Tro på dig själv, för det är vad det handlar om

Ja, såhär kan det gå om jag har förmycket tid, jag kan visst råka filma mig själv medans jag fular mig.


Du får mig att ljuga

Jag har inte skrivit någonting på hela dagen för att jag har varit hos mormor och morfar, blivit bjuden på vofflor och på middag. Jag har verkligen haft en underbar dag, tro det eller ej. Jag trivs jätte bra hemma hos dem. Snart kommer mamma hem och då kommer jag att vara där jätte mycket. Funderar på att duscha, packa ihop lite saker och promenera till mormor och morfar igen och sova där. Men jag vet inte.

Imorgon blir det stan och sen lek i skolan. Jag är taggad YES! Det kanske kan bli de bästa två veckorna under hela skolan, kanske.

Ta mig till kärlek

känn ingen sorg för mig göteborg. Bästa minnet från Peace and love.

Jag har så många saker som jag bara vill skrika ut till världen men jag kan inte göra det, jag vill berätta för alla men jag har inte någon att berätta till. Ingen som jag litar på nog mycket för en sån sak, eller jo 1 och den personen vet redan två av sakerna, det är skönt att inte ha de instängt i bara mig.

Nä jag vill bara festa nu, de här två veckorna som är nu innan studenten, jävlar vad galet allt kommer att vara, kurragömma i skolan och mamma kommer snart, fest och fest och fest. Jag orkar inte vara hemma okej?



Vi är inte såna som i slutet får varann

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Två videos

Här kommer videon som jag sa skulle komma igår, studsmattefilmen som jag sattihop, notera hur jag flyger nästan i slutet...

 

Och här kommer en till video som Camilla satt ihop, jag vet att det är samma låt, men det är bra, okej ?

 


Ni får om ni vill

Nu är det så att jag är en av finalisterna i MyzaaNs blogg och om ni vill så får ni gärna rösta på mig, eller på någon av de andra som också har tagit sig till finalen :)

Ni klickar HÄR för att rösta


i press

Jag har köpt ny bikini idag! Den är jätte söt! Sen har jag fixat nya jeans shorts. Sen har jag också hunnit skämma ut mig flera gånger idag på willys, inte för att det var pinsamt, det var mest bara roligt.

Nu grillar jag och Camilla och snart ska vi faktiskt drick lite öl, hah blä. Jag gillar inte det egentligen, men det kan vara lite gott idag har jag intalat mig. Vi har våran egna mini fest, kanske blir galet sen!

Now i can't do that

Jag blev klar med mitt arbete igår, det tog inte så lång tid att göra, ni kommer inte få se någon bild för det blev så fult haha. Idag börjar jag 10 över 10 och det enda jag ska göra är att lämna in två saker på historian och sen så ska jag vänta på att Camilla ska sluta. Då ska vi traska iväg och handla lite mat och gotta. För sen hela dagen och hela kvällen ska vi äta goda saker.

Jag har upptäckt att jag har jätte mycket träningsvärk i mina ben, det beror nog på att jag hoppade studsmatta, jag har brännsår på mina armbågar också, det är ockås pågrund av studsmattan.


Vengaboys are back in town ♥

Nu har jag kommit hem igen. Det var verkligen längesadan jag hoppade studsmatta, bilder och någon video kommer imorgon, eller senare ikväll om jag orkar. Det är nämligen så att jag ska pyssla ihop mitt sista skolarbete nu! Sen är jag klar med allt. Det är verkligen skönt! Hade tänkt att kolla någon film ikväll, men jag kollar nog bara scrubs sen ikväll tills det att jag somnar. Nä nu ska jag slita mig från datorn!

melon ♥


Videos

Jag måste hitta de där nedrans tightsen, för jag tänkta ha dem nu när jag och Helené ska iväg och hoppa studsmatta, fatta vad jag har velat göra det länge, medans jag letar efter tightsen och väntar på Helenis så kan ni kolla på videos sen sist vi var och hoppade studsmatta för typ 1 år sen.




looking at me

Nu har jag kommit hem från stan, jag tänkte bara köpa maskara och ögonbryns penna, vet inte om jag skrev det eller inte, men iaf. Jag köpte maskara och ett par skor (!) Skorna ska jag ha på studenten, de var verkligen mjuka att gå i och snygga dessutom. Det är kilklack och det har jag letat mig tokig efter, men jag hittade.

Jag och bea åt även sallad från subland och sen så solade vi en stund med. Det ver verkligen en trevlig dag. När jag kom hem höll jag på att dö av värme. Det är verkligen varmt, så jag fixade mig lite citron vatten och en liten glass. Det behövdes verkligen kan jag tala om för er alla.

Nu letar jag som en galning efter mina kortare tights, jag vet var jag hade dom sist, men nu finns de inte någonstans, inte heller så vek jag in dem i garderoben, måste kolla så att de inte har hamnat i Annies garderob...


Vi glider fran

Ändrade planer! Jag sticker in till stan vid 12 för att vänta på Bea medans hon gör ett matte prov. Sen ska vi gå på stan ett tag, eller så blir det efter det där arbetsförmedlingsgrejset. Jag måste köpa ny maskara och ny ögonbrynspenna. I stort sett det enda smink jag använder. Sen så tog min hårinpackning slut idag, så ny sån måste jag också köpa. Sen kanske jag kan hitta någon fin tröja eller så på stan, who knows.

Gammal blid på Bea från oktober





This time baby

GODMORGON!

Sovit gott? I have, men jag vaknade med en låt i huvudet, den HÄR låten för att vara mer exakt, (länken är till Spotify) Sen har jag kollat lite till på Scrubs och mitt larm ringer klockan 9 då jag ska hoppa upp och duscha, sen ska jag städa och skriva dum historia grej. hoppas verkligen att jag får bli färdig med den! Efter skolan blir det nog att fortsätta i samma spår.

Det enda jag har idag är föreläsning typ, några från arbetsförmedlingen kommer och ska prata kl 1 så när det är färdigt så slutar jga, fantasktiskt va ? Sen imorgon eller senast måndagmorgon sätts betygen. Sen behöver jag inte vara mer på skolan.

Jag måste bara säga en sak som jag ALDRIG trodde att jag skulle säga. Det suger bara liiiiite mycket att inte vara i Karlskoga idag, för hade jag varit det hade jag kunnat fara till Örebro och gå på mediamarkt haha, nörd? Ja. Men jag behöver ju en ny kamera!


Sometimes it helps

Sådärja, nu har jag torkat tårarna och svarat på kommentarer, nu ska jag slå igång mitt älskade scrubs och sen ska jag sova. Har inte så mycket att berätta just nu, annat då än att jag har sett filmen och att det är varmt i mitt rum.

Jag säger bara, ni som inte har sett filmen, se den! Den var skruttigt bra och jag kommer nog säkert att se den någon mer gång, garanterat.

Nä nu hör jag nästan hur JD och Turk ropar efter mig från TVn




Filmdags

Nu tänkte jag sätta igång filmen my sisters keeper. Jag tror att jag kommer att tycka att den är bra, har inte någon aning om vad som händer och så. Men det känns som om att det är en väldigt fin film. Men innan jag sätter igång den så ska jag blanda lite saft så jag har medans jag kollar filmen.

Har ni sett den? Vad tyckte ni om den ?



Testat

Jag har nu testat de här i 1 vecka och jga tycker verkligen att de funkar bra, Make-up removern är verkligen underbar! Det är en av de bästa jag haft faktiskt! Den andra har jag inte märkt sån stor skillnad med, en sak som jag inte riktigt gillade med daily washen var att den luktade tvål. Men ansiktet känns verkligen rent efter att ha använt den! Jag måste nog använda den mer än en vecka för att märka om det blir någon skillnad! Men jag rekomenderar verkligen alla att köpa Make-up removern!


why don't we ♥

Ikväll eller i natt så har ju Sex and the City 2 Premiär! Det är många som kommer att se den då. Jag längtar till jag ska se den, jag vet inte när det kommer bli, men inte om allt för länge hoppas jag. Kanske tar med mig, mamma, mormor och syster och går och ser den. Det skulle vara roligt.
Då bjuder jag syster som present för hennes födelsedag, för att då har hon haft sin slutproduktion som säkert kommer att vara enormt bra, med tanke på hur bra hennes musikal var, ojoj, mycket press... Sen såklart för att hon går ut nian. Sen för att hon inte har några pengar för att betala själv, är jag inte snäll så säg.


how to?

Nu har jag nästan städat klart mitt rum, var tvungen att ta en jätte pause för att jag började blöda näsblod, jag fattar inte, gjorde det igår med. Det är jobbigt och bara störande. Hursomhelst så ha rjag även fixat klart min nya design, kanske sätter dit en footer och en annan bakgrund sen någon gång. Men jag är nöjd för nu.

De två bilderna i mitten på headern har jag inte tagit själv, så ni ser längst ner i menyn de två bilderna, De är länkar till bilderna. Jag tog dem från We♥it men de finns såklart hos någon annan först, så då har jag länkat dit.


You are loved

Bild Härifrån


Drömma om en framtid

Nu har jag kollat färdigt på Titanic, fy 17 vilken film alltså, jag har gråtit en jäkla massa nu. Sen låten i slutet gör ju inte det hela bättre, jag tror jag grät minst lika mycket till den som till resten av filmen.

Dagens planer då.. JAg är ju ledig, så det blir att göra saker hemma. Två skolsaker, städa mitt rum och sen ska jag nog kanske ut och jogga/springa lite i regnet, om det ens regnar då. Men jag känner verkligen för det eftersom att jag har ätit sjukt mycket kakor och godis på sista tiden. Tröstäter jag knaske, kollar ledsna filmer och tjockar mig.

Nä, nu ska jag ta mig upp ur sängen.

Nu ska jag plåga mig själv genom att kolla Titanic


that's when life was good.

Har börjat städa i mitt rum, det vill säga, jag har rivit ut alla mina kläder från garderoben ut på golvet så jag kan vika in dem fint. Men jag ska nog inte städa allt idag, bara kläderna ska jag fixa sen ska jag fixa mig lite saft och sendan sätta mig i sängen med en riktigt fin/sorglig film. Väljer mellan my sisters keeper, titanic och the notebook. Den enda av de filmerna som jag har sett är Titanic så jag kanske inte ser den, eller så kanske jag gör det, gråter som ett barn när alla samlar ihop sig och dör, gråter typ bara jag tänker på hur fint det är! Dö på en båt med de man älskar, mest sorgligt är det med mamman och barnen och det gamla paret. åååh.

We are the bells that never sing

Nu ska jag sätta igång med lite historia, det sista jag gör i skolan, hur skönt ?

Har kommit hem efter att ha varit ute och springit/joggat med Caroline, det var jobbigt kan jag tala om, det blev inte så länge, för jag har inte kondition så det räcker längre än det idag. Nationella svenska B talet på 4:59,5 minuter idag gick jätte bra, är nöjd med min tid och allt. Sen projekt redovisning, det gick också jätte bra, men det gick inte lika bra under lunchen. Jag började blöda jäkla näsblod efter att någon random chockade mig genom att försöka ta mina pengar från mig, galet. Sen såg vi film, flugornas herre den är bra, men jag tycker inte om när barnen dör.

Ja, jag har ju redan skrivit om vad jag ska göra, så det behöver jag inte säga igen. Nu är det dags att börja leta lite om forskning.


I know what i did was wrong

Har ätit nudlar och mackor, sett ghost wisperer, skrivit mitt tal, druckit lite dricka och nu ser jag åter igen Ghost Wisperer. Ska iväg och handla lite sen tror jag, innan eller efter middagen. Jag vill/ behöver godis och någonting att dricka. Livet går upp och ner samtidigt, det är svårt att förklara vad som känna i mig, jag känner känslor jag inte vet om jag har kännt någon gång förut. Det är läskigt. Men jag lär mig nog att leva med det, hoppas jag

Annars så slutade jag enormt tidigt idag, typ så tidigt som 11. Imorgon börjar jag 10 över 8, har nationella tal, sen när det blir dags för kattas lektion så ska jag och sandra redovisa vårat projekt arbete, sen ska vi se film efter lunch. Jag måste hitta min historia lärare och fråga henne hur 17 jag ska göra en tidskapsel om mellan/efterkrigs tiden, varför jag inte får göra om någonting annat.

Nä nu lockar Ghost Wisperer på mig och jag måste se vidare, även om jag vet vad som händer längre in i serien.

En av mina extremt fina bilder som jag har till mitt tal, jag har gjort den själv så duktig som jag faktiskt är.


Det kanske inte är så faligt som jag trodde att det skulle vara...

...Men det kanske blir


even though it's been a long time it still hurts by thinking of you...

Ska jag flytta eller inte, ska jag bara hälsa på en längre tid. Jag vet inte, allvarligt. JAg är så delad just nu, jag vet inte vad jag vill. Sen så kan jag inte heller tänka för då är det massa annat som kommer upp, jag vill inte tänka.

Jag vet inte vad jag vill och vad jag än kommer att välja så kommer jag att välja bort en del av mig själv.

if life only could be easier

Hard time

Sovit en stund, och jag tänker sova en stund till. Kolla lite på ghost wisperer och äta chips sen ska jag skriva färdigt mitt arbete, om det är någonting så finns jag på mobilen

Jag tycker inte om när det blir för läskigt

Jag ligger i min säng och kollade just på Ghost Wisperer, men det blev allt för läskigt med musiken, skulle ha kunnat slå av ljudet men jag är ensam hemma och det är mörkt i mitt rum, så nej. Jag som den fegis jag är pausade och ska nu kolla på scrubs eller Big fish istället. Tror att det blir scrubs för jag är faktiskt ganska så trött.


Trying to survive

Vill ha min nya design ungefär nyss! Men jag måste fixa någon ordentlig jäkla header bild någon gång, sen så kan jag fixa småsakerna och lägga upp den. Den är somrig och fin. Blå, bubblig, lite rosa och möjligtvis lite grönt!

Men på tal om ingenting så ska ni få höra den typ bästa låten som gjorts, jag vet den och en till låt som är så bra att jag aldrig kommer att bli less den låten,
Heaven - Gotthard


allt du rör

Åååh! Taggar som 17 nu! Jag har kollat lite biljettpriser till Peace and love 1700 kr festival + camping sen ca 400 kr resan från Örebro till Borlänge! ÅH! Jag vill, snarare jag ska. Det skulle vara grymt!



There is a smile on your face

Jag har just kommit hem, jag slutade 12 gick till stan där jag var en stund, sen gick jag vidare till coop, handlade kakor, en liten chipspåse, yoghurt och en coola, så jäkla gott! Har skrivit mitt namn på alla saker nu, för att jag fick bullar (notera JAG fick) av mormor i födelsedags present, jag åt en själv och bjöd Lina på typ två och vad ser jag när jag kommer hem.. 1 bulla kvar! Fattar inte de i min familj att man inte äter av andras presenter ? Sen ska jag väl lägga till att jag har varit sugen på bullar så sen jag var hos mamma, om inte sen jul hos mormor. Jag fick bara 2, en som jag har ätit och en som är kvar.

Mamma kan inte du baka bullar och ta med dig upp när du kommer ?

Så ikväll ska jag se film och äta kakor och bara mysa på hemma, känner inte alls för att ha roligt.


Feelings

Nu är jag vaken och ska sätta mig och skriva om försuringar och när jag är klar med det så ska jag ut i solen, fast först så måste jag smörja in mig med solskydd. Jag har redan brännt mig på baksidan av armarna och jag vill inte bränna mig mer. Nu ska jag sätta igång att skriva så att jag blir klar fort! PUSS!


Here we go again

Kom hem för typ 30 minuter sen, har kollat lite bloggar, och krypit ner i min äng som luktar mormors tvättmedel, det luktar som det alltid har gjort, ända sen jag var liten, så där kott och mysigt, jag känner mig liten igen, liten som de gångerna som jag sovde hos mormor och morfar, det enda som egentligen saknas ät den där jätte goda tandkrämen i en typ aliminum tub, den var god och bra!

Har massa funderingar i mitt huvud igen, men det ska nog lösa sig tror jag väl. Allt jag funderar på, alla tankar som kommer upp. Jag måste hitta början på alla trådar.

Citron

Jag vaknade, fick sms av Camilla ringde henne och sen gick jag och tvättade håret. Nu har jag letat shorts, men hittade inte några superfina, så jag ska ha de som jag hade går. När Camilla hör av sig ska jag börja traksa mot kioskpiraten där vi och några från hennes klass ska köpa glass, vilket rim.. Sen ska vi gå och sätta oss på södra och efter det blir det nog en sväng på stan.

Är det någon som vill hitta på någonting så är det bara att ringa eller smsa, jag är ledig från skolan hela dagen.

Nytt linne ♥


Hemmafru?

Jag har nyss sprungit runt och lekt hemma fur, bakat tårta, städat och diskat. Nu ska jag fixa mig lite lunch och sen byta från den klänning jag har på mig till några vanliga kläder, Ja jag tog på mig klänning för att städa och baka, det var mycket roligare.

Sen så har jag faktiskt tävlat om en bok, och om jag vinner så ska mormor och morfar få den av mig.
Jag har så mycket saker att säga, saker som inte går att få ihop till ett sammanhängande inlägg, så det här blir lite osammanhängande, men det får vara så idag när jag fyller år.

Jag har sand i min säng, för att det var sand i mitt påslakan, jag böt alltså sängkläder igår.

Jag är verkligen jätte sugen på ananas, men jag kan typ inte äta det längre, för jag får sår på min tunga då.

Jag kan inte sluta kolla på Ghost Wisperer för att det är för bra, men jag blir rädd av se det, jag är jätte lättskrämd thanks to Rebecka.

Nä nu sk jag äta lunch och kolla på... G

19 år

Låg nyss och funderade på om det kommer någon och sjunger för mig sen på morgonen... Men nej, även fast jag vill det nu så vill jag inte det sen sisådär halv 6 på morgonkvisten.

Ja, nu är jag 19 år, bara vänta hela det här året ut då innan jag blir 20, men det här året har verkligen gått snabbt så jag får väl hålla tummarna, nu ska jag försöka att sova, men jag ska nog kolla lite på scrubs innan jag sover. Godnatt allesammans!


The power to see

BUZZ!

Har just kommit hem efter att ha handlat saker till tårtan som jag ska göra ikväll/imorgon. Den kommer nog att bli ruskigt god. På tal om tårta så måste jag verkligen springa ner och ta ut jordgubbarna ur frysen så att de hinner tina ordentligt.

Sen ikväll så får jag se vad som händer, kanske blir det att gå ut en sväng och göra nå kul eller så blir det bara att sitta inne och kolla på Ghost Wisperer, Jag vet ju som sagt inte ännu. Kanske pysslar lite med designen, nä. Det ska jag göra imorgon om jag har tid. Men jag skulle verkligen behöva någon fin bild till den. Shit, Helene om du läser det här, vi måste verkligen fota snart!

Nu måste jag verkligen ta ut jordgubbarna!


This is what I want to be



Den här fågeln köpte jag när jag var i Örebro i våras, visst är den väl ändå söt, den enda fågeln som jag faktiskt inte är rädd för.

Why the hell it means so much to me (Suddenly I see)

Tittar på klockan 13:26
SHIT nu måste jag verkligen springa, ska jag ringa mormor ska jag gå? Jag går. När jag var mitt på kyrkogården så hade det redan gått 3 minuter, jag var så stressad, uppe på nygatan, korsningen murargatan hade det redan gått 3 minuter till. Men jag hann till skolan med 8 minuter till godo.

Slutade kvart i tre typ. Nu är jag hemma och har ätit två mackor och lite godis. Fick inte brev som jag hade väntat mig, men däremot fick jag ett sms. Jag har nämligen ett paket att hämta ut på tio till tolv efter klockan 5 nu i eftermiddag. Har pysslat lite med designen idag, det var en av anlednigarna till att jag nästan blev sen till skolan.

Jag är inte riktigt säker på hur jag ska göra min header, men det blir nog bra, kanske ska ändra färg på texten och byta någon bild.. Måste bara hitta någon fin bild såklart. Men lite sommrigt, bubbligt, blått, rosa och kanske möjligtvis lite grönt på ett hörn.


Yeah

har vaknat och duschat och nu sitter jag i min säng framför datorn, ska försöka städa lite i mitt galet stökiga rum. Sen ska jag nog försöka skriva på ett arbete som jag har till nästa vecka. Funderar på vad jag ska ha på mig idag, om jag ska ha mina söta skor eller inte, vilka problem va?

Nä, men anars idag börjar jag som sagt klockan 2 med historia, slutar vid 3 eller tidigare, tycker inte att det är någon ide att ens fara till skolan, men jag måste ju. Sen imorgon dagen till ära så har jag också bara en lektion. Den börjar halv två och så slutar jag kvart i tre eller tre. Tänk, imorgon blir jag 19 år, onödigt, lika så 17 år. Nä.

Sen har jag och Camilla börjat smida en plan som verkligen låter trevlig, nej vänta det är två planer. Så vi får nog se hur det blir, men rätt säkert så blir det bra ska ni se.

Nu ska jag börja med allt viktigt som jag har att göra.

Why the hell it means so much to me

Hemma nu, funderar på att koka nudlar och kolla ghost wisperer, nöter jag det ? Ja jag erkänner det gör jag, jag älskar det snarare.
När jag slutade skolan vid ett tiden så kom Camilla och Ante och hämtade mig, vi for till max och sen hem till Ante innan jag och Camilla fick skjut tillbaka in till stan.
Camilla hittade massa fina saker och jag hittade två väskor jag ska köpa. Vi köpte en glass som vi åt medans vi vandrade hem i solskenet. När vi kom hem till mig så hämtade vi mina pengar och gick vidare till Röda korset där jag hittade en fantastiskt fin sjal och sen till dollar där jag köpte nudlar och strips-chips. När vi kom tillbaka till mig vara vi ute en stund med annie innan vi gick till dörrnäs där vi bara hängde ett tag innan mormor kom och hämtade mig.

Det var min dag, och jag har inte så mycket mer att skriva, men imorgon så kommer jag nog att skriva lite mer, för att jag börjar vid 2


Suddenly i see

Nu sitter jag på skolan i datasalen. Jag här ätit lunch och pratat med Linda om helgen. Det var nog rätt fruktansvärt mystiskt och jag antar att jag nog hade rätt mycket tur att jag vaknade just då. Äsch, skitsamma det ska vi inte alls gå in på.

Jag har nationella tal på onsdag, fem minuter. Redovisning om miljöarbete blablabla på måndag, även det fem minuter. Så den här veckan har jag mycket att jobba med, men sen när allt det är klart plus ett arbete i historia så har jag inte någonting mer i skolan, alls. Det är så skönt.

Imorgon så har min syster och folk från hennes klass intagningsprov till Gymnasiet, lycka till jag vet att du kan klara det!
Om tre veckor så har syster och hennes klass slutproduktionen klar och de ska visa upp den, om tre veckor kommer mor upp till Piteå.
Om fyra veckor tar jag och många andra studenten och jag ska nog troligast till fjällen snabbt och sen ska jag flytta till mamma, vet inte om jag redan skrivit det, kändes så, men jag kankse inte har gjort det.

Nu ska jag kanske fixa lite med min design innan jag ska kolla någonting annat.

Where you gonna go ?

Sitter i min säng surpertrött och med lockigt hår, jag har inte alls gjort någonting av det jag tänkte göra, men det är väl som vanligt nu för tiden. Däremot har jag sovit hela långa dagen och ska bara skriva det här inlägget innan jag tänkte lägga mig och titta på Ghost Wisperer. Jag vill bara sova nu, sova och inte vakna för ens på onsdag, dagen då jag blir nitton år gammal.

Det är verkligen inte mycket kvar av skolan, mamma kommer i början på juni upp till Piteå, Rebecka och hennes klass har snart slutproduktion och jag tar snart studenten. Sen om det blir som jag vill så blir det fjällen och senare ner och bort från Piteå. Jag kan ju bara säga ÄNTLIGEN! Det enda som jag kommer att sakna är min familj och mina vänner, men jag kommer att hitta nya vänner och jag kommer att vara lycklig, jag kommer deffinitift inte att behöva äta kött varje helg och jag kommer få äta när jag är hungrig och jag kommer att få bo med min mamma.


River Flows In You

Jag tror på fullaste allvar att jag inte ska dricka mycket någon mer gång. Jag förstår inte varför jag gör det ens en gång. Det är bara roligt ett tag och det här säger jag inte för att jag har världens baksmälla idag, för det enda jag känner är att jag är så skakis att det är svårt att göra någonting alls, jag känner mig rädd. Mitt hjärta fladdrar som en fågel, jag vill bort från Piteå. Tänka sig, Karlskoga skulle vara bättre än Piteå.

Jag måste stanna innomhus idag och städa i mitt rum, sen så ska jag skriva lite tror jag, jag har ju allt jag kan behöva här hemma, lite godis och saft. Idag så ska jag nog ha ansiktsmask också, fräsha upp mig lite eller någonting. Tror att jag ska använda den med vit lera i, den som luktar vit choklad, underbart.

Tillbaka till igår då. Jag hade jätte trevligt största delen av kvällen, men jag skulle inte ha druckit så mycket som jag gjorde. Men det är ju inget att ångra, gjort är gjort. Endel saker som vissa gör är bara så konstigt och så Piteå att jag vill hoppa på första bästa buss till älvsbyn och ta tåget dit det går.

Nu ska jag fixa ansiktsmask och läsa bloggar, sen vet ni vad som väntar mig.

Have some fun

När jag vaknade vid 10 imorse så ver det redan då 20 grader varmt ute, det här kommer verkligen att bli en super sommrig dag. Jag har längtat sjukt mycket efter sommaren så det är verkligen skönt att den äntligen är påväg. Men nästan mer än vad jag har längtat till sommaren så har jag längtat bort från Piteå och den dagen närmar sig också med stormsteg. Ingen kan vara gladare än mig.

Nu ska jag ta på mig mina skor och en kofta sen ska jag prommenera in till stan, hämta min cykel hos mormor, ge bort pengar handla på coop ta mig till durrnäs vid ett. Sen så får vi se vad jag gör av mitt liv.Men någonting roligt blir det nog allt.

Så om någon skulle vilja mig nåognting under dagen så är det bara att ringa om ni har mitt nummer. Bra, då säger vi så.

so fucking bad

Så, tror ni att jag ens har skrivit någonting idag, NEJ! När det var regnit imorse och under förmiddagen så kollade jag ghost wisperer, sen for vi ut, gömde mig på coop hämtade annie och for vidare till Camilla och Marianne,

Nu ropar dem att det är mat, så jag måste skynda mig att skriva klart.

Hursomhelst så sen när vi kom hem fortsatte jag att kolla tv, bytte om och solade en stund och nu ska jag som sagt äta. Ni får inte någon bild i det här inlägget, eftersom att jag verkligen måste springa nu, adjöss!

Jag såg att du tittade på mig

Sitter i soffan nu och ska snart kolla lite ghost wisperer, besatt? Haha.. nej vad vittsig jag är. Nä men allvarligt.

Sen idag när pappa kommer hem så ska vi till Camilla. Jag har verkligen inte mycket att säga, jag undrar vad vi ska äta till middag idag, jag själv hoppas på Pizza för jag har varit så sugen på den jätte länge. Jag kan helt ärligt inte komma på någonting annat som vore gott att äta en dag som den här.

Idag så ska jag skriva färdigt det nedrans personliga brevet och kanske om jag hinner så ska jag fixa färdigt mitt tal, jag ska ju hålla det på onsdag som även råkar vara min födelsedag. Designen vill jag fixa med också, men det är inte lika viktigt.

Nu nu ska jag kolla lite på tv medans mitt hår torkar lite.

ser ni vad blek jag är ?


Fel nummer

Om bara mitt lycko nummer hade varit 469!


Var är du ?

Visste ni, idag var jag ungefär för nära en fiskmås. Jag och Caroline cyklade helt fridfullt så tittar jag åt höger och ser en väldigt stor fiskmås bredvid mi på marken. Jag blev verkligen skruttigt rädd. Jag verkligen hatar fiskmåsar, det finns inte ord för det.
Sen så kollar jag på scrubs nu, jag kan inte säga annat än att jag verkligen gillar det programmet, sen så är det fint att titta på också. Speciellt de nyare avsnitten, men även de gamlare.  ÅÅh. Galet.

Jag har någonting jag måste göra, men jag vet inte när, det får inte ta allt för lång tid iaf. Men det tar nog inte så länge. Jaja, tillbaka till vekrligheten, jag har inte skrivit på mitt mitt personliga brev alls idag. Det har bara inte blivit av helt enkelt för att jag har inte kunnat tänka på det, jag har tycker inte om att skriva om mig själv så mycket att jag vill göra det varje dag... Men, vänta nu, jag gör det varje dag i min blogg. Men det är inte samma sak, men det vet ni nog.

Mmmmm!


Sommar snart

Nu har jag satt mig ute på baksidan med ett stort glas oboy! Ska lyssna på musik och bara njuta av den härliga vårsolen, sen ska jag försöka skriva mitt Personliga brev och trixa lite med en ny design, hoppas att den blir som jag vill!

Stamp on the ground


dream to fly

Sitter hemma med lite vattenmelon, chips och lite godis. Ungspankaka står på spisen och jag försöker formulera mig bra när det gäller mitt personliga brev. Det är verkligen inte lätt det här med att skriva om sig själv. Varför?
Kanske för att Sverige är ett underligt land där man inte får tycka om sig själv för mycket, eller tycka att man är bra på någonting, för då skryter man eller så tycker man att man är bäst i världen.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva nu, tog för länge så jag glömde, började tänka på för mycket annat. Vill sola och att det ska vara varmare ute. Blek = Jag.

Nä jag tror att jag ska försöka fixa min design lite idag/ikväll

Funderingar

Jag vill bara förtydliga lite saker för er i BF3C Jag har lixom inte farit någonstans, jag har varit hemma... Sjuk ni vet

I don't know anything

Det här med framtiden, det är så galet jäkla jobbigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag vill ha ett jobb, men jag vet inte vad jag vill jobba med egentligen, hur ska det går då? Allt verkar så himla tråkigt, ingenting som jag gillar.

Vad gillar jag ens att göra?
Jag vet ärligt inte, jag vet inte vad jag vill med min framtid, vad mitt drömyrke är, jag har inte några intressen. Jag är nog en ganska tråkig människa. Jag gillar att kolla på halv 8 hos mig. Jag gillar att skriva i min blogg. Jag gillar att äta godis. Jag tycker att det kan vara roligt ibland att ta någon bild. Det kan vara roligt att göra designer, jag gillar att läsa bloggar och jag gillar att tänka.

Kan man inte jobba som tänkare? Bara gå omkring och tänka på olika saker hela dagarna, komma på nya roliga saker och sen berätta eller skriva det man har tänkt och få betalt för det? Finns det något sånt jobb. Eller kanske så finns det något jobb för mig som någonting annat, undra bara vad gud har bestämt för mitt liv. Skulle nog vara enklare att leta jobb om jag visste vad jag ska jobba med.

Idag satt jag ute i en timma och bara tänkte, och jag bläddrade mellan gamla tankar och nya tankar, jag kom inte fram till någonting men jag lärde mig att stänga av alla tankar och bara liksom vara. Jag blev däremot avbruten mitt i ett sånt ögonblick där jag inte var medveten om någonting annat än att jag fanns. Då kom det en kille och hans två hundar, jag höll på att dö, så rädd blev jag. Han sa någonting jätte högt till hundarna, så det var därför som jag blev rädd.


Hejdå, jag måste härifrån. Ni når mig på mobilen











It all goes back

Jag hade som plan att ta mig till skolan idag, men det gick bara inte, jag är ledsen BF3C för att jag utsätter er för tråkiga dagar utan mig, men det löser sig jag lovar.

Så, vad har jag gjort idag då, jag tog mig upp från sängen för ca 1 timme sen, så jag kan ju vara ärlig att berätta att jag inte har gjort så mycket annat än att klä på mig och ätit lite.

Idag sen när Caroline har slutat så ska vi nog promenera till Grisberget och fota lite, vi satt där igår ett rätt bra tag och bara pratade om allt. Tänk hur länge världen har funnit, stenarna som alltid har funnits där satt vi på, stenar från när jorden bildades, fattar ni inte hur cool en sten är ?

Sen senare vet jag inte vad som kan tänkas hända. Ska skriva och förhoppningsvis skicka in en ansökan, eller två. Vi får se hur det blir med det. Men annars förutom det så vet jag inte, det är bara att komma med förslag, och nej jag har varit i Piteå hela dagen igår, jag for inte någonstans, även fast jag hellst ville rymma till göteborg och åka lite karuseller. 


Jag tänker inte tänka

Jag förstår jäklat säkert ingenting just för tillfället. Det enda jag vet säkert är att jag inte vill vara kvar, inte hemma, inte i Piteå, inte i Sverige. Varför kan inte bara mitt liv vara mycket lättare ? Varför gud, varför alla nedrans saker som händer nu, ååh. Jag vill bara skrika och he sönder någonting. Jag är arg, ledsen och less.

Hemma så gör jag tydligen ingenting bra alls, kul att veta. Jag har alltid stökigt i mitt rum, jag gör aldrig si, jag gör aldrig så. Gör jag någonting bra så var det någonting annat som jag inte gjorde. Jag duger nog inte trots allt. Fattar ni hur sämst det är att känna så ? Det suger så hårt att det blir så hål i mitt hjärta som gör jäkligt ont så fort jag kommer att tänka på det. Dagarna går bra bara jag inte behöver tänka på allt dummt. Det är därför som jag inte tänker alls ibland, när allt tränger sig på. Då är det lättare att inte tänka, förlåt det är därför jag säger tröga saker och inte fattar.

Kan någon rädda mig från Piteå för ett tag ?

Jag antar att jag har mig själv att skylla.

Efter att jag kommit hem igår efter att ha spelat brännboll kollade jag på tv med Rebecka, när hon gick upp och la sig så stannade jag kvar i soffan med band of brothers, han inte ens se ett avsnitt innan jag somnade.

Sov på soffan gjorde jag hala natten, vaknade vid 3 tiden och höll på att huttra sönder, tog filten och somnade om lika fort igen, vaknade när pappa kom hem, vaknade när becca kom ner sen har jag kollat färdigt på band of brothers, skrutt vad bra det är alltså! Jo, för att komma till det jag tänkte skriva. Jag fick feber, eller har haft det sen förra veckan, men jag har bara struntat i det, men nu orkar jag inte ta mig upp och till skolan, det är den enda skillnaden från förra veckan.

Men jag ska försöka ta mig till skolan nu imorgon. Snart tror jag bestämt att jag ska ta mig ett bad.


Dumdidum

Det var roligt igår, men någon var elak med min facebook.. Fick sitta och tabort massa konstiga kommentarer som folk hade skrivit från mig alltså. Hemska tider, sen har någon laggt till folk som vän med.. Störande, jag ska aldrig mer någonsin logga in på min facebook på någon fest, never! Minns inte ens varför jag gjorde det ?

Hur som helst så har jag varit ute i det supervarma vädret en stund idag, så sjukt härligt det var! Jag gick till dollar och till willys. Köpte lite godis + dricka och ansiktsmask. Så den här veckan ska jag mest ta det lungt och försöka bli frisk någon nedrans gång.

Ikväll så blir det kanske brännboll! Hoppas att det blir det, för att det är skoj. Om det inte blir det ska jag fortsätta med det jag har gjort hela dagen, nämligen att ligga i soffan och kolla på Band of Brothers. Det är jätte verkligen bra. Går inte att sluta kolla!

Nu ska jag fortsätta att kolla på det, eller tja, efter att jag har läst alla olästa blogginlägg!

Vi lever inte i Amerika, men man kan nästan tro det.

Jää, nu sitter jag hemma och har ätit för en stund sen. Ska dricka upp min mummsiga drink innan jag ska gå in till stan idag. Där ska jag vänta och sen träffa Linda och alla igen. Så jävla härlig dag säger jag då bara. Party all night long! Studentlivet är fett nice.

För vi har sånna fina muggar, blå och röda. Bara blåa den här gången dock. Nu spelas älsklingslåten och jag känner lyckan sprida sig!


Det har jag inte sagt

Det blev verkligen inte alls som jag tänkte mig igår. Men det var roligt!

Idag är det nog Brännboll som står på shemat sen en galen kväll/natt. Men jag vet inte rktigt hur det blir, känner mig lite krasslig och har ont i halsen. Men det ska nog inte stå ivgen för mig, inte den här helgen.

Jag offrar mig presis som Jesus, skillnaden är väl att jag inte kommer att dö och återfödas igen. Jag kommer bara att bli sjuk.

Det blev inte så häftigt mycket text i det här inlägget, men jag ska nog skicka iväg någon ansökan idag eller imorgon. Sen så får jag bara hålla alla mina tummar!


I want to be...

Nationella idag gick väl sisådär, det var ju inte lätt... Men jag tror ändå att det gick rätt bra. Efter skolan så gick jag in till stan och ringde Malin, vi träffades och fikade och hon intervjuade mig till ett reportage som hon gör. Det var jätte skoj och trevligt.

När det var klart så gick jag runt lite på stan och kollade, träffade Sofie och Linda, sen kom Lina. Vi mötte upp David och gick till Nodo, dit kom även pontus, rasmus, richard och säkert någon mer, kommer inte ihåg riktigt nu.

Sen vandrade jag runt på stan innan jag for hem och åt och fixade mig lite inför kvällen. Vi skulle grilla och det har vi också gjort, jag har lärt mig lite och jag vet vad jag vill det är nog förhoppningsvis väldigt bra

Nu ska jag dricka en liter vatten 8dl kvar, så nu kör vi!

Life

Jag hann sova i två timmar inatt innan jag vaknade med sådan fruktansvärd smärta i... Örat att jag trodde att jag skulle vara tvungen att väcka pappa och be han skjutsa mig till akuten, men jag hittade en ipren, spelade spel på daorn och drck varmt honungsvatten tills den började verka och sen la jag mig och sov igen. Då var klockan närmare halv 2 när jag somnade.

Idag på morgonen så har jag som vaje morgon klätt på mig, borstat håret ska sminka mig och borsta tänderna om en stund. Men innan jag ska göra det så tänkte jag minsann ringa till mormor + lägga in ett nummer i mobilen, som jag skulle ringa efter 11, det har såklart att göra med det jag ska göra idag.

När jag nu är färdig med det så ska jag be pappa handla hem någonting gott till mig, sen så ska jag hem och krypa ner i sängen och vara sjuk hela helgen.


omega

Ska jag nu vara riktigt ärlig ? Ska jag det? Jag orkar inte fara till skolan imorgon, jag vet inte vad jag ska ha för kläder få mig heller och mitt hår kommer säkert vara konstigt bara för att göra det jobbigt för mig.

Jag är verkligen super trött nu, ska fixa mig någonting att dricka sen så ska jag be pappsen att skjutsa mig till willys så att jag kan köpa någonting gott + halstabletter, vill inte ha ont i halsen imorgon säger jag bara. Sen ska jag försöka fixa ett inlägg imorgon innan jag går till skolan, men förvänta er inget eftersom att jag lär vara så trött att jag knappt kommer att ta mig upp ur sängen, tur att det är fredag idag och alltså snart helg.

 



Vi går under tak

Shit, hela natten och hela tiden imorgon innan det gäller så måste jag bestämma, eller nä, inte bestämma fundera riktigt ordentligt.
Vad 17 Ska jag göra med mitt liv? Var ska jag jobba ? Var ska jag bo? Vad vill jag jobba med?

Det enda jag vet riktigt säkert är att jag jäklat säkert ska bli rik. Det är ett av mina mål. JAg vet nog redan hur jag ska rösta men det är hemligt.

Jag vet absolut inte alls vad jag vill jobba med, jag vill jobba med någonting ruskigt kul. Jag vill nog vara känd tror jag minsann. Det skulle inte alls sitta fel. Då återstår en av de stora frågorna HUR ska jag bli känd ? Ska jag börja vara störd i bloggen så att alla hatar mig eller ska jag be någon blogg cocha mig så jag får en känd blogg, ska jag bli en mini blondinbella? Hur gör man för att bli känd? Är det inte någon som har en guide eller så ?

Sen så efterslyser jag ett roligt jobb. Fast jag vet inte vad som kan vara roligt.. Det är så jobbigt att inte veta vad jag vill bli att jag snart kommer att bli gråhårig i förväg. Nä nu så ska jag kolla lite mer på tv och fundera lite på hur jag ska göra för att bli känd. Tipsa tack!

"För din skull har vi öppet varje dag"

Nu är det ghost wisperer på tv och sen ikväll så är det halv 8 hos mig. Alltså mycket bra på tv.
Det är verkligen ansträngande att ha feber, orkar knappt spela memory sen så har jag superlock i mitt öra så jag hör jätte lustigt.

Men jo nu blev det reklam, åter till det spännande som händer imorgon.. Är ni nyfikna? Det är jag, ööh.. nej det är jag inte, jag vet ju.

Jag ska träffa någon på stan och fika och prata och svara lite. Men det roliga är att jag inte känner den jag ska prata med. Ska ringa till denna person när jag har slutat skolan och är påväg in till stan.

Är det någon som kan gissa ?


Norr

Jag har inte någon aning om vad jag gör vaken nu, kanske så vaknade jag för att jag har så ont i halsen att jag inte kan andas eller äta någonting. Eller så är det för att det susar i mitt vänstra öra, inte vet jag kankse är det av båda sakerna.

Jag är så väldigt trött, men det är väldigt svårt att somna om för mina ögon är inte trötta nog för det. Varför finns det grejs som gör ögonen pigga men inte trötta? Konstigt det där.

Senare idag ska jag berätta det roliga som kommer att hända imorgon efter skolan. Åååh, det ska bli jätte roligt, men samtidigt så är jag såklart lite nervös. Äsch, men det ska väl gå bra.

En lite halv gammal bild

Kollar lite

Ojoj, så ful man kan vara då...


Ge mig ett jobb tack?

Kollar lite på förkväll och vad ser jag där ? Jo jag ser lilla chihuahua hunden Andreas idol jury killen. Visst är han lik en chihuahua! Verkligen vid ögonen. Kolla på en bild på han det är slående likhet. Vet inte varför men jag brukar ofta tycka att folk ser ut som djur.. En i min klass ser ut som en Järv.

Idag vaknade jag efter en natt med läskig mardröm som jag inte kommerihåg, jag vet att jag var så rädd att jag nästan inte kunna somna om. Men jag lyckades. Ja, jag vaknade och jag har nog fortfarande feber men jag ringde morfar och fixade mig skjuts till skolan där jag ägde på el lektionen sen var det svenska och jag fixade det betyget jag ville ha på nationella, jag svär mitt hjärta fladdrade som fågelvingar innan jag fick tillbaka pappret. Sen var det idrott, hade inte alls tänkt vara med eftersom att jag tror att jag har feber. Men sjävlklart var jag med, sen gick jag hem. När jag kom hem föll jag ihop i soffan och ville bara andas,  jag gick verkligen långsamt hem dessutom. Sen har jag bara legat i sängen och inte rört mig. Ska skicka in det sista, ändra lite i talet och sen så ska jag vila resten av kvällen, ska nog på skolan imorgon med. Jag har ju bara två lektioner och jag börjar ju inte för ens klockan 1

Sen har jag även fått en rolig kommentar! Hoppas skulle ju vara jätte roligt!

Jo, om någon läser mitt blogg som har ett jobb som ligger och dammar på hyllan, hör av er. Aj äm in niid of måny.



500

Jag har feber och ligger hemma i sängen med stor lust att ta mig ut och hitta på någonting roligt. Vad som helst. Fast jag måste vara hemma och vila upp mig för imorgon när jag måste på skolan och ha el grejs. Funderar dock på att dra hem efter det. Vet inte om jag kommer att orka vara på skolan annars. Men jag måste också vara hemma och skriva mitt nedrans tal. Jag tycker att det är väldans svårt. Jag vet inte vad jag ska hålla tal om, inte heller hur det kommer att gå. Vill inte prata om någonting jobbigt. Bara om någonting lättsamt. Men när det handlar om relationer så vet jag inte någonting annat än att det är jobbigt och kompliserat även om det kan vara lätt ibland. Men ofta blir det massa onödigt tjorv som ingen egentligen orkar. Nä nu ska jag fortsätta på mitt anti gifta sig och sen skilja sig tal.


brist på respekt

Jag finner mig själv framför datorn och facebook och läser blogar, även fast att jag egentligen borde sitta och skriva färdigt Religionen, psykosociala och nationella talet. JAg har ont i ryggen och orkar inte tänka. Tror att jag har feber men jag måste till skolan imorgon, har inte så mycket till val. Har iaf lite godis chips och en dricka. Så jag överlever nog den här kvällen om jag inte somnar typ snart. Men det får jag inte göra.


Jag vill till Göteborg och gå på Liseberg nu!

Jag är sjukt less skolan, mest för att jag har ägnat hela min dag till att skriva på religionen men jag är ändå inte helt klar. Det är så jobbigt att jag vill sprängas. Jag vill ut och göra någonting. Röra på mig som jag inte har gjort på en evighet känns det som, är fett stel i ryggen och jag kan inte sluta tänka på en grej som jag hörde idag. Det var så gulligt sagt att jag inte kan sluta tänka på om det verkligen kunde vara så. Nä. Inge mer fantasier. Det blir nog bara jobbigt senare.

Är det någon som vill åka
ner till Göteborg med mig i sommar och gå på Liseberg? Jag vill det massor!  Sen så skulle det inte sitta helt fel med körkort heller. Det skulle vara bra. Då skulle jag kunna packa ner syster i bilen och åka ner.

Någon katt från området



Erika ♥ roliga grupper



Jag skrattar så jag dör åt vissa.

Jag har hittat vittnen

Nu har jag gjort mig helt redo för film! Har fixat lite annanas och lite godis. Ett glas dricka och en film som förhoppningsvis är jäkligt bra. Det är bara att höra av er om ni vill någonting, skrev det på fäjjan med, men alla kanske inte alls är vänner med mig där. Men så ni vet. Här är mitt nummer 076-7676***

Här kommer en helkass webkamera bild


Vi kör lite gammalt


3 Favoriter från Din Sko

Jag tycker verkligen att de här skorna är riktigt snygga. Speciellt de med kilklack och de i mitten. De gillar jag mest. Men de första svarta är inte heller fula. De vill jag också ha. Så det är bara att ni springer iväg och köper dem i storlek 37 Sen är det bara maila mig så får ni min adress så att ni kan skicka dem till mig.

Nä nu så måste jag börja skriva på religionen.


Väldigt aggresiva

Goddag! Har hunit äta pizza idag och är inte alls sugen på att äta någonting mer överhuvudtaget. Tydligen blir det grillat till middag. Det är jag inte heller sugen på. Men så är det väl rätt ofta tror jag.

Kvällen igår var verkligen superrolig, gjorde däremot lite konstiga saker. Men så blev det. Mystiskt. Har verkligen inte haft så roligt på länge. Vissa saker lär jag glömma och andra inte. Vissa saker måste jag bara komma ihåg för att det var så stört, men roligt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, annat än att skriva religionen. ÅÅÅÅH vad jobigt. Men det ska in imorgon så jag måste jäklat säkert jobba ordentligt. Vill ha godis och jag vill ha mycket pengar, varför är jag inte rik? haha. Nä. Men vänta ni bara, jag ska bli rik och känd någon gång. Jag vet bara inte när ännu, men det lär vi ju märka. Så vänta bara på att det händer.

Just nu 1000kr rabatt på din synfelsbehandling!

RSS 2.0