Den som behöver försvara sig mot små ord är inte stark,

Idag ska jag vara extra försiktig vid bankomaten, inte för att min första tanke var att jag skulle ta ut pengar, men jag behöver på stan idag, köpa lite nytt, och mjölk... Tror ni jag ens han öppna min förra mjölk jag köpte eller? Nej, kollade på den idag, då var bäst före datumet den 22... Bra jobbat erika! Bra!

Nu sitter jag iaf här och superuppdaterar lite, bara så att ni vet... Dricker te och smsar med mamma. När jag slutar 15.15 ska jag få tag på mariah och sedan kolla lite i affärerna på stan. Hela dagen idag ska jag bara softa på jobbet, fast det vet vi alla att det aldrig händer. Jag har för mycket energi. Sedan när jag har kommit hela vägen hem till mig igen så ska jag tvätta!! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Lite läskigt, men jag har inte så mycket som behöver tvättas. Så det kommer att gå snabbt. Sen blir det direkt upp till mig och sova. Kommer att vara dyngtrött!


Jo och kvällen igår. Jag and märajah satt hos mig och sen cyklade vi in till stan och satt på sonken mega länge, åt god mat och softade en hel del. Är man så duktig som mig så hinner man skämma ut sig också, men jag var tydligen söt iaf! Vilken tur jag har va! Nä nu ska jag dricka upp mitt te, släcka lamporna, dra upp persiennerna och sedan borsta tänderna sen blir det jobbet!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0