Skor

Åter igen så bloggar jag om skor, skor och skor. Jag älskar skor! Men jag har alldelles för få. Köpte nyligen ett par "trend slippers" som de så fint hette. Jag köpte dem från Netto för 49 kr, jag behövde att par "bara ta på sig skor" att ha när jag ska till typ tvättstugan, eller gå ut med soporna eller bara fara och handla en varm dag.

Nu är jag ute efter ett par fin skor! Jag har letat runt på alla sko affärer efter de perfekta pumpsen med peeptoe och jag har inte alls hittat några fina. Så idag slog tanken mig. Min absoluta favorit shopping sida! Så jag kollade och titta vad jag fann!

Är de inte underbara och de kostar inte en förmögenhet. Får fundera på om jag ska skicka efter dem.. Åååh, vad de är fina. Tror det var 8 cm klack. Det duger gott och väl. Behöver inte ha monster klackar inte. Det är ju inte så att jag kommer dra ut och festa här... Eller? Camilla?

Nä, men allvar, finare skor får jag verkligen leta efter, holy makarony!

(borde nästan göra en sko kategori...)

Hur lat får man lov att vara?

Jag latar mig aldrig om jag gör någonting, men ibland kan jag lata till mig. Men det är inte ofta. För jag har alltid så mycket energi att jag nästan alltid vill göra någonting, det måste alltid hända någonting. Men hur kan jag då vara hemma så mycket och inte göra någonting ? Jo för när jag gör ingenting, kan jag dansa runt, ta kort, spela xbox, spela spel på datorn, kolla runt på datorn. Jag gör alltså någonting.

Men idag kom jag på mig själv med att vara överdrivet lat. Jag orkar inte måla på den andra handen, jag orkar inte. Jag fattar inte varför jag inte gjorde det på en gång. Hade jag inte behöft ha en hand med ljusblåa naglar och helt naturliga naglar på den andra handen. Fint Erika fint.

 

Sen så undrar jag om ni tycker att jag ska ha kvar "bubblorna" runt inläggen eller om det ska vara utan?


"Alla bara tittade på mig"

Jag var ju till AF idag. Där pratades det om CV och personligt brev. Fast innan det så skulle vi "intervjua" varandra två och två. Det var lite mystiskt. Alla tittar såklart på den som pratar, det vet jag. Men när jag pratade tittade alla extra mycket. Jag vet inte varför, men kanske är det för att jag inte alls pratar värmländska, haha.

Jag är väldigt glad att jag inte var tvungen att typ fråga "vars ska jag he den här" Eller vara tvungen att berätta för någon att den är "lejd" Err någonting annat sånt där typiskt som ingen fattar. Det hade bara blivit konstigt det.

När det var färdigt så pratade jag ett tag med Camilla i telefonen sen gick jag på Willys och handlade mig en frukt, det blev en apelsin, det var verkligen gott. Fast hela var inte god, det fanns vissa klyftor som smakade tort blää. Inte okej.

Som ni kanske ser har jag gjort om bloggen lite, bytt header och det är fortfarande inte jag som tagit bilden på cupcaken och inte heller jag som har fotat ballongerna, i den vänstra menyn så hittar ni bilderna och om ni klickar på dem så kommer ni till sidan där de finns ( jag hittade dom på We♥it )

Sen så är min dator jobbigt osm vanligt, så jag sitter vid mammas. Så det blir en gammal bild, okej ?


GRATTIS

jag är trött, trött och trött. Jag är vaken nu för att jag ska gå till AF om en stund. Ska vara där kl 9. Om jag hade fått välja tid hade jag nog valt en tid som var typ 10 istället. Men men man kan ju inte alltid få som man vill här i livet.


Min dator fick damp igår när jag höll på att trixa lite med en ny header. Så jag kunde inte zooma ut, sen när jag klickade på tex, "skapa" här på blogg.se så kom det upp i ett nytt eget fönster, vad jag än klickade på så blev det så. Tråkigt och jobbigt. Så jag lämnade datorn och får hoppas att den fungerar sen när jag kommer hem igen.

Sen vill jag säga GRATTIS till min pappa som fyller år idag! GRATTIS PAPPA ♥


(klicka på bilden för att få den större, okej ?)

Brinner

Nu ska jag iväg en sväng ut och gå. Jag har laddat in tredje boken i Twilight serien på min mp3. Det är super varmt ute och solen skiner, det blåser inte så jätte mycket. Så jag är rätt nöjd. Synd bara att det inte finns någon särskild bra plats här i närheten som man kan sola på. det finns här på baksidan, då är jag helt synlig för alla som bor här i samma hus som jag och mamma och alla i huset mittemot... Sen finns den stora parken, men där är det aldrig någon, så det är lite pinsamt att vara där helt själv.

Nä nu ska jag gå ut en sväng. Så vi ses igen när jag kommer in igen. Hare gött!

 


A new life thanks

jaha, nu funkar internet på min dator, skönt är väl det. Men jag börjar vara lite less på min dator och jag längtar efter en ny, men jag antar att jag måste bli känd innan jag kan få en dator hemskickad (haha)

Jag och mamma tänker försöka ta oss ut på en prommenad och jag funderar och funderar på hur jag vill att min nya design ska se ut, men jag kommer inte frammåt alls. Jag börjar bara tänka på massa ändra saker, som att träna, bleka tänderna, förlänga håret, färga håret, åka karruseller, äta, sola och blogga. Men tråkigt nog har jag inte så jäkla mycket att blogga om, för jag gör ju ingenting!

Tråkigt! Min blogg är tråkig, bubblig och jag är less min design. Jag är less min dator och jag är less på hur jag ser ut och jag är less på mat.

Jag är (var) så duktig förr, vad hände ?



kolla bara vad jag Kunde! Jag tror att det är Fina Petra som har filmat


och vinnaren är!

nej men oj oj oj ! Vet ni vad jag har glömmt! Lägga ut vinnaren av veckans blogg tävlingen! Så här kommer vinnaren!



Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! Sen så tackar jag alla andra som var med, och det kommer att komme fler chanser att vara med!


♦!#;%*#!♦#?!%

tror ni att det har löst sig?

Klart att det inte har, det är säkert och jag lovar säkert min äckliga bajsiga skrutt jälva attack mega ruttna fläskhane råttlord kanintand super mes fiskmåsälskande dator som det är fel på, kommer säkert att vara tvungen att formatera om den äckliga saken, men tror ni att jag kommer kunna göra det då ? Nä såklart inte tror jag! För om jag inte minns fel så är skivorna kvar i Piteå och är de inte de har jag lyckats slarva bort dem... Isåfall är jag körd jävlat säkert äten av en fucking sparv och sen måste jag köpa en ny dator, ta ett lån få skulder som en åsna och vara tvungen att vara med i det dumma programmet på tv!

Ja, jag är lite sur och arg och speciellt har jag världens damp utbrott vilken sekund som helst! (nä, inte riktigt så illa) Men om någon kommer och är jobbig är det synd om den, (nu kommer säkert min mobil vara cp när jag ska lägga mig, eller tvn)

Nä nu ska jag sluta skriva arga saker om min dator i bloggen och gå och lägga mig istället och sen ska jag sova och imorgon så ska jag förhoppningsvis inte göra många saker vid min dator, i hate you stupid fågelälskande kanel muffins dator!

Åh, vad jag inte gillar dig just nu ♥

Alltså, jag är väl inte alls på det bästa humöret just nu kan jag då lungt berätta. Min dator är störd och då menar jag verkligen det jag säger, eller så kan det vara så att min skruttiga bajs apa till dator funkar och att det är routern det är fel på..Aja.

Hur som helst så är det så att jag och mamma då har installerat routern och hon får internet på både hennes stationära och på hennes bärbara, men lilla jag kommer bara till routern, eller hur jag ska förklara, jag får inte internet. Vi har försökt en jäklva massa och kommit fram till att vi måste ha min dators pin nummer? men var i hela jäkla 17 ska jag hitta det? Det här är inte lätt och definitift inte alls roligt.

Så det har jag mamma och tommy hållt på med i 3 timmar och jag har fortfarande inte internet. Sjukt jobbigt och irriterande. Jag kan flyga på min ilska (ditt fel stupid dator) ändå till månen, det skulle su ut va ?

jag måste göööra om min design så jag kan lägga in större bilder.




Snart dags för ny dator ♥

Min dator börjar vara lite dålig. Så jag måste fixa en ny dator snart. Men för att göra det måste jag som sagt tjäna lite pengar. Vilket jag förhoppningsvis snart gör!

Annars då ? Vad händer idag ? Jo idag ska jag och mamma kanske iväg och sola en stund vid stranden. Sen så ska jag nog kanske installera The Sims 3 på hennes dator. Det kan vara kul.

Åt världens godaste frukost idag. En bit Honungsmelon. Mmmh vad gott det är med frukt! Måste verkligen handla hem lite sånnt. Frukt alltså för er som inte fattade det.

löööv my nya kamera!


Lördag ♥

Ja, jag har egentligen inte så mycket att skriva om vad jag gjort idag faktiskt... Har nämligen inte gjort mycket alls. bara segat hela jäkla dagen. Var en sväng på Ica och coop och har spelat lite Xbox. Sen så har jag inte allt gjort nå mer. Tänkte att det var söndag idag, men så var det ju inte.

Snart så blir det att fixa lite gotta och kolla film. Sen ska jag sova. Så jag vet inte om jag kommer att updatera nå mer idag heller. Till veckan tror jag att jag ska fixa lite bilder och så till min nya design. hmm.. Fast jag har inte riktigt klutrat ut hur jag vill ha den ännu. Fast det kan ju inte vara så svårt.

(det är svårt Erika, lär det det * suck*)

Jo, och ännu kommer det inte några nya bilder från min nya kamera, för batteriet måste ta slut så jag kan ladda, så därför tar jag bara skrutt bilder och filmar skrutt filmer.

Midsommar ♥

---------------------------------- Mycket text ---------------------------------

Förlåt för allt obloggande idag och även igår. Jag vet inte varför jag inte har bloggat, jag har bara inte gjort det. Känns helt kasst för min mamma har till och med bloggat mer än mig nu i helgen. Så jag tänkte ta och berätta vad jag har gjort när jag inte har bloggat

Fredag: Fick jag ett Skype samtal av far som uppehöll mig mer än vad jag tänkte. Det var trevligt att prata med han och se han dessutom. Men det tråkiga var att när jag pratat färdigt hade jag ca tio minuter på mig att klä mig och sminka mig.
Jag kastade på mig jeans och linne och den svarta halvtransparenta skjortan och vi åkte iväg till Örebro och Media Markt. Där så tittade jag på kameror och hittade en jätte fin Canon som jag tänkte köpa. Men jag såg till min stora förfäran att det var en kamera som man har vanliga batterier i, visste inte ett det fanns sånna kameror fortfarande! Så den lade jag tillbaka (det blir ju så mycket dyrare med vanliga batterier) och tittade vidare.

När vi kollat klart på Media Markt så for vi vidare till Mariebergs köpcentrum, där tittade jag på

collage jackorna från Gina ni vet, sen kollade jag även lite på andra olika snygga kläder och sen när vi kommer in på siba höll jag på att dö. Rakt framför mig så ser jag att de har min älskade kamera. En Canon IXUS 95 IS i silver. Jag hade en grå men den blev stulen... Så den köpte jag utan att tveka (994 kr (!)) Sen när alla vi åt vi på ett ställe som heter Pacos, tror jag. Det var super mumms! Sen svängde vi förbi Media Markt en sista gång innan de stängde klockan 3. Ett minneskort blev det för min egna del och sen köpte jag och mamma en epilator också.

Väl hemma så satt jag lite vid datorn sen for vi förbi TommyT och där fick jag en Cosmopolitan och sen även en Cola vi var förbi hans kompis en stund också innan vi for hem och såg film, det var riktigt trevligt!

Lördag kommer om en stund

2 år sedan ♥

en film från sommaren 2008


Nästa stopp Örebro ♥





(haha, på radion sa tjejen nyss " waka waka med this time for America med Shakira" haha! )

Nu sticker jag till örebro för lite midsommar shopping, svarar på kommentarerna senare när jag kommer hem igen, PUSS


Nu: Glass ♥

Ni får en kass webcam bild eftersom att min kamera är på laddning.


Konstig musik ♥

I min familj så är det jag som lyssnar på jätte konstig musik, typ som massa konstiga låtar som de sjunger "motion of the ocean" (okej, två låtar) Kan ju berätta att min syster inte alls gillar när jag fastnar för någon mystisk låt. Nu har jag fastnat för låten som spelas på "Parken Zoo" reklamerna ni vet där en tjej nynnar... Kom ihåg.. Bara där hon nynnar!


Nu ska vi laga mat ♥


sommar ♥

Nu har jag mitt första sommarplåster på knät, det är verkligen sommar nu då alltså. Okej ?


Äpple ♥



Idag så fick det bli ett äpple till frukost. Självklart ett grönt, det är det enda goda äpplet, håller ni med ?
Mamma slutar vid två idag tror jag och då när hon kommit hem så ska vi göra mat redan då. Nudlar ocg Vårrullar. mmm. Supergott!
Annars idag så har jag inte alls många planer och imorgon blir det nog troligast att åka till örebro eller så grillar vi. Who knows. Men mer om det imorgon då! Vi kanske hörs senare idag. Har fortfarande ont i huvudet, så det blir sängen för mig idag igen.


Glöm inte Veckansblogg tävlingen H Ä R !



Det har inte gått över ännu ♥

Så här sitter jag nu och uppdaterar min blogg med ont i huvudet. Ska krypa ner i sängen igen och stänna där tills mamma kommer hem igen.

Note so self: Träna Benen för 17 !

Dumma ♥

Det här är inte roligt någonstans. Jag hade lite huvudvärk igår och nu vaknar jag med en dunkande huvud, typ som om någon har fest där inne och har en superbra bas, ajaj. Ska ta medicin nu sen ska jag lägga mig i sängen igen och dö lite smått. Nä, jag kommer nog förhoppningsvis att somna om och när jag vaknar har jag nog inte alls ont i huvudet. Så då vet ni vad jag kommer att göra!

HAHA! Tillåt mig att dö ♥


Haircut ♥

Jag vet hur jag vill se ut när jag blir äldre! Med det menar jag såklart när jag har ett jobb och pengar för att gå till frisören. För jag har ju den ansiktsformen, även om det inte alltid syns. Det beror på hur jag har håret. Men vad tycker ni om frisyren? Tror ni att jag skulle passa i den? (sis, vad tror du ? )


Jag är bäst ♥

Det gick superbra! Klarade det! Så enormt härligt kan jag då lova! Nu är det bara att vänta och längta tills jag behövs någonstans. Sen så kan jag inte mer än att längta tills mammas bil fungerar igen. Då ska vi och kolla vad det kostar att tattuera sig, hoppas inte på mer än 500kr. Jag menar, det är en liten tattuering det kan inte ta så lång tid.

Sen längtar jag till Gbg! Med Camilla! Liseberg en hel jäkla dag! Fatta så sjukt roligt, jg älskar balder, kållorado och alla karuseller och berg och dal banor. Det kommer inte vara annat än underbart. Och om mitt liv går som planerat har jag nog en fungerande kamera då. Men det vet man aldrig hur det går med det.

Nu ska jag kanske gå ut i solen en stund eller så stannar jag innomhus. Vi får la se helt enkelt.

bild från igår.


Nervös ♥

Nu bär det snart av igen, till bemanningsföretaget för att göra ett test, på de förra fick jag ju 1 % ifrån. Men nu hoppas jag verkligen att jag kommer att klara det. Men vi får se hur det går helt enkelt.

Kom ihåg ♥

Glöm inte bort att Tävlingen fortfarande är igång! Ni hittar den HÄR Kommentera många gånger för att ha en större chans att vinna! :)


Vem kan det här vara ? ♥

Är det någon som kan se vem den här fina fröken är ? Hon har en väldigt känns blogg och om jag inte minns helt fel har hon fått fina pris för hennes stil och hennes blogg.

Jag har följt hennes blogg från någongång 2006 - 2007 någongång. Jag har alltid älskat hennes stil och jag gör det såklart fortfarande. Jag gissar att det är många av er som gör det.

Om det är någon som jag alltid tycker har bra inlägg och alltid tipsar om bra saker så är det hon.

Så är det någon som vet vem det är ?

klicka på bilden för att göra den större!

Jag vill gråta ♥

Haha, fint med ett hjärta bakom det där. Tillbaka till varför jag valde den rubriken...

Mitt hjärta krossas om och om igen när jag inser att jag inte har pengar nog till den där jävla älskade festivalen som nu då heter Peace and Love och året är 2010. Snacka om att jag vill dit! Jag behöver låna lite pengar, men det gör inget för att jag kommer att betala tillbaka helt klart jag lovar och svär.

Allt roligt förra året blir dubbelt så roligt iår. Camping, fest över allt. Ladda mobilen i Kupolen och maten på Mc donalds. Allt sånnt där som hör sommaren till. Varför varför varför dumma erika till att inte ha sparat nog med pengar.

Lindas bild


Shopping ♥

Jag är sugen på en ny design. Lite mer tuffare än den här. Får klura lite tills jag kommer på hur den ska se ut innan jag byter. Håller på att försöka fixa en sak till en tjej också¨, sånna här bubblor runt inläggen. Men det var lite kruxigt men det ska nog gå.

Jag var ju som sagt på stan idag. Jag köpte lite armband (två stycken.) När jag kom till stan så gick jag omkring och kollade runt och då hittade jag armbanden, sen så gick jag och köpte en bok och sen gick jag och satte mig på det bästa fiket jag vet. Jag har ingen aning om vad det heter nu men det har hetat någotning med Melkers (tror jag) och det ligger i hörnet mittemot Apoteket. Fick någon lyxigare variant av islatte så där satte jag mig och läste lite innan jag vandrade vidare.

Jag såg att Lisa hade skrivit om det ett oranget läppstift från Make Up Store i det HÄR inlägget och jag var såklart tvungen att kolla lite på stan här då efter ett liknande och det hittade jag på Kicks. Jag köpte inte det, för jag tror inte att jag riktigt vågar med det var från Clinique och det var Nr 10

Lindex ca 40 kr

KappAhl ca 30 kr


Världen håller andan ♥

Jag böt till jeans, och samma som jag gjorde det böt jag tröja. Kändes lite för kallt för att gu i bara t-shirt. Så det blev vitt oversize linne, jeans och mammas halvtransparenta svarta skjorta. Sen kastade jag på några ringar, två är mammas och en är min. Armbandet har jag gjort själv med hjälp av sarali.

silvriga ringen är min. Den sista ringen fick jag inte någon bra bild på faktiskt.


Det blåser en aning kallt ♥

Nu har jag agit på mig mina jätte speciella kläder och planerar att gå ner till stan och köpa mig en bok kanske, We'll se. Ser ut att blåsa rätt kyligt ute. Så jag kanske tar av mig shortsen och tar på mig ett par jeans istället. Det blir nog så ja. Tråkigt, det var ju så varmt när jag vaknade imorse vid 10.


Men jaja. Jag kan ju inte få allt jag vill ha.



Sömnlös ♥

Well, idag ärjag mega trött har nästan inte sovit någonting alls inatt. Ska gå tillbaka till sängen snart vr bara tvungen att kolla en ska på datorn. Ska läsa lite och sen om jag måste gå till stan och köpa en till bok för att det är väldigt varmt ute idag så gör det iget.

Annars har jag inte någon plan för idag. Vad ska ni göra idag ? :)


herre hur jag såg ut. Nästan pinsamt. Jag för två år sedan iaf.


Träning ♥

Undra om jag ska ta tag i det här med min träning, fick värsta blicken på mitt liv nyss. Kanske var det för att jag såg en reklam för ett nytt tv program på tv3 om att komma iform och för att jag gick in och läste att man var tvungen vara överviktig eller ha ett ohälsosamt liv. Men visst har jag lite ohälsosamt liv, men knappast i den utsträckningen de tänker. Så jag får väl försöka fixa det på mitt eget sätt...

För vem vill inte ha den perfekta kroppen? Jag har ju inte så lång väg kvar. När jag kan ha de där jeansen som jag tänker på, lee jeansen. När jag kan ha dem så då är jag perfekt. Funderar på att börja gå på gym, men samtidigt är det fett jobbigt dyrt menade jag såklart.

Jag har ju inte alla pengar i världen, typ som hmm.. Låt mig se.. Blondinbella. Om jag ändå vore mer som hon, duktig och företagsam eller vad det heter. Jag skulle behöva ha ett smart eget företag.


Mjuk och fin ♥

Jag och mor min prommenerade till Ö&B och var då även på netto och på elgiganten. Netto är verkligen e underlig affär, jag tyckte inte om den särskillt mycket alls faktiskt. Men den funkar tydligen för endel.
Sen när vi kom hem igen så gick jag och tog ett härligt bad och rakade benen och så. Så nu är de mjuka och fina. Jag har även smörjt in mig med bus. Det får jag göra eftersom att jag inte har gjort det förut (haha) Sen så sprayade jag lite blondspray i mitt hår för att se lite mer somrig ut. Jag kan verkligen rekomendera det! Det blir jätte fint och bra resultat!

Nu ska jag och mamma göra mat och sen blir det att kolla film och äta godis/poppcorn resten av kvällen. Ha det mysigt så kanske vi hörs igen senare!

ojojoj vad jag ser pigg ut, haha


Waka waka (this time for Africa) ♥

Ser ni på den här bilden, alla inklippta människor. Jag har printat från Shakiras waka waka video man kan se samma personer flera gånger, titta och se om ni kan se någon som är samma ;)  om ni klickar HÄR kan ni se en större bild






Vi kör ♥

Senast söndag drar jag en vinnare (tidigast onsdag, har inte bestämmt ännu)


Så trött

Jag är verkligen mega trött nu, skulle kunna lägga mig och sova, men det ska jag såklar inte alls göra. Ligger i soffan och jag och mamma ska kolla någon film. ( jag kommer nog att somna ) Vi åt ju Pizza till middag idag och det var fantastiskt gott! Jag valde en pizza med tonfisk och räkor på den skulle vara stark, och det var den.

Vi såg Wallander indrivaren idag det var en bra film, fast som vanligt med sånna filmer så kan man gissa vad det är som ska hända. Men jag tycker att ni som inte sett den ska se den.


Veckans? ♥

Jag har lust att kicka igång en tävling, kanske veckans blogg eller någonting. Vad säger ni? Skulle ni vara med ?


Grönt ♥

Så här ser det ut hemma just nu, massa blom grejs över allt. Jag orkade faktiskt inte fota med min fina systemkamera så jag fotade lite med min webbis istället, men det går säkert bra för er ändå :D



Pizza ♥

Idag håller jag och mamma på att städa och plocka en massa, ska jag vara riktigt ärlig så är det mest mamma som plockar och städar. Men det är väl så det ska vara? Vi ska mest göra det hela dagen och som belöning så ska vi äta mat från salladsbaren, jag har aldrig ätit därifrån, men det ska tydligen vara jätte gott och det hoppas jag verkligen. Fast jag tror att inget kan toppa maten som vi gjorde igår. Skruttans vad gott det var! Vi wokade grönsaker med lite starka kryddor, sen så satte vi i räkor och så åt vi coscos till det. Mamma ville inte ha det så starkt så jag blandade in samba olek i min, jag tror att det heter så, orkar inte springa och kolla.

Hur som helst det var sjukt mummsigt. Samma som mojiton vi drack igår, mmmm. Sen eller kankse om en stund så ska jag fortsätta nörda mig genom att spela lite GH och sen ska jag väl läsa boken, det är nästan omöjligt att slita sig, kanske måste springa iväg och köpa tvåan redan idag. Who knows?

jag har läst lite mer än halva nu.. Jag dör av kärlek


Bild från Fjällen

Det går inte alltid så bra att sitta på stora gräs grejer som man kan tro att det gör. Jag föll ner baklänges, men jag klarade mig undan med lite gräs i mina mammas stövlar


du skulle ha frågat

Det är mer än en timma kvar och jag är vrkligen nervös! Jag blir alltid nervös när jag har en tid att passa, det kan vara att jag ska till Tandläkaren eller då att jag ska träffa någon när jag slutar skolan. Jag får ca 1miljard fjärilar i magen och kan inte riktigt sitta still.

Nu tror jag att jag ska äta lite glass och läsa lite för att lugna mina härliga nerver!

Stand there

Äntligen har jag fått sova en hel natt, hade gärna legat kvar i sängen ännu längre, men nu sitter jag här ydusschad med blött hår framför datorn, egentligen borde jag borsta håret och fixa mig så jag kan ta det lungt sen.

Kl 1 så ska jag vara klar för att åka, mamma slutar då och kommer kanske 20 över och plockar upp mig, då skjutsar hon iväg mig till mitt möte som börjar halv 2. När jag har varit klart där ska jag springa iväg till Arbets och lämna betygen till dem sen är det bara vänta som är kvar. Skönt.

Nu ska jag borsta håret och sen om ni är nyfika så kan ni ju läsa vad det är jag ska göra ;)

I'ts a wide world ♥

Vet ni någonting roligt ? Det gör ni säkert, men inte det här roliga som jag ska att berätta för er nu!

Det är så att jag har en kompis som heter Camilla och bloggar HÄR och hon är en väldit fin tjej, även min kusin och Atepantes flickvän, chrilles syrra och stefans dotter ja, jag kan hålla på en evighet. Men det är ju inte så noga vem hon är så.

Tillbaka till den röda tråden då. Hon har bokat resa hit till mig nu så hon kommer nästa månad, alltså om drygt 5 veckor om jag räknat rätt. Då ska vi iväg på lite äventyr och jag hoppas verkligen att det kommer att bli bra (det kommer det garanterat att bli) Vi skippar hur som helst Piteå dansar och ler och far iväg på andra äventyr, pdol har varit många gånger och det kommer att vara fler gånger så vi missar inte så mycket faktiskt.

Nu ska jag (som vanligt) läsa bok och kolla tv!

Man kan inte alltid vara snygg, eller ?




EVS ♥ Glass

Om det finns någon i min släkt som älskar glass är det jag, jag älskar speciellt calippo refresh, seriöst. Det är nog den bästa glassen, man kan äta den när man är bakis (det funkar sjukt bra) sen när man är sugen på glass, när det är varmt ute, när det är kallt ute, när man vill ha sommar känslor, när man är glad, när man är ledsen, när man är arg. Man kan alltid äta den. Så om GB läser det här och har lust att skicka lite glass till mig är det fritt fram att maila mig på [email protected] det är alltså dit alla som undrar någonting om bloggen ska maila!





If you fall, get up ♥

Nu är jag hemma safe and sond från Arbets (arbetsförmedlingen för er som undrat) men såklart hade jag glömmt att ta med mina betyg, snacka om smart. Så jag ska dit någon dag i veckan. Sen blev jag bokad för en intervju med ett bemanningsföretag imorgon, så efter jag har varit där kan jag dra förbi arbets med betygen. Sen blir det kanske ett sväng på stan för att fira eller för att trösa mig själv lite.


Looking any better

Jag har nästan inte sovit någonting inatt, jag var vaken hur länge som helst och kunde inte alls somna, men tillslut så gjorde jag väl det för jag vaknade inte mycket senare och sen så vaknade jag av mitt dumma larm på mobilen som ringde kl 5, jag hade såklart glömmt att stänga av det, somnade om en stund och vaknade igen lite innan 8 och då var det omöjligt att somna om. Hoppas att jag kommer att få sova lite mer natten till imorgon annars kommer det att vara jobbigt...

Idag så ska jag och hämta ut mitt leg sen till arbets och sen hem och troligast laga mat. Jag vet inte vad jag ska göra för mat ännu, men det får jag väl bestämma senare då.

Nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund.


This is Africa

Nu ska jag lägga mig ner ett tag och vila, det är ganksa tröttsamt att vara rockstjärna, men det förstår ni väl. Så jag tar min bok och mig och lägger mig i sängen med lite godis och lite vatten och läser tills jag stupar. Nu kör vi!


Spelar xbox360

Nu sitter jag och spelar XBox360 Guitar hero Beatles och jag spelade just låten i wanna be yot man


16/06 - 2010



nya skjortan från Nelly linne från Gina och gamla shorts.

Idag ska jag föröka ta mig till Polisen och då möjligtvis till Arbets och skriva in mig helt.


Det är varmt idag


Paste


Paketet jag väntar på

Jag beställde kläder igår från Nelly.com Jag beställde en skjorta och ett par jeans, som jag hoppas att jag kommer kunna ha, om jag gissar rätt så kommer jeansen vara lite långa i benen, men det gör nog inget eftersom att jag kan lägga upp dem.

Sen ikväll ska jag nog kankse slinga/ljusa upp håret lite eller om det blir imorgon, får se när jag duschar helt enkelt, men det lutar åt idag eftersom att jag smetat in mig själv i bli brunare beta-caroten (stavas hur ?) olja där jag typ aldrig blir brun, och det hjälpte lite.  Imorgon tror jag att jag kanske drar med mamma på gym efter att hon har jobbat, vi får se.

Skorna hade jag verkligen inte tackat nej till storlek 37 tack

Twilight

Lustigt det här med att läsa en bok på engelska, för att på något vis när ajg laggt ifrån mig boken och ska börja läsa igen efter en stund så blir jag ALLTID lika förvånad över att det står på engelska, undra om jag tänker efter att jag har läst det på svenska, eller om jag bara är så bra å att läsa engelska att ajg tänker att det är ett mitt vanliga sätt att läsa på,. fast då skulle jag ju ioförsig inte bli förvånad. Det kanske bara är så att jag är van att läsa böcker på svenska ?

soff update

Ligger inne i soffan och läser, den är verkligen bättre på engelska,

Har varit ute i solen idag och fått lite färg, men jag kan inte fara någonstans för jag väntar på ett paket som kommer idag, imorgon eller på torsdag. Sen på fredag eller på måndag kommer mitt nya leg. Dagen då det kommer så måste jag till Arbets, för jag håller på att skriva in mig, och efter det att man har gjort det här grejset på datorn så har man faktiskt 14 dagar på sig!

here i am in my soffa


soff update

Ligger inne i soffan och läser, den är verkligen bättre på engelska,

Har varit ute i solen idag och fått lite färg, men jag kan inte fara någonstans för jag väntar på ett paket som kommer idag, imorgon eller på torsdag. Sen på fredag eller på måndag kommer mitt nya leg. Dagen då det kommer så måste jag till Arbets, för jag håller på att skriva in mig, och efter det att man har gjort det här grejset på datorn så har man faktiskt 14 dagar på sig!

here i am in my soffa


Nytt häftigt spel

Det finns ett nytt spel till XBOX 360 nu som heter Kinect det är ett spel där man själv är kontrollen, man styr sin egen "gubbe" genom att röra sig, lyfter du på armen så lyfter "gubben" på armen.

Det är så för att Det är typ någon sorts video inspelare /sensor grej, vette 17 hur jag ska beskriva, men den "ser" dina rörelser och får gubben att röra sig likadant.
Det är det enda spelet som är uppbyggt helt från grunder sa de på en video på youtube. Det finns olika spel till Kinect, ett av dem är att springa och hoppa över häckar, nivet häcklöpning och ett annat är när man står i en jätte stor rund uppblåst båt, då ska man hoppa och svänga åt sidorna för att fånga olika saker som är bra att ha. Det fanns även dans med.
Det verkar vara ett hel festligt spel som jag verkligen kommer att köpa när det kommer till sverige. Jag hittade inte om det har kommit hit ännu, men det finns att köpa på Gamestop.com

 


Riverside

Godmorgon Godmorgon!

Idag har jag varit duktig, haha. Jag har redan diskat och plockat ihop mina saker och nu ska jag bara vänta på att klockan ska bli lite mer och på att solen ska intasin plats mitt på himmlen innan jag beger mig ut själv till parken som liggen här bredvid och solar en stund det behövs verkligen är så blek som jag är. Känner mig nästan död, jag menar det är ju sommar nu.

Jo igår typ kvart i 6 så stack jag och mamma iväg till stan, jag tvingade med henne för att jag ville köpa en bok, så jag har någonting att göra när jag inte orkar söka jobb, sitta vid datorn, spela xbox så jag köpte Twilight boken, på engelska då eftersom att jag läst den svenska redan. Dessutom har jag hört att de engelska böckerna är mycket bättre. Det kan jag redan hålla med om.



Det är nog inte bara jag som sett det här

Såg det på kissies blogg, det är hennes lillebror som sjunger, eller ja sjunger och sjunger hans röst låter ju väldigt omgjord. Man jag kunde hursomhelst inte lyssna nå länge innan jag var tvungen att stänga av för att jag skulle komma ihåg hur bra låten egentligen är. Inget illa menat mot dig Peter, du var rätt duktig i idol, men snälla gör inte om bra låtar tack..


No more

Så, nu har jag kommit hem efter att jga har varit på Arbetsförmedlingen och jag ska dit igen vid 2 för nå möte grejsmojjs. Man ska ta med sig legitimation och min har gått ut, men ett nytt är påväg. Så nu tänkte jag göra mig lite lunch och sen ska jag spela lite xbox och bädda sängen

Crazy

Nu är jag vaken, eller ja jag har varit det ett tag, vaknade typ 20 i 9 och märkte att det var soligt ute så jag gick till köket och kollade hur varmt det var, och såg till min stora glädje att det var typ 20 grader i solen så jag har tagit på mig shorts och ett linne och håller nu på att ladda in lite låtar på mp3n innan jag går ut och går/springer här.

Sen ska jag hem och duscha och frächa till mig lite innan jag ringer Tommy, då är klockan antingen 10 eller 1 så vi får se hur det här blir helt enkelt. Nu väntar jag bara medans den sista låten förs över, det är tråkigt och varmt att sitta inne när jag kan vara ute och typ bli snyggare (går det ens ?!?!)

Alla går

Alltså, vad är det här ? Alla i Karlskoga verkar vara ute och gå, vandra prommenera vad man nu än vill kalla det! Jag svär, överallt! Har sett typ mins 20 stycken redan och då kan jag tala om att jag inte har kollat ut så mycket annat än när jag varit ute, som typ när vi var och handlade och när vi handlade mat.

Det kan ju inte finnas mycket annat att göra en söndag i Karlskoga. Får väl kanske ta och börja med det jag med, fast snarare oftare, för att jag och mamma har idag ätit skräpmat och sen köpt cheddarpoppcorn och cream chees chips, vad är det jag försöker göra? Tröstäta kankse, gör jag ju hela tiden haha.

Nä, Happy go lucky me, ha- haha bra låt av Paul Evans

Varje lager

Hello bananer!
Nu har jag kommit hem till mama i Karlskoga, det ligger inte så långt ifrån Örebro för er som inte vet det. Resan ner gick jätte bra, läste ut boken " Bree Tanners nya korta liv " Eller något liknande heter den, jag grät massor i början av resan fy det var sorgligt moment.

Men jag grät mig till sömns och vaknade och var gladare men lika trött, så jag beslutade att sova i stort sett hela resan ner, det var ett bra beslut och jag vaknade i lagom tid för polis kontroll satte mig upp ( ja jag rymms att ligga ner och sova i en bil ) Satte på mig bältet ordentligt och satt upp och halvsov en stund innan jag la mig och sov igen.

När vi sen packat ut ur bilen och så åkte vi iväg till McDonalds och köpte mat, Max ligger bredvid men eftersom att McD inte finns i Piteå så var det ett lätt val. Nu ska jag snart iväg och handla med mammsing vi ska handla mat och massa gott!

Varför gör jag ALLTID såhär mot mig själv?

Nu ska jag sova en sista natt i Piteå, saknar redan alla så jag kan gråta en skvätt, men det ska jag inte. Jag ska inte gråta, jag ska inte ångra saker jag inte gjort, eller saker som jag inte sagt. Jag ska åka iväg imorgon och sova hela dagen, sen sova hela natten och sova hela dagen efter det. Nä, jag måste till Arbets och skriva in mig. Livet har inte kommit på rätt spår och jag vet inte vad jag vill, men förhoppningsvis hittar jag nog rätt snart.


As many times as I blink
I'll think of you tonight

Ostkorv - BLÄ

Nu är vi i Älvsbyn hos Farmor och Robert, Robert fyller 40 så vi firar han, vi har solat och skrattat en massa. De tycker att jag ska äta kött, vilket de kan storglömma, jag äter inte kött om jag inte har sett så att det inte är massa äckligt segt på. Men de grillar Lax också vilket är supergott så det ska jag äta, sen ville de att jag skulle äta någon stark korv, visst tänkte jag tills det att de berättade att det var, damdamdam... OSTKORV så det tänker jag inte alls äta.

Har köpt en mp3 idag, en ltien rosa gullig, den funkar nog ganska bra, håller på att ladda den nu på lilldatan, (inte min) Jag längtar mest hem till Piteå igen fast samtidigt önskar jag att gårdagen aldrig tog slut, älskade klass och vänner vad jag kommer att sakna er, fattar ni det ?

Imorgon så åker jag och mamma och Tommy till Karlskoga och där blir jag åtminstånde hela sommaren. men jäklart säkert Jörgen och Patrick att ni ska till Stockholm i Agusti, annars drar jag ner er dit. Det kommer nog att äga ifall att det blir av!


Frågor hela dagen lång

Jag fattar inte alls att det är idag som jag tar studenten, efter idag behöver jag inte gå nå mer skola om jag inte vill. Det har varit sjukt jobbigt den här veckan, frågorna har haglat ner över mig och gjort så jag inte alls har varit taggad för idag, bara tänkt att det kommer vara ännu mer dumma frågor från det jag vaknat tills det att jag går och lägger mig, och tro det eller ej, men jag har redan svarat på typ 50 frågor. Jag vill bara åka och vara med klassen och bli lite taggad för 17.

Nä, nu ska jag föna mitt hår och sen ska jag börja sminka mig sen ska jag byta om och sen halv 8 ska jag vara på gräset nedanför kommunhuset och träffa alla underbart fina människor (BF3C) och äta jordgubbar, sjukt nice. Men bara det blir vart ute typ snart så är jag nöjd, annars så kommer solen att få en jobbig tid framöver.



Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Den här låten spelas nästan hela tiden hemma hos mig nuförtiden, de runt om mig är väl bara lite less kanske, men jag kan bara inte sluta lyssna helt enkelt. det går inte.


apart

igårkväll hade vi klassfest innan vi gick ut på Valdino. Det var ganksa kul på klassfesten men sen ver det mycket roligare på valdino. Jag gick därifrån vid halv 3, eller ja, gick och gick jag snålåkte med sofia typ jätte kort bit.

Idag är det dagen innan studenten, jag kan knappt fatta det. Det känns inte, jag vill fast samtidigt inte alls. Det ska bli superroligt och sen håller jag bara tummarna för framtiden och hoppas på att mina planer någongång kankse kan bli sanna. Men det kommer nog inte alls att hända. Faktiskt, eller så gör det det och jag får bli nöjd.

Funderar på att äta Pizza till middag! Så sjukt sugen på det alltså, mmm vad gott det skulle vara!

Någonting att göra

Nu tycker jag att alla ska gå in här och rösta på Evas lillebror Carl. Man kan rösta en gång varje minut månad menade jag faktiskt :)

"Aldrig brukar jag vinna"

Helt otroligt, jag har vunnit tre tävlingar innom loppet av en månad, jag som aldrig brukar vinna! Två av tävlingarna var att jag vann biljetter till Galapremiären av Streetdance 3D men det var den 11 så jag kan ju inte fara och lämna min studentdag heller. Så de var jag tvungen att skicka till någon anna lycklig.

Sen nu har jag vunnit en bokserie med familjen Bernadotte jag ska inte ha den själv utan jag ska skicka den till min mormor och morfar, vad glada de ska bli! De kollar verkligen alltid på det programmet på tv!

Det är alltid roligt att ge bort saker!


be the same

Är det bara jag som börjar må illa när det är för varmt innomhus?

Jag klarar verkligen inte av det, jag kan inte leva, inte sova och inte heller tänka, jag blir tokig helt enkelt. Hemma hos mormor där i rummet där jag och mor min sover är det alltid för varmt, fönstret är öppet och fläkten är på full fart, jag har bara ett påslakan som täcke men det är ändå för varmt.

Nu ska jag blanda lite saft och ta min hostmedicin tablett sen ska jag väl vila (sova) för imorgon är det en hård dag, rockparty med klassen, vet inte alls vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut osv.. Men det löser sig nog.


fast det är varmt

Det har verkligen varit lite bilder i bloggen på sista tiden! Men här kommer en från då vi var i fjällen!

Syster som fotat (jag som håller i pinnen!)


Ba

Idag när jag kommit hem igen till mormor efter jag hade varit hemma hos pappa var jag sådär lagomt super trött och slö, så då passar mormor och mamma på att dra med mig runt på stan, sen till Ö&B och sen till Dollar, men efter det for vi och hämtade Camillsing och jag och hon gick till Golden och beställde mat

Maten var supergod, åt mig verkligen mätt! Sen gick vi en sväng och kollade lite på stan, jag letar nämligen efter en typ skjorta, så hittade jag såklart den perfektaste i mörkgrön färg, så snygg var den, från MQ men såklart så skulle den vara onödigt dyr och kosta 400 kr vilket jag inte alls har råd med, men Camilla hittade en jätte söt klänning/topp på VeroModa.

Sen när vi kom tillbaka så åkte vi ut till Piteå havsbad och kollade på alla fina som skulle på bal. Nu sitter alla och kollar på Rebeckas musikal på tv och jag sitter då här och bloggar jag.

en minut

Nu har jag packatr ihop alla saker som jag ska ha med mig till mamma, men det är ändå säkert någonting som jag har glömmt. Snart tänkte jag åka in till stan igen, hade ju velat träffa far min, men han jobbar till 4 och då äter jag troligtvis, sen så ska jag och kolla på alla fina som ska gå på balen. Så det blir väl kanske imorgon då. Pappa måste du jobba till 4 ? Jag har ju alltid fullt upp efter det ?

Nä, nu tror jag att det är dags att höra av sig till mamma

kina

Jag kunde inte fixa det där igår, så jag får väl försöka mer idag då. Sen ska jag tillbaka hem idag, men inte hela dagen, jag ska packa ihop alla mina kläder, då menar jag ALLA! Jag måste upp och leta på vinden i sisådär väldigt lång tid för att hitta 1 skruttig tröja, sen ska jag då försöka rymma allt i en resväska, och 2 bagar. Det kanske inte går, men jag får hoppas.

Sen ska jag och Camilla ut och äta idag! Mumma! Vi ska äta kinamat! åååh, det är så gott att jag nästan kan fälla en liten tår.

Nä, nu ska jag läsa bloggar, kolla lite scrubs och sen hoppa upp ur sängen och ta på mig normala kläder

Jag tar ner månen

Det var verkligen supermysigt hemma hos Katta, massa gott fika och två mackor med paprika på mumms! Vi pratade och skrattade och bestämde lite inför studenten och så! Vi har lätt de bästa låtarna och vi kommer säkert att höras.

Sen har jag äntligen fått nässpray och hostmedicin så nu är jag redo för att friskna till ordentligt, det är så typiskt mig att bli sjuk när det ska hända någonting roligt. Som när jag gick i 6års så var jag då sjuk typ halva 6års så jag missade alla roliga saker, haha. Men så kan det vara om man är jag.

Haha, både jag och mor min sitter bredvid varandra och bloggar just nu, hon är så söt mor.

Neonskyltar

jag nyser och hostar och jag är täppt i näsan när jag ska sova. Det är int alls roligt det. Jag har ont i halsen med, det hade jag nästan glömmt. Hoppas verkligen att det går över snart eftersom att det här är studentveckan nu!

Igårkväll ver det en rolig och mysig kväll med klassen, när jag kom till fotbollsplanerna vid kommunhuset så var bara Patrick och Jörgen där, vi väntade och sen började alla droppa in eftersom, jag såg även en hackspett.
Vi spelade brännboll och jag gissar på att mitt lag vann, men vi räknade inte poäng så det är faktiskt ingen som vet.
Sen gick vi en liten bit där finns det en grillplats så där grillade vi korv, det var också roligt. Det blev rätt mycket skratt och vi planerade inför våra kommande klassfester. Det kommer att bli great!

Nu ska jag och mamma snart springa ner på solariet och sola en stund, ska vi nog på apoteket. Sen vid 1 ska jag till KattaG med klassen. Sen ska jag nog försöka fixa en sak, hoppas bara att jag kommer att kunna fixa den saken, Det kanske inte blir så lätt som jag hoppas på.

Slipper allt

Nu är jag hemma igen, hemma hos mormor och morfar. Jag har ätit mat och är nu så sjukt mätt att jag inte alls orkar röra mig. Ikväll kommer jag inte alls att göra så särskillt mycket. Men någonting blir det kanske.

Det var verkligen super mysigt där uppe i Pias stuga, jag har paddlat kanot och fiskat, men det enda jag lyckades fånga var lite sjögräs och faktiskt en pinne. Vi åt skitgod mat och berättade läskiga saker. Ja och nu är jag då hemma.


Afraid of dying

Hallå? Var är sommaren ? Det borde vara jätte varmt och mysigt nu, men nä. Det är kallt, med det kan också vara roligt såklart, fast nu börjar jag bli lite less på det, så värmen kn få komma nu. Men jag tror att det måste åska så att det ska bli varmt, vilket det säkert måste. För det brukar ju vara så, att det åskar och sen blir det varmt, sen åskar det igen och då blir det kallare. Inte så roligt men jag tror att det är sant.

Nu har jag tvättat håret, dragit på mig en tröja och ett par traiga jeans och ska snart gå ner på stan en liten sväng, ska kankse köpa någonting också. Men det får vi se om det blir så. Jag har ju inte så mycket pengar och borde egentligen spara alla mina pengar, men det är svårt att låta bli att spendera dem.

Nä nu ska jag kamma mitt hår och gå iväg. Vi hörs!

vinden håller tal

jag hatar att jag vaknade nyss och jag kommer säkert inte kunna somna om för att det är ljust ute! Jobbigt liv

säg att du vill samma sak

Nu har jag, mamma och mormor kollat på filmen "from Paris with love" Den var bra faktiskt.

Den handlar om en kille som jobbar åt amerikanskaambassaden i Paris, han gör lite hemliga små uppdrag och längtar efter att få göra lite coolare uppdrag. Han bor med sin flickvän i en lägenhet i Paris de förlovar sig och strax efter det så kommer det han längtat efter, ett hemligare uppdrag mycket coolare. Han och hans Partner försöker lösa någonting (fattade däremot aldrig vad) Och sen så händer det saker som ni får veta om ni kollar på filmen, för säger jag det blir det lite förstört.



Hursom helst så tänkte jag sätte igång lite Scrubs som jag och mor min kan kolla på tills vi somnar. Åh! Jo förresten idag så gjorde jag fransk manikyr grejs på mina och mammas naglar, det blev verkligen supersnyggt och imorgon åker till fjälls!

som om idag

På söndag om prick en vecka så lämnar jag Piteå och åker ner till Karlskoga med mamma, livet kommer bli lättare och svårare på samma gång, jag känner två personer i Karlskoga och det är min mor och Tommy, de är de enda som jag känner, Båda är vuxna, kommer jag att lära känna någon yngre ? Eller någon i min ålder? Kommer jag ens att få mig ett jobb? Jag kommer att sakna mycket med Piteå. Det finns även mycket som jag inte kommer att sakna. Mest kommer jag att sakna systrar och pappa och såklart mormor och morfar. Men sen så kommer jag ju såklart att sakna alla fina vänner som jag lämnar uppe i tråkiga Piteå, ni får leva utan mig, det klarar ni. Ni har gjort det förr och kan göra det igen.

Jag har inte någon aning när jag kommer tillbaka till Piteå, inga planer alls. Det är skönt, men jag kommer ju att behöva ett jobb. Men jag vet inte vad, mamma föreslog max. Men hur 17 skulle jag kunna komma ihåg vad som ska vara på vilken hamburgare? Det kanske slutar med att jag jobbar på Väskan eller Kängan, (haha) Nästan var som helst kan jag jobba.

En av de mycket bättre sakerna är att jag slipper äta grillat kött varje lördag hela sommaren, (sorry pappa, men du vet att jag inte gillar kött så mycket ) Men jag tror att jag ska bli rik, vinna på lotto eller någonting, sen ska jag väl kanske bli känd, hinna gå på date med prinsen och även bjuda syster på en resa till USA innan jag dör, det är min framtid.

Mer skor

De här är ett par skor som jag verkligen måstemåstemåste köpa


Sugen på nya skor ?

Det är jag, jag hittar snygga skor överallt, sjukt tråkigt när jag verkligen inte har råd med alla. Jag satt och kikade runt på olika skor när jag fick syn på de här skorna...


Jag vet inte alls vad jag ska tycka om dem, visst kan det vara lite roligt med sånna skor, men när 17 ska man ha dem? Jag kan inte komma på ett enda tillfälle. Det är inte speciellt snygga, men de är häftiga. Jag skulle inte köpa dem skulle ni?


Fast

Nu drar jag på mig mina uggs och springer ner med Bea på stan en sväng! Senare blir det även att springa iväg till banken för att fixa internet bank! Woo yeah!

Nä nu ska springer jag iväg, Cola here i come!

De här skorna vill jag ha


In New York

Nu ligger jag och är söt i sängen som finns hos mormor, jag har svart linne på mig och mina nya finfina rutiga trosor, de är verkligen söta, jag skulle kunna visa er, fast jag vill inte det faktiskt, så jag struntar i det jag.

Nu ska jag och mamma kolla lite NCIS och sen ska vi sussa. Eller snarare kolla på det tills det att vi båda somnar innan det är slut.

Tänkte faktiskt bara kika in här och säga sov gott till alla er där ute som är vakna!

foggel

Jag behöver väl inte säga att jag mått dåligt i stortsett hela dagen idag, Annars idag har jag verkligen inte rört mycket på mig, förutom att vara till apoteket, kul det där. Sen så har jag blivit attackerad av en fågel (igen!)

Jag och mor min tänkte vandra över vägen för att gå på kiosken och köpa popcorn, dörren till kiosken var öppen och det satt tydligen en gråsparv därbakom och väntade, folk gick in och ut genom dörren, men fågels brydde sig inte, så kommer då jag och mamma och går, när jag är nära dörren sen jag till min förfäran fågeln som flyger upp och kastar sig rakt mot mitt huvud, jag bli sjukt rädd och kryper ihop (hade jag inte gjort det hade jag fått en fågel rakt i ansiktet) Hursomhelst samtidigt som det händer så kommer det ut en ur kiosken och säger med värsta Piteå dialekt
" De var juu barra en foggel "

Om han bara visste, bara en fågel.... Ojojoj

Allvarligt

Jag lovar, handen på hjärtat, tio fingrar upp till gud osv. Jag ska inte dricka så mycket igen. Det är inte bara för att jag mår dåligt idag som jag säger det här utan det är för att det inte är värt att betala för att må dåligt, vem vill ens göra det!? Inte jag, inte mer. Det där igår var alltså sista gången jag drackså myck

et!

Walk this way

Nu har jag nyss ätit min frukost som bestod av en Kiwi, intressant liv jag verkar ha, eller hur. Nä.

Jag försöker att fåtag i Camilla, kanske jag borde ringa eftersom att jag inte har gjort det, men isåfall ska jag göra det om en liten stund. Jag har egentligen inte någonitng att skriva men jag kände för att göra det, så jag kan väl bjuda på någon bild då.

okej, det blev två bilder

Bring your friends

Sådärja, äntligen!

Jag har väl inget att skriva, ska bädda snart och lägga mig i sängen och kolla film/scrubs. Är faktiskt ganksa trött, jag brukar bli det när det är varmt och jag inte har en brezeer nära till hands. Men tydligen ( jag hoppas nu då ) Att jag kommer att ha det imorgon! För då jäklar.

Nä. Men jag ska kolla på beccas slutis 2 gånger. Det blir ju alltid bättre ju fler gånger man ser. Tycker jag iaf. För er som nu kanske undrar vad slutis är, Så är det hennes slutproduktion som hon och hennes klass har. De har alltså gjort massa olika danser som de ska visa upp det blir deras sita föreställning tillsammans. De är så duktiga!

Bilden är från Christinaskolans musik och dansklassers musikal

(syster med halsduk)


Take it baby

nu har jag bara ca 100 inlägg kvar! Det tar väldans lång tid, det är varmt och jag lyssnar på bra musik. Det enda som saknas är väl en cider då. Jag vill till stockholm mamma, undrar om du ens hinner se det här eller om jag kommer att få visa det imorgon när du kommit hit.

Ja, annars då. funderar nästan på att fara ut och springa, men jag tror att jag skjuter upp det till imorgonbitti faktiskt. Det kan vara lite svalare ute då. Det är fruktansvärt jobbigt att anstränga sig när det är varmt ute. Det är ju då man ska njuta av allt det fina.

Sen är det faktiskt bara 12 eller 13 dagar kvar innan jag åker ifrån Piteå. Inte ens två veckor. Jag kommer att sakna er alla, och jag kommer sakna att kunna promenera in till stan och shoppa, men jag kommer kunna kolla i typ 5 affärer, härligt liv va!

297 olästa

på bloglovin

Just my luck

Jag har inte läst bloggar på flera dagar nu, jag vill inte ens veta hur många olästa jag har på Bloglovin... (klart jag vill) Jag är nu hemma hos mormor och jag har packat med mig massa saker.

någonting lustigt som har hänt mig eller det hände igår. Jag gick på stan och köpte nya trosor, som är supersöta! Sen köpte jag en hårinpckning som kostade 200 kr det var typ extra pris den dagen och hårinpackningen kostade egentligen närmare 600 kr(!) Så det tyckte jag var riktigt bra! Men tillbaka till trosorna! Imorse så märkte jag att de inte hade tagit bort larmet från dem... Typiskt! Men jag ska gå tillbaka till H&M lite sen idag. Jag hann ju slita bort lappen, men jag har den kvar och kvittot med såklart.

Vi ska äta fiskgratäng idag! Riktigt gott ska det bli faktiskt sen har jag lite gotta och Scrubs och någon film med. Mys. Sen blir det kanske att hitta på någonting ikväll, men vi får väl se.

RSS 2.0