jobbig vamr och plågsam icke-badar-dag!

åååh! Jag orkar inte vara irriterad och sur. Jag hatar att vara det. Livet är roligare om man är glad. F*ckingj'*vla skriuttingssk*t

Zumba

Hemma sitter jag fortfarande och inte har vi badat ännu, jag har en känsla (att ikväll kommer alla fååå liiigga) att det kanske inte alls kommer att bli bad, men jag måste få bada idag! MÅSTE! Haha, ojojoj vad bitchig jag låter...men det är jag ju... inte.
Jag har verkligen inte mycket att säga faktiskt. Jag vill bada och jag vill ha cola och jag ivll bli perfekt.  Vilket jag dock ska bli. Jag är pååväg och det tar säkert inte lång tid från och med att jag kommer igång med träningen och lägger sötsakerna på hyllan ( hur ska det ens gå? Gottegrisen jag.. Äsch, men när jag är perfekt så kan jag äta godis igen) Hmm, undrar om jag ska träna sen ikväll när mormor och morfar och mor har krypit till kojs, köra lite zumba.

Är det någon som har testat det? Fungerar det ?


Min blivande telefon!


Den är underbar! Om någon av mina vänner köper den ny bara för att jag har bloggat om den, så kan ni vänta er att jag kommer att försöka stjäla den av er, eller så kommer jag att döda eran telefon... Haha, nejrå inte kommer jag göra det!  Den kostar lite mer än 5000 kr, så det är bara att börja spara nu. Skaffa ett jobb så kan jag köpa den snabbt!

Det var det då

Nu sitter jag vid mammas dator medans the grownup's sitter och snackar i vardags rummet. Det är en härlig blandning av Skånska och norrländska. Underbart. Jag sitter och bloggar, men det förstår ni nog. Jag menade att jag sitter och dricker cola! Jag vill göra håret lite ljusare, helst Elin Kling aktigt! Sen så vill jag bada, bada och bada! Men det blir nog senare ikävll det! När främmandet har åkt hem! Härlig! Simma, simma, simma och sen börja dagen imorgon med en 13 kaloriers riskaka och en cola light!



Chatta med en tjej från norrland


Happy go lucky me!

Nu sitter jag och taggar upp med Waka Waka - Shakira laddar min Mp3 och beger mig snart ut på balkongen för att fota lite hoppas på att kunna få till någon fin bild, (flera hoppas jag såklart)

Jag hittade lite små saker idag i marieberg. Hittade typ 9 fina saker från Gina T som jag ville köpa, men köpte bara en grå halsduk/sjal, den kan vara bra att ha till hösten! Köpte en super söt tröja från vila också, ska visa sen, jag är viktigast att fota, haha. Nej.

Nu ska jag sätta mig ute en stund, det är stekande sol! Sen när jag har gjort allt så ska jag fundera vad jag ska ha för kläder på mig imorgon, skor vet jag redan!

Nä nu går jag ut!

Puss på er alla fina där ute!

Missa inte chansen att shoppa ditt smink upp till 50% billigare!

Hoppsan

Ingen uppdatering igår.. Men det kan ha varit för att lite mer än halva dagen så lekte jag guide och guidade runt mormor och morfar till olika delar av den fina staden. Sen andra halven blev jag bara mer och mer irriterad för att tillslut gå och lägga mig utan ett ord. Jag höll på att sprängas av arghet.

Åhjo juste! Jag fixade Zumba igår också, så det ska jag testa någongång när jag inte gör det själv och alla kollar på mig, det är bara pinsamt och fult.

Bild på mig från idag

Tog den idag, helt själv, lalala...

 


Liseberg förr i tiden



Eftersom att jag och Camilla ska till Liseberg när hon kommer hit så tyckte jag att det var lite passande att visa lite gamla bilder från Liseberg, de finns på Lisebers Facebook om det är någon som är intresserad av att se resten av bilderna, (Ni kan klicka på bilden för att se den i större format)


Vem har koll på tiden ? Inte är det jag iallafall

Nu är jag hemma, men skicklig som jag då faktiskt är så åkte jag såklart in till stan en timma för tidigt, men det gjorde ingenting, jag gick på stan ett tag istället då. Tack vara det så hittade jag en jätte fin kjol, jag köpte den inte utan jag la undan den till imorgon, måste fundera lite på om jag ska köpa den, den kostade 300 kr och det tyckte jag var dyrt, den var inte så speciell och det var inte så märkvärdigt tyg heller för den delen. Aja, för dra med mig mormor på stan imorgon då!

Sen gick jag vidare till AF där vi gjorde lite olika saker, det var väldigt trevligt och det blev rätt mycket skratt. Sen så vandrade jag hem och nu har vi städat lite! Så nu är det bara kvar att vänta på mormor och morfar och äta middag! Sen så blir det väl att bara ta det lungt då!

mhmmm...

 

Affiliator.com


i hope you cry

Det här med nätverk, när jag nu ska sitta och skriva ner 40 kontakter och jag finner mig själv med att bara ha 27 stycken ( som jag kommer på ) Vad är det här?! Jag vet ju att jag känner fler människor, men vissa kan man inte använda som kontakt, för sen så ska jag välja ut tio som jag ska kontakta... hmm, det här är inte lätt det.

Sen ska jag på "arbetsintervju" idag, vi ska öva på det, jobbigt, för jag hade inte så bra platser att välja mellan att "söka" Men det blev en barnpassning grej, eller snarare hemhjälp, ( vad nu det har med barnskötare vet jag inte, tror inte att han som sökte åt mig (vi sökte åt varandra) vet riktigt vad barnskötare är, det är typ dagis fröken för er som inte vet)

Jag ska då, städa, ta hand om två barn, gå ut och gå med hundar, laga mat och tvätta... Tur att jag är mästare på alla de sakerna då!

jag vill börja om skolan med min klass till hösten, stupid grej!


Varm, varmare, pöl

Trallala, nu är det riktigt varmt, lalala... Jag svettas, jag kommer nog att bli en pöl om jag inte typ hoppar ner i en hink med is och kyler ner mig själv innan det händer.

Nä, jag har pysslat lite med en design och även missat ett viktigt samtal, tråkigt, men hoppas att den ringer igen imorgon, jag lämnade ett medelande, och gissa vad, jag lät som någon hackig nervös jäkel, men det var för att jag skulle då säga att det var jag, erika alltså. Så sa jag
" det är erika, (så kom jag på, att det är fler än jag som heter erika) vikström...(så kom jag på att jag har ett till efternamn) Sjömark, (liten pause) så sa jag då vidare det som jag skulle säga.

Pinsamt imorgon när hon som jag ringde till hör mitt fina meddelande.

Planen för imorgon, stiga up tidigt, duscha, äta någoning och sen kl 1 ska jag vara på Arbetsförmedlingen. Men nu så ska jag tvätta mig i ansiktet, håller på att få en elak finne vid min näsa :( Det gör rätt ont ska jag säga...

aaw, här hade jag brunt hår, det var fint, måste färga brunt när jag ska skaffa löshår, lättare då..


Aldrig haft mer träningsverk, jag lovar er.

Usch vad jobbigt ddet var, inte är det jobbigt med yoga i vanliga fall, om det inte är tio över åtta en mondags morgon, då mina vänner är det rätt tungt, specillet när man ska slappna av, eller andas i en viss takt när man jäspar så mycket att man knappt hinner andas mellan gångerna.

Men idag var det jobbigt, för jag kunda knappt göra hälften av alla övningar för att jag har ssån nedrans träningsverk, jag lovar jag har aldrig var med om någonting liknande, inte efter alla träningshelger, träningar med Luleå, Haninge lägret, jag lovar er. Det är jobbigt. Jag skulle vara glad om jag visste att jag har tränat, men det har jag inte, jag måste väl ha fått det av att vandra omkring i stan då. Pinsaamt isåfall...

112ink.se


Jaha?

Det här var ju trevligt, jag vill kolla Winnerbäck i sommar, så ska han spela på Pdol, i staden som jag har lämnat nu i sommar... Aja, han spelar i Örebro med, kanske får hitta någon att fara dit med då.

Sen så tänkte jag berätta att jag känner mig uppsvälld och jag har gått upp i vikt, inte roligt inte roligt. Kanske beror det på att jag har ätit en massa jäkla hela tiden, mackor, glass, godis, popcorn, choklad... Äsch, jag måste sluta med det nyss! Så nu tänkte jag köra lite Power Yoga, jag har träningsverk i magen, och jag vet inte var den kan komma ifrån. Jag har för 17 inte rört mig mycket alls, kanske komemr den nu sen jag gjorde situps typ förra veckan

Nu nu ska jag träna, jag ska jäklat säkert komma i form!

What can i say ?

Även om jag har svårt att erkänna det här... Jag saknar att träna, jag saknar att tävla och mest av allt så saknar jag Ice Climbers och för att inte glömma det jag saknar ännu mer än mest, det är såklart att vinna!

Känslan av att veta att man är bäst i norr på Cheerleading i sin klass, den äger ska ni veta, ni som har vunnit vet känslan jag pratar om. Icisar, ni får väl flytta ner till mig, haha... Det finns en liten rutten budo hall här nere, men det finns massa gräs och inget cheerleading lag här, så vitt jag vet.


Trött och tramsig

Hoppsan vad dålig jag har varit på uppdatera, men idag har jag och mamma vaknat och nästan direkt for vi till ett ställe som heter typ lunedtet. Där badade vi lite innan vi for hem. Ja, och nu är jag då hemma. Vi ska äta lite sen ska vi kolla film. Känner mig så sliten, trott och jag har ont i min hud. Jag lyckades bränna mig rejält igår, men nu har jag köpts sol skydd. Det suger att inte bli brun lätt..

nä, nu ska jag sluta skriva om massa trams, ha en bra söndag!

Jag vet inte om jag kommer att överleva det här...

Plågsamt, filmen var för bra för att vara sann, även om det var några delar med i filmen som inte är med i boken... Men det gör inget, jag är kär igen. Kär i den där förbaskade filmen, nedrans vad det är jobbigt. Längtar som 17 till den nya filmen, fast samtidigt hoppas jag att den inte kommer på länge... Sista filmen.

Det var ungefär likdant med studenten. Någonting man har längtat efter i flera flera år, att få ta studenten och att slippa skolan. Men när man väl står där sista veckan känner man sig enormt taggad över att få gå ut genom dörrarna en sista gång. Men samtidigt önskar man att sista veckan kunde vara liiite längre. För när man tagit studenten så kommer man inte tillbaka till sin klass igen till hösten. Det var nog det jobbigaste, sista kvällen med klassen, för sen söndag skulle jag sätta mig i en bil och åka 100 mil ifrån alla jag tycker om, alla jag älskar, nästan iaf. Jag ville verkligen inte att den kvällen skulle ta slut, jag ville festa med alla en hel vecka till...
Men jag lämnade dem borta i Piteå för att bo med min mamma, min mamma som jag inte bott med sen jag var 12 eller 13.

Men jag har det bra här hemma hos mamma, även om hon nu inte har valt den allra bästa staden i Sverige. Men den duger, antar att det finns någonting bra med den. Har bara inte kommit på vad ännu..


Bio dags!

Äntligen ska jag få se mina älskade älsklingar på film igen. Jacob Black och Jasper Cullen... Åååh. Fina är de! Jag tar med mig mamma och går och kollar. Cola ska jag dricka och jag vet inte om jag ska ha nå godis, måste ju ta mig i kragen och träna ordentligt nu! Hoppade hopprep idag, fast jag hade inte något hopprep så jag använde en förlängnings sladd, men det funkade bra det med.

Nu ska jag och mamma snart pysa iväg. Det ska bli ruskigt kul! Har inte varit på bio sen jag Camilla och Annika såg Alvin och Chipmunkarna 2, det var nog i April.. Har inte ens sett en 3D Film, det måste jag också göra snart...

( Fatta att jag inte har sett Avatar och inte heller Alice in Wonderland )



Sol och Bad

Nu har jag och mamma kommit hem från stranden. Vi låg där i ca 3 timmar. Sjukt härligt var det. Vart och skönt och jag har badat ute för första gången i år! Mer gånger lär det bli, speciellt när Camilla kommer. Säkert även när vi är i Gbg. Det enda som är tråkigt är att min mor inte alls badar, inte ens idag när det var närmare 35 grader ute.

Till lunch så åt vi en räk sallad som jag gjort iordning här hemma, till det hade vi orient dressing och vi drack iste. Det var super gott och jag är fortfarande mätt! Vi åt för ca 2 timmar sen.

Vad har ni för väder idag ? Här är det som sagt soligt och varmt, så det är därför som jag inte har uppdaterat någonting under dagen, för att jag stekt i solen. Skulle gärna bada massa mer, men jag har ju inte någon att bada med. Så Camilla när du kommer hit så får vi bada massa, okej ?


Come on let's do it!

Sååå söööt

Party eller ?

så kan det gå

Okej, jag erkänner jag har druckit lite... Jag har Party hemma hos min mor. Ni är inte välkommna om ni inte råkar heta Camilla och åker tåg den 22...


You're amazing AMY

En tjej som jag verkligen tycker är sjukt duktig på att sjung och som har gjort en alldelles underbar cover på Ke$has Tik Tok är Amy Colalella, hon finns bla på youtube, myspace och hon twittrar. Jag älskar verkligen hennes version av Tik Tok, men det har jag redan skrivit i det här inlägget, men jag tyckte att jag behövde göra det igen. Det är sjukt. Underbart. Älskar det!


Söta ballerina skor

Titta vad söta skor jag har hittat. De skulle jag låta mina fötter flytta in i en varm shopping dag, till de skulle jag nog ta på mig, ljusa jeans shorts och ett vitt oversize linne, typ som det jag har på mig nu, med urringad rygg. Det är verkligen så snyggt!


"love and other disasters"

It's like the best movie i've seen in a long time! Så gullig! Jag vill också flytta ihop med någon som är bög och kolla på fina filmer, och sen vill jag också träffa någon att vara kär i. Äsch, jag vill vara Brittany Murphy, eller den hon är i filmen som kallas "jacks"

Kan jag inte bara få leva i en film, mitt liv är inte så lätt och bra och fint som allas liv alltid är i filmer, ja inte filmer där någon har ett svårt liv. Men när de har ett svårt liv så är det ändå inte ett tråkigt liv. 

Tycker verklligen att alla borde se den filmen. Alla killar där ute som är Bög det är bara att säga till när ni är redo för att flytta ihop med mig! haha...

Bloglovin strular

Är det bara jag som håller på att bli galen över att bloglovin verkar ha problem idag? Det kommer upp gmala inlägg som olästa och jag när jag uppdaterar så kommer sama inlägg upp igne, jag får sitte och klicka "markera som läst" på alla de där 15 inläggen två gånger för att kunna se de nya inläggen. Jobbigt verkligen.

Hoppas att de kan lösa det rätt snabbt, för det är verkligen inte okej.

Lycka till Blogloving!

Mage/rygg

Det blev inte att jag for ut och joggade, kände inte för det just nu, kanske tvingar mig ut senare. Men jag vill se på tv klockan 4 sen så kommer mamma hem. Så det blir kanske lite senare då. Ska nog försöka ta mig i kragen.

Men jag har allt tränat lite iaf. Jag gjorde 50 vanliga situps och 50 sneda. Sen gjorde jag då även 50 ryggups och 50 sneda ryggups. Sen orkade jag inte nå mer. Det tog inte så lång tid, borde egenltigen ha kört lite armar också. Men jag har inte några hantlar.. För jag kan inte göra armhävningar, det gör jätte ont och det knakar typ i mitten på överarmen, konstigt men sant. 


bilder är iaf från google.se

 

En liten förändring

Jag valde att ändra lite i designen, blev lite jobbigt när det var så mycket rosa, jag blev så äckligt less på det. Men jag kanske byter senare.

Jag har ätit lite glass, sen har jag inte alls gjort så mycket, funderar på att byta om och bege mig ut på en liten jogging tur. Måste ju verkligen träna. Jag äter mer gotta än jag någonsin gjort förut. Det här är illa, helt klart. Nu ska jag fixa lite i kategorierna sen så beger jag mig ut.


haha, sliten tjej

Tusingen

det här var ju störande. Jag packade ihop en kudde, filt, bok, saft, kamera och mobil med ljudbok. Så begav jag mig ut i solen för att sola. Det var några moln ivägen då och då, men det gjorde igen för man blir ju brun även fast det är skuggigt. Men sen en bit bort såg jag hur ett stort moln täcke bredde ut sig över himmlen, jag hade kunnat stanna ute, men jag gick in. För att det skulle bli så kallt för det blåser en bit ute. Så nu sitter jag inne och vet inte vad jag ska göra

Ville vara ute i den varma solen och bli brun. Men det går ju inte nu. Men snart så hoppas jag att det blir soligt, kanske mormor och morfar kommer med solen. Sen så är det verkligen inte länge kvar tills det att Camilla kommer hit, och jag kan inte längta mer snart. Jag vill åka karruseller till 1000 hela dagen vill jag åka.


RSS 2.0