Sucker

Har kollat igenom en hel del asgamla bilder, haha. Jag har alltid vart en riktigt sucker för godis märker jag. Alltid godis i mitt ♥ Sorry boys, ni vet att jag tänker på godis mer än er. Nä, men det jag skrattade mycket åt var...

Hur tar du på dig strumporna?: Tårna först?

Finns det ens något annat sätt att ta på sig dem? Förslag någon? Aja, från godis till strumpor till film kanske? Eller näää. Vi tar det här med att försöka sticka ut istället. Det är fint tycker jag, när någon sticker ut, inte många som lyckas. De som försöker sticka ut ser precis ut som alla andra som försöker det, såå, slutsatsen är väl att inte försöka då? Eller så kan man göra som mig, vara helt förbannat snygg då sticker man verkligen ut ska jag säga er! Haha, men nä. Allvarligt. Nä faktiskt tycker jag inte att det är coolt att sticka ut, varför inte bara vara som alla andra, funkar rätt bra tycker jag, lätt att välja kläder iaf, bara dra på sig ett par jeans och någon random tröja så är man good to go!

Annars då? Gjort idag? Jag har vaknat, och så har jag vandrat lite till stan och råkde visst köpa en jacka, bra är den, fin och så också såklar. Sen har jag hängt på donken med mariah innan vi handlade cola och gick hem. Nu väntar vi på Johannes som ska komma hit, så ska vi se solsidan och film. Sen blir det väl att sova till imorgon, senare kanske det kommer upp massa randomgrejer som jag hittat...

Så här mina vänner är det i alla fall man ska göra om man inte vill synas så mycket, utan bara smälta in med allt annat, då kan ni sätta er under ett hus på hjul


Känner att jag måste träna snart

Sitter och kollar Bring it och när jag helt plötsligt inser att jag sitter och gör rörelserna i första dansen, har jag sett filmen lite för många gånger kanske ? Eller kan det vara så att hela mitt lag är nördar och lärde oss den dansen ? Eller är det bara jag som är en nörd ?

Vem minns egentligen?

Allt jag vet är att jag måste städa här hemma, gå ut med sopor och tvätta ut mitt kylskåp, betala en räkning och sedan ska jag bara softa sönder idag. Ska verkligen inte festa nu idag och inte nästa helg heller. Ska faktiskt bli skönt! Känner inget tagg för att varken dansa eller sjunga, har ont i halsen och är förkyld. Däremot känner jag verkligen för att träna. Jag vill ha mitt läg här, eller att jag är med dem. Då hade jag dragit ihop en spontanträning i snön, eller finns det snö i Piteå?

Annars idag ska jag ta hand om mig själv, som sagt, softa sönder. Ansiktsmask, cola, någon god mat, kanske bleka tänderna lite, sen ska jag nog kanske klippa håret med, måste bara fixa någon som kan göra det, mor kanske?

Men annars är livet rätt nice, förutom att jag måste lägga ut massa pengar på onödiga saker som telefonen, eller fast det är värt. Sen ska jag även lägga pengar på viktiga saker!

DM GUUULD! Dock typ 2 år sedan, men jag slutade när jag var på topp helt enkelt ;)


Jag har verkligen gått till överdrift

Som vanligt när jag har tråkigt eller är chockad eller ledsen så har jag plockat undan lite här hemma och jag har även diskat, ska snart gå till jobbet. Idag hade jag däremot inte tråkigt, känner mig lite ledsen gör jag, men det gör jag rätt ofta. Däremot är jag helt skakis och vet inte längre vad jag ska tro om mig själv. Jag är dyngrädd och chockad. Jag har verkligen ingen koll.

Jag kunde ha dött inatt....


Helt på sant. Jag och mariah stack till örebro igår och gick på Ritz, det var verkligen superroligt och jag känner att jag kanske fick lite för mycket att dricka med tanke på hur det hela slutade, jag hoppas till 1000000 att mariah har mina saker som jag inte hittar och jag är glad att jag överlevde natten.. När jag kom hem igår kokade jag nudlar, dynggott var det! Men jag hade inte stängt av plattan, så den var helt röd när jag vaknade imorse, så jag känner lite smått panik över att jag inte mindes det, så nu får det lov att vara nog med hur jag beter mig.

Time

Jag kommer nog hinna bli galen innan jag vet hur det här ska sluta. Jag vet verkligen inte vart jag sak tavägen nu. Behöver få ordning på livet.

Den som behöver försvara sig mot små ord är inte stark,

Idag ska jag vara extra försiktig vid bankomaten, inte för att min första tanke var att jag skulle ta ut pengar, men jag behöver på stan idag, köpa lite nytt, och mjölk... Tror ni jag ens han öppna min förra mjölk jag köpte eller? Nej, kollade på den idag, då var bäst före datumet den 22... Bra jobbat erika! Bra!

Nu sitter jag iaf här och superuppdaterar lite, bara så att ni vet... Dricker te och smsar med mamma. När jag slutar 15.15 ska jag få tag på mariah och sedan kolla lite i affärerna på stan. Hela dagen idag ska jag bara softa på jobbet, fast det vet vi alla att det aldrig händer. Jag har för mycket energi. Sedan när jag har kommit hela vägen hem till mig igen så ska jag tvätta!! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Lite läskigt, men jag har inte så mycket som behöver tvättas. Så det kommer att gå snabbt. Sen blir det direkt upp till mig och sova. Kommer att vara dyngtrött!


Jo och kvällen igår. Jag and märajah satt hos mig och sen cyklade vi in till stan och satt på sonken mega länge, åt god mat och softade en hel del. Är man så duktig som mig så hinner man skämma ut sig också, men jag var tydligen söt iaf! Vilken tur jag har va! Nä nu ska jag dricka upp mitt te, släcka lamporna, dra upp persiennerna och sedan borsta tänderna sen blir det jobbet!




spåkulan på facebook

"Ge dig själv en förskottsbelöning och sätt sedan igång med dina uppgifter."



Så sa den till mig, verkligen vad jag ska göra, har tagit en promenad från mamma till mig, snart får jag min älsklingsmat, sen blire hem och städa utan allt äckligt från igår. Sen ska jag sofa med någon sorglig film. Eller någon lättsam om jag kanske får någon att komma och hälsa på mig. Sen så kanske det blir så att jag sover ett tag eftersom att jag jobbar imorgon, men som det känns nu så känns det som om jag inte kommer ha särskillt lätt att somna, vilket lär vara jobbigt.


 


Underbara älskade!

Jag saknar dig, när kommer du hit ?








you'r pretty and you'r nice

Så var jag hemma efter ännu en dag på jobbet. Trevligt värre. Nu sitter jag hemma med softar kläder och väntar på en kompis som ska komma förbi och kolla lite film med mig. Ska bli trevligt! Sen imorgon ska jag upp tidigt, duscha och sedan sticka iväg till stan, shoppa lite nödvändiga saker. Så som Powerking... Eller ? Nä, men lite smink behövs! Sedan iväg till jobbet, börjar kvart över 12. Sen jobbar jag till 19. Då blir det raka vägen till stan och mariah kanske... Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda mig!

Det ska bli trevligt! Är sjukt taggad för denna helg. Vet däremot inte varför. Känner mig helt plötsligt glad, innifrån och ut. Kan vara så att ett samtal från Alma gjorde allt lättare här i livet. 1 timma pratade vi i telefonen igår. Det var sjukt nice att höra vanligt prat. Verkligen! Så nu känns hjärtat inte mörkt och tungt längre utan jag känner mig verkligen glad. Ska bli trevligt imorgon kväll. Förväntar mig det värsta men hoppas på det bästa! (kommer däremot inte att förvänta mig det värsta om jag känner mig själv. Kommer däremot bli sjukt besviken om det inte blir som jag tänkt)


Nyår


All i know now!

Vaknade ovanligt tidigt idag och var inte trött, utan bara helt jäkla tom. Känner mig inte glad och inte ledsen, känner mig typ bara hopplös, så jag gjorde som jag alltid gör när jag känner mig så. Jag klev upp ur sängen och städade lite. Eller ja, plockade mest bara undan massa saker.

Sen har jag duschat håret och snart ska jag fixa någonting jag kan ta med mig och äta på jobbet sen. Om jag ska äta någonting, kanske bara köper mig någonting att dricka istället. Låter nog som en bra ide. Sen idag blir det nog så att det kommer hit lite folk och myser på och kollar film. Hoppas att det blir så iaf. Det skulle vara trevligt. Måste dock höra med min mor om hon kan komma förbi med lite saker hit, typ gh och en hdmi kabel som jag tänkte låna av henne, så man kan se lite film.

Jo, sen hoppas jag verkligen att det kommer att vara en soft dag på jobbet idag. Skulle vara trevligt!


Sen undrar jag vad jag har lyckats göra nu, säkert förstört något.

Jag kan se saker tydligare nu

Nu förstår jag vissa saker, och det jag verkligen förstår är när folk säger att "det är karlskoga" Det är något som jag verligen förstår. Visst var det mycket skitsnack och bittehet och avundsjuka hemma, kanske hade jag bara tur att missa det mesta. Men nu märker jag det bara mer och mer. Det värsta med Karlskoga är att folk tror att de kan göra precis som de vill bara för att det är karlskoga. Men när ska de inse att det inte är karlskoga som det är fel på, det är de flesta som bott här länge. Staden kan inte starta rykten eller säga elaka saker... Så egentligen så borde alla som bott här länge tänkte på det nästa gång.


Sen att börja dagen med att vakna med tårar på kinderna för att jag drömde en megajobbig dröm är inte heller det roligaste, mitt liv bara känns helt deppigt, utom någon stund då och då. Men de känns väldigt sällsynta nu. Skulle behöva mina fina från Piteå som snabbast.

Det är tur att jag har dig här i karlskoga Mariah!


Jag vill att du ska se vad jag ser ♥


I could be yours to hold


Allt är upp dig nu.

Sjukt hur livet bara kan ändras så snabbt. Minns typ för en månad sen, allt var helt annorlunda. Umgicks med helt annat folk än vad jag gör nu. Men jag tycker ändå att det har förändrats till det bättre på vissa sätt, men jag måste erkänna att jag saknar en eller flera i mitt liv. Hoppas du vet att det är upp till dig. Sen har jag även lärt mig vilka som går att lita på och vilka man inte ska säga hemliga saker till. Tråkigt att man tydligen inte kan ha så hemliga hemligheter, and my friends, det är inte bara för att "det är karlskoga" det är eran dumma jävla bortförklaring så att ni ska få göra som ni vill, "alla gör så"



Annars gör jag inte alls mycket om dagarna, softar, jobbar och smsar i vanlig ordning. Däremot känner jag att det är dags för en fet filmkväll snart. Måste bara styra ihop massa folk så att det blir av snart. Annars kommer jag att plågas sönder. Eller inte. Iaf så sitter jag hos mariah nu, lyssnar på soft musik och känner mig dyngtaggad för fest. Fredag blir det inte så galet, men lördag mina vänner ska vara mer crazy än vad ni kan tänka er. Då jävlar.



we can't just let it go

Har jobbat idag, 07.45 till 14.15 Rätt bra dag faktiskt. Lätt bästa dagen på jobbet på ett bra tag. Fråga mig inte varför för jag vet inte. Fast jag tror jag kanske vet iaf. Det är nog inte så svårt att gissa om man vet.

Sen efter jobbet tog jag bussen till stan, solade och satte mig på bussen hem. Jag sitter nu hemma och har varit duktig att diska. Funderar på vad jag ska äta till middag, men jag kommer inte på någonting bra. Jag ska nog kanske bara äta lite glass eller en macka eller två. Sen bjuda hit någon för lite sällskap och kolla någon film. Det är säkert någon på tv.

Sen blir det att sova då jag börjar rätt tidigt. Men jag vet att jag kan vara vaken till 1 iaf!

Ja, det här var ju sammanhängande

Sitter här nu, blev grymt sugen på popcorn, men jag ändrade mig och kokade te istället ? Förra året hade jag lätt tagit popcornen istället. Men detta år ska jag bli nyttigare och bara äta godis på helger... Inte för att jag kommer att hålla det någonsin. Åt just lite choklad och jag har ätit lite ostbågar...

Två snart utbrunna ljus, mys musik, te och snart börjar top model om. Det här är verkligen nice. Bara att jag skulla haft någon mer här, det hade varit mer nice. Speciellt om det var någon speciell person som var här. Jag är typ för annorlunda för mig själv. Känner knappt igen mig själv. Behöver nog åka hem och komma iordning normalt. Prata med kusin och syster och carro, berätta om sms, fester, vänner, jobber och fester. Sen behöver jag nog en eller flera myskvällar i den bästa soffan jag någonsin suttit i. Sen behöver jag dricka te och kaffe på nodo, och jag MÅSTE äta från Subland! Gosch vad gott!

Aja, sen ska Piteå folk ta sig hit, äta club toast på som hemma, gå in en sväng på H&M ta bussen hem till mig, softa äta mat, och sen feesta men all the folk. Sen helt klart ut på NS, bara för att visa att det inte är så heeeftigt.

And when you smile ♥







Helt plötsligt var jag inte själv längre, jag var ensam.

Vaknade imorse och bara myste på rätt länge, det var bra och himla mysigt. Sen har det inte hänt överdrivet mycket. Har handlat glass och hallon, planerat att om jag har tid och råd åka upp och hem ett tag nästa månad, men vi får se hur det blir med det. Jag vill ju egentligen ta med mig några härifrån med hem. Men får se vad som händer.

Nu sitter jag iaf hemma i mammas soffa, fast hemma hos mig då såklart. Ska hämta min nya soffa i veckan. Den ligger och väntar på jysk. Däremot så känner jag mig helt jätte ensam just nu. Jag vet inte varför, det bara kom. Skulle gärna ha någon här som myste med mig lite. Men aja, det kommer andra dagar för det. Ska planera in en filmkväll eller två i veckan, dra ihop lite folk och sådär. Mysigt värre.

You should know
I'm ready when you're ready for me


Snart är allt färdigt för imorgonkväll

Det enda som saknas nu är min alkohol, mina vänner, en soffa och ett bord. Musiken och jag är redan här. Så nu gott folk är jag snart redo.

Däremot har jag jobb framför mig och sen hem och kolla film eller weeds och sova. Sen upp och fixa det sista för imorgon, som tex strumpbyxor, och soffa och bord. och alkohol. Sen blire hem och fixa sig, och säkert äta nåognting, kanske pizza, skulle vara sjukt gott! Fast då ska jag inte göra som sit och ge 15 kr i dricks, haha... Dessutom av misstag..

Annars så har denna vecka gått förvånansvärt snabbt, det trodde jag faktiskt inte. Sen ska jag lägga ett stort fett minus till en person som var grymmt jobbig och dum igår. Inte fick jag sova, så nu är jag trött. Tackar...
Så då var det glömmt. Hoppas att det är rätt lugnt på jobbet idag med, har vart det hela veckan. Det kan vara tråkigt stundvis. Men oftast är det rätt skönt. Sitta med lite brev och äta lite godis. Hur underbart ?

Nä, jag borde ljusa upp mina tänder lite och fundera på vad jag ska ha för tröja imorgon. Får se vad det blir helt enkelt.


Nu kör vi eller?

Smufigt

Blåa hände har jag fått, det är för att mina äckliga tapeter är blåa. Fy 17 de är vidriga, halva rummet klart iaf. Så en halva till innan jag får ny färg på väggarna!


back to where i belong

Vaken är jag sen ett tag tillbaka, extra jobbigt. Jag är verkligen trött! Det kommer bli en tidig kväll ikväll hann jag tänka innan jag kom på att jag ska jobba till 10. Det är svårt att jobba på kvällen, eller alltså. Det finns så lite att göra att jag bara vill sitta och äta massa gotta. Men det ska jag inte göra. För jag ska bara äta sånt på lördagar.

Hela den här dagen kommer att vara seeeg. Sen imorgon så kommer det att vara lite bättra för då är jesper där och håller mig sällskap. Sen fredag, ensam igen.

Men idag blir det att köpa färg och sedan börja måla lite här hemma, eller alltså fast det är ju saker som man måste göra innan man målar. Men ja, ni förstår hoppas jag. Nu ska jag fixa mig lite, sen börjar dagen trots att jag hellst skulle ligga och sova och fortsätta på den drömmen som jag hade.

Jag lever ännu

Det är svårt det här med att inte ha internet, men jag överlever. Iaf idag. För jag ska få låna ett mbb av en superdupersnäll som jobbar på mitt jobb. Så det blir att hämta det antingen idag eller imorgon på förmiddagen, så ska jag beställa bredband idag också. Skönt säger jag bara. sen så kommer mitt liv att äga.

På lördag äre fest hos mig, ska bli bättra än bäst. Kommer säkert mycket bra folk så det kommer att vara roligt det med.

Alltså, jaha?

Igår alltså, sjuk kväll! Galet bra på festen jag var på, nästan hela tiden iaf. Trodde däremot inte att jag skulle bli lämnad till att gå själv från stan hem till mig, men så blev det.

Kanske var bäst så ändå kan jag tänka mig. Det här året ska lätt bli det bästa på länge. Så jag behöver verkligen skärpa till mig ordentligt. Aja. Påvägen hem iaf, Det var jätte skönt ute, inget kallt alls. Massa med fyverkerier jag hade skön musik i öronen och härliga tankar. Så kommer jag hem, känner att jag saknar Piteå och min familj. Lägger mig i sängen med världens huvudvärk och sover.

Nusåhär idag har jag bara lite lite ont i mitt huvud. Ska iväg och jobba om lite mer än 3 timmar. Ska bli rätt skönt ändå. Har inte så mycket att göra här hemma faktiskt. De flesta sover så jag har inte heller någon att texta med. Men som jag skrev tidigare, det här året kommer att äga sönder om allt kan bli som jag vill. Vilket jag verkligen hoppas att det kommer. Så nu är det slut på allt som jag tidigare år har hållt på med.

Dessutom bara godis på helger, ringa camilla oftare och ta med folk härifrån och hälsa på i Piteå

RSS 2.0