Så himmelskt trött!

Som jag skulle vilja sova ut nu alltså, och till helgen, då det nalkas fest, igen. Jag jobbar dock, 07.45 till 14.15 hela helgen, så vi får se hur det blir med det. Funderar på att skippa festligheterna, tist nog. Denna vecka kommer att vara lååång känner jag. En hel dag idag, och en hel dag imorgon innan jag är ledig. Så jobbar jag fredag - måndag, 07.54, ja nivet. Sen ledig,, tisdag och onsdag, sen jobb torsdag, fredag, sen ledig lördag söndag igen. Jag villl bara festa och sova på helgerna, måste det vara så svårt eller ?

Tjuvade en lista från Maja F

Jag har insett att min senaste kyss: Är hemlig för mor och far.
Jag lyssnar på: Musik för det mesta,
Jag pratar: Alltid, förutom när jag är tyst
Jag avskyr när folk: Är fula, ytligt men sant.
Min närmaste vän är: Vän? Jag har inga vänner
Kärlek är: Fint
När jag borstar tänderna: Lyssnar jag på musik och dansar
Om jag var ett djur skulle jag vara: En hamster,
Om jag var en insekt skulle jag vara: Räknas inte dem till djur ?
Jag kommer alltid att vara: Konstig
Det finaste som finns är: ord och känslor
Sommaren: Var dynglång och trist
Sist jag grät var: När jag var ledsen
Min mobiltelefon är: Asgrym!
Bebisar är: Lite fula
Jag vill verkligen: Ha roligt i vinter, och få min läggisch

läs detta ni, och så kan ni lyssna på denna låt


Jag har fått en ny bok.

Jag har idag när jag kom hem, slitit som ett djur för att få upp paketet som satt fastklämt i brevnedkastet på dörren, sjukt galet. Så kom jag in öppnade paketet och hittade boken BOX 21 som jag nu har börjat läsa. Den verkar bra. Den förr boken jag fick, kommer ni ihåg? Annars, bläddra ner lite och kika på bilderna. Den boken, åh jääääklarns vilken bra bok alltså. Jag smäller av. Sjukt bra boksmak han har!

Sitter och har en handduk på huvudet, det är tungt och jag får lite ont i nacken, så jag ska nog skutta iväg och ta bort den och kamma igenom håret lite lätt. Ska iväg och äta någonting sen, och kolla fotboll. Tydligen någon match som var häftig. Får väl se, vem som vinner alltså. Garanterat dem som jag hejjar på.

Annars har jag numer rätt så lite tid över till att blogga, tänker en hel del. Umgås mycket med folk och jobbar. Det är trivsamt på jobbet ibland. Bara folk jag känner igen och har sett förr, även fast det kan vara tråkigt så tycker jag inte det. Det är nästan som med skolan, alla i klassen är roliga även om lektionerna sög ibland.

Imorgon får jag nog mer paket när jag kommit hem, hoppas bara att det är mina linser som kommer då.
Sen behöver jag en ny jacka, en ny mössa och nya varma vantar. Röda vill jag att de ska vara.
Mössan ska ha en son där boll på sig, eller inte. Mössan ska bara vara snyggare än mig.

Okej, det blir lite mycket nu.

Jobb hela veckan, och då menar jag alla dagar utom torsdag, ansträngande värre. 07.45 till 14.15 även lördag söndag.

jag drömmer iväg hela dagarna

Någon hade tydligen första tjing på mig igår, vi såg ju alla (alla som visste om det iaf) hur det slutade. Att det var så fick jag veta när jag vandrade hem i den underbara snön som nu har fallit sakta i en vecka, idag däremot stormar det snö, så det är väl inte jätte trevligt, men iaf, back till igår ikväll.
Folk hade tydligen slagit vad om mig också, lustiga saker folk håller på med. Nog för att jag garanterat har slagit vad någon gång också. Men inte på det här sättet. Lite surt, fast samtigt var det rätt lustigt vad som de hade. Jag hade velat vara med, så jag hade kunnat vinna.
Däremot det roligaste var när vi skulle gå från niklas som vi var hos först, då satte han igång låten alla får ligga, som är typ en evighet gammal, som alla här lyssnar på nu, efter eller vad? Den hade vi på våran student. Aja, hursomhelst så var det så att en sjöng det, "ikvääll kommer alla fåå liiiggaa" Så säger jag, "alla utom du då eller ?" Det roliga med det var inte att det är lustigt sagt utan att det faktiskt blev så i slutändan. Vilket jag nästan kunde tänka mig.
Jo jag fixade mig bra många hemligheter på festen igår. Det var det nog inte alla som gjorde. Men det värsta av allt var ju att det var några 94or, eller om de var 95or, små iaf. Som inte trodde mig när jag sa att jag var 91a, de trodde verkligen att jag var 16 år. Det är väl bra att jag ser ung ut, men herre gud så liten ser jag väl inte ut att vara?
Nu vid 11-12 någon gång när jag kommit hem så duschade jag och åt frukost och nu sitter jag bara här med ont i magen och lyssnar på mysig musik. Sen idag vet jag inte vad som händer, det återstår att se helt enkelt.

Det är okej!

Sitter med mössa på huvudet, väntar på ett svar från R som jag skickade sms till igår, vill ju veta, så jag kan planera min dag. Snart ska jag och mor min iväg lite, på Ö&B, coop och sen och sola. Brunare ska jag bli, börjar bli lite blek i ansiktet och fräknarna försvinner sakta, det vill jag inte. Saknar mina sommar-fräknar.

Så har jag beställt linser idag. Skönt! Hoppas bara att de kommer på typ tisdag så blir det roligt. Sen ska jag fixa mina naglar lite, har bara nagellack på halva nageln, fint nog. Funderar på hur jag ska ha, om jag ska ha nagellack alls. Jag måste däremot köpa vantar, haha. Mina är så kalla.

Jag vill till örebro, till marieberg och shoppa. Men jag måste spara mina pengar, jag vill bara handla en jäkla massa saker så att jag fyller upp min alldeles för tomma vinter garderob, Finns mest bara sommar kläder. Men jag har inte råd att köpa nåogonting för ens i slutet av december då jag betalat alla räkningar och sådär, eller mitten, början spela roll lixom

Music!

När jag lyssnar på musik så kan jag verkligen lyssna på samma låt hur många gånger som helst utan att bli less, det är helt sjukt. Om och om och om igen. Just nu så är det Broder Daniel - The name is broder daniel som jag spelar om och om och om igen. Jag fullkomligt älskar den låten.

Lyssnar nästan aldrig på nyare låtar utan det är mest aldre låtar som jag lyssnar på, men håkans nya, åh gosh, kan inte finna ord som beskriver underbarheten med hela albumet. Det är kanske så att jag bara älksar alla håkanlåtar som gör att jag lyssnar på de nya, eller så är det bara det att de är sjukt bra!

Är ni som jag att ni kan lyssna på samma låt om och om och om igen? Eller blir ni less fort och måste lyssna på någon annan ett tag ? och vad tycker ni om håkans nya låtar ?

Sen måste jag bara tillägga att jag inte skulle kunna leva en hel dag utan musik, skulle ni kunna det ?


Movie time!

Idag ska jag ta med min lilla dator till jobbet och jag och Erika ska hoppas på lite kö,mycket godis och dricka och såklart film. Jag har alltid svårt för att bestämma vad jag vill se för film, vet typ inte vilka filmer som finns och inte finns, men det finns en jätte bra sida som jag brukar kika in på när jag inte vet vad jag vill se för film. Ni kan hitta sidan här! Den sidan hjälpte mig att hitta filmen en julsaga.

På filmtoppen.net så skriver de om olika filmer, jag tycker att det är en toppensida, haha. Rolig jag är eller hur. Nu ska jag springa iväg och borsta mina tänder innan jag ska ta mig ner till stan och handla lite gotta till ikväll på jobbet. Kanske väntar tills mor min kommer hem, för det är rätt mega kallt ute.



Skuttungeby, dit ska jag någongång.

Nu ska jag betala en räkning, dricka lite julmust och sen ska jag iväg och jobba, bussen går om ca 1 timma. Så jag har verkligen gott om tid på mig att hinna med allt. Jo jag ska ju såklart borsta mina tänder. Sen har jag färgat håret. Eller ja, tonat det. Det syns inte så mycket, men det var det jag ville, eftersom att mitt hår bara fått en sådan konstig nyans så ville jag bara förstärka färgen jag hade tidigare.

 

Nä, om man ska ta sig i kragen och betala bort lite av den lilla lönen som jag fick denna månad.


Boken jag läst

Ska jag skriva om någon annan gång, trött men samtidigt så snurrar tankarna i hjärnan. Jag vill sova nu. Säger bara en sak och det var att jag för första andra gången i mitt liv gråtit till en bok, första gången var det till boken som vi läste i skolan, om den lilla pojken som det var så synd om. Nu till en bok som heter Edward Finnigans Upprättelse. Seriöst den bästa boken jag någonsin läst, än så länge iaf.

när det typ blåser

Jag är ganska trött, det har varit en rätt lång dag känns det som, även om jag bara jobbade i 6 timmar idag. Skönt iaf att få sova länge imorgon. Ska duscha lääänge imorgon, kanske färga håret, om jag inte skjuter på det ännu ett par dagar, tänkte ju göra det förra fredagen, haha men det blev inte. Sen lördag, sen söndag. Hände inte nu i veckan heller. Så vi får se.

Om ca 30 min rullar pengar in på mitt konto, hoppas jag verkligen annars blir jag sur. Imorgon är jag nästan ensam, eller det är jag och helena som jobbar kväll. Så det blir vi två i vårat skepp. Sen får jag se om vädret tillåter mig att gå hem imorgon eller inte.

Men nu ska jag krypa in i min Madonna ♥ H&M tröja och sedan ner under täcket, läsa lite och vänta tills imorgon. Så jag kan kolla kontot och sedan lägga mig ner och blunda tills jag vaknar igen.

Måste  köpa någonting nytt känner jag, vill ha nya kläder men hittar inget fint, inget alls ungefär. Tröjan jag vill ha finns inte ens. Stupid affärer som inte kan tänka som mig. Hoppas att jag har anledning att åka till örebro på lördag.

"det gör att veta, men lika ont att undra"

 


"som en jäkla kyckling"

Jag har röda ben och röda händer och en röd näsa, det är kallt ute idag. Snäll som jag är så väljer jag att gå hem med en från jobbet idag, kallt som fan och jag var inte på så superbra humör, på grund av den personen som jag gick med hem. Men aja, nu vet jag iaf. Saker jag redan visste och även saker som jag inte visste. Fick det bara bekräftat helt enkelt. Karlskoga är ungefär som Piteå fast bara en hel del sämre.

Nu är jag iaf hemma, bloggar lite, läser lite bloggar, kollar facebook och sen ska jag krypa ner och läsa lite, skönt det.

Snart ska jag stänga av min dator.

Fruknasvärt, den har inte varit avstängd alls, sen jag köpte den, crazy times. Men det gör inget, ska snart skutta iväg mot netto/Ö&B och köpa julmust då som sagt. Sen ska jag sätta mig i busskuren och vänta på bussen

Hörs latero kanske, slutar 22.05


Mjukiskläder, check! Vaken, ...

Jag är trött.

Har kokat lite chaite och ska dricka det och läsa boken som jag fick, alltså sjukt bra den är ska ni veta. Kommer nog inte ta länge innan jag har läst ut den faktiskt, skulle jag kunna säga.

Jag håller på att försöka att inte var en sån jäkla data och mobil nörd som jag faktiskt är. Hela tiden har jag mobilen i handen och svarar på sms direkt, kollar telefonen även fast jag vet att jag inte fått något sms eller att någon har ringt. Men jag har blivit lite bättre det har jag faktiskt.

Så natten till idag tänkte jag ha daton avstängd, men det gick inte så bra att somna när det var jätte tyst, så jag somnade till vänner, sen vaknade jag på natten och stängde av det. Men datorn var däremot igång. Ska jag ordna till någon annan gång att stänga av den, men jag hade inte internet öppet iaf. Jag gör fina framsteg.

Nu ska jag läsa, sen ska jag försöka gå till Netto/Ö&B innan jag far med bussen bara så att jag kan köpa en dricka som jag kan ha på jobbet, är sjukt sugen på julmust, det är för att Erika (en som jag jobbar med, alltså inte jag) dricker det hela tiden. En sån grej ska jag också ha när jag väntar bebis.

Trying

Edward Finnigans Uprättelse

Läser jag nu, jag säger tack till Dennis på AC som skickat mig denna bok. Har läst nästan hela morgonen och nu ska jag skutta till bussen, ringa en som sover och sen ska jag jobba i fel skepp tills ikväll. Jag och Erika jobbar samma skift så henne ska jag surra med ikväll. Sen ska jag försöka klämma in något samtal på Skype i veckan med min kusin.


Jag som aldrig skulle vara med om det här igen.

Igår, sjukt roligt. Vandrade in mot stan och träffade tobbe på busstationen, där efter gick vi till ica och mötte om maria (?) och nicktepicke så handlade vi lite mat och gick hem till niklas, där så lagade vi maten, antagligen. Så jag fick göra salladen, det var roligt, inte. Fick typ vakta de fina gurktärningarna jag gjort, nikas var ohc tjuvåt av dem hela tiden. Salladen blev jätte bra, vi åt i vardagsrummet. Sen när alla var sjukt mätta så plockade vi undan maten från vardagsrummet och så skuttade vi tillbaka in till vardagsrummet, lyssnade på göörbra musik, stundvis, när jag bestämde låtarna, lite håkan, lite kent och lite partymusik. Det var en härlig blandning. Så iaf, vi spelade fifa, jag var rätt duktig. Sen blev jag attackerad och kittlad av både tobbe och niklas, pjuuuu, galet jag kunde inte fly. Sen skulle jag ge igen, men jag var inte så duktig som jag hoppades att jag skulle vara

sen kollade vi beck och vid 11 någongång, så vandrade jag och tobe iväg från niklas, tobbe svängde av vid busstationen och jag fortsatte resten av vägen hem till mig, det var rätt kul, fast det var halt ute. Men det bästa var att jag tror att jag kan ha kommit på en sak, eller jag intalar mig att det är så bara så det inte ska göra så ont.


Buggigt

Haha, den killen jag dansade med, alltså vilken en. Det första han berättar för mig är att han har tävlat i bugg, jag får panik och tänker att jag kommer vara dålig. Men så visar det sig att det enda han gör är att snurra mig runt och runt och runt på olika sätt, jag fattade knappt vart scenen var, vilket ni även kan läsa då.

 

Sen kommer vi tvåa, eller näst sist, vad ni nu vill kalla det och vi får en pokal, jag tar den och säger att jag tänker minsann ta med den hem, så passar han på att skryta lite och säger stolt "ja, jag hade ändå tänkt låta dig ta den, jag har sååå mååånga hemma såå"

Jag bara tittade på han lite snabbt innan jag skuttade iväg till mina vänner igen.

 

Men folk undrade tydligen om jag kan dansa eller inte, dansa kan jag, bara inte bugg. eller andra stupid pardanser


Lyssnat för mycket på samma låt.

Lyssnar på samma låt om och om och om igen. Jag vet inte varför, den är fin, bra och lugn och kan få mig glad och ledsen på samma gång. Som ivåras, Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt. Nu är det Kent - Kevlarsjäl. Har den låten i huvudet hela tiden, och då menar jag verkligen heeela tiden!

Snart, eller ja, jag vet inte när. Så ska jag iväg och hitta på tokigheter med sofi, tobi, emma och nickepicke. Det är de som jag vet om iaf, sen ikväll blir det massa folk förhoppningsvis, och film med det. Godis ska jag äta. Ska bli roligt att hitta på någonting.


Så vacker!

Andreea Diaconu

Jag vill ge mitt hjärta till fler än dig.

Haar sovit sjukt jäkla dåligt inatt, vaknar femmiljoner gånger och kollat på datorn och på telefonen, rastlös är vad jag varit. Funderar på att kliva upp från madrasserna på köksgolvet och klä på mig och sen springa ut och bara springa en bit, men det orkar jag aldrig, blir väl att jag häckar vid datorn tills det är dags att hitta på någonting.

Annars då ? Inget nytt. Saknar min syster, funderar på att skicka brev till henne, men orkar inte köpa frimärken, kanske gör det iaf, vart kan man köpa frimärken ?

Nu ska jag ta på mig lite kläder, sen ska jag mysa till håkan, men te och kanske en macka, och möjligvis en bok.

"Jag tror ni alla vet vad jag menar"

Åh, jag hatar att inse saker som jag egentligen gärna inte skulle vilja inse, ni vet som när man inser att en kompis eller så gör ett konstigt ljud när de äter, så kan man inte tänka på någonting annat än det. Jag har insett en sak med mig själv, inte någonting jag gör, utan någonting som jag känner, och det är fruktansvärt jobbigt. För jag kan inte göra nått åt att jag känner det. Ingen kan och jag kommer aldrig kunna ändra på det heller.

Jag får väl försöka vända det här till något possitivt, inte för att jag kan se hur jag ska lyckas med detta nu, men jag behöver inte veta det, för det kommer att visa sig med tiden. Jag kollar fortfarande vänner, men jag minns typ inte vad jag sett för att jag bara har tänkt och tänkt och tänkt lite till på den där saken som jag insåg med mig själv. Jobbiga tankar.

Imorgon ska jag nog försöka röra på mig lite, ut och gå lite. Eller dra ihop massa folk och tvinga dem att kolla film med mig hos någon annan kan också vara en ide, så börjar jag sent på måndag. Skönt. Nu har jag visst uppdaterat massa idag, trodde jag inte, men jag har väl inte haft så mycket för mig idag, första halvan fixade jag min design, andra halvan har jag kollat vänner och lyssnat på musik.

Ojojoj.

Så hemskt!

Satt just och kollade igenom massa gamla videos, haha så ful säger jag bara, dyngkonstig jag var förr. Såg en video där jag pratade, haha hade med ett sånt här "shooo" ljud ni vet, som alla tror att alla från typ norrland gör. HAHA. Snacka om ful tjej där alltså. Nu har jag ju lärt mig att man ska säga vart, haha och PiteÅ och även dyng, haha dyng är ett sjukt bra ord. Det blir extra bra när jag säger det. Men jag kommer nog aldrig kunna sluta säga lejd, eller om jag inte redan gjort det, minns inte om jag sagt det eller om jag sagt fult. Fult om jag slutat säga det.

Hmm. Aja. Var bara det jag tänkte berätta, att jag pratade fult förr alltså.


Så där som det var.

Så vad har jag gjort när jag inte har bloggat någonting?

Jo, för det mesta har jag jobbat, eller suttit på en stol i köket, och förre helgen festade jag som en galning, fråga mig inte vad jag gjorde förra lördagen, för vet ni? Jag kan inte svara så mycket på den frågan. Söndag jobbade jag iaf, det var inte den roligaste dagen på jobbet kan jag lova. Sen har jag mest bara sutti tpå en köksstol vid datorn, smsat, jobbat, sett vänner i massor och även spelat innebandy och solat. Nu har jag träningsvärk i benen och min högra arm, men så ska det vara när man har tränat. Jo sen har jag lyssnat på håkan och kent i massor också, underbart.

Jag har slutat äta godis varje dag och jag går nästan varje dag hem från jobbet, om det inte är överdrivet kallt eller regnar. Jag är nyttig av mig, eller nä det är jag verkligen inte, men jag äter inte godis och jag dricker vatten istället för cola. Det är iaf några framsteg som jag gjort.

Jag har även hunnit hämta min pokal, haha, hemska tider det vettni, bugg mästaren. Haha. Men bara om bugg är att bli runtsnurrad av någon som inte fattar att jag druckit och inte fattar åt vilket håll jag far åt. Då är jag mästerlig.

I helgen är det sagt att jag ska vara nykter, men jag får se hur det går med det, jag vet inte. Kan gå dunderbra eller så går det rakt åt pipsvängen.

 

Idag har det snöat, så jag är glad. Det är mer snö ute nu än vad det är på bilden


Mat

Taco serveras det idag, Så nu ska jag äta det och kolla på Harry P. Sen ikväll blir det möjligtvis någon annan film.


Nu blir min blogg lite buggig ett tag, byter bara design

Okej, hang in there!

Berätta för mig hur man bryter isen

Ny design snart, bara jag får till den där dumma skuggan som jag vill ha.

Sen header såklart.


Wow, jag är verkligen död nu alltså

Pysslar med min nya design och btw, jag är tydligen rätt bra på innebandy.

Sen har jag fått höra att jag borde blogga mer, men det är inte så lätt när jag inte gillar min blogg.

Skriver lite till bara för att fylla ut inlägget här då. Sicksackigt och bra

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på vänner, så ska jag sova länge imorgon,

Färga håret ska jag kanske göra, Blått eller Rosa hade jag tänkt.

Jag har inte bloggat för att jag har ett liv på sidan om,

Livet betsår av massivt mycket musik från Håkan, glada promenader i snön, stora snöflingor och jag som går omkring med ett stort leende på läpparna och framförallt i ögonen. Nu ska jag snart börja traska iväg igen, träffa Sofi och tobi, eller ja, Sofia och Tobbe, sen ska vi spela fotboll! jag kommer att äga, sen får jag se.

Ska nog gå snart, måste bara vänta på att nordh ska hinna gå lite längre än mig, bara så jag inte kommer först till tobbe, för jag kan inte hans nummer och jag vet inte var han bor, vore lite jobbigt det.

Det snöar idag!

Detta firas med att dra med mamma ut och gå en sväng, ska nog lura med henne och ta ut pengar, sen ska jag nog kanske köpa ett litet solkort, sola lite också. Härligt! Vill verkligen sola, bli lite brunare, snyggt!

Nä nu går jag ut

Jag går och väntar på snön.

Det är jag och alla småbarn här i karlskoga som går och väntar på att det ska snöa. Det blir inte så mörkt då, och det blir mer mysigt. Ja, det var väl det om snö, eller jo. Det ska tydligen snöa idag enligt yr.no

Aja, när jag kommer till jobbet så har jag en sak jag måste kolla upp, jag var tydligen ungefär sämst igår. Kan knappt minnas detta. Aja, när jag har sett vad det är vet jag tills nästa gång. eller ja, inte tills nästa gång jag gör nått galet, utan nästa gång innan jag gör nått galet. Om ni inte förstod.

Jag har så sjukt mycket jobbigt i huvudet, jag måste få bort det snabbt som attan, orkar inte med mig själv. Fattar inte huur jag kan tänka så mycket som jag faktiskt gör, sitter typ och tänker på tre saker samtidigt, som nu, tänker jag på det som jag ska skriva, och på låten som jag spelar, och ändå hinner jag fundera på jobbet. Jag vet knappt hur jag gör. Vill nog inte veta, aja. Nä, nu ska jag dricka någonting, borsta tänderna och ta på mig sockar och kofta.

Hittade inte någon anledning till att stiga upp idag.

Har sovit hela dagen 3 eller någonting började jag väl att vakna. Men jag har inte stigit upp för ens nyss ungefär, duschat har jag gjort och snart ska jag iväg på lite äventyr. Men sen ska jag hem igen, har saker som jag måste fixa till imorgon.

Funderar även på massa saker, mitt liv vänder ungefär åt sidan igår/idag. Nu måste jag ta tid att gå ut och gå och fundera mer än vad jag någonsin funderat. Fundera och fundera.

Min stora (lilla) hemliga kärlek

Jag är allvarligt kär. Jag kan inte leva utan att tänka på det. Det snurrar i huvudet och jag ler.

Parfymen, jag lovar att den är sänd från himlen. Jag har den på en sån här vit pappersgrej från typ kicks, nivet ? Bara för att det skulle vara skumt om jag köpte den, men det är ännu mer skumt att ha ett papper, eller ?
Iaf, mina damer och herrar, framför allt herrarna, Köp den här. Det är den mest underbara parfym som finns för män, jag dör, dör och dör. Bara för att inse att jag bara har den på ett papper.

Jag smäller av, måste hitta mitt papper. Sen gäller det bara att hitta någon levande människa som kan köpa denna och använda den, bara så jag får lukta lite.

Haha, nä men nog med allt påhitt. Den luktar förbannat gott och jag skulle ha den om jag var kille. Så köp den. Jag är inte kär i en parfym, men jag vill nog allt att jag ska träffa någon som luktar som den.

2 steg ifrån

Lyssnar massa på Håkans nya album. Kan nog inte få nog. Måste ordnas till min phone snarast. Imorgon kanske, undra vad jag ska hitta på då. Orkar inte tänka, mega trött är jag, jag lovar. inte mycket sömn fick jag mig, men imorgon ska jag sova massa!

Nu ska jag fortsätta prata med mina folk

Man måste dö några gånger innan man kan leva - Håkan Hellström

Det borde vara mitt motto!

Seriöst, vet inte hur många gånger om dagarna jag säger att jag dör, som idag, minst 10 under ett litet tag bara, men så kan det gå när folk pratar om mig, och saker som jag gjort, eller inte gjort... Hemlisar som inte är så hemliga. Många vet, men det gör inget för jag dör bara ett tag, blir så röd i ansiktet som jag bara kan bli, sen skrattar jag och lever mer än någonsin efter det.

Lyssna på låten, den är fett nice!


Nothing

Jag vill gå, men jag har ingenstans att gå, jag vill bort och har ingenstans att tavägen. Jag vet vad jag inte vill, men har därmot ingen aning om vad det är jag vill. Livet traskar sakta fram, helgen känns oändligt lång. Ingen tagg alls, för nått. Inga planer, jag har egentligen planer men funderar på att byta ut dem.

Jag vill festa, byta skift på nästa lördag ska jag göra, flytta det litelite. Åka till en annan stad ska bli roligt. Bowling står på litan, nästa helg.

JAg orkar inte med att leva idag. Jag vill bort, ha dyng roligt och bara lixom göra någonting som jag inte brukar göra. Eller brukar göra. Sak samma, spelar ingen roll. Bara jag inte ruttnar av tråkigheter.

Funderar på varför allt blev så svårt direkt när jag kom hem, livet bara tråkade ner sig totalt. Längtar till nästa helg, och sen två helger efter den, och sen två helger efter den. Det är mina planerade superkvällar. Det kommer att äga. Jag funderar däremot på vissa andra saker med, som andas, leva och framför allt skratta. Vilket jag inte har gjort hemma på 200000 år ungefär. Inte på riktigt. Jag vill göra någonting annat någon gång.

Underligt att jag bara tycks vara glad på jobbet, även fast folk är arga.

Hoppsan, vad hände!?

Från inget till massa, jag är förvånad och förbluffad. Roligaste stunden i mitt liv har börjat. Nu jäklar ska jag leva livet. Vem vill åka utomlands ? Vara med i något dålig tv program ? Nä, skippar tv:n hellst. Funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, måste under dessa omständigheter bestämma det redan idag, kolla busstider också vidare.


Nu såhär ca 1 eller två timmar senare tyckte jag att det var dags att skriva klart inlägget, har inte kollat buss ännu, och inte packat allt jag behöver heller. Och strumpor har jag inte på mig. Aja, blir att kolla tv och harry potter ikväll iaf, eller ja. Kolla eller sova, vem vet, haha.

Ni hittar mig bakom det osynliga trädet

Åh jesus vad jag är trött, "försov mig" idag. Sämst som jag är. Men jag tror att mitt undermedvetna försöker säga mig någonting om att inte försova sig. Jag drömde nämligen att det inte var någon vidare smart ideé att sova om mor min inte var hemma så hon kunde väcka mig, så vaknar jag helt snyss ungefär. Måste skynda mig att sminka och klä mig, sen måste jag nog äta något.

Kan inte någon dra med mig på äventyr någon dag snart. Orkar inte vänta till nästa vecka

Vi lyckas jag och mor min.

Jag andas jätte högt, verkligen högt

mor "men vad gör du?"
jag "andas ?"
mor "är du son till hanna death vader"
jag "hahahhaha"


Sen skriver jag på msn med en vän.


Andii   - säger:
juuul muuuust
Erika säger:
sääärskriiivning   ;)
Andii   - säger:
du är så anti! ;D
Erika säger:
men när
nä*
jag har bara haft bra svenska lärare,
säger jag när jag just skrivit fel


Duktigt värre.

Vad är det här ?

Den har dagen hamnar inte på min lite över topp 10 dagar med tur.

Jag kommer hem från jobbet, eller ja innan handlade jag lite smink på hm. Jaja, tillbaka till ämnet. Jag kom hem från jobbet och tänkte att jag skulle laga mat, jag tar fram allt jag behöver för min middag, vilket var hamburgare. Jag börjar steka hamburgaren som jag lyckas bränna rejält, så ska jag värma brödet lite, så jag sätter det på brödrosten och trycker ner den där nedtryckar saken och så POFF!!

Så hade jag sprängt brödrosten och allt blev mörkt i köket, lyckat. Kallt hamburgarbröd med bränd hamburgare serverad!

Men det var faktiskt inte så äckligt som det hade kunnat vara, jag menar. Jag hade inte boston gurka på. Det har varit mcyket äckligare än någonting annat, eller nä, om jag ahde haft senap också. Men det hade jag inte alls. Nu har jag mailat en grej, funderat på min design och som vanligt mitt liv.

Men jag kommer tammetusan inte på någon lösning, jag tror jag gör allting fel. Det känns som det iaf. Får väl se var livet tar mig. Hoppas att jag bara inte hinner dö innan livet har bestämt att jag är framme. Skulle nog allt vilja veta. Annars får jag satsa på ett "nästa-liv" som spöke.

en halvful dålig bild på mig från i lördags.


You make me feel

Nu ska jag sminka mig, är så sjukt trött. Det är jag verkligen, vill bara få sova ut ordentligt snart! Men nejdå, inte ännu. Men snart är det helg. Har lite småplaner, en soffa är det jag vet. Eller det jag tänker skriva snarare. Haha, jag är verkligen trött, började skriva att jag ska stiga upp, och här sitter jag och har redan duschat och klätt på mig, jag borde nog vakna.

Nä, nu ska jag slita mig härifrån.


Det är ett nytt spel

Sitter i mina absoluta favoritklädet, eller ja nästan. JAg har inte sätt byxor på mig, de är i tvätten och väntar på att få bli tvättade. Gråa mössan från cubus, randiga munkjackan från h&m's barn killavdelning, vita sessions tröjan som jag fått av Lina, och mjukisbyxorna. Men de byter jag som sagt gärna ut mot jeansen som ligger i tvätten.

Lyssnar på musik gör jag också, lite på låten jag länkade här nedanför, lite på håkan, lite på katy perry och lite på the sounds. Jag har egentligen inget att skriva

Kändes bara som om det behövdes ett inlägg, ett om inget då.
Eh, jo jag gick hem i ösregnidag, blött var det kan jag lova.
Nu ska jag kolla två och en halv män,
sen vet jag inte.

Smsa mig vettja, fast bara om ni har mitt nummer, annars blire lite svårt. Eller så blir det inte det. Jag finns på nätet.

För många gånger.

Fixar lite musik till itunes, vi kom överrens, i alla fall lite.

Annars så börjar jag min morgon med en chailatte, som jag tillaagade (kan man säga så?) här hemma nyss. Har däremot inte hunnit smaka den ännu. Väldigt varmt. Lyssnar på Håkan, funderar på att tända lite ljus till det. Så har jag bara kvar att borta tänderna.


Anledningen till att jag är vaken så himla tidigt är att när klockan ringde och var 13 minuter över 6 så när jag somnade om igen så drömde jag att jag vaknade av att någon görde någonting utanför fönstret (typ byggde någonting, hackade i marken eller någonting i den stilen) så kollade jag på klockan och den var 8 Så jag vaknade med ett rycka och vågade inte sova mera, därav att jag har stressat hela morgonen. Nu har jag en timma innan jag ska till bussen.


bara för att lägga in en bild så valde jag en sådan här fin exempel bild. Jag har inte några bilder på denna datorn.

 

Bara så ni vet, chailatten bleeeev så jäkla mega god!


sluta läsa min blogg

Jag funderar som aldrig förr, men jag kommer för 17 inte fram till någonting smart. Jag vet inte vad jag vill och jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna bestämma mig för någonting. Jag vill inte bestämma, alls.

Åh, jobbiga lilla värld.

jag vet att jag inte är helt okej när det är bara jag som känner att det luktar herrparfym,
sen är det bara jag och mamma hemma.

Hur många gånger måste jag dö ?

dör dör dör, tre gånger om flera gånger. Dör massvis med gånger under en dag


Morgon mys

Börjar min dag, men mys musik och chaite. Lunchen är fixad och bussen går om en liten stund, därför tänkte jag bara visa er exat hur mys jag har.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan borta tänderna och bege mig till bussen,


RSS 2.0