b 21

Det är väldigt varmt här hemma, och vad gör jag, jo jag börjar att dricka te. Bra combo. Kvällen har iaf bestått av ca 2 timmars pratande på skype med, gustaf, wille och en till på g, ärligt minns jag inte vad han hette, orkar inte gå på skype och kolla heller.

Det var rätt trevligt. Nu ska jag snart bege mig till sängen där jag ska läsa ett tag innan jag ska sova, så ska jag stiga upp extra tidigt för att prommenera en liten svääng sådär på morgonen. Måste verkligen komma igång med träningen igen. Jag kan inte bli så lat som jag är. På riktigt.

Så med start imorgon ska jag försöka att träna så ofta som jag kan. Jobbar mellan 8.45 till 15.15 tror jag det var, eller 15.45 Spelar inte så stor roll egentligen, nästan samma sak. Så går jag hela veckan. Så är jag ledig till helgen.

Längtar till helgen redan, då blir det kanske bio med sara. Sen ska jag försöka fixa lite bilder to the bloggisch med. Så jag kan fixa över dem till hon som ska göra min design. Jag har så braaaa ideér.

Jag tror jag börjar bli en männsika igen.

Ni vet reklamen där alla blir hundar när de dricker, jag känner mig så. Inte för att jag ser ut som en hund (om man inte frågar farmor förståss) så är jag nog mer lik en kanin. Eller en råtta.

Kvällen igår var riktigt trevlig, han göra nästan allt, däremot gjorde jag inte någon kullerbytta, det är typ den enda jag inte gjorde känns det som. Gick hem, frös lite, gungade en stund och sen så gick jag resten av vägen hem och sov. Vaknade och tänkte att fan vad bra, jag mår inte illa, bara lite huvudvärk. MEn tji fick jag där vid 8 typ, herre gud, illa mådde jag, eller snarare mår jag. Orkar inte utsätta mig för det här nåmer. Plågsamt.

Idag blir det mat från max, fett med gott säger jag bara, däremot vet jag inte vad jag vill äta, skrov/minimål blir bra, får se hur hungrig jag är. Jag ska ju ändå inte äta ännu.

Så har jag hört

Jag är snygg ikväll, rubriken har inget med det här att göra, eller nog för att jag har hört det, men det var inte därför jag skrev det, det var bara roligt att skriva det.

Aja,

Har fixat mig, snygg blev jag, jag ser fett olik ut, eller fast nä. Bara om man gämför med förr, har har lite lockigt hår, man kan se mina ögonbryn och det enda som saknas, (som jag kom på nu) är ögonskuggan ,så den ska jag fixa, nu väntar jag bara på sara, sen ska vi till katta. Äta och sjunga blir det hela kvällen. Singstar var det tydligen som gällde.

Rymd bloggen.

Vad roligt, jag är 2a i rymden.
På bloglovin, då såklart.


Jag kom på den ideén efter att jag funderade på vad min blogg faktiskt handlar om, den handlar om allt. Rymdaktiskt. Jäklat allt i universom. Jag ändrade därför till rymden som kategori på bloggen. Ska ändra lite i mina kategorier på blogen också. Men det jag skulle säga var att jag har 23 som följer min blogg. Dock läser inte alla, haha. Utan typ hälften, men åndå. Den som ligger 1 i rymden, har 35 tror jag, alla läser garanterat den bloggen.


Detta är inte lätt

Jag kom till insikt med att jag är gammal.

Jag fick ont i knäna av att sitta med benen i bkors för länge. Det här är illa. Jag måste genast börja träna tillbaka min smidighet så att jag kan leva som vanligt. Här även suttit lite och filat på ett personligt brev. Måste bara få ordning på mitt cv också. Sen ska jag bara få iväg dem också. Kanske med brev, eller mail. Brev är förståss mycket roligare. Men mycket svårare. Aja, det tåls att fundera på ett tag.

Nu ska jag börja göra mig färdig snart. Jag måste fundera ut vad jag ska ha på mig, men jag tror redan att jag vet, tights röda fodralet och den svarta munkjackan. Kan inte annat än fungera, lite fint smink och ordna håret, på med mitt häftiga hemgjorda örhänge, så ska jag bara handla sockerdricka och en blandnings greja. Sen kan kvällen börja.

Det blir iaf inte några klackar idag, vill inte plåga mina fötter då jag redan råkat plåga mig av misstag idag.

Vad har ni för er, jo juste, har nästan ordnat detta med design nu. Ska bara plocka ihop massa bilder och rita en liten skiss, haha kommer aldrig kunna förklara mina ideér med ord, eller text.

jag vet att fåglarna har någonting emot mig, jag vet det.

Jag har sen länge varit rädd för fåglar, för de har någon sjuk grej med att attackera mig, har hänt massa gånger genom åren, men efter att ha sett filmen furry vengeance så vet jag nu att de har någon plan om mig, att antingen göra mig mer häftig, eller att försöka få mig ur vägen för någon av deras planer. Kolla in den filmen, det var ett sjukt sött ledar djur med, kolla filmen. Den handlar hur som helst om att massa djur försöker förstöra för en kille.


3 önskningar räcker inte till

Jag önska så mycket för tillfället, inte en ande med tre önskningar
skulle räcka, de räcker bara till en sån liten del av mitt liv för tillfället. MEn önskningarna gäller inte mig, jag önskar saker för andra. Sen har jag en enda önskning för mig, den omöjlige hemligheten. Säkert bätre att önska än att den faktiskt går i uppfyllelse.

Däremot alla andra önskningarna som jag har som inte gäller mig, eller de berör mig, men jag önskar de inte för min skull, utan för andras skull. Jag önskar verkligen att iaf 5 av mina önskningar skulle kunna få gå igenom. Troligast inte. Livet har ju sin dumma lilla gång som den bestämt väljer att gå, oavsett hur mycket man önskar eller ber för någonting. Det hjälper dessvärre inte alls.

Fast vad skulle mina önskningar göra för världen, inte mycket. Inte mycket alls. Det skulle inte heller göra skillnad om jag valde någonting annat. Skulle aldrig ens kunna tänka mig att önska mig någonting så naivt som fred på jorden. Så länge människan har en egen vilja så kommer det aldrig bli fred, inte heller eftersom att människan är ett sådan själviskt flockdjur. Hemska tider,

Nä nu börjar det att bli dags att byta från ack, sundbyberg med oskar Linnos till min gråt låt. Har nog aldrig gråtit så till en låt, som den där gången till denna låt underbar och jobbig på samma gång, jag svär. Lyssna på texten, ni som vet lite mer om mig kan förstå, annars kan ni bara tänka er att åka ifrån allt, på ett tåg och lyssna på den där låten av misstag. Jobbigt.

Nä, nu ska jag kolla någon film och äta mina poppcorn innan de blir kalla, måste även dricka min cola innan den blir varm. Livet är inte lätt alltså, juste salt till poppcornisarna

Kaffe i sängen

Ligger i sängen och dricker kaffe, ska kolla färdigt på filmen som jag började att se igår kväll. Sen ska jag vidare till jobbet. Där ska jag vara till strax efter klockan 6 sen ska jag hem. Hem och se film. Äte lite godis möjligtvis. Popcorn blir det nog. Siste påsen.

Sen vet jag inte vad jag ska göra imorgon. Ska nog fara på festen en sväng, men jag vet inte om jag ska dricka. Kanske inte ens far dit. Får se hur jag orkar och sådär. Annars har jag inte mycket för mig.


Det är så inte okej att gråta i slytet på toy story 3, vilket jag gjorde. Gratig jag är alltså.

vanliga gatan

Jag har vaknat och hunnit med det mesta, svarat på folk på msn, som vanligt loggade jag inte ut innan jag somnade så sött till filmen Big fish. Som jag såg klart idag ochså. Den var fin. Plockat ihop massa kläder och lagt in dem i garderoben.´Ätit fruckost och klätt på mig. Nu sitter jag framför datorn och gör mina tänder lite vitare med tandblekning som jag en gång fått från easewhite.se Kommer ni ihåg att jag tävlade ut två paket också? Kanske borde köra något liknande snart. Men allvar. Deras blekning är verkligen super bra! Lätt att använda och ger verkligen bra resultat!

Jag ska posta ett kuvert idag, och i det ska jag ha ett kuvert till. Så det kommer till min syster. Så hon kan skicka mina fina örhängor till mig.

Nä, nu vet jag inte vad jag ska göra. Vänta på att mor min slutar, kanske mysa lite, te, ljus och sticka lite kanske. Vi får helt enkelt se. fixa naglarna är iaf ett måste idag under dagen. Imorgon är det jobb som gäller för fulla muggar!

Välkommen till kundservice du pratar med Erika Vikström

flera hål i mina byxor

nanana, legat sövd på akuten, nanana.

Jag har lite tråkigt som ni kanske märkt ? Det är för att jag är sjuk. Hatar att vara det verkligen. Är ledig imorgon, sedan jobb på fredag! Fest eller inte i helgen ? avskedsfest, några flyttar från vårat skepp.

JAg vill göra någonting nytt! Jag kan ha kommit på vad jag vill göra! Jag tror att jag ska lägga slalomskidorna på hyllan ordentligt och fixa en snowboard och lära mig åka. JAg kommer garanterat vara den som är sämst av alla jag känner. Men har jag tur kan jag börja i familjebacken, ungefär längst ner på valls. Så ska jag skratta åt mig själv. Kanska jag bryter ett ben, helt sjukt. Men det önskade jag att jag skulle göra när jag var liten.

Annars testade jag reebook easytone skorna idag, måste köpa. Men mor min satte galler i huvudet på mig, dumt nog. Så jag köpte inte. Ska någon dag. Så vill jag ha en rockring med. Saker som ska fixas alltså. Skor 1199, rockring ca 500, en hobby och ett liv!

Som jag vill ha hemma

ELEGANT flowerbox

Jag gillar att dricka te, så när jag flyttar ska jag ha massa muggar i olika färger och mönster, ingen ska vara den andra lik, men mer om det någon annan gång. Hittade däremot en fin liten låda som man kan ha tepåsar i! Denna fina är från indiska och kostar 79kr Det blir helt buggigt för att jag inte tycker om internet explorer, men som sagt på min nya dator ska jag ha mozilla eller googles fina.


1000 gånger om.

Jag kan nog se ljuset.


Vill verkligen göra om min blogg nu, mne jag behöver handla min dator. Så när det är gjort, behöver jag bara fota lite. Så ska jag klara mig bra. Jag kan inte vara ful. Har lärt mig en sak. Jag ska bara inte bry mig. Alla kan inte tycka att jag är så snygg, haha. Det är omöjligt att alla tycker samma sak, fattar inte varför jag strävat efter det tidigare. Konstig tanke. Men så kan det vara.

Men jag ska tala om att jag är fett snygg i mina drömmar, haha. Snygg, långt hår och tränad, inte som nu, halvlångt hår, otränad och blek.

Tha kanin girl i sommras.

Jag tänker på lagen.

Jag slits imellan alla mina tankar, jag går itu. Jag blir galen. Jag klarar allt, samtidigt inte. Jag vet inte var jag ska ta vägen längre. Vad ska jag göra med mitt liv, och framför allt, vad ska jag göra med mig själv ?

Jag är rädd för framtiden. Jag vill inte vara med och bestämma. Fast jag vill inte heller att någon ska bestämma åt mig.

Jag får ta det dag för dag.
Jag har en hemlig blogg

Hitta den och kommentera den länken här och ni vinner nått häftigt!

Har inte tagit mig upp ur sängen ännu, än mindre vaknat.

Skulle någon kunna tala om för mig vad som är fel, feber och något underligt med magen. Sov inte mycket inatt, drömmarna som spökat för mig har inte varit att leka med, så verkliga, fast samtigt ovedrkliga. Har funderat på nya skor, nya dator och ny design på bloggen. Jag tror jag hittat på nått häftigt. Men jag vet inte hur det ska bli.

Nu ska jag sova vidare, mitt huvud sprängs, det är för sent för medicin.

1000 kr i oktober

Har varit duktig, inte idag, plågsamma dag, febern är tillbaka, fryser som en jag vt inte vad, en kanin i en frys kanske? Jag vill helst hem och sova nu. Hem... Jag har inget hem. Jag har flera, fast samtidigt inget. Piteå är mitt hem, men jag har ingenstans att bo där, fast samtidigt många ställen att sova på, men det är inte riktigt samma. Jag har mycket saker att ordna upp, skulle behöva till en läkare, jag går under här...

Jag höll stadigt men jag tappade taget

Planerna och tankarna börjar nu virvla i mitt huvud, planer om framtiden och tankar om hur mitt liv kunde varit, jag tänker bäst själv med bra musik. Ska nog söka mig mot andra möjligheter i livet, inte ännu, i framtiden, nästa år blir bra. Jag vet att jag kommer att sakna saker och folk, precis som jag gör idag. Jag kommer nog aldrig att få leva utan saknad i mitt liv. Planerna ser väldigt bra ut i mitt huvud, utom en detalj, det som jag aldrig kommer att kunna ändra på, någonsin. Tankarna om hur mitt liv kunde ha varit gör ondare och ondare att tänka på för varje dag som går.

Tankar om jobb. Jag gillar mitt jobb och framförallt mina fina jobbarkompisar, men jag vet inte vad framtiden har att erbjuda ännu, kanske ett nytt jobb, kanske samma. Jag vet en sak, jag kommer inte bo i kga hela mitt liv, gör jag det kommer jag nog dö av tristess, det händer inget där, inget alls. Inte för att mitt älskade Piteå är bättre på den delen.

Jag ska nog sova snart. Sova bort denna dag, hoppas att tiden går snabbt och att någonting förändras, kanske blir det slutet av november snart, sen slutet av december, sen slut.
2010 har allt varit ett underligt år, jag hade underbara vänner som jag träffade alltid, i skolan då. Sen hade jag mina vänner utanför. Skolan, sjukt roligt. Tiden gick och jag hatade Piteå och längtade till studenten. Jag hälsade på mamma med mormor och morfar, jag gjorde bort mig totalt. Hatade Piteå ännu mer, jag kunde inte se det jag hade, det blev för mycket. Min framtid var allt för andra och för mig betydde den inget. Inga planer annat än att ta mig från Piteå till Stockholm. Jag blev istället kvar i staden som jag aldrig gillat. Mormor och morfar hälsade på mig och mamma, jag var ensam. Jag solade på baksidan. Jag var på möten på arbets och Uniflex. Camilla KLM och vi åkte till Göteborg, skoj som 17. Hon åkte hem och jag började jobba på Transcom. Där blev jag snabbt känd, känd som tjejen som flyttade jätte långt för att jobba där. Så var det inte. Jag fick min första riktiga lön, saknar hela min älskade stad så det gör ont. Jag vill bara hem, på riktigt.

To bad

Efter en längre pratstund harjag kommit fram till att inte ta det vidare. Inte alls. Det är inte värt allt jobb. Det kommer däremot att vara svårt. Men jag vet hur jag ska lösa det Stackers

Förändringar.

Jag vill ha någon förändring i mitt liv nu. Det kommer inte att fungera såhätr länge till. Jag behöver ständigt nya saker att göra, för att inte bli fast i samma gamla spår. Jag vill ha långt hår. Så jag inte bara behöver ha håret rakt varje dag. Jag vill ha en bra plattång som jag kan göra lockar och vågor i håret med, jag vill ha mer skor. Jag vill ha nya kläder, jag vill ha en ny stil. Mest av allt vill jag ha en ny dator. Eller snarare en till dator. En större. Min gamla ? Jag saknar min gamla dator, jag älskar den, hatar att annie och pappa har den nu. Jag vill ha den. Men livet blir inte alltid som man vill, får väl kanske önska mig en i julklapp, vet att rebecka också behöver en ny. Kanske varsin till jul ?

Sen min lägenhet, jag kan knappt vänta längre. Jag vill bara få nycklarna, åka dit och börja tapetsera om det blåa till nytt vitt. Ficka en säng att sova i, en soffa att sitta i, eller så kanske jag bara behöver fixa massa kuddar, så kan jag ha sängen som soffa. JA!

Jag behöver att någonting ändras i mitt liv. Jag kommer att fixa det också. Pengar får jag nästa vecka på måndag, då ska jag köpa någonting, säkert en plattång, inte en dator, måste spara till det.


SJUKT söt

Ibland har jag bara en mega stor lust att hitta allt det dåliga hos en person och klaga på det,  frisyren, kläderna, namnet. Smeknamn, hur de skriver, hur de pratar. Allt. Hitta något dåligt med allt. Måste prata med Camilla någon dag, eller med syster. De enda som är roliga att göra sånt med. Men jag måste friskna till innan det. Nu är det så att jag ska gå till bussen snart. Men innan det tänkte jag visa hur gullig jag och min telefon kan vara när vi är sjuka men ska jobba iaf.Han sammarbetar inte.

Vet ni?

Det bästa av allt är att bara gå ut och gå, bara gå utan att fundera på någonting, kommer inte ihåg en enda tanke jag tänkte när jag var ute för en stund sedan. Det var fett ansträngande, och ändå gick jag bara runt kvarteret. Men  det var underbart iaf. Nu har jag ätit lite frukost, och nu sitter jag i soffan, sen stora för ovanlighetensskull. Längtar tills jag har jobbat färdigt idag, så jag får fara hem och sova. Jag fryser och hostar. Jag har lite ont i halsen.

Sjuk.

Jag vill bara ha mitt eget hem att vara sjuk i, mysa med ljus och dator, te och musik. Yes please!

you found me


Stop this train.


Om jag kunde ta på månen.

Nu är min dag förstörd, tack snälla rara hosta. Hostar som ett jag vet inte vad. Jag vet inte varför jag har fått hosta nu. Antar att det var min tur. Det betyder att jag hostar så mina revben låter läskigt. Hosta har jag haft i några dagar. Men inte så jag vaknat av det. Sen fryser jag en jäkla massa. Så nu har jag tagit på mig massa kläder. Så ska jag nog dricka te till frukost.

Nä, jag har inget att skriva, jobbar idag, från 12.45 till 21.30. Det kommer att bli en lång dag, men jag ska göra mitt bästa som jag alltid gör. Nä, nu känner jag att jag inte orkar skriva mer. Vi hörs när vi hörs, Jag mår verkligen inte bra.


Oavsett vad kommer jag alltid att välja er.

Jag har sådan lust att ta på mig mina framtida träningsskor, sätta igång konstiga poppiga låtar och rocka träningsrockring i korta shorts och linne i min nya lägenhet. Där ska väggarna vara vita och mintgröna. Sängen ska vara mysig med massa kuddar, och jag ska alltid sakna någon i min säng. Alltid, nästan iaf. Alltid förutom när någon är där med mig. Tv:n ska vara på väggen åvanför min blivande lackbänk. Som ska vara framför mitt lackbort och min soffa. sen ska jag ha min säng.  och plats för nya skor och rockring. Musiken och datorn på det lilla lackbordet. Godis på alla ställen. Cola i kylen och kakor på bänken i köket.

Bilder kommer det att bli varje dag. Jag vill bara bo själv nu. Jag är redo. Fast innan har jag lite saker i mitt liv som jag måste ordna upp, så som internet och få hanna andra att flytta ut innan nyår.Som jag längtar nu


Out and over, eller var det tvärt om?

Nu sitter jag bara och väntar på min telefon. Ska nämligen ta med den ut på en liten sväng om. Vi ska ut lite. Som jag just skrev, fattar inte varför jag skrev det igan. Men hur som helst tänkte jag fara ut och springa / jogga / gå så alltså kommer jag att gå. Jag är inte så hurtig som hurtig ;) nä. Men så måste jag på stan imorgon och köpa vantar. Så ska jag kanske köpa en sån här grej som man kan ha iphonen i på armen, om ni vet vad jag menar. Jag är faktiskt ganksa aktiv, tro det eller ej.

Sen har jag nästan kommit på hur jag vill ha min nya design, behöver som sagt bara lite bilder. Får väl fota med camilla eller så.
Kan bli roligt. Men frågan är bara när, det kommer bli om ungefär 100 år. Jag vet ju inte när jag får åka till Piteå nästa gång, trist. Men sant.

Állt jag gör är att jobba och sova. Vara sjuk och sova, jobba vara sjuk och sova. Allt jag gör. Nu ska jag däremot ta tag i träningen, börjar lägga på mig lite nu. För mycket godis. Ska köpa nya träningsskor när jag får lön 1300 kr ska jag lägga på dem. Sen ska jag köpa en rockring tror jag, kan vara roligt att ha i min nya lägenhet. Jag vill få den nu.

Kan någon påminna mig om att höra med han som bor där nu när han ska flytta därifrån ?

Hade tagit en bild, men jag såg fett läskig ut. Så vi skippar den.

Ta mig till stjärnorna

Dåligt med blogginlägg jag vet, detta skyller jag på att jag är sjuk, hosta, halsont och snuvig helt enkelt. Trött som en björn under vintern är jag också, jag sov hela dagen igår och tog mig nästan inte upp imorse, men jag var tvungen. På jobbet sitter jag nu, 4 samtal under 1 timma, det är inte mycket, folk sover antar jag, jag är avundsjuk. Drömmarna jag drömde inatt var underbara, Piteå och alla jag känner där, fest var det grymt skoj, som ett av alla minnen från förr. 30 minuter kvar till min 15 minuters rast sen är det 3 timmar innan jag får fara hem och sova, så ska jag sova . Nu ska jag fixa brev.

Jag är i rymden

Sitterpå bussen nu och är påväg till jobbet jag tänkte bara dela med mig av den infon till allmänheten. Så där har ni. Puss

Ingen bild idag

Har svarat på en massa kommentarer just. Det var roligt och jobbigt. Nu ska jag sova. Jag har en lång dag framför mig imorgon. Jobbigt och roligt på samma gång, men tiden tycks bara rinna på saktare ju fler dagar som går. Det får mig att fundera, fundera på folk. Få mig att stänga ute allt och bara fundera på människorna som sitter på bussen med mig, hur är deras liv. Varför är vissa fula, varför är andra inte det ? Bara tänka på det som kommer upp som inte har med mig att göra. Sånna sköna tankar om livet. Det är vid sånna tanke tillfällen som man kommer på saker om sig själv som man inte visste innan.

Jag slutar 26.15 imorgon, jag börjar 8. Egentligen behöver jag hämta ut pengar. Men jag får väl leta rätt på pengar här hemma. Jag ska nämligen iväg imorgon. Jag ska åka buss. Mys. Jag gillar att åka buss, och tåg. Fast inte på sommaren, då är det alltid så sjukt jäkla jobbigt varmt. Inte för att jag inte gillar sommaren. Bara det att då är man fast innomhus.

Aja. Nu ska jag dra mig tillbaka till den lilla vita soffan där jag ska bädda ner mig och kolla på bones tills jag somnar.

Godnatt

. För att rätta till det hela jag slutar 16.15 inte 26 som visst skrev, tack emmelist jag skulle egentligen länka, men jag vet inte hur jag gör det på min iphone ;)

Där nere, där är jag.

Sitter fortfarande med min mössa på huvudet. Koftan har blivit ersatt med en väl använd svart långärmad tröja ifrån Gina tricot. Jag dricker jucie och funderar på framtiden. Mest längtar jag såklart tills jag har tapetserat om i min lägenhet, så ska jagköpa/bygga en grej till mitt fönster, så jag kan sitta i det, eller vid iaf. Kanske får bygga något att ha min säng på, så sängen kommer upp i höjd med förnstret. Mys blir det då.

Sen funderar jag på livet, på jobbet, på tomten och på pirater och skepp. Pirater, tomten och skepp skyller jag på gustaf, han sa så roligt om dem, men jag jobbar i ett piratskepp och han på msn. Eller hur var det nu ?  Pirater och msn. Inte en bra kombo. Det bästa med mig och gutaf, som jag alltid lyckas skriva är att vi båda har samma fina smeknamn, PiteÅ. Med stort å. Det är ett bra smeknamn, jag gillar det.

Nu ska jag snart sova, jag börjar tidigt imorgon. 8 det betyder att min buss går klockan 7, jag skulle kunna chansa och ta den som går halv 8, men jag vågar inte. Jag vill inte komma sent. Sen börjar jag lika tidigt på fredag, fast fredag ska jag åka buss bort från karlskoga efter jobbet. Spännande. Film och cola och chips står på schemat för fredagskvällen. Jag ska köpa colan.Vi kör den här bilden igen, bara för att jag gillar den på ett underligt sätt.


Nörd? Jag ?


well,  här sitter jag nu och funderar lite mer på min nya design. Klurar och jag vet ungeför, men som vanligt så är det vid den delen som jag vill ha en fin bild på mig själv där det tar stopp. Skulle kunna ha samma header som jag har nu. Det skulle funka. Kanske.
Men anledningen till att jag sitter här vid mammas dator är för att jag ska kolla lite bloggar och se vad jag hittar. För det är lättare att sitta vid en större dator när man kolla och kommenterar andra bloggar. Det bästa är att jag kan sitta och kolla på bones samtifigt. Jag har som den lilla nörd jag är börjat om från första avsnittet.


You know i'll be okay

Här får ni ett gäng bilder på mig, mig och mig. Jag lekte lite gangster, bara för att det var roligt. Jag har hittat en rolig låt. Den är gammal, från 90 talet. tänk att jag är född då! Men jag var iaf ner på stan, hittade en snygg tröja som jag inte vet om jag ska köpa ännu. Jackan hittade jag inte, så den ska jag skicka efter. Sen så köpte jag lite smink, ansiktsrengörings saker och så köpte jag skydd till min phone. Jo jag var på banken och beställde ett bättre kort, så jag kan köpa saker i appstore, haha. Nä. Men det är bättre, så jag kan ta ut pengar var och när som helst utan att behöva slösa 10 kr.  Jo jag har köpt mat också. Till mig och mor min. som jag ska laga innan hon kommer hem, så mamma om du läser det här, som du säkert hinner göra din lilla mobilnörd ;) så smsa mig och säg när du är hemma.

okej, gäng och gäng, men 4 iaf. Mer än vanligt. Förvånade över att jag är så häftig, och inte det minsta konstig? Nä, tänkte väl det.

 

Sen har jag även börjat klura på en ny design. Jag har en ide. Men jag behöver nya skor först. Jag ska köpa dem i örebro eller karlstad. Måste bara åka dit först alltså.

Jag tar det nästa vecka.


De där löjliga med maktbegärNu ska jag skutta ner på stan en sväng, kolla efter min jacka, om den inte finns ska jag beställa den. 400riksdaler går den på. Fast jag måste testa den i blått för att veta vilken storlek jag ska ha. Fast innan jag skuttar någonstans så måste jag bättra på mitt nagellack, borta tänderna och möjligtvis äta någonting. Sen hoppas jag att det inte är så kallt ute, vilket det garanterat är. Jag vill inte bli sjuk. Ont i halsen och hosta är inte okej.


skriva och prata på engelska är inte min grej

Fast på samma gång är jag ju egeneltigen inte alls dålig på det. Saken är den att ni som känner er bra på engelska kan ju testa att förklara att det kommer en extra avgift på 69 kr om mna tar bort telefonin helt, alltså inte har analog telefoni heller. Sen att säga att den avgiften är för att vi hyr in oss på båda lednignarna. Herre jösses, det är inte lätt.

Men jag lyckades förklara det igår. Jag är väl rätt stolt.


Nu ligger jag i soffan och kolla på bones, funderar på vad jag ska ha för kläder, hur jag ska ha håret. Önskar att jag fick ha mössa på jobbet, men det får jag inte, bara för att jag vill ha det. Sa jag att jag älskar bones, jag gör det. Jag ser det hela tiden, eller så fort jag har möjlighet.
Jag väntar på att vi ska få hem xboxen igen så jag kan fixa något roligt spel som jag kan spela. Men jag vet inte vad jag vill ha för spel ännu. Nä, nu ska jag inte ägna mer tid åt det här inlägget,

Eller jo, någon som vet hur man får bort saker som blivit inporterade till iphonen, med saker menar jag jäklat alla mina bilder från datorn, det är inte lite bilder heller. Men jag vill verkligen inte ha dem på iphonen. Jaja, nu ska jag stiga upp.


Jag var bara tvungen att testa

Wihi hittade ett sätt att bloga från min phone, det enda dåliga är nog att man inte kan ladda upp bilder, hoppas att blogg.se kommer med en app snart, om de vill ha kvar sina bloggare såklart nu ska jag torka håret, äta lite frukost, göra lunch och sen ska jag göra mig iordning för att gå ner på stan och sen åka till jobbet. Guess vi hörs under dagen, utan bilder då såklart

just somebodey

jag sitter i soffan nu och har handlat godis, jag hittade däremot inte alls något roligt spel som jag hade lust att köpa. Halo fanns, men jag vill inte direkt lägga 700 kr på ett spel? Vem gör det ? Sen har jag spelat ett roligt spel på min phone istället. Jo, på bilden, ser ni mini mig i bakgrunden. Söt var jag allt.

Nu koller jag och mamma på bones, sen ska vi se på film. Fast egentligen skulle jag kunna kolla på bones. Jag verkligen älskar den serien, fast den kan vara rätt äcklig ibland. Blä.

 

Love is the universal thirst for a communion not merely of the senses, but of our whole nature.

- Percy Bysshe Shelley


Take me to another planetNu har jag ätit, kött och potatis, det var gott. Som efterrätt blev det mjölk och mini oreos. Det var gott må jag då verkligen säga. Snart ska jag få skjuts av mamma så att jag kan handla lite godis, vill på coop. Där har de spel ockås. Xbox spel pratar vi om såklart.

Sen ska jag på date.
En date med soffan, vi ska se på bones och vi ska sitta vid datorn och vi ska spela xbox och äta godis. Låter som en perfekt kväll. Bara inte den andra soffan bliv avis nu. Jag har tre soffor, ingen vet om att den andra finns. Det är hemligt. Tur att de inte vet om min blogg heller, jag vill inte krossa deras mjuka små hjärtan.
Sen funderar jag på om jag ska göra om min blogg helt. Lite större, så jag kan ha lite större bilder och sådär. Sen så måste jag köpa en lite större dator. Ska göra detta då jag har fått min lön nästa gång. Då blir det jävlat örebro på en gång. Media Markt, gör dig redo.


The courses of true love never did run smooth
- William Shakespeare


Its definitely not a Nashville party

 

Jätte närbild

Men minen som jag gör, får mig att tänka på en, som så många andra ser ut som ett djur, men saken är den att jag inte har lika läskiga ögon som den personen. Så det gör inget, jag är bra på att lägga ut underliga bilder på mig själv har jag märkt, jag är rätt bra på att se konstig ut på bilder överhuvudtaget. Men det gör inget. Det brukar vara ganska roligt att titta på mina bilder, eller speciellt när jag och millut och beccut tar bilder. Då jäklar. Det är bilderna som inte någon får se som är roligast.

Jaja. Jag tänkte ta på mig normala kläder och kanske ta mig ut och fota lite, får se hur jag gör med det. Däremot är det bra väder, soligt, lite kallt och många fina färger. Så jag kanske kastar av mig mjukisbyxorna och den fina tröjan jag ahr på mig och hoppar in i ett par jeans och en annan tröja och beger mig ut.

Jo, så blir det det nog.

 

The first sigh of love is the last of wisdom

- Antoine Bret

 

 


Nudlar och Bones

Funderar på att koka mig lite nudlar och gå i sängen och äta dem där, kolla lite film på datorn och fundera på hur jag ska ha det i min nya lägenhet. Sen ska jag väl lyssna lite på musik och så också. Drömma mig bort till en helt annan värld. Låter som en helt underbar nördkväll. E, jo jah måste leta rätt på något nytt spel till xboxen. Det är inte så lätt då xboxen inte går att spela brända spel på. Så jag får väl köra på det gamla sättet och köpa spel. Tråkigt och jobbigt

Är det inte någon nörd där ute som har något speltips till mig ?

Since love grows within you,
so beauty grows.
For love is the beauty of the soul.
- St. Augustine

Ibland kan man inte riktigt veta allt.

Sitter i soffan nu, har lite godis och jätte mycket cola. Så jag ska bädda ner mig i soffan och mysa lite till bones hade jag tänkt, fast mamma ville se criminal minds, fast nu kollar hon inte på det, underligt. Annars under dagen har jag hunnit med att prata i telefon, kolla på roliga appar till min telefon, handlat, sett bones och nu ska jag som jag skrev nyss kolla bones.

Sen ska jag sova, så ska jag sova väldigt länge, hela natten, om jag inte blir väkt eller så. Men annars ska jag sova så länge som jag bara kan. Har inte någon fin bild att bjuda på heller. Men det gör inget, fattar inte varför jag bloggar eentlöigen, det är nog bara för att jag har så sjukt mycket att skriva, fast ändå skriver jag inte ens en tredje del av allt jag skulle vilja skirva, det blir mest bara massa tomt prat, om man kan skriva tomt prat. Men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

Så därför blir det inte så många inlägg varje dag. För det mesta jag gör är att jobba, prata med folk på datorn, sova, kolla bones och dricka cola. Äta hinner jag också med ibland. Tror nog att jag ska gå ut och gå en sväng imorgon möjligtvis. Men bara kankse,

Real love stories never have endings - Richard Bach

We can only learn to love by loving. - Iris Murdoch

Jag har skrivit kontrakt idag, jag har alltså en lägenhet som jag ska tapetsera för att sedan bo i efter nyår. Jag har även jobbat och gjort klart alla mina case som jag hade på mig. Så har jag även lekt en massa med min fina telefon, jag har bytt bild på facebook och jag har duschat, jag ahr klöst mig i ansiktet och satt dit ett plåster.

Det är ungefär det jag har gjort idag. Men nu är jag sugen på godis, oj, jo jag glömde att berätta att jag tjorvat en jäkla massa med min telefon och dator, irriterad blev jag allt. Men så visade det sig att jag har missat att klicka in en knapp, och sen så fixade jag filen genom att skicka den till min mor som kunde ändra namnet som jag ville.

Tillbaka till godiset nu. Jag har inget hemma, men jag har cola. Så antingen måste mamma skjutsa mig, men det kommer hon inte att vilja göra, för då kommer det inte att finnas någon parkering när vi kommer hem igen. När jag flyttat kommer jag att ha nära till Lidl, och till sjukhuset (om jag skulle bli sjuk) sen har jag även nära till jobbet. Det är bra.

I helgen ska jag möjligtvis kolla när sara hoppar eller nå, sen ska jag även se film och soooova. Sova på dagen alltså och vara vaken på natten, sen ska jag vara trött nästa vecka.

Jag hoppas verkligen att min mor inte smittar mig så att jag blir sjuk. Hon har typ feber och hostar och är snorig, äckligt värre. Snor är äckligt, man skulle kunna tro att jag inte ska tycka att det är äckligt, eftersom att jag gått bf och barn är snoriga, det vet vi alla. Men nä, fy, jag kan spy. Äckligt!

Anledningen till dagens ickebloggning

Är att jag fick ett sms idag som gjorde så att mitt hjärta stannade, bokstavligen. Jag fick jätte ont och fattade inte riktigt vad som stod. Men så gick det upp för mig, som ljus från en molning himmel, det var ett sms från telia om att jag har ett paket att hämta, jag har bara beställt en sak, sen saken är då min iphone. Jag hämtade den och handlade lite gotta för att fira.

Så det jag har gjort hela dagen är att pyssla med min ajfåjn och kollat film och ätit kakor och chips. Imorgon börjar jag klockan 8 och slutar halv 3. Sen ska jag iväg och skriva kontrakt för min blivande lägenhet. Sen ska jag hem och sova.

Det ska jag även göra nu, ska bara försöka se om mitt alarm fungerar eller inte.

Puss

Jag är bara för rolig.

Blev en sväng till örebro för att gå på cubus och köpa en mösssa. Jag kommer hem med mössan från cubus, halsduk från BikBok, två tröjor från JC, trosor från Gina Tricot, Bh och smink från H&M och hörlurar från Media Markt. Just det här med hörlurarna är underbart. Jag har letat som en galning efter dessa, men ingen affär har haft dem. Så hittade jag dem idag. Glad jag blev alltså. Gjorde mig av med 900 kronor. Det är rätt mycket.

MEn hur som helst så var det inte det som är lustigt. Utan att jag ställer mig (sitter på golvet) och fotar allt jag har köpt, för att sedan inse att jag måste redigera alla bilder för att kunna lägga ut dem här på bloggen så jag struntar i det när jag väl har redigerat häften. Så ni får väl se kläderna någon annan gång. För idag blir det inte iaf.

Jobb imorgon 8 - 14,30 dagen kommer nog att gå snabbt hoppas jag. Men nu mina kära ska jag ha ansiktsmask och fixa mina naglar på ett roligt sätt. De kommer fortfarande vara rosa och blåa. Det är så fint tycker jag.

men jag kan lägga in en gammal bild bara för att vara bussig. På tal om det, hur mysigt är det inte att åka buss eller tåg på hösten ?Den här bilden känns väldigt höstig, men jag tog den i våras, jag minns att jag var där på stenen tills mina fingrar och knän var blåa för att jag frös så mycket. Där satt jag lyssnade på fina låtar, grät lite och längtade bort från staden som jag nu vill tillbaka till. Jag hade rätt sött hår faktiskt. Jo, jag ska göra slingor någongång snart, eller ja. Det är så att Sara ska vara snäll och hjälpa mig.


jag lär mig aldrig

Nus krever jag för 151100000000 gången att jag ska sluta vara så negativ i min blogg. Men den här gången är det på riktigt. Jag ska inte falla tillbaka i något boring tråkigt bajs. Nu ska jag bara skriva glada och trevliga, en glad blogg helt enkelt. Har även funderat på att flytta min blogg. Eller att bara göra om designen. Jag får se hur det blir.

Haha. Jo berättade jag att någon busringde till mig igår. HAHA.

Det ringde först 2 gånger när jag inte svarade men sen så han jag svara.

jag kännde inte igen nummret så jag svarade på mitt "jag vet inte vem det är som ringer sätt"

jag: Erika
Barn i bakgrunden, de la alltså inte på "Hon heter Erika, hahahhahahahahahahahahahahahah, hahahaha!"
Jag: *klick* La på och tittade fundersamt på telefonen.

sen ringde de en gång till. Jag svarade och nils pratade i telefon så han fick prata i min med på samma gång.

Det var rätt underhållande.

ett tag innan jag for ut i lördags, jag var allt lite söt i håret, men det är mitt snygga homemade örhänge som jag vill visa.  Jag vill sola.


svält

Fattar inte hur jag kan känna mig så ensamen och övergiven. Jag vill bara hem. Samtidigt som jag inte vill vara för nära.

Sen svälter jag mig själv och hatr gjort i 10 dagar. Orkar inte äta. Jo, jag håller på att hungra ihjäl. Ge mig mat någon. Riktig mat. Jag har bara ätit pizza och hamburgare i helgen. Nu bryter jag snart ihop av hunger.

äcklig, fet och ful.

De tre sakerna känner jag att jag är just nu. Även fast jag vet att jag inte är någonting av det. Inte alls. Okej, ful kan jag vara ibland, haha. Speciellt på bild, men det är okej. Men kvällarna nu på min älsklings årstid är inte roliga. Jag får sjuka tankar. Eller inte sjuka, men stora och tunga tankar. Men jag tror att det är det som jag gillar med hösten. Den är allt på samma gång.

Varm, solig och full av varma färger på dagen. Jag är aldrig så glad som på hösten. Det är otroligt. Men sen kommer kvällen, som är mörk och läskig, kallt och regningt. Det är så som jag känner mig ensam, även om jag är helt omgiven med folk. Jag kan verkligen känna den känslan. När man verkligen önskar att man var någonannanstans och att man gjorde någonting helt annat än att sitta hemma, kolla hur mörkt det är ute, och bara väntar på att någonting nytt ska hända. Sen somnar jag av uttråknning.

Men det jag skulle komma fram till från början var att flera kvällar kan jag vara sur, och ledsen, så ledsen att jag vaknar upp och är ledsen, men sen när solen och färgerna börjar komma fram så försvinner allt och jag har annat att tänka på helt plötsligt.

Att någonting så lite som löv som inte får nog med näring kan göra mig så glad. Jag verkligen gillar hösten.

Långt hår och min iphone 4 tack.

Känner mig fett irriterad och vill ha nya kläder. Jag vill bli räddad, jag vil någonting mer än att bara sitta i soffan och svettas. Jag vill ha en lägenhet, en där jag kan ha öppet fönster utan att någon ska kunna klättra in. Jag vill sätta mig på ett väldigt varmt tåg och åka långt bort. Jag vill vara själv, med mina vänner. Jag vill bort.

Jag vill ha cola och sitta någonstans där det inte är varmt. Jag vill också slippa vara så nära mamma hela tiden ( inge illa menat ) men jag orkar verkligen inte alls bo så nära någon. Jag har ALDRIG gjort det. Jag kvävs, känner mig fastklämd mellan två väggar. Jag vill ha eget. Jag vill ha mina kompisar hemma hos MIG inte hemma hos mamma.

Jag skulle kunna gråta bara för att allt är så dummt jobbigt just nu. Jag blir galen. Sen är det så jävla varmt att jag inte vet vad jag ska göra. Jag fucking dör här borta. Jag längtar efter att få bli räddad.

Ge mig hamburgare ?

Så jävla hungrig är jag, det är fan inte klokt. Så istället för att äta riktig mat så sitter jag i den llilla soffan som jag sover i med datorn framför mig och bloggar medan mina sovkompisar pratar i telefon. Kvällen igår var riktigt trevlig. Fast en sak var inte så rolig. Det var att det var någon himla kossa som sa till mig och sara att hålla käft i kön in till nightshift. Hon kan ju rulla vidare lixom. Sen när vi dansat halva natten så gick jag och sara till max. åt lite mat, jag blev attackerad av sara och hennes iphone 4. Hon proppade med bilder av mig. haha. Sen så gick vi hem hit. Så räddade vi en av saras vänner som behövde någonstans att sova.

Vi kollade på sex and the city & pratade, jag pratade även lite på datorn, har bestämt lite saker, så nu längtar jag och hoppas att dagarna inte behöver gå så jäkla sakta.  Sen kollade vi lite på leverage innan vi la oss och sov i soffan.

Nu är vi alla vakna och funderar på att sätta igång lite ljud på tv:n sen ska jag städa lite senare. Jag har stökat ner lite gran. Diska måste jag också göra.

Jag ser så liten ut

"hej mitt namn är erika, jag är 14 år"


Fett

Det jobbiga med mitt jobb, eller inte med jobbet, snarare arbetplatsen är att man verkligen måste tvätta håret varje dag, det är sån underlig luft där inne att man bli helt fettig i håret och i ansiktet, känns som om man jobbar på Max eller nått. Det är jobbigt.

Förövrigt är det 18 dagar kvar tills jag ska vara hemlig. Nu sitter jag och funderar, funderar på vad jag ska göra ikväll, sara och hennes vänner skulle festa ikväll och gå ut på nightshift. Jag fick följa om jag ville. Sen har min xbox bjudit mig på ännu en date, men jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Jobbig boss på xboxen. Jobbigt om jag är bakis imorgon. Tråkigt att bara vara hemma. Tråkigt att vara trött. Jag har iaf hela dagen på mig att fundera. Snart ska jag hur som helst hoppa i duschen och så ska jag ha ansikts mask innan det.

Sen har jag jätte stor lust att fota någon fin höstbild. Men jag måste hitta något fint att fota först. Jag ska nog kanske börja träna och sluta drick cola så jävla mycket, jag dricker mer cola än någonsin. Jag kommer att bi tjock om jag fortsätter, Pizza och max nästan ofta och sen cola varje dag. Haha. Sen sitter jag still på jobbet. Inte okej.

Över till annat, jag vill ha en ny kamera. En Canon tack, en digitalsystemkamera pratar jag såklart om. Vad roligt. Nästa lön får det bli, Då blir jag glad! Nu sitter jag här med ansiktsmask, glömde bort att publicera mitt inlägg, haha. Det är ofta som jag gör det. Nu har jag desvärre inget mer att skriva, eller egentligen har jag massor. Skulle kunna skriva ett helt mega långt inlägg med massa onöödig info som ingen egentligen behöver veta. Så, over and out

När det gör ont.

Att sakna någon eller något är såklart aldrig roligt. Men det blir inte heller roligare när man saknar någon/något så mycket så att man faktiskt får ont. Jag vet hur det är att sakna någon, jag vet också hur det är att sakna något/något så att det gör ont. Det har jag gjort sen jag var 13 eller så. Det sättet som det gör ont på är helt sinnes sjukt. Jag känner verkligen att det är ett hål i mig, jag kan vara redo att börja gråta flera gånger. Jag önskar att jag kunde förstå hur det kan göra ont. Varför gör det ont när man saknar. Ont så att jag vill ta något så att det slutar. Hjärtat värker men det finns ingenting som jag kan göra. Mamma sa att det går över efter ett tag, att man vänjer sig. Men vad händer om jag inte vill. Jag vill inte sluta sakna någon, och inte heller staden som är allt och inget. Jag vill sakna den, jag vill vara där så ofta som jag bara kan. Därför så vill jag känna att jag saknar den. Jag vill bara inte att det ska göra ont. För tiden går så sakta

RSS 2.0