if I

Imorgon så stiger jag upp cid 4 och sätter mig vid datorn och kollar bloggar och gör sånt jag bara måste göra för sen vid 5 så kommer mormor och morfar och hämtar upp mig, då ska jag nämligen bege mig till mamma, kommer åka bil jätte länge, hur nice är inte det. Klockan är nu 10 över 7 och jag har just duschat, inte packat någonting och inte heller fixat saker till min mobil, hur ska jag överleva ? Nej det vet inte jag heller, funderar på att ta på mig lite kläder, sitter i morgonrock och känner inte för att göra någonting, men jag måste ju visst göra det har jag hört. Åh, det finns inte nog med tid. Min halsduk är borta och jag behöver nya skor. Inte nice.

Jag orkar inte

Theres nothing more than what you see

Psykologin har jag och sandra snart skrivit klart, då får jag äntligen gå och lägga mig för att sova hela natten, måste därmot upp tidigt imorgon och duscha, kan ju inte se ut hur som helst i håret.. Men det blir nog bra, fast å andra sidan ska jag åka skrillor imorgon.. hmm.. får se om jag duschar före eller efter skolan.

Min dag idag

Ska idag och sola och träna småttingar! Kommer vara roligt! Måste även försöka få tag i en mailadress så jag kan maila in ett arbete, det är inte lätt det här inte.. Jag vill verkligen bli brun, jag är less på att vara blek hela tiden, Ska nog hälla en hel flaska bus på mig så att jag blir lite brunare orangare, nej inte det. Men jag ska bli brun på ett eller annat sätt, antingen genom fusk sol eller genom riktig sol. Men jag ska nog sätta mig och skriva på historian, vill dö varje gång jag tänker på den. Fan vad jag hatar världskrig.


sleep

Tänkte bara kasta in ett godnatt och sovgott inlägg eftersom attt jag bara ska kolla färdigt på tv innan jag har tänkt att gå för att lägga mig. Är väldigt trött. så vi hörs imorgon

Sooo fiiineee

Tänkte bara berätta för omvärlden att jag lever och att jag hade kul igår! Däremot har jag inte varit så rädd som jag var när jag åkte hem på sjukt länge, någonsin. Klart jag har varit rädd, men det har inte varit på samma sätt. Ska snart till mormor och fika! Sen vet jag inte vad som händer idag, det återstår att se helt enkelt.

55

Sta iväg och handla med pappa vilken sekund som helst un. Tänkte bara kasta iväg ett inlägg.

Jag och sandra gjorde våran psykologi grej på stan och jag som varit drabbad av huvudvärk hela dagen åkte hem direkt efter det. Har bara vilat på soffan i stort sett. Ikväll vet jag inte vad som händer. Inte allt fr mycket. Måste gå.

down

Det här gör mig verkligen irriterad. Det betyder tydligen inte lika mycket för dig, okej.. Men du kan väl ändå tänka på mig med?

Godmorgon! Sitter och tittar MTV, eller lyssnar snarare. Borde väl skriva lite. Men jag orkar inte, är lite irriterad som ni nog förstår. Men det här ska inte få förstöra min dag. Men Det kommer troligast att förstöra någonting annat. Det SUGER! Jag fattar inte varför inte alla tänker som mig? Sjukt jobbigt. Nog pratar om det. Idag börjar klockan 1 Jag och Tårdjävel måste ficka psykologin innan skolan, VIKTIGT! Annars så kommer vi inte att hinna det. Sen har jag engelska och Historia. På historian så måste vi bli klara. Men det blir vi nog. Men jag längtar INTE tills vi ska redovisa.


Men hur är det fatt ?

Sitter och försöker skriva en grej till svenskan med det går verkligen inte bra, har fastnat på ett ställe, men jag ska skriva om det senare, ska skriva klart sen ska jag fixa mig för skolan. Vi hörs kanske under svenska lektionen, vet inte vad vi gör där. Men  någonting iaf.

Hard day

nu är jag hemma efter en hård dag ute i det fina vädret. Fryer lite om mina blöta fötter och ska snart bada. Sen ska jag bara spela tvspel idag. Eller så ska jag sola lite. Vi får se vad det blir. Ska höra med camilla om man får komma och fika någonting hos henne. Jag menar, hon blir ju faktiskt 18. Men nu är det verkligen dags för bad. Blog you later! :D

Jo, jag hade med mig kameran idag, tror ni att jag fotade någonting, sver nej! Jag glömde helt bort det. Men jag ska bättra mig med bilder, det lovar jag!

Wooah

Jag finner mig själv framför datorn när jag borde klä på mig och äta någonting till frukost. Kommer ju att vara ute nästan hala dagen och jag har inte fixat någonting. Jag hoppas att det kommer att vara varmt ute. Fast just nu är det nog lite kallt, fast det är soligt. Camilla blir arton idag och det är snö och is dag, tävlingar halva dagen och fria aktiviter andra halvan, som strömlida, gå runt fårön eller valls. Jag skrev inte så mycket på det där igår, får bli idag istället.

Men nu ska jag verkligen klä på mig ordentliga kläder!


50 sanningar

 1. Jag gör det här bara för att se om jag klarar det.
 2. Jag utmanar ofta mig själv.
 3. Jag tycker inte om att bråka med någon
 4. Jag tycker inte om att äta kött för att jag inte gillar att tugga på det
 5. Jag lär mig sångtexter jätte fort utantill
 6. jag sjunger ALLTID med i låtar jag kan, om inte högt så gör jag det i huvudet
 7. Jag kan inte sjunga fint
 8. Alla pappas kompisar tror att jag sjunger bra bara för att pappa gör det
 9. Jag kommer aldrig att klara 50 saker
 10. Jag kommer att få en telefonkontakt för att jag är deppig ibland
 11. Jag har aldrig brytit någonting
 12. Jag kan inte ljuga bra
 13. Jag lyssnar mest på halvgamla låtar som får mig att tänka på sommaren/gamla minnen
 14. jag har typ bra minne
 15. jag är faktiskt jätte duktigt på att komma ihåg koder
 16. jag sover jätte dåligt nu förtiden
 17. jag har jätte ofta ont i ryggen
 18. jag har sämst hållning
 19. jag är överrörlig typ, eller man kan typ trycka mitt ben upp mot mig hur långt som helst (det tar ont) men det går faktiskt
 20. jag vill alltid se skräckfilm, men jag vågar aldrig
 21. jag hatar att svettas
 22. jag hatar att frysa lika mycket
 23. Jag kan flera avsnitt av 2½men utantill.. Nööörd
 24. Jag kan sitta framför datorn och göra inget i flera timmar
 25. Jag tycker om att spela chrash bandicoot på xbox.
 26. Mitt favorit spel till datorn är de första harry potter spelen, alltså 1, 2 och 3an.
 27. Jag är väldigt barnslig ibland när det gäller vissa saker
 28. jag tror att alla älskar mig
 29. jag tror ibland att alla tänker som mig, men eftersom att nästan ingen gör det så blir jag ofta sur när ingen fattar hur jag menar
 30. jag stör mig på tröga personer
 31. jag tycker inte om sötlakrits
 32. Jag får ont i tungan när jag är förkyld
 33. det börjar ta slut i min hjärna nu
 34. Jag är bersoende av datorn, jag klarar mig inte utan den så länge.
 35. Jag är beroende utav att blogga. Får abstinens efter ett tag.
 36. Jag gillar att fota, men är inte så bra på det
 37. jag har velat bli modell, men jag skulle inte passa framför kameran. haha.
 38. Jag vill bli känd.
 39. Jag kan vissa av spotify reklamerna utantill
 40. Jag är känslig mot laktos
 41. Jag tänker mycket på vad andra tänker om mig.
 42. Jag skriver inte ut allt på bloggen
 43. Jag önskar att jag var häftigare
 44. Jag tittar nästan aldrig på tv.
 45. Jag kan inte bada länge utan att få ont i magen
 46. jag blr väldigt lätt rastlös
 47. jag har någonting som kallas exsotisk hud, dvs att jag är en sommar människa, får lätt utslag på vintern.
 48. Jag älskar Singoalla kex jätte mycket
 49. Jag vill flyga utomlands till ett varmt land, för det har jag aldrig gjort.
 50. Jag klarade det. Men det är inte så häftiga saker
Såg det här hos Bunnys.se

I like

Såhär kan det komma att se ut när jag fotar för mig själv med bra musik och utan fjärrutlösare.. Det kan vara rätt roligt, även fast att jag ser helt störd ut på mer än helften av alla bilder, bla den här, sen har jag en där jag pussar på en blomma (!) En när jag nästan ramlar, sjunger i en hårfön eller hårspray. Det kan vara helt tokigt. Men det går bara att göra när jag känner för det, när det är soligt ute eller när det är helg jag har en liten kamera i handen och lite alkohol i kroppen. Då kan jag lyckas få till riktigt snygga bilder.

Jag tycks däremot inte ta mig framåt i skrivandets värld, hittar inte motivationen för det, alls. Hoppas att det kommer snart. Ska nog kanske ta min bok, dator och någonting gott att dricka med mig in till badrummet och bada. Lyssna på bra musik och läsa. Det tycker jag låter som en plan.


När du är vilsen ♥

Dagens naglar eller någonting. Kommer hursomhelst bild på mina färgsprakande naglar. De korallfärgade ifårn isadora och det blåa från depend. Ska snart börja skriva på mitt arbete. För jag har ju slutat skolan och kommit hem. Så nu ska jag skriva så jag får äta någongång, hungrar ihjäl. Så vi hörs latero

 


bright

Hej och hallå från skolan, har lunch nu. Det var verkligen vidrig mat till lunch idag, viltskavsgryta och potatismos eeew, det har jag aldrig gillat.
Sitter nu i freja och väntar på att religionen ska börja. Sen är det inte mycket kvar av den här skoldagen. Hemma så måsta jag skriva två skolsaker. Jag har bestämt att jag inte ska äta för ens jag gjort de färdigt. Bara dricka vatten. Så jag får det gjort. För jag brukar vara hungrig efter skolan.

Sen ska jag försöka klura på någon design, sen händer det nog inte mycket mer idag. Imorgon så börjar jag 8 så det blir en tidig morgon imorgon.

Har inte någon bild jag kan lägga upp på maten, men ni vill nog knappast se heller ;)

Let me be

Sådärja! Nu sitter jag på skolan, det blev att jag avr tvungen att stresas iväg imorse, trodde att jag hade mer tid än vasd jag egentligen hade. MEn så kan det vara när man sitter vid datorn. Har iaf klurat massa på min nya design, vet hur jag vill att den ska se ut, men det är svårt när jag samtidigt känner att jag inte allsa vill ändra den jag har nu.

Ska leta rätt på mina vänner nu, sen ska jag bara vänta på att kattas lektion ska börja, så jag kan höra vad jag ska göra. BYE

lalala

Godmorgon friends.

Ligger fortfarande i sängen, ska väl snart dricka lite te och läsa min engelska bok, sen fixa mig för skolan. SHIT! Kom just på att jag måste skriva klart ett arbete som ska vara klart IDAG! Tusan att jag glömt det. Jaja, får skriva nu på morgonen. Jäkla crap. jaja. Det ska inte få förstöra mig dag. Det är nog bäst att jag sätter igång nu. Så vi hörs senare när jag är klar!

Always

jag vet inte hur jag ska göra min header, min påhittighet ligger på ca -100 just nu. Men nu så ska jag kolla tv. Sen ska jag läsa och sen ska jag väl sova eller någonting. Kort inlägg det blev. Men det får duga faktiskt. Godnatt.

we're not living

Tänkte bara berätta att jag håller på med en ny design till mign blogg. Det blir jätte bra, måste bara fixa en bild på mig innan jag kan göra färdigt den helt.  Längtar tills jag får lägga upp den på bloggen. Det kommer att bli riktigt nice!

Före och efter!

Here you go! Jag använde en toning från H&M färgen hette Brownie.


sen en tid tillbaka

Nu sitter jag här med färg i håret. Ska skölja ut om 17 minuter för att vara exakt. Idag händer det inte allt för mycket, måste prata med isso! Sen så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra mer, annat än att träna småttingarna. Ska läsa massa bloggar nu, sen borde det vara tid för att sköja ur.

We are sorry for you

Heeeello vänner! Idag på stan blev det att jag köpte TONING´(!) jag föll igen för en av mina många farliga hår impulser. brunt denna gång då. Sen så köpte jag läppglans och ögonfrans böjare. Snyggaste tröjan fick även följa med hem. Skitsnygg var den och minsta storleken var i large, jag menar. Det måste jag ju kunna ha.

Sen har jag bara spelat tvspel med pontus, gjort design och ätit oxfile och bakpotatis. Det var verkligen gott! Imorgon blir det att Träna minisarna, skitkul eftersom att jag just blivit tränare. Sen så ska vi äta surströming imorgon. Tänkte även kanske försöka fota våra nya familje medlemmar, Signe och Mirri supersöta små hundar. Så ni kan se. Annars ska jag inte göra mycket ikväll. Kolla tv och vara social. Ni lär nog kanske inte höra av mig så mycket idag dvs. Men ni klarar er.


Fuck yeah!

Slitsamt! har suttit och gjort klart mammas design nu. Det har tagit tid. Men den är äntligen klar. Ont i ryggen har jag eftersom att jag har suttit väldigt konstigt i soffan. Om det är någon som är intresserad av en ny design så är det bara säga till så fixar jag. Jag tar 25 kr för bara header och 50 kr för en hel design. maila mig på erivik@hotmail.com om du är intresserad!

Human

Uppe väldigt tidigt. Somnade igår på soffan och sov där till 3 inatt. Sen så gick jag upp och la mig och sov till halv 7 typ. Det blev aldrig att jag for iväg igår. Jag fick typ feber, jag frös så jag skakade. Det var inte trevligt.

Idag ska jag nog iväg på stan en sväng, måsta köpa någon ny tröja, långärmad. och kanske något linne, who knows. Vi ser ju vad jag kommer hem med. Det blir dock bara från Gina för att jag upptäckte idag att min tröja gått sönder och den luktade verkligen illa, den har varit borta jätte länge och hittade den idag under en byro. Så jag har varit duktig och tvättat den själv i badkaret, haha. Annie hjälpte lite.


normalt, ja!away

Det har ALDRIG gått sämre än ikväll när jag sminkar mig. SJUKT! Men nu ser det iaf bra ut! bilder kommer senare (imorgon eller någongång i framtiden) Nu väntar jag bara på att sandrutter ska höra av sig, sen ska jag nog iväg. Parteey!

skål!


What ?

MEn shit, jag blir ju helt jävla störd på det här! JAg fattar inte hur folk som bloggar kan vara så jävla tröga. blir irriterad varendaste gång jag går inte på äckliga falsksanning.. STÖRD! Den tjejen kan ju inte vara helt jävla 100, för det första ägnar hon massvis med timmar till att skriva saker om andra, som bara är korkade saker. Sen så när hon ska skriva någon smart kommentar till bilden eller inlägget så är det det mest korkade jag läst. Tur att jag bara går in där ibland, jag skulle ju tappa förståndet om jag följde den bloggen vaje jävla dag. Sjukt.

Nu har jag skrikit av mig om det. Tack för att ni lyssnade allesammans


Love
Vill ha! De är ifrån have2have och kostar 698 kr och det är 14 (!) centimeters klack!

Idag i skolan

En helt vanlig LUGN fredag i skolan. Har inte hänt mycket spännande på skolan idag. Förutom på psykologin som var äckligt rolig. Jag skrattade tills jag fick kramp i magen av dålig saker jag sa om kackelackor och märta sture smärta och turem. Jag förväntar mig inte att någon ska förstå det här. Önskar att jag filmat allt det.


"så lejd jag är"

Hej världen! Sitter på skolan och har lunch nu. Ska strax gå iväg till matsalen, hoppas verkligen att det är god mat. Inte för att jag är speciellt hungrig, men ändå. Jag vill ju inte att andra ska lida.

Det är inget fel på mig, alls. Förutom att jag har lite fel i min hjärna, (haha) men det är inget man kan göra någonting åt. Sandra sitter och pratar i telfon och vi fixar lite planer, det år helt okej med det faktiskt.  Sen när jag slutar ska jag hem, sen ska jag prata med liinigrrl och höra alla planer, haha. vi får se hur det blir ikväll. Hoppas att det blir som vi tänkt. Det är ju bäst så. nej nu ska jag sluta prata på om allt som ni läsare inte fattar


Jag ska som jag redan sagt till maten nu och äta, sen psykologi och sen hem.

förbi

nu är jag vaken och har ätit frukost och det är 30 minuter kvar innan mormor kommer och plockar upp mig och Rebecka, hon ska till skolan och jag ska till vårdcentralen. Ska bli skönt ändå, om jag får veta någonting dvs. Ska sminka mig lite nu, sen ska jag kanske byta kläder, ta bort nagelacket. Jag vet inte vad jag vill ha för kläder. Blir galen. Saksamma. Hittar no någonting tillslut.
Från en några saker till en annan det är inte så kallt ute, men det snöar, eller fast bara pytte lite tror jag. JAg vill ju ha vår och sommar typ nu. Men jag får inte bestämma det tydligen.

back

klockan är rätt mycket nu och det är dags för mig att sova snart.
Kvällen spenderades hemma hos lina där vi bakade muffins och satt framför datorn, jag hade supertrevligt. Vi har lite planer för imorgon som verkar bra och sen så vet jag inte så mycket mer annat än att jag får veta saker imorgon på morgonen kl 8 hos vårdcentralen. Så jag säger god natt nu, så hörs vi imorgon okej ?

From the top

Min dator bestämde sig för att ge upp och starta om sig själv, jag litade på att min dator skulle spara det jag ahde skrivit och inte sparat, och det gjorde den såklart. Så jag har hunnit duscha och kollat top model och nu sitter jag framför datorn igen och ska fortsätta att skriva, ser ut som att det blir en helkväll här framför datorn. Lite tråkigt. Men så är det väl när man går skola och har tråkiga arbeten att göra.


du kan dra det hur långt du vill

Jag blev helt jävla galen idag (jo det går bra att skriva, haha) Jag försökte fixa en sak, vara snäll och hjälpa till lite sådär, men vad får jag tillbaka om inte någonting jävligt snäsigt. Skitsamma, sista gången jag ska hjälpa den med någonting. Den kan ju klara det själv eftersom att den tydligen tror sig vara bättre än alla andra. Jag blir riktigt sur på sånna saker. Ska inte hänga ut någon och imorgon kommer allt att vara glömt, eller senare idag rättare sagt. Men jag tycker faktiskt att om någon är snäll och hjälper så kan man faktiskt vara snäll tillbaka, men alla kan ju inte tänka som mig. Synd. Nu ska jag fortsätta att skriva om samerna.


lite onödigt sådär

Alltså, jag har ju gjort ett arbete som handlade om depression på psykologin. Jag läste då om ljusterapi. Jag har som tänkt att jag vill ha det under vintern.. Men nu är jag inte säker på det längre. Jag tänkte lixom att man fick sola gratis typ två gåner per månad eller någonting, för att man mår bättre av det. Men nej.. Men får sitta i ett helvitt rum med lysrör i taket på en stol med öppna ögon i TVÅ (!) timmar. 10 gånger. Då lät det helt plötsligt inte alls lika lockande längre. Önskar att det fanns något billigt solarium nära skolan, eller haha, det gör det iof. Men jag har aldrig varit där. Det är typ hemma hos någon. Inte vågar jag då..


Det snöar igen

Har kommit hem från skolan och jag har handlat choklad och coolaa för att ladda upp för allt skrivande som jag ska göra idag. Måste göra det eftersom att det ska vara klart imorgon så det är bäst att jag sätter igång nu. Sen imorgon ska jag på vårdcentralen klockan 8 för att få tillbaka mina provsvar. På ett sätt hoppas jag på att det inte är det jag tror att det är, utan att hon jag pratade med hade rätt när hon sa att det kunde vara en annan grej.. Ni fattar inte någonting alls nu va ? haha. Jag tänkte väl det. Sen tycker jag att det verkligen har gått lång tid att få svar på mail.. Väntar otåligt här uppe vettni ;) Behöver bilder till bloggen..

Jaha men nu ska jag sätta igång med skrivandet. Men först ska jag nog byta till mjukiskläder. Om någon tänker hitta på någonting så finns jag på msn och på telefonen!

i always

Häftigt. Idag blir det också att jag kommer att vara på skolan i en evighet tidigare typ. Om jag åker samtidigt som syster det vill säga. Men jag ska höra med mormor, kanske kan vara hos dem ett tag och sen kanske gå, eller få skjuts till skolan. Möter börjar 11.15. Så efter det ska jag hem igen eftersom att mitt huvud försöker dödar mig. Bokstavligen.


yeah

Jaja, har sovit sämst inatt kan jag berätta. Aldrig sovit sämre i hela mitt liv tror jag, bara vridit och vändit på mig, täppt i näsan, migrän och veta att man måste fara på ett möte på skolan är inte roligt. Jag ska nog hem efter det. Orkar inte vara på skolan från halv 12 till 2.. Men hemma ska jag göra massa arbeten (på riktigt den här gången ) Eller jag ska göra så mycket jag orkar. Jag har svenska och natur och friluftsliv som jag MÅSTE göra. Så det kommer att bli jobbigt tror jag. Men jag ska förbi willys och fixa någontong mummsigt så jag kan plugga ordentligt.

Jaja. Färdig pratat för min del. Måste fixa på mig nå kläder och äta frukost nu. Vi hörs senare då. Byeeee

Samma låt runt och runt

Tänkte bara kasta in ett snabbt, Hej jag är hemma nu. Ska lägga mig i pappas säng och kolla tv (han är inte hemma) Så jag kommer nog att sova där med. Så sov gott allesammans så hörs vi imorgon!

Det här betyder ingenting

Nu sitter jag här på skolan (ovanligt eller ? ) Jag börjar halv 1 mne jag offrade mig och åkte till skolan tidigare för min syster. Snäll jag är va ? Som jag sagt, svenka idrott och projektarbete. Jag hoppas att det blir roligt. men det är klart, sandra är ju här, så det blir roligt. Svårt att ha tråkigt i hennes närhet kan jag ju säga.

Shit, jag märkte just att jag är omringad av mystiska folk.. hjälp..mig..jag......döööör.....

Jo, det här är verkligen en seriös dag minsann.

Stuck in the middle

jag menar alltså, om jag ska gå eller åka bil till skolan.. hahahahahahaha

 


HAHA, alltså jag sitter fortfarande och skrattar åt mig själv. Jag dör lite smått.. hahahah

 

 


Vår

När jag öppnade kylskåpet imorse och så en flaska med påskmust så var jag bara tvungen att ta lite, bara lite. När jag hade druckit upp allt fylldes jag med härliga vårkänslor, det är soligt ute (säkert inte varmt) och jag är helt pigg, inte trött alls.. Men såklart så gäspade jag bara för att jag sa så. Men det jag ville komma fram till var att om man vill ha vårkänslor så ska man dricka påskmust. Sen så kom jag på en till sak, att när man var liten så fattade jag och min syster inte att det var samma dricka, jul och påskmust, det var ju helt olika. Lustigt det där alltså. Jag och rebecka sa oss kunna känna skillnad.. Man är alt bra rolig när man är liten


i can give it to you

Sådärja! Nu har jag kommit ur badet, det var verkligen hur härlig som helst att ligga där coh lyssna på musik Sjunga med i låtarna och bara vara i ca en timme. Jag brukar aldrig bada/duscha så länge. Men nu var det verkligen härligt, jag känner mig helt lugn nu och tror att jag ska koka mig lite te och läsa vecko revyn som jag har fått..
Jag har inte beställt den, är nog någon hemlig beundrare, eller vad tror ni ? (haha) Hur som helst så blir det nog inte så sent ikväll. Ska nog ta upp en film och kolla på den och sen så går jag nog och lägger mig faktiskt. Längtar till imorgon gör jag. Då kommer Sandra till skolan (wii) Jag har så mycket att berätta!

sandra och jag

 

Hungrig? Beställ pizzan på nätet!

Musik

Den här låten ger mig jätte mycket sommar känsla, jag hörde den idag på spotify, så om ni vll höra den på spotify just press play!


hela livet

Pju, så duktig jag ahr varit nu, jag har kastat ut alla mina kläder! för att sen sortera dem och lägga in dem i garderoben igen. Så nu är det finare i mitt rum än vad det var tidigare idag. Så nu i veckan så ska jag fortsätta att städa klart i mitt rum så att det blir fint. Kommer vara jobbigt, haha nejdå inte riktigt. Men skrivbordet kommer att vara jobbigt.. Har så mycket skolsaker på mitt skrivbord, men datorn rymms nu iaf..

Wiho

jag är helt galen, har gjort en videoblog, skit lejd och helt jävla trög är jag. Den är konstig och jag pratar fult, men det gör inget alls. Så har får ni någonting att titta på. Jag springer och hämtar vatten nu. Lyssna varför.. Sen ska jag komma ihåg det jag glömde..


7

Har ätit frukost och skrivit och kollat tv. Nu har jag huvudvärk och mår illa. Det är inte roligt. Men jag har iaf bara ett arbete kvar att skriva. Men jag måste hitta någonting att kolla på på tv, annars fungerar det inte, Ska  ta mig någonting att dricka sen kan jag lägga mig i soffan och vila. Men vi hörs senare!

Godmorgon godmorgon!

Nu sitter jag här rätt så nyvaken och ny duschad. Inte ett dugg pigg är jag, har dragit på mig en asjobbig förkylning. Men det blir iaf skola imorgon.  Idag så ska jag försöka updatera massor, (haha) Sen så ska jag faktiskt skriv några arbeten till skolan. Så jag får bort det mesta. Sen måste jag läa min engelska bok. Den är lite seg att läsa tills det att man fastnar i läsandet. Har inte alls någonting vettigt att skriva. Jag gör ingenting så jag har inget att skriva om.

Vilket roligt liv jag har just nu altså, haha. Nej, men skolan tar upp det mesta av tiden. Sen på fredag ska jag tillbaka till Vårdcentralen och få mina provsvar. Hoppas på en sak. Men jag vill inte skriva här på bloggen vad jag hoppas på. Men när jag var där fick jag veta att det antingen kunde vara en "större" grej eller en "mindre" och lite smått hoppas jag på att det är den "mindre" Det skulle vara lätt att förstå allt då. För är det det så hänger ju allt samman. Det bara ljusnar upp. Nu ser jag om det skulle vara den "mindre" Så hänger allt ihop. Så självklart. att jag inte tänkt på det tidigare. Då kanske det hjälper med "lättare" saker.. underbart. Jag ÄR smart

Nej nu ska jag sluta skriva allt och inget och ta på mig nå ordentliga kläder (mjukisar)

Emo

Jag blir störd, någon jävla idiot har hotat skolan.. Men ledig är jag imorgon iaf. Skönt. Men tänk om det är på riktigt och någon dör. Jag menar, det har ju hänt i finland.

extrem hinderbana

Tänkte bara säga att jag är trött, hungrig, trött, att jag vill se wipout och att jag ska sova sen.

17:22

I helgen har jag verkligen inte alls gjort mycket, i fredags var jag hemma och såg film, lördag var jag med isso sen idag har jag verkligen inte gjort någonting alls. Jag vill ha godis, jätt mycket. Någonting gott. Det finns inte alls hemma. Rebecka vill inte följa och jag vill inteå gå själv. Varför har vi inte någon tunnelbana, det är ju verkligen kallt ute, så jag orkar igentiligen inte gå alls. Jobbigt. JAg lär ju vara hemma resten av kvällen.. utan godis eller någonting gott. Dummt.

never

Tänkte bara kasta in et inlägg lite snabbt för att berätta att jag strax ska iväg till vårdcentralen, eller 10 kommer mormor, sen ska jag gå från christinaskolan. Tror jag, jo. mormor behöver inte veta allt. Men nu ska jag gå, orkar inte sitta vid datorn faktiskt!

Två bilder från idag!

Det är Helene som har fotat och redigerat


19:33

Sådärja, nu sitter jag vid min egna virus fria dator och ska väl sanrt läsa massa bloggar. Sen ska jag väl bara göra ingenting hela kvällen tills det att jag ska sova. Har faktiskt inte så mycket att skriva, har fotat med helene idag, det var riktigt roligt och det blev någr fina bilder. Så nu gäller det bara för helene att skicka dem till mig, så jag kan visa er alla!

Tyvärr!

Min dator, jag måste formatera om den IGEN! Kommer ni ihåg att jag var tvungen att göra det för inte alls så länge sedan, så om det finns något företag där ute som vill sponsra mig med en dator så tackar jag inte nej. Det skulle verkligen behövas. Men den kommer nog att fungera igen sen efter att jag formaterat om den,  så skönt det ska bli

Nu sitter jag och ska lyssna lite på musik och jag håller på att överföra alla mina saker till cd skivor så att jag kan sätta tillbaka det i datorn sen igen. Det är verkligen jobbigt det här. äckel virus. Jaja, det kommer nog att lösa sig tillslut mina dator problem.

Vi hörs när vi hörs!

Bad, bad, bad. ♥

Men shit, min dator retar verklign gallfeber på mig! När jag hade slagit igång mitt virus program innan jag gick och lade mig så tänkte jag ju att den skulle söka hela natten, men icket det för min dator ville instalera nya uppdateringar så den startade om sig. Kul. tack dator.. Men nu ska jag snart iväg till skolan för att skriva ut CV och persolnligt brev, sen så ska jag till mormor sen vid 10 ska jag ut på stan, sen ska jag möta upp helene och vi ska fota lite tillsammans! det ska bli kul!

Virus på datorn

En av livets stora meningar är att förstöra andra datorer, så hade jag nog sagt om jag hade varit en som spenderade mina dagar med att sitta och göra virus för att sedan sprida ut dem på internet och hoppas på att någon stackare ska råka få det på sin dator.

Nu är jag en av de drabbade, jag har fått virus på min dator. Ett virus som försöker lura mig att det är ett antivirus program och varnar mig för allt jag försöker göra för att få bort det. Den skickar mig till en hemsida där jag kan köpa viruset. Sen har det börjat skicka in mig på olustiga sidor där jag helst inte vill vistas.

Men jag ska ta upp kampen mot det här viruset och börjar med att försöka ta hjälp av mitt virus program på datorn och om det inte skulle fungera ska jag göra allt som står i min makt för att bekämpa det här viruset som nu försöker förinta min dator. Men jag ska inte låta det vinna, det vore helt enkelt inte rättvist mot min dator som faktiskt har funnit där för mig i snart två år.

My skin is really thick

Sagt och gjort nu är jag fardig. Så nu är det bara att tagga upp för imorgon. Måste skriva ut papprerna, hoppas att det blir bra, nnars får jag fara förbi skolan imorgon och skriva ut, men det har ju ingen dött av, eller ? Liver rullar verkligen på nu. Det är skönt! Hoppas bara att det kommer gå bra med jobbsökandet imorgon! Nu tror jag att jag ska ta det lite lungt, kanske bleka tänderna och sen bara kolla tv. Längtar som 17 tills det att jag får svar på mina mail, börjar bli lite otålig med väntandet, men det är ju sånt man får leva med, haha. Alla är inte lika snabba som mig. Fast de kan ju ha mycket att göra. Det är nog så. Men nu mina kära vänner så ska jag skriva ut papprerna, sen vet jag inte vad jag ska ha för kläder på mig imorgon.. Problem!


17:34 ♥

Nu ska jag sätta mig och försöka få mina tankar om mig själv till ord på ett papper, (word) Det ska då bli mitt personliga brev, det kommer inte att vara lätt fast jag ska ge det allt jag kan, för imorgon när jag är ledig så ska jag passa på att bege mig ut och söka lite jobb! Hoppas att det går bra! Det gör det säkert, vem kan motstå mig lixom ? :)


09:40 ♥

jag är så stolt över mig själv. Nu vet jag att jag kan klara allt. På fredag ska jag til vårdcentralen och sen efter de så vet jag att jag kan klara vad som helst. Jag måste nog vara den bästa jag känner helt enkelt. Tror att jag ska ta mig förbi banken idag och fixa internet bank grej igen, så jag har det gjort. Fast egentligen så vet jag inte om jag orkar det. Haha. Har fixat photoshop, äntligen och ska göra en header snart. Fast fortfarande har jag inte fått svar på något av mina mail.. börjar bli lite läskigt nu. Tänk om de aldrig svarar, haha. Det gör de nog. Men det har ju faktiskt snart gått två dagar. jaja. Men nu ska jag nog klä på mig, har lust att duscha och fixa mig, men det är ju ingen ide eftersom att jag har ute idrott idag. Så det sket sig ju. ♥

21:17 ♥

Nu ska jag sätte igång en film för att sedan krypa ner i sängen, kolla på filmen och sen sova. Jag vill bara att det ska bli imorgon så jag kan ringa till vårdcentralen få en tid, fara dit och få allt överstökat. Allt jag vill är ju lixom att det ska bli bra. Så nu ska det bli av. Så det är därför jag ska döda tid med en film så jag somnar så jag vaknar imorgon onsdag som ska bli den första dagen i mitt nya liv. Jag ska bli bäst (mer bäst än vad jag redan är alltså ) Så nu kastar jag in mitt godnatt inlägg och hoppas att ni alla sover gott inatt nu! Kisses! ♥

helt oredigerad haa-haaa


17:52 ♥

Jag ska bestämt till vårdcentralen imorgon. Eller jag ska ringa dit imorgon. Nu ska jag ta tag i det här. Det ska bli bra. Mer får ingen veta. Men jag är nöjd över att jag äntligen efter minst 2 års tid med att jag har dragit mig ur i sista stund så ska jag nu till vårdcentralen imorgon. Det ska bli skönt att bli frisk ordentligt.

Har iaf skrivit klart "G" delen på mitt arbete och ska snart äta fläskfile och bakpotatis till middag, har fortfarande inte fått svar på mitt mail, det har gått två dagar nu. Tycker att de jag mailat borde ha svarat vid det här laget, men inte det. Jaja. Får väl hoppas på svar imorgon då. Imorgon ska jag och sola med Moa med. Måste skrapa ihop mina pengar och panta lite kanske, sen vill jag färga håret och ha löshår och vara snygg i vårsolen. Tror att jag kanske om jag får en tidig tid på vårdis ska fara till mormor efteråt. Jag börjar trots allt klockan halv 1 imorgon.


16:09 ♥

Hemma! Hade så ont i huvudet när jag kom hem att jag trodde att det skulle explodera. Men jag tog en ipren drack ett glas juice och åt några mackor. Sen har jag druckit te också. Det var verkligen gott ska jag be att få tala om för er! Sen har jag laddat upp med en apelsin och ska precis sätta mig och börja skriva så jag får det gjort. Det ska bli så jäkla skönt att få det bortgjort! Jag updaterar sen när jag är färdig!

13:38 ♥

Sådärja! Nu är jag klar med ett av de två arbeterna som jag skulle bli klar med i veckan. Skönt! Sen så är jag ju bäst på att klara det där med snoozningen. Nu tänkte jag sticka ner till klassrummet igen. Har snart bara en lektion kvar innan jag får fara hem.

09:58 ♥

Sitter på skolan nu, den är ju nästan som mitt andra hem, är ju här hela tiden känns det som. Har iaf psykologi, men jag har inte mitt arbete på skolan för jag glömde att skicka det till mig själv innan skolan (bra erika!) Så jag sitter och kollar runt och bloggar lite istället, någon nytta måste jag ju göra iaf. Men faktiskt så ska jag skriva på det arbetet när jag kommer hem så det blir klart i veckan, inte för att jag har så mycket kvar, men det är ju det att jag måste finna motivationen till att sätta mig ner och skriva, men det ska nog gå bra tror jag.

Annars såkomemr det inte att hända så mycket idag. Bara skriva på arbetet och dricka te. Till lunch idag ska jag bara äta mango, det är garanterat någonting konstigt till lunch, det är det oftast på Tisdagar. Men nu ska jag kolla vida och hoppas att jag får svar på mitt mail snart.. 


♥ ♥ ♥

Eftersom att det är internationella kvinnodagen och för att vi idag pratade på religonen om vi var jämnställda i vårat samhälle så tänkte jag skriva exakt vad jag tycker om det

Jag tycker inte att samhället kan vara jämnställt för att eftersom att alla vill olika så kan det inte vara helt jämnställt. Det är fler tjejer som vill jobba som dagis fröknar och med att hjälpa andra människor och männen vill göra någonting mer fysiskt så är det bara man kan inte få tjejer att jobba med mer fysiska saker om de inte vill göra det. Samma som att man inte kan få män att jobba med mer "tjejiga" saker.
Däremot tycker jag att det ska vara lika löner för lika jobb. Det är självklart och att tjejer som vill vara chef ska ha chansen att bli det.
Men jämnställt i hemmet som att kvinnorna ska ta hand om barnen och laga mat, det kan jag däremot tycka är lite rätt samtidigt som jag tycker att det inte ska vara så. (även som om det inte är så mycket så nu) men jag tycker att om kvinnan vill vara hemma och göra sånna saker så ska hon få det, även om en viss politiker tycker att kvinnorna ska jobba och männen ska vara hemma och ta hand om barnen. Det ska ju vara upp till var och en vad man vill göra och inte göra.
Man kan nog inte säga vad som är jämnställt, utan man kan ju bara säga vad man tycker är rättvist för sig själv, men efterosm att människan är en självisk varelse så kommer det aldrig någonsin kunna bli "jämnställt" Det är iaf vad jag tycker om jämnställdhet. Det finns inte och kommer inte aldrig att finnas för man kan inte bestämma vad som är jämnställt, för att alla tycker inte så.

Det är vad jag tycker, Vad tycker ni? Är sverige jämnställt ?

16:54

Nu är jag hemma igen ska inte göra så mycket just nu för om en stund så ska jag och syster laga mat tillsammans, det blir kycklingklubbor och strips, även fast jag hade velat äta någonting annat, men men, jag kan ju inte alltid få bestämma allt eller ? Har hursomhelst skickat iväg ett mail och hoppas på svar snart. Kul ifall att det blir som jag föreslagit. De kan ju behöva det, men vem vet?

Nu har jag och syster satt potatisen på kokning det blir fiskbullar och potatis till middag istället! GOTT! Nu tror jag att jag ska kolla lite på tv innan maten blir klar! Blogg you later!

ja, mjukiskläder och kort hår, och att sitta fult i soffan och se fult ut är häftigt


12:13

Sitter på skolan nu och religonen börjar om ca 30 minuter. Det ska bli roligt, religon är nog mitt favorit ämne i skolan, faktiskt.
haha. Kan berätta en rolig sak som hände när jag och Sandra skulle gå tillbaka till freja från fiket. Då lutar vägen lite uppåt och ajg ahr väldigt halkiga skor och det var verkligen bara is hela vägen, så jag tog mig inte fram, jag bara gled och gled tillbaka. Det var riktigt roligt faktiskt!

Just nu sitter jag bara och längtar hem så jag kan skriva på arbetet och se tv och dricka juice, mmm, gott! Sen ska jag kanske kasta iväg ett mail eller två, men får se. Nu ska jag kolla Lite på datorn innan det är dags för lektion!
Bild från dagen innan jag åkte till fjällen med skolan


Vet vad jag vill ha ♥

Det där med att bara snooza 6 minuter klarade jag idag. Jag vaknade och skickade iväg sms till några tjejer i klassen fick svar bara en liten stund efter det att vi inte hade någon psykologi idag. Så då missar jag bara natur och friluftssliv, ska snart iväg till tandis. Sen ska jag till skolan. Måste packa min väska med saker som jag sa ha med mig till skolan.

Någonting roligt är ju att det regnar/regnade nyss, våren är äntligen påväg. Skönt. Men nu ska jag fortsätta att skriva på mitt skolarbete så att jag kan få det klart någongång. Det är inte så mycket kvar på det nu, det är verkligen skönt. Sen så är det bara 3 månader skola kvar nu, hur underbart är inte det ?

Ser ut som om jag har feta armar, haha.

Kisses!


Veckans mål ♥

♦ Snooza i max 6 minuter varje dag.

♦ Göra klart uppgifterna till Kirre boken

♦ Göra klart psykologi uppgiften

♦ Diska minst en gång

♦ Fixa internet bank igen

Det är det jag ska göra i veckan, jag tänkte efter att ha läst på Petras blogg att jag inte ska ha för stora mål, det är bättre att ha mindre och klara dem än att ha för stora och känna sig misslyckad.

Härlig sommar bildGoddag! ♥

Sitter och väntar på Helene som kommer hit till mig snart, vi ska fota lite, spela xbox, äta godis och prata. Sen senare ikväll så ska vi och träna. Det kommer garanterat att vara jobbigt, men sjukt kul att träffa alla mina tjejer igen, det var så längesen! Har verkligen längtat! Imorgon börjar skolan om igen och kan inte annat att tycka att det ska bli skönt att komma in i alla rutiner igen.

Pappa och Annie ska till Luleå imorgon till Carina de stannar över till på Tisdag så jag och Rebecka ska laga mat imorgon (jag ska laga mat) Det blir garanterat någonting enkelt så som potatis och fiskbullar eller makaroner och någonting och avokado, men vi får se vad det blir helt enkelt.

Sen så har jag nu bara tre arbeten som måste skrivas klart + läsa en bok det är inte så mycket och det ska jag förhoppnings vis hinna i veckan. Men Jag ska ha som mål att hinna klart med två arbeten. Sen det andra ska jag väl förhoppningsvis jobba lite med. Sen har jag hittat billigt löshår som jag funderar på att köpa nästa månad fast då måste jag färga håret brunt. Måste iaf ha det på studenten för min mössa är väldigt för stor, den borde förresten komma snart!

haha, bytte bild.. jag var så ful ;D


hjärtslag ♥

Godmorgongodmorgon! Snart ska jag stiga upp och klä mig, sen ska jag bege mig mot grisberget där jag ska gå så långt jag orkar, om det nu inte är för kallt. Men det hoppas jag att det inte är. Annars så får jag vänta lite och gå lite senare idag, ingen som bryr sig.


Tjejigt ♥

Sitter här mitt på golvet i mitt rum med rosett i håret och bleker mina tänder. Värsta tjejigt, haha... Lyssnar på bra musik gör jag med. Livet e najs! Ikväll ska jag fortsätta försöka få min dator att sammarbeta normalt med mig! Sen hoppas jag att ni alla håller fingrar och tår för mig, för jag är med i en tävling där jag kan vinna värsta bästa priset! Tänker inte berätta vad för tävling, men jag kan säga att jag verligen vill vinna. Så håll fingrar och tår för mig!

åh, jag älskar att bjuda på mig själv... eh.. eller ?


Dumma grej! ♥

Jag blir galen, irriterad och dampig när jag håller på med det här, det går ju inte och spara normalt, någon som vet hur jag ska göra för att spara i något annat format än prproj?
Nu är det hur som helst snart mat, tacos. Det kommer att bli jätte gott, är verkligen hungrig. Nu ska jag fortsätta trixa lite med det här dumma. Blog you later!

My oh my ♥

Godmorgon alla! Inte för att jag vaknade nu. Men jag har inte suttit nå vid internet (tror ja) Har fixat och trixat och varit arg på den där videon. Men nu är det snart klar och jag hoppas att det ska fungera så jag kan ladda upp den. Vi har främmande och snart ska vi alla iväg ut till stan. Inte för att det är någonting speciellt där. Fika ska vi göra. Sen så ska vi äta tackos till middag. MUMMS! Det längtar jag till. Sen vill jag se färdigt Luftslottet som spränges med någonting gott till. Inte godis. Men någonting annat. Chips kanske.


blir det sommar snart ?


Can it be ♥

Precis som jag trodde det blev en Barbie film. Det blev Farytopia och regnbågs någonting. Den är bra, men nu är jag faktiskt väldans trött och ska bara läsa bloggar innan jag läger mig i sängen och kollar på 2½men tills jag somnar. Däremot så mår jag helt illa för att jag har ätit godis. Men det verkar vara smällar man får ta. Så vi hörs imorgon innan jag och Annie klättrar ut genom fönstret och skottar lite på balkongen. Haha. Så godnatt! Kanske att jag lyssnar lite på new moon istället.. Får se.

Barbie ♥

Nu ska jag kolla film med min minsta syster Annie, vi kommer nog inte komma överrens om vad vi ska se för film, kankse blir det barbie Jag gillar de filmerna, tro det eller ej. Jag är nog fortfarande ett litet barn innerst inne.Men vi får ju som sagt se vad det blir för film. Det vet man ju aldrig. Nu ropar hon på mig, bäst att gå då.
(videon är fortfarande inte klar)

Klart ♥

Nu har jag städat färdigt... Lite senare än tänkt.. Men faktiskt har jag hunnit vara upp på vinden + ätit också nu efter jag hade städat klart. Nu ska jag och Annie snart baka lite, sen ska jag försöka fixa färdigt en lejd video som jag och Camilla gjort, Det tar lite tid, men den blir väl bra antar jag. Sen så ska jag nog fixa ihop två till roliga videos som jag visar sen. Men nu måste jag läsa bloggar och svara på kommentarer!


Det är nog dags att fortsätta städa ♥

Jag tror verkligen att det är dags att fortsätta städa nu. Så jag bli klar någongång idag. Faktiskt, ibland an det ta flera dagar för mig att städa mitt rum, även om det inte är så stort, men det är för att jag alltid börjar göra någonting annat (jäkla dator) Men nu jäklar ska jag ta mig i kragen och bli klar innan 1 hade jag nog tänkt.
XMART Tjäna pengar på din hemsida

Veckans blogg ♥

Jag har blivit utagen till veckans blogg hos Emmelist, så gå in och rösta på mig nu!PQ

På lockerz så kan man titta på typ olika saker, och nu har jag fastnat för typ en "serie" som heter Prom Queen, det är faktiskt bra. Det är väldigt korta avsnitt och jag är på det sista nu (än så länge) det kommer väl säkert mer sen.
Sen när jag har kollat det klart så tänkte jag att jag ska se filmen Luftslottet som sprängdes. Har ju inte sett den ännu så det ska bli nice!
Club4Beauty - Doft & Skönhetsbutiken!

One ♥

Så, nu har jag ätit. funderar på att ta mig en isglass, fast jag får sånna rysningar varenda gång. Jag klarar inte av att ta/se/tänka på själva pinnen, glasspinnen. Jag ryser och jag får gåshud. Det är Verkligen inte kul alls. Sen så längtar jag till April och STHLM, hela sommaren och sen så längtar jag faktiskt efter det att jag ska kunna skriva mitt jäkla personliga brev + cv så jag kan ta mig iväg och söka jobb. Det är inte lätt när jag inte vet vad jag ska skriva "Du ska inte nedvärdera dig själv" Sa min lärare till mig på mitt utvecklingssamtal.. Hmm.. Jag tycker oftast att jag tror att jag är bättre än vad jag är.. Menmen. Fel måste man ju ha någon gång.

Baddräkter som formar din kropp Slankare silhuet med Miss Mary of Sweden. www.missmary.se

Inne ♥

Pjjjjuuuuuh. Nu är jag inne igen, har skottat halva balkongen, jobbigt var det verkligen. Dessutom hoppade jag ner för att hämta en mindre spade, men jag tog mig inte upp på balkongen igen, så jag fann mig själv utelåst, då passade jag på att gräva en tunnel i snön. Sen kom pappa och jag kunde ta mig in och upp på balkongen igen. Så skottade jag vidare. jag har varit ute rätt länge, det var inte så kallt för att solen lyste rätt på mig.


Nu ni! ♥

Nu ska jag klä på mig ordentligt sen ska jag på något sätt ta mig ut på balkongen (troligast genom rebeckas fönster och skotta av balkongen. Hoppas att det kommer att gå bra. Sen ska jag hoppa ner från balkongen = skitkul! Det kommer inga bilder och ingen film från det heller. För jag kan inte filma och fota samtidigt som jag skottar och hoppar. Så om ni vill mig någonting finns jag på min balkong under snön.


19 maj ♥

Så mina kära vänner och bekanta (mamma och pappa). Det är alltså den här jag önskar mig i födelsedags present, jag tänkte att om jag talar om för er i tid vad jag vill ha så kan jag få det. Den är ljusblå och fin och kostar ca 1400. Det är en en sån som jag hade fast ljusblå, den jag hade var grå. Det står högs upp på min önskelista! Gör ingenting om jag får den snart och sen inte får någonting på min födelsedag. Det är lungt vettni! ;D

Not bad ♥

Nu har jag kokat mig nudlar så det ska jag äta nu medans jag läser (okej, lyssnar) på New moon ♥ Sen efter det så ska jag skriva mer på alla mina skolsaker som jag har att skriva. Har ganska mycket kvar på den ena, och den andra kommer jag faktiskt inte ens ihåg vad det var. haha.


Lite inspo ♥


Mysiga strumpor ♥

Det blev verkligen inte en lång promenad. Jag var hemma igen efter bara en liten stund. Det var verkligen kallt ute även fast att jag hade klätt på mig ordentligt. Har hunnit äta frukost och nu sitter jag har med mina tjocksockar på och skriver på ett skolarbete, det är det jag ska göra hela dagen i princip. Tror att jag ska träna också. Sen kanske jag går ut igen lite senare. Men nu så ska jag fortsätta mitt skrivande som gick så bra tills jag tänkte på min blogg och kände att det verkligen var dags att skriva att jag var hemma, så ni nu inte tror att jag är ute och vandrar i en evighet. Vi hörs senare !


Nu sticker jag ut och vandrar


3 nya ♥


Jadå ♥

Nu är jag hemma, eller jag har varit i Piteå sen halv 2. Sen har jag varit hos mormor och fixat lite med mina byxor, det blev inte klart men jag ska dit någon annan dag och fixa klart. Sen har jag och Morris vandrat till Willys ch sen vandrat hem igen. Sen följde jag med pappa till Coop, sen har jag och Morris bara sett 2½men nu är det mat!


in it. ♥

Idag blir det dålig updatering så alla vet det! Jag kommer att åka ifrån Umeå vid 10 alltså kommer jag att vara i piteå halv 2. Då ska jag till mormor som ska hjälpa mig med ett par byxor sen efter det så ska jag hem till min dator! Åh, Det är typ storm ute, vad jobbigt!


who am I ?

Har verkligen inte så mycket att skriva, har inte gjort mycket idag. Jag och Camilla har varit hos Angelica ett tag, ätit mat och sen packat våra saker, vi ska ju hem imorgon, det ska bli skönt, även fast jag hellre hade tagit ett flyg ner till sthlm, stannat där ett par dagar och sen ta en buss till Kga och hälsat på mamma. Men  nu får jag ju fara hem och få ordning på allt i mitt liv. Däremot orkar jag inte med vintern längre, när kommer sommaren ?

Har nog aldrig gråtit så roligt som jag gjorde den dagen.


Plans ♥

Hej, hallå, godmorgon, goddag och godeftermiddag. Nu sitter jag och Camilla vid varsin dator och kollar lite, nu på morgonen har vi hunnit med att baka, äta och se pippi, som vi lyssnar på nu. Idag händer det inte alls så mycket, bara vara. Imorgon så bär det av hem till Piteå igen. Då kan jag blogga normalt med bilder och tjosan. Jag ska göra massa skolsaker på riktigt imorgon och torsdag, ta tag i det. Sen ska jag nog börja skriva en sak som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig massor. Sen så kommer nog kanske allt att bli lättare, fast vi får väl se hur det blir med det. Ska skriva och fixa till projektarbetet med (sandra vi måsta skriva mycket på det så vi blir klara)

Nu ska jag läsa lite bloggar, känns som om att jag alltid gör det.

Så där snabbt

Tänkte bara uppdatera lite snabbt! Sitter hemma hos Angelica nu, vi spelar kort. Lite senare så ska jag och Camillz vandra hem till marieanne igen. Har fått fina kläder med! Längtar tills det blir sommar så jag kan använda allt! Sen har jag invigt mina täckisar, Nu kommer jag att kunna gå ut och gå varje dag! NICE Ska bli fit till sommaren!

Trött ♥

Är verkligen trött och sliten nu efter en hård dag på stan. Har köpt massor med saker som jag tänker visa någon gång. Det blev 1 linne, 1 jacka, ögonskugga, jeans, shorts, tjocktröja och täckisar. Nu ser jag och Camilla Mamma Mia och somnar kanske. Det blir mummsig sallad till middag. Längtar!


Håller det i längden ♥

Måndagsmorgon, sitter med en handduk i håret och är irriterad på en tant som inte finns.

Jag var i skolan och skrev ett arbete på Engelska på Kattas lektion, typ BF ämne. Sen så går jag iväg för att gå på toa och då kommer en tant och vill prata med mig. För att hennes dotter och hon är arg på mig för att arbetet som vi skriver är riktat till henne, jag säger att det inte alls är det. Så kommer barnet och tar upp en liten väska och i den väskan så har hon ägg som hon kastar på mig, sen kastar mamman också ägg på mig. JAg blir arg och säger att jag hon är störd och att jag ska anmäla henne, sen så sitter det såklart massa med elever vid datorerna som bara tittar på mig, så går jag ner mot vårat klassrum igen, då möter jag såklart alla jag inte vill möta när jag är alldeles kletig med ägg. Kommer till klassrummet och går in, men det är inte ens någon som märker att jag kommer in eller att jag ropar på katta.

Stjupid dröm.

Iaf så ska jag snart börja göra frukost med Camilla, hon duschar nu. Sen så ska vi ner på Stan. Har massa saker som jag måste köpa. Det ska bli trevligt. Sen ikväll så tror jag att jag och Camilla ska till Angelica, men jag vet inte riktigt hur det blir.

 


RSS 2.0