Jag börjar att bli sjuk

Jag är förkylt, jag vaknar med ont i halsen och jag har börjat småhosta lite. Men jag ska bli frisk. Det är verkligen ingen ide att bli sjuk. Jag jobbar, sen ska jag ju vara hemlig. Under min hemliga tid ska jag vara friskare och gladare än vad jag någonsin kommer att vara under oktober.
För det mesta jobbar jag hela dagarna, hittar inte mina kort heller, tror att jag glömde dem på jobbet igår. Tragiskt. För nu har jag inga pengar att köpa lunch för. Sen längtar jag hem. Funderar på vad jag vill. Ska tydligen kolla på en lägenhet på söndag, och bestämma mig om jag vill ha lägenheten imorgon. Var tvungen att kolla på den först. Men jag tar den nog. Det gör jag. Så ska jag köpa soffa och säng. Ett litet bord sen biljetter från Piteå till mig och från mig och tillbaka. Jo, internet ska jag ixa också, och tv. Sen kan jag leva ett normalt liv. Nästa år.

Jag kan säga en miljard gånger att jag vill hem, hem till Piteå. Kommer inte gå nå snabbare iaf. Sen kan jag säga att jag är avis på Sara som snart får sin iphone 4, jag har bara nååågra veckor kvar att vänta.

Nu ska jag försöka klara en jobbig boss i mitt xbox spel. Sen ska jag bara sminka mig, så måste jag sticka till bussen.

Jag måste se tydligt


in my head

Nu ska jag ta på mig min bruna tjocktröja med ränder på och knyta på mig mina nya skor, sen ska jag gå till netto och köpa frukost och lunch, sen ska jag vandra iväg och sätta mig och se emo ut medans jag väntar på bussen. Säg hej om ni ser mig... Fast vänta, de jag känner jobbar...

Nä. Nu ska jag vandra iväg, eller jag måste föra över pengar till mamma först. Hennes fel om jag kommer sent.


Jag ska tänka tillbaka, göra om slutet och ändra min framtid

Jag vaknar helt ledsen inombords, det gör jag ibland.
Det är jobbigt.
Det bling ett tungt täcka över mitt hjärta, ett mörk lila täcke. Det är fyllt med massa jobbiga saker. Det som jag tror får mig att känna såhär är att jag längtar hem. Hem till den näst mest ruttnaste staden jag vet, staden där inget händer, staden som alla längtar bort ifran. Det är den staden som jag vill till. Piteå. Där det luktar illa ibland. Men den är fin min stad. Jag vill helt enkelt hem.

Jag ska däremot hem om inte så länge. Jag vill träffa alla mina vänner, jag vill träffa min pappa och mina systrar. Jag vill helst träffa min katt med. Så vill jag träffa mormor och morfar. Sen ska jag dricka cola och hitta på saker efter 21 på kvällen. Jag ska gå på coop och jag ska sitta i en soffa och kolla tv eller film.

Sen i helgen ska mamma bort, bort till mamlö. Så jag ska leva ut livet som ensam boende tonåring och ha stor fest hemma. Nä, vänta det ska jag inte. Jag ska vara hemma, ha tråkigt och spela tvspel. Nu ska jag gå och sminka mig lite innan jag ska hitta på någonting att göra innan jag ska iväg till jobbet.


Behöver jag ens säga någonting?


Är jag inte söt?

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet, jag tycker att jag ser ut som en anka och en höna blandat med en hund eller något på den här bilden, ser ni inte det ?

Nä, men jag kan vara söt på riktigt med, bara inte så bra på bilder, haha.

Jag har godis och tjocksockar ikväll med. Sen har jag sara och en kortlek. Så det här kommer garanterat att bli bra. Sen har jag just ätit Pizza, det var gott. Ha det så kult på jobbet.

 


Jag har en nål i örat

så nu håller jag is mot. Hade köpt nyya örhängen som jag skulle använda. Så hade mitt ena hål typ börjat växa igen, så jag fick använda en nål. Ska snart ta ut den och sätta dit örhänget då. Sen ska jag och handla någonting gott på coop. Sen ska jag även berätta att tröjan är ny, mitt hår är inte nog långt för att nå till andra sidan och det så svårt att se bra ut med en tröja och en isbit i en påse mot örat.

Men jag är ändå rätt söt. Jobbar gör jag idag också 8½ timma, från halv 2 till 22. Sen har jag varit hemlig idag. Nu ska jag sätta dit örhänget.

Puss


This time

Nu ska jag sticka iväg till stan, där ska jag köpa någonting hoppas jag. Sen ska jag köpa godis. Det är ju lördag idag och jag ska jobba kväll. Så att alla får gärna underhålla mig med sms. Så jag klarar mig att vara vaken, för jag kan tänka mig att det inte är så många som kommer att ringa in efter klockan 5. Jag början 20 över 1 sen så slutar jag klockan 10 på kvällen.

Det är första gången som jag jobbar på en kväll och första gången som jag jobbar en helg. Eller egentligen inte, inte om jag räknar med när jag stod i kiosken på piteå summer games för 3 år sedan kanske.

Nä nu ska jag bara fixa en eller två låtar till min mp3 sen ska jag gå in mot stan.


Det regnar ute nu.

Regnet verkligen öser ner här i Karlskoga, eller det gjorde det när jag kom hem iallafall. Det har varit en rätt bra dag det här.

Efter att ha hanterat dagen på ett bra sätt och fått det framfört till mig att jag är bra! Så känner jag mig rätt nöjd med jobb dagen. Så slutade jag, då var klockan halv 3 på eftermiddagen. Så jag åkte med mor min hem, duschade och satte sedan igång med att fixa mig. Så ringde telefonen, det var en främling som ringde, jag hade väntat på att han skulle ringa. Så jag gick ut och satte mig i den häftiga silvriga volvon och vi rullade mot McDonalds, där fick jag en cola innan vi rullade vidare mot OK, där tankade vi och en halv mellanstor cola senare var vi i kristine hamn hos sara.
När hon hoppat in i bilen åkte vi vidare till Karlstad där vi gick en sväng på stan, såg en "kändis" Linda blom ni vet? Hon såg jag. Sen åkte vi vidare till Ikea där Sara köpte sig en spegel och lite andra saker. Sen var vi så hungriga att vi åkte till Max, där tänkte jag att jag skulle äta en massa. Men jag åt nästan inget alls. Sen bar det vidare mot Sara igen. Där satt vi ett tag, hängde tvätt och kollade lite kort innan vi åkte tillbaka mot Karlskoga.
Vi åkte till Statoil för att köpa lite godis. Jag var verkligen fortfarande mätt. Jag blev dessutom bjuden på drickan och godiset som jag köpte. Det tackade jag så mycket för. Säger även tack igen. Så åkte vi hem till han som äger volvon där kollade vi på en tv med kristallklar bild. Filmen som visades var Avatar, om jag ska erkänna såg jag inte hela, utan jag vilade faktiskt lite då och då.
Sen nu är jag då hemma igen. Är verkligen super trött. Så jag har hoppat ur jeansen och t-shirten och in en stor tjocktröja som jag nu sitter och myser i. I soffan är det jag sitter.

Ska nog kolla lite bones nu och sova. Ställa larm på mobilen och kolla när jag börjar jobba imorgon, sen ska jag nog göra nåognting hemligt imorgon. Jag längtar så jag nästan går av på mitten till i mitten på oktober.

Min absoluta favorit

Jag beställde den från Telia, mobilen, the iphone 4 from telia.

Sitter i soffan med en låtrad snurrades i mitt huvud. Kommer inte ihåg från vilken låt den är ifrån. Funderar på att gå ut och gå, men jag tror jag tränar på ett annat sätt ikväll. Jag ska öva mig på att spela lite tv spel. Är på en jobbig bana i Crash twinsanity. Jag fick game over och måste börja om lååångt bak. Jobbigt värre.

Sen imorgon så får jag löön! Hoppas jag iaf. Annars blir jag inte så glad. Jag har saker jag måste köpa, saker som jag måste beställa och folk jag ska ge pengar till. Sen så jobbar jag kväll på Lördag och Söndag. Det ska bli roligt. Mest för att jag jobbar kväll, det är inte så många som ringer en lördag kväll. Kanske någon rolig råttass ringer in till mig.

Säkert inte.

Nu ska jag poppa lite musik och spela, förhoppningsvis så hittar jag låten med den underbara textraden.


Jag ska åka buss och komma fram väldigt tidigt.

Jag måste klä på mig nu, ordentliga kläder, sen ska jag torka mitt hår och möjligtvis platta det lite, sen kanske jag sätter upp håret. Jag jobbar idag. Kvart i 8 till kvart över 14. Hoppas att dagen går snabbt. Det brukar det göra. imorgon får alla pengar, även jag. Sen jobbar jag kväll i helgen.

Undrar vem mer än jag som jobbar idag, då tänkte jag alltså från min utbildningsgrupp. Jag beställde hur som helst en Iphone 4 igår, en svart sådan. Så nu ska jag bara vänta i några veckor innan jag får den. Har den förhoppningsvis i november / början av december. Men nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna äta också. Min buss går lite innan klockan 7.i was starstuckHaha, verkar som att jag är mästare på att bli "bra" på bild idag... Tog på mig sessionströjan och ett par blåa jeans. Lyssnar på musik som jag håller på att fixa till min dator. Sen ska jag sätta in dem på Mp3:n så ska jag skutta ner med bra musik i öronen till stan. Kolla lite ska jag göra. Leka lite cool ska jag göra.

just nu är det 1000 - 0 som spelas hemma här, sen har jag lyssnat på Sofies spellista på spotify mest hela dagen. Måste verkligen tycka att det är det bästa som har uppfunnits, spotify alltså. Sen nästa grej som ska uppfinnas är en teleporterings-maskin. Jag måste alltså hitta någon galen proffessor.

Så ska jag beställa ny telefon idag, en iphone 4. Vem äger, jo jag.

Jag har tråååkigt.


Jag minns allt som om det var igår.

Klicka på bilden för att lyssna på en bra låt, sommar låten. Den får mig att längta tillbaka till sommaren för snart två år sedan. Lina i mina gamla jeans och jag i Linas gamla snygga sessions tröja. Det var den dagen som vi gick ut tvåan. Super rolig kväll var det minsann vill jag minnas. Det var den sommaren som vi åkte iväg till Peace and Love, där jag träffade massa roligt folk. De var verkligen någon av de bästa vårarna och sommrarna i mitt liv. Än så länge iaf.

Den här sommaren var inte mycket att hurra för, skippade pdol, vilket jag ångrar. Åkte till Liseberg och sovde i ett tält. Sen hände det inte mycket mer spännande saker. Nu längtar jag bara tills jag blir 20 så jag kan åka till Piteå och vara cool och ta mig in på challenge i Piteå. haha. Nä. Men jag får göra mycket mer när jag är 20. Kan det inte bli oktober, snart så jag får åka hem igen.

Jag var vaken jätte länge

Det var otroligt. Nä, men när jag har jobabt brukar jag somna rätt tidigt, har funderat lite, och kollat lite på bones, även kikat på resor upp till Piteå, har nog hittat något som kan passa bra. Men jag måste bara kolla med folk där uppe så att de är hemma då och inte ute och reser eller är på någon dum klassresa eller så. Hela morgonen så har jag iaf haft ont i hjärtat av rädsla. Jag blir jätte rädd när det låter högt, fråga mig inte varför, för det vet jag inte,

men det lät som om att pizzerian som är granne med oss här höll på att borra sig igenom väggen in till lilla mig. Det hade inte varit trevligt, sen vaknade jag av det vid 8 också. Men sen har jag ätit chips, choklad och druckit cola hela morgonen. Nu sitter jag och spelar lite tvspel. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Hade varit trevligt att vara hemma i Piteå såklart, men det är lite långt. Sen ska det ta sån jobbigt lång tid att åka dit. När jag ska åka upp nästa gång så kommer jag att vara tvungen att åka tåg. För det går bara flyg från sthlm. Som är jobbigt långt bort det med.

Sen ska jag skippa snacket om lägenhet idag. Det börjar bli jobbigt tjatigt. Aja. Annars vet jag inte, ska väl försöka ta mig ut och gå lite idag. Kanske en sväng ner på stan, eller så bara runt lite. Vill ha någonting nytt. Men jag vet inte vad ännu. Får fundera till på fredag dä jag får lön. Då ska jag direkt ge bort 900 + typ lite till + 1500 kr. Sen ska jag beställa resa.

Nu ska jag fortsätta spela lite tvspel.

HAHA, kolla vilken buggig hand det ser ut som att jag har, jag vet att det inte är den sötaste bilden på mig, men jag är rätt så nyvaken och trött fortfarande. Sen orkar jag inte vara så snygg nu.


It's true, and you know it.

Den här vill jag ha, jag vill, vill, vill & vill ha :D Den är verkligen söt.

Sen känner jag mig såå inspirerad att ta bilder i ett rum med brunt golv och en vit vägg. Men det finns inte. Måste ha en egen lägenhet, jag måste.


I miss your arms around me


I miss your arms around me


Bara några meningslösa ord

Det var bara några ord. Men de orden fick hela mig att vakna upp på riktigt, det fick mig att inse. Inse en sak som jag nog har blundat för. Jag kunde bara inte se det. Nu känns det underbart, underbart. Det visade mig verkligen hur livet kunnat vara, hur det är nu. Hur bra.

Laddar min mp3 nu, så ska jag när den har laddat ett tag bege mig ut att gå en liten sväng, jag ska gå förbi någonstans och köpa någonting riktigt gott. Men jag vet inte vad jag är sugen, någonting salt kankse. Mest cola är jag sugen på.

Mest av allt vill jag tillbaka till Piteå, träffa alla igen. Jag vill festa i Piteå. Det är så underbart roligt, även om vi inte gör mer än att sitta hos sofie och lyssna på musik. Det är underbart. Jag vill hem. Jag ska lätt hem så ofta jag kan. Så måste jag fixa en lägenhet så fort jag kan med.
För jag kan inte bo hos mamma så mycket mer, jag vill ha ett eget liv. En säng, en soffa och ett bord, + en tv såklart.  Sen vill jag ha någon hos mig också.

Har hittat 3 till lägenheter som jag skulle vilja ha, någon måste jag ju få.

Du finns i mina drömmar när jag sover.

Jag vet vad jag vill nu. Men jag kommer nog inte att kunna få det. Men jag är färdig för att åka till jobbet snart. Ska bara fixa lite mackor till lunch. Sen ska jag hoppas att dagen går fort. Att det här året tar slut fort. Att jag får träffa mina fina snart igen. Att jag får en egen läghet snart. Att jag kan få folk att hälsa på mig här. Annars om jag inte får lägenheten som jag vill ha så får jag väl hyra ett rum nere i källaren när folk kommer hit. suck, jag vill verkligen ha den där lägenheten.

Jag ska tänka tillbaka på dagarna som varit, så ska jag leva på dem tills nästa gång jag är tillbaka i min hemstad. Jag saknar allt, jag saknar nästan alla. Jag vill ha er närmare. Flytta Piteå och Karlskoga närmare varandra. Snälla?

Sitter i tshirt på golvet.

Sitter på golvet med färg i håret, mitt hår blev bajskonstigt när jag färgade det först, typ svart/grå/grön aktigt. Så nu har jag en färg med massa rött i. Den heter kastanj. Så det blir förhoppningsvis bra. Återkommer senare ikväll eller imorgon med någon bild. Sen när jag får lön ska det fixas slingor i mitt hår. Sen ska jag spara till min kanske blivande lägenhet. Så ska jag spara så jag kan bjuda ner en person hit ner till mig. Det kommer garanterat att bli roligt.

Imorgon så ska jag jobba, sen är jag ledig onsdag, sen jobbar jag hela helgen. Nu ska jag strax hoppa iväg till duschen och sköja av håret och duscha. Sen ska jag väl fixa håret och sen ska jag bara dega lite innan jag ska sova.

Piteå

Anledningen till att jag inte bloggat alls igår och iförrgår är att jag varpåväg till Piteå och att jag har umgåtts med alla mina fina här. Det är tyvärr sista dagen här idag. Jag är gråtig idag. Det är så många som jag ska säga hyejdå till, det värsta är att jag inte vet när jag får se dem igen. Det är verkligen jobbigt.

Jag kommer ha så lätt till tårar hela dagen att det kommer att vara jobbigt. Men jag får bita ihop och imorgon när jag sätter mig i bilen påväg tillbaka till Kga så kan jag gråta som ett litet barn.

Nu ska jag äte lite frukost, så ska jag och rebecka leta rätt på lite kläder. Sen kommer Camilla, så ska jag hinna hälsa på Gun, sen ska jag träffa Richard, sen ska jag äta, sen säga hejdå åt alla och sedan sova.

Jag är så hemma just nu att det är omöjligt att förstå. Men ändå ska jag hem imorgon.

här är en ful bild på mig med gårdagens smink och med underlig färg på håret. Ser ni vad jag ställt till det, jag skulle göra ljusbrunt, inte mörkt. Men det blir nog bra med några ljusa slingor skulle jag faktiskt tro. Det ska jag göra någongång senare, måste låta håret vila lite innan. Men det blir lätt uppsatt varje dag.


To Talk

Funderar på vad jag ska ta mig till här. Jag slits mellan flera saker, jag funderar och funderar. Men jag kommer verkligen inte fram till någonting alls faktiskt. Vi får väl se vad livet tar för väg. Men en sak är säker att jag måste ta tag i en helt annan sak idag, annars kommer det bli lite jobbigt senare. Men det ska ng gå bra. Ska fixa till håret lite snart, innan Sara kommer och hämtar upp mig där vid halv. Sen när jag får pengar alltås den 25 så måste jag ge sara för att hn är så rar och tar en omväg för att hämta upp mig, så henne ska jag ge pengar, sen ska jag ge mig själv pengar, ch pappa ska jag ge pengar till. Galet, sen ska jag köpa ny telefn. En IPhone 4 blir det. Ååh, jag kan inte längta mer.

Nä, sen imorgon så åker jag ju direkt efter jobbet upp mot Piteå, längtar, längtar och längtar.

flört ;)

Farligt att småflörta?

Det är någonting som jag har funderat på ett tag nu här. Det är inget farligt med det när man bara tänker på det. Det är trevligt, man blir gladare och man känner sig mer uppskattad än vanligt. Det kan vara lite spännande också, beroende på vem och vad man skriver / säger osv.

Men det som jag har börjat fundera på nu är konsekvenserna av det hela. Det kan ju leda till någonting, eller så är det bara att man små flörtar hela tiden, det kan även leda till att någon blir sårad, och att någon tillslut tycker att det blir lite jobbigt. Jag vet gånger det har blivit så att en tar det för allvarligt, då blir det verkligen en jobbig situation, den ena vill ta det hela vidare till en helt ny nivå, medans den andra kanske vill stå kvar och inte vara mer än vän. Det är då man får göra slut med personen som man aldrig varit tillsammans med från första början. Det mina vänner och läsare är inte roligt alls kan jag lova. Det är lika jobbigt, om inte värre än att göra slut med någon som man har varit tillsammans med.

Men samtidigt så är det inte farligt alls, om man båda vet att det inte kommer att leda till någonting annat än vänner. Fast jag måste erkänna att jag nog aldrig kommer att sluta småflörta med folk så länge som jag är ung och snygg,

bild från google.com


Till helgen blir det nog bye bye blondie!

Måste spring ut nu, sara kommer snart


Plans

Nu har jag fått svar på mitt mail, skönt. Nu är jag glad igen. Sen har jag planerat fest på lördag, eller jag har inte planerat det stod en annan för, jag har bara skrivit in det i mitt schema för helgen. Jag lovar att jag får knosa in saker, som på lördag ska jag träffa Carro och hon ska hjälpa mig fixa hårfärg, hinna träffa sandra, boka in Bea och träffa henne också. Äta, träffa mer folk, gun, fixa mig, äta mat. Boooorsta tänderna sen ska jag parta all night long! Söndag, ska jag träffa de som jag inte han träffa Lördag, vara bakis och Camilla ska äta hos oss, jag ska mysa i soffan hemma och kolla film med pappa och systrarna. Sen måndag åker jag hem igen.

Vad i helsike?

Alltså, mitt jobb är ju att svara i telefon på kundservice, så jag vet lixom vad det går ut på. Så den 3 sep så tackade jag ja till ett erbjudande som jag nu ska ångra, de sa att jag kunde maila, men de har inte svarat på mitt mail, de har lixom haft hela jäkla dagen på sig.. Sen så ringde jag då typ för ett tag sedan då. Tro det eller ej, men då svarar en tjej, välkommen till kundservice du pratar med blablabla, så då sa jag "ja, hej jag vill ångra att jag beställde telefon från er den tredje sep" Sen så hörde jag hur den tjejen holda mig, sen bröts det. Kunde hon inte sagt, jaha okej du ska vi kolla på det.

För jag har ångerrätt kvar till på fredag! Ska jäklat säkert ringa fler gånger, men inte från min mobil inte, tänker inte slösa pengar på dom. Galet vad störande. Vem sätter på hold innan de sagt någonting ?

StupidStupidStupid Företag som inte vet vad en telefon med jätte bra pekskärm är, men jag ska berätta att det inte är en sony ericsson Aino

Jag lyckades


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Har just duschat, eller fön ett tag sedan. Kollat igenom facebook och så har jag gjort också. Känner mig halvglad fast samtidigt ledsen för en sak. Men det gör inget. Mest är jag nervös, ska sitta på helt annan plats på jobbet idag, måste höra med Sara om jag antingen kan åka med henne, eller vilken tid hon kommer till jobbet. För jag tänker inte gå dit själv, om jag inte måste.

Sen ska jag tänka extra mycket på en speciell idag, det kan behövas. Så slutar jag tidigt idag, sköönt! Jag slutar 14.15 idag, annars brukar jag sluta 16.30. Nu ska jag gå och börja fixa mig, sen ska jag torka mitt hår.

En gammal bild, måste bara berätta att jag inte kan dricka vanlig Cola längre för att det smakar äckligt. Sen att jag måste köpa örhängen och att jag vill färga håret, Carro ska hjälpa mig välja färg på lördag. Sen så ska jag bara vara allmänt snygg.


Håret, livet och jag.

Nu ska jag ta tag i mig själv. Fixa till mitt hår så att det ser bra ut, kanske byta färg, har hört med syster om vad hon tycker. Jag vet inte ännu helt enkelt. Sen vill jag ha längre hår, hel långt, inget uppklippt som jag har nu, men det måste jag ha för mitt hår när det verkligen var nött, gick av, så det blev jätte kort och konstigt. Men det ska fixas till såklart. Sen så ska jag nog färga ögonfransar och ögonbryn, bara lite, så det inte ser så onaturligt ut när jag målar dem. Sen ska jag börja gå ut och gå varje dag, som jag gjorde tidigare, har verklligen fallit ihop sen jag började jobba. Även fast jag bara sitter ner hela dagarna. Sen så jag då. Ska läsa blondinbellas bok. Ska föröka läsa den under en helg. Ska nämligen låna den av syster. Sen ska jag köpa den själv.

Sen så får jag såklart inte glömma att köpa massa nya kläder och ny väska såfort jag får pengar. Men det är ju såklart inte för ens den 25, oj jag höll på glömma det viktigaste, skor!
Sånna här ska jag helt klart köpa!


Vet däremot inte om jag vill ha vita eller svarta, kanske båda, får samla på mig massa sånna.

Erika + Locktång = Falskt

Sist jag skulle locka/våga håret så blev det fult och fulare, men det värsta med hela saken var ju att jag brände mig as mycket på örat och jag fick värsta såret, det var inte vackert och inte skickligt alls, men det händer ju alla. Men idag var det värre, lockarna blev inte bra, som vanligt. Men jag brännde mig på axeln, klantigt värre. 200 grader direkt på axeln. illa nu är det massa rött och det svider, fan att becca ska vara i piteå annars hade jag tvingat upp henne as tidigt imorgon för att fixa mitt hår snyggt.såhär sitter jag nu, is i en påse i en handduk för att det inte ska göra så förbaskat ont.

It's the wrong time.

Superfrukost!

Var ute och gick och kom hem för inte så länge sedan, nu har jag ätit superfrukost. Jag tänkte att jag kunde fota, men jag har redan ätit allt, så det ser nog inte så häftigt ut. Men det som jag åt var en rostad macka med skinkost på, en tallrik mjölk och K special flingor, ett glas juice och en kopp te.

Fast faktiskt så har jag inte druckit upp teet ännu, utan det ska jag göra lite snart, tänkte faktiskt, dricka te, läsa och äte lite godis idag. En riktig ta-hand-om-mig-själv-mys-dag har haft ansiktsmask idag också. Fast det får ni såklart ingen bild på.

Nu ska jag kolla färdigt på Robin Hood filmen innan jag börjar mysa på ordentligt.

Bilden är tagen från We♥It

PUSS!


Skor

Köpte i slutet på förra månaden ett par nya skor, eller om det var i början på denna månad. Jag minns inte. Men hur som haver så köpte jag ett par tygskor med nitar på fårn skopunkten. Din sko hade inte några fina skor i min storlek och eftersom att jag inte hade pengar kunde jag inte köpa de fina dyra skorna som jag hittade.

De skorna hade jag ett par dagar och då märkte jag till min stora förvåning att skorna var noppriga, ni vet när det blir typ små tygbollar på skorna, så är det på mina skor. Lustigt värre. Vem gör ett par tygskor i vanligt typ mjukt mjukisbyxe tyg? Inte skulle jag ha gjort det ivarje fall.

Så mitt råd till alla er som inte vill ha noppriga skor är köp inte tygskor från Skopunkten.


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Ser "lagligt blond" orkar inte skriva det på engelska, men ni vet vilken film jag menar iaf. Så funderar jag också på vad jag ska ha för kläder på måndag, mitt huvud gör lite mindre ont än tidigare. Är trött också. Dessutom måste jag träna lite imorgon, förra helgen körde jag ju crosstrainer i fyllan, i helgen får jag gå ut och gå nykter.

Tror redan att jag har bestämt vilka kläder det bli på måndag, men däremot så måste jag blöta mina jeans så att de krymper ihop lite så att jag kan ha dem. De har en tendens att bli så stora när jag har haft dem en dag. Jaja, nog pratat om jeans och träning.

Annars vet jag inte vad jag ska göra imorgon, sova, gå, äta frukost, kolla tv. Läsa ska jag göra och dricka lite te.
Sen ska jag inte väcka en person som jag lyckades med idag, inte skillat alls. Sen så gjorde jag så att personen i fråga inte kunde somna om, det jag lovade var att den skulle få sova imorgon. Men tror att han kommer att vara rätt bakis. Skönt att slippa det. Fast det kan ju råka bli så att jag känner mig bakis av all huvudvärk jag haft idag.

Kör på en gammal sommarbild, det är inte fint jag vet.Som jag saknar dig

Kollade på en rätt gammal video nyss och då hörde jag världens mest underbara sak, som jag har saknat det, går inte att beskriva. Jag sumpade helt klart mitt livs chans, inte säkert att jag någonsin får samma chans igen. Jag förstörde verkligen för mig själv. Nu ska jag ångra mitt liv efter det lite sen ska jag ta mig i kragen och återkomma med någonting mycket bättre, någonting som jag dock kommer att kämpa för!

Puss

jag svävar nästan.

Jag känner mig glad idag, allt har bara förändrats sådär jätte snabbt, från hemskt till lite bättre.

Jag vet varför också, kan det här vara ett mönster. Snart kommer det nog bli jobbigt då skulle jag kunna tänka mig. Men nu är jag på så bra humör att jag inte kommer låta någonting ta ner mig.

Flingor eller mackor.

Som jag skrev i mitt förra inlägg att jag inte har tur i spel, det är sant jag lovar. Hade en tävling på jobbet, jag kunde ha vunnit men det gjorde jag inte, inte alls. Jaja.
Vet inte alls vad jag ska göra i helgen, vi får väl se vad som erbjuds, någonting förhoppningsvis. Måste dessutom öva mig på att inte somna innan klockan har hunnit bli 8, jag lyckades  göra det igår, på en fredag, jag som skulle kolla på fint folk på tv som började klockan 9, men som jag sagt massvis med tidigare gånger så blir det aldrig som man planerat.

Förstår inte hur jag kan vara så trött, hela tiden, trött när jag vaknar, trött när jag jobbar, trött när jag äter, trött när jag kommer hem och sen är jag så trött när jag somnar innan klockan 8. Men dessvärre vaknade jag vid klockan 5 idag, inte jätte roligt. Men jag låg kvar i några timmar, så nu har jag duschat, klätt på mig kollat facebook och sen har jag även kollat lite på sex and the city. Nu ska jag göra mig lite frukost, vet inte om jag ska äta flingor eller om jag ska äta en macka eller två. Tror att det blir flingor.


i didn't

Sitter och tänker tillbaka jag hade det sommaren och början på hösten förra året, och hur bra jag hade det nu i våras. Hur bra jag hade det här i juli och hur bra det kommer att vara nästa helg. Har dessutom hållt mig vaken så här länge, eller egentligen inte, sov mellan 8 och 9 gjorde jag faktiskt. Funderar på vad jag ska ta på mig för att inte frysa  det är rätt kallt.

Sen tänker jag på hur lite min stil det här är. Det är bara inte min stil alls, Jag vet inte hur jag ska kunna lösa det här på ett bra sätt, ååh, jag tycker verkligen inte om när det blir såhär, jobbigt jobbigt och mer jobbigt. Kunde inte livet bara ha gått ltie lättare ibland? Typ så bra det hade kunnat vara då. Men nej då, tydligen inte för mig inte. Antar att jag inte kan göra någonting åt det, kommer ha svårt hela livet, men jag hade lätt att få jobb iaf, så det var ju bra. Ni vet ju vad de säger, tur i spel otur i kärlek, så jag har väl tur i jobb och otur i kärlek antar jag. Inget att göra åt det.

Jag har hur som helst inte tur i spel heller, vinner aldrig i tävlingar, på lotter eller i vanliga spel. I spel har jag inte vunnit en enda gång från det att jag fyllde 7 typ, haha. Antar att det var då som de vuxna itne längre orkade "förlora" mer, haha. Nä, men allvar. Jag vill bara ha lite tur någon gång. Sen vill jag bara att mina problem ska lösa sig och att jag bara kan få vara ett tag, kolla lite Sex and the city och sova.

If i only knew how you felt

Ibland undrar jag hur jag fungerar på riktigt, för varje gång så lyckas jag med samma dumma misstag, och det är inte bara några gånger, utan det är varje gång det händer. Så är det fel.

Läs inte ens

Det är ju roligt att alltid vara den som folk skriker åt, inte just nu inte. Ofa på jobbet så är det någon som skriker åt mig, men det gör inget, det är mitt jobb så det är okej. Men det är inte okej när jag får skulden för saker som jag inte gjort. Jag blir verkligen irriterad när det händer, utanför jobbet då som sagt. Nu har jag fått skulden för en rätt underlig grej. Jag har förklarat varför jag inte anser mig som skyldig till den saken, jaja nu ska jag lämna det där.

Nu idag har jag gjort en sak som jag verkligen inte gjort på ett bra tag. Jag har nämligen lämnat ut mitt nummer, Rätt lustig historia som ni kanske får höra någon gång senare i livet. Har inte haft så mycket tid över till att skriva här faktiskt. Är mest hemma och lyssnar på  mys musik och drömmer mig bort lite, Livet är alltid mycket bättre i mina drömmar, för där är det inte bara jag och jag har typ finaste lägenheten och fina kläder och ett fint liv! Aja nu ska jag inte alls prata om mina drömmar här, det kan bli för konstigt vid något annat tillfälle, men det här är nog årets mest bortkastade inlägg och jag vill egentligen inte alls publicera det här, men jag gör det iaf. Någon gång måste man ju göra saker man inte vill, så jag kan väl offta mig lite då.

Jag vet nu!

Så jävla otroligt borta jag var i lördags, det är inte klokt alls! Men jag har svart på varför ag har träningsverk! Jag har använt en crosstrainer, jag och Malin använde den tydligen. Aja. Näste gång får jag väl dricka lite mindre och saktare och framförallt varannan vatten! Kom ihåg det barn! Varannan vatten så ni är med hela natten!

oj oj oj aj aj aj

Jag har ont i hela jäkla kroppen! Jag mår illa och har ont i halsen och i huvudet. Inte den bästa dagen. Igår var jag dock ännu sämre. Ska bli intressant att åka buss idag, haha. Undra om jag klarar att sitta på en hår busstol eller inte. Måste hur som helst börja gå mot bussen snart. Ska borsta tänderna nu så är jag färdig sen! Så vi hörs latero!

Här är folk mycket snällare!

Det är sant jag lovar! Det var en gång när jag skulle gå från Hugo (cafteterian på jobbet) Då gick det en kille framför mig, han såg inte och hörde inte heller att jag kom bakom, men när jag då väl kom till dörren så fick jag typ stoppa dörren så att den inte skulle åka igen. Då kollade han killen på mig och bad om ursäkt för att han inte hade hållt upp dörren, Hur snällt är itne det lixom ?! I Piteå hade det aldrig hänt, om det inte var någon gammal som gick framför mig, och mad gammal menar jag då typ jätte jätte gammal. Ingen är så snäll uppe i Piteå, galet.

Nu är det iaf bara en halvtimma kvar innan Sara och de andra som åker ifrån Kristinehamn åker iväg hit mot Kga, har redan druckigt ett litet glas vin, haha. Sen ska de hämta upp mig, men jag har inte någon aning om var vi ska faktiskt har inte frågat och det är ingen ide att jag frågar. För säger de ett namn så har jag ändå inte någon aning om var det är, eller var den bor. Så jag har inte frågat alls. Det får väl bli en överraskning.

På mig har jag linne, kjol och tunna strumpbyxor. Mamma tror att jag kommer att frysa, men det tror inte jag, (jag kommer garanterat att frya utomhus) Men skuttar jag lite ska jag nog klara mig. Så sant som jag nu mera är Lille Skutt.
Det roligaste med ikväll kommer att vara att träffa massa nytt folk, (inte så att jag gör det varje dag på jobbet, varje dag ser jag ju någon som jag aldrig sett förut) Enligt en på jobbet så behöver jag det. DEt tror jag också att jag behöver. Det är roligt att det finns snällare folk här än i Piteå. Nog för att jag självfallet saknar alla mina vänner i Piteå!

Chockerande !

Det är det verkligen! For ju som sagt ut på stan, när jag kom dit så kom jag på mig själv med att fundera om jag skulle gå på willys och köpa cigg eller inte. Så tänkte jag, varför? Varför skulle jag göra det? Var kom den tanken ifrån. Kanske från att jag tänkte på att jag skulle festa ikväll. Men eftersom att jag inte alls röker längre så är det en ganska onödig utgift att ens köpa.
Om jag nu skulle vilja röka sen ikväll är det säkert någon som jag får smaka av, men man får verkligen inte härlig andedräkt av det alltså. Fy bubblich. Men på tal om andedräkt, varför heter det "ande" typ andetag, andedräkt. Fy vad underligt. Säg/tänk det några gånger så ska ni höra hur underligt det verkligen låter. Jag blir förbluffad. Men om någon vet svaret så tell me!

Snart är klockan 10

Då öppnar affärerna på stan. Då ska jag dit och kolla lite, sen ska jag väl hem igen. Jag har lite saker som jag måste köpa för ikväll faktiskt. Jag taggar redan, har jag iof gjort sen igår. Fast det känns väl lite mer snart skulle jag tro. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, som det brukar vara då. Hade jag varit i piteå hade det nog bara blivit tights och någon tröja. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska ha. Det är inte lätt det här.

Hur som helst så är det Björn Rosenström med Sara och många fler som gäller ikväll! Det kommer nog bli bra! Bara jag kommer in, haha. Så vakterna inte tror att jag är för liten, för jag kan inte mina efternamn eller personnummer baklänges. Så det kan ju bli ett problem. Får väl öva lite hemma. Haha. Men det ska nog gå bra.

Se där nu är det bara 2 minuter kvar innan klockan blir tio. Så nu ska jag väl kanske börja gå mot stan. Eller så väntar jag ett tag lyssnar på lite musik, eller så läser jag en stund och äter lunch innan jag går i väg till stan, annars kommer jag ju inte ha någonting att göra under hela dagen. Mami och hennes typ inte vet jag, typ pojkvän eller särbo eller jag bryr mig inte, de är iaf på marknad i filipstad.

Nä. Det blir så att jag går in till stan senare. Nu ska jag lägga mig i soffan (inte så att jag redna gör det kanske?) och läsa lite ur min bok som är på engelska så går jag in till stan senare. vi hörs allesammans! :D

Varför kan jag inte tänka på annat

Såg just ett avsnittav sex and the city avsnitt som alltid får mig att tänka på en speciell kompis. En händelse i de avsnittet återspeglar min kompis helt och hållet! Jag har inte sett det avsnittet på jätte länge så nu när jag såg det så fick jag verkligen massa återblickar från dagar från något år tillbaka. Allt var så lätt då. Fast samtidigt var allt så svårt. Men med tiden blev allt såklart svårare och sakerna jag fick höra visste jag inte hur jag skulle reagera på.

Men nog pratat om det. Jag har gått med på att betala 200 någonting i månaden för en telefon och ett abonnemang från telia idag. Jag vet iaf vad jag ska säga om jag inte får som jag vill. Jag har två saker som nog kommer att ge mig någonting som jag vill ha. Det kommer garanterat att funka!

Nu ligger jag i soffan och önskar att jag kunde vara någon annanstans just i kväll, men göra precis samma sak som jag gör nu. Kolla på tv. Det hade varit superbra om det hade varit så. Men om jag känner mig själv rätt så somnar jag nog rätt så snart. Då hamnar jag nog där jag vill vara.

 

Jag och Camill(bert)a i sommras när hon var och hälsade på.


All i want is for you to love me

Nu är biljetten för helgen planer köpt, björn rosenström är det som gäller, med Sara och massa mer som jag inte riktigt vet vilka det är, men det gör inte någonting. Det kommer säkert att bli en massa skoj iaf! Bara Sara skärper till sig och kryar på sig helt ordentligt. Stackarn har ju nästan inte någon röst kvar. Men jag hoppas att den kommer igen imorgon.

Det var dessutom en ganska tuff dag på jobbet idag. De flesta samtal jag tog var rätt så långa, så det sänkte nog min statestik en gnutta. Hoppas att det inte gör någonting. Men men. Det är nog värt allt, eftersom, nä jag ska inte säga varför det är värt det. Det är min hemlighet än så länge iaf.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite tv. Kommer nog inte kliva upp för ens imorgon skulle jag tro.

standing here

Nu är det åter igen snart dags för mig att gå ut till bussen som tar mig till jobbet. Jag körde på ungefär samma kläder idag, bytte från leggings till mörkblåa jeans, vitt linne och svart stickad tröja från Gina. Ja, det vita linnet och svarta tröjan hade jag igår. Men annars har jag uppsatt hår idag, har inte haft det på aslänge, brännsår på öret och norrbottensring på ett finger och ett tennarmband runt min högra handled. Färgiga naglar och maskara på ögonfransarna. Någonting annat. ?

Hoppsan! Nu måste jag måla på lita nagellack här på min ena blåa nagel! Måste springa adjö!


A spoon of sugar

Det sägs ju ofta att vägen till en mans hjärta går genom maten eller magen, men så är det även för min syster har jag märkt på senare tid. Hon älskar mat. Men det är verkligen bra att hon gör det. För så vitt jag vet så kan man inte växa och bli stor om man inte äter mat.

Har ätit middag nu som den stora flicka jag är. Nu ligger jag i soffan med datorn i knät och bloggar då medans jag kollar på Bones på tv3. Fast det slutade just. Nu ska jag bara ligga kvar här tills jag ska sova, förhoppnings vis kan jag drömma någon underbar dröm (här då) om någon speciell eller ospeciell. Kanske tillochmed något djur med i drömmen. Skulle ju inte bli förvånad om det skulle vara så. Men natten till idag drömde jag inget alls. Sov så hårt att jag råkade sova igenom mitt första larm, men som tur var vaknade jag av det andra.

Sen har jag tjänat massa extra pengar idag. Jag är helt enkelt lite bättre än vad jag trodde att jag var.

Här kan ni lyssna på en bra låt medans ni läser mitt luddiga inlägg.

1 september

Jag är verkligen trött, så trött så trött! Längtar tills jag kommer fram till jobbet så att jag kan dricka kaffe och bara sitta och vänta på att folk från min grupp ska börja komma fram. Jag kommer nämligen väldigt först. Eller det beror på om Filip och oskar tar den tidiga bussen. Men det kommer de nog inte alls att göra så ofta skulle jag tro faktiskt.

Sen så idag ska jag vara superduktig på telefonen och försöka tjäna lite extra ska jag också göra. Men jag får mest kunder där det inte går. Nu ska jag äta lite frukost sen så ska jag kolla på tv eller så innan jag ska göra mig iordning och gå iväg till bussen. Hoppas att han kör sakta idg. Är som sagt verkligen trött.


RSS 2.0