Oj, jag råkade visst upprepa mig ?

Med stor ångest över saker jag gjort under dagen, sväljer jag nu ett gult piller med lite vatten och lägger mig och sover med stor ångest , sjukt dåligt samvete och lite mer ångest inför vad som väntar mig imorgon. Lycka eller besvikelse ? Det återstår att se

stackars alla

Nu har jag gjort så att jag granskar alla kommentarer innan publicering

VARFÖR? Jo för att jag lättare ska kunna se vilka jag har svarat på.. Så nu tror jag att det kan komma upp sånna här hat rutor.. hmm. det gillas inte.


åh, buhu!

Just nu är jag
  • Stressad
  • j*vligt otaggad för skola imorgon
  • nervös
  • arg
  • lessen
  • negativ
Stressad över att jag åker imorgon och jackan har fortfarande inte kommit, den beställdes i torsdags, och rebeckas jacka i fredagss, Rebeckas jacka kom i tisdags och min har fortfarande inte kommit! Den var i örebro halv 4 idag. Hoppas att den hinner komma!
Otaggad för jag har historia, vill inte ha det imorgon alls, orkar inte sluta sent.
Nervös för att jag inte vet om jag kommer hinna få jackan, om inte vet jag inte vad jag ska ha på mig på lördag. Tänker inte ha min otroligt fula jacka. Känns så himla ytligt när hela mitt liv just nu kretsar kring den fär förbannade j*vla jackan
Arg för att Ellos är sega
Lessen för att jag inte orkar någonting och inte vet någonting
Negativ konstigt att jag är det ens när ingenting går som jag vill. Hotellet är långt från stan, badhuset är en bit bort, tråkigt att träna själv tråkigt att vara själv, förvånar mig inte om jackan kommer i fel ful kamel färg.

Nu ska jag sova. försöka att tänka på annat och hoppas att allt löser sig tills imorgon, Snälla buddha, allah, gud, ja, alla gudar låt jackan få vara i Piteå imorgon och låt den vara grå och fin och passa mig. Jag ber! AMEN!



Försöker packa

Försöker att packa ihop lite, sen måste jag städa i mitt rum, och läsa engelska bajs. Sen måste jag på stan och köpa lite saker, så jag inte behöver göra det imorgon. Har kollat lite på hotellets hemsida. det varkar jätte bra och jag har internet! gratis ingång till spat, där jag kan träna och simma, jes! livet kommer kanske att leka ändå!


Sanning.

Från KISSIE

Har varit inne på lite olika bloggar och kollat, och jag ahr hittat några som skrivit och varit upprörda över att kissie provoserar för att käna pengar, åh, juste varsågod. Det var en tjej som skrev typ såhär " nu ahr hon gjort det igen, kissie säger att smala är finare, inte konstigt att flickor ligger inne på sjukhus med näringsdropp när kissie inte är någon bra förebild" Jag har då för mig att kissie har sagt att hon inte vill vara någon förebild, eller har jag fel ? Hur som helst så kan jag hålla med. Alla tycker ju olika. Men det är inte snyggt att vara för smal.

 

Bara när man är nöjd med sig själv kan man känna sig vacker.


Hejdå syster ♥

Nu har syster åkt iväg till stockholm, jag saknar henne redan.

GRATTIS

WII! :D

Min lilla blogg och jag hade besöks rekord igår, vad roligt. Jag är ganska bäst. Hihi, eller så kanske det bara var tillfälligt, hoppas inte på det iaf. Nu ska jag snart äta frulle med syrran tror jag, sen ska jag fixa mig och andra saker.


Sleep tight!


Stockholm

Åh, Kul. Vi ska bo i Solna, jag hade helst bott på söder ♥ Menmen. Kommer att gå själv i stockholm hela fredagen, gur vad roligt. Ska nog promenera omkring på söder, sen ett tag i gamla stan tror jag. Får se. Men jag kommer typ vara tvungen att vara tillbaka i Solna klockan 6 och sitta på hotellet med mormor, morfar och mormor syster. Tur att jag har datorn. Men finns det inte internet så kommer jag att avlida. Sen Ber jag till gudarna att jag ahr fönsterplats på tåget. Annars så kommer jag säkert att hamna vid en jobbig j*vel som ska gå iväg stup i kvarten så jag måste ställa mig upp och akta på mig. Jaja, man kan inte ha all tur i världen. Nu ska jag plocka ihop playstationet som inte vill fungera. Livet leker inte idag.


köpit

Det är den här jackan som jag har beställt. Jag hoppas att den är fin i färgen, för man vet ju aldrig med jackor. Det är luva på den, och det luddiga är längst ut på luvan. Den kommer antingen senare idag, eller imorgon. Visst borde den det, om den skickades igår?



Den här jackan vill jag också ha



Och även den här. Någon som vet var man kan köpa sånna shorts med ludd längst nere? Skulle vilja ha sånna med.


Less

På min design, gör om den åt mig snälla ?

Vet verkligen inte vad jag ska göra med min blogg, känner mig så himla okreativ och vet inte vad jag ska skriva om. Det händer inte någonting speciellt i mitt liv, och folk suger på att kommentera min blogg tycker jag. Känns som tråkigt att blogga fast samtidigt kan jag inte leva utan bloggen. Vill att den ska vara lite större bara. Vore ju roligt.

Gillar/Gillar inte

Hmm, låt mig tänka, det här är svårt. Nä, skojja bara. Det finns för 17 massor med saker som jag inte gillar. Här kommer det.

Små piteå tjejer som vill vara som "dessi" och "paow" Det är det värsta jag vet just nu. Jag förstår inte hur dom kan tycka att det seriöst är snyggt att gå och se ut som en orange pepparkaka och ljusrosa läppar och 3 ögonfransar och blonderat hår med utväxt. Vad är snyggt med det ?

 



Någoting, eller någon som jag gillar väldigt mycket nu är faktiskt bloggaren FOKI. Sötare tjej med bättre stil får man faktiskt leta efter. Kanske blir lätt om man åker till japan eller kina, vem vet. Men hur som helt så är hennes blogg en utav de bästa jag vet just nu. Kanske bara för att hon säger att hon är sig själv i bloggen, hon är alltid glad och tipsar alltid om massa coola saker. Även fast endel kan vara lite underliga så hittar hon dom. Nä, jag vet inte. Men jag bara älskar att titta på hennes blogg.

 


Frukost!

Nu är det frukost som gäller. Är så sjukt trött. Har sovit jätte dåligt inatt. Vill helst sova hela dagen. Fryser gör jag också hela tiden, så det är mjukisbyxor och men långärmad och en stickad tröja som har åkt på idag. Längtar tills jag slutar halv 3, då ska jag lägga mig och bläddra lite i elle och hoppas att jag somnar och sover heeela kvällen.


Nu ska jag tända ljus sen lägga mig i sängen och mysa

 

 


IVÄG

Nu ska jag spring aoch borsta tänderna, sen ska jag springa iväg till min praktikplats, hoppas verkligen att jag inte börjar senare egentligen. Tror inte det, men eftersom att jag lyckats tappa pappret, så får jag skriva nya tider idag. 

PUSS!

WOBTEL



Wobtel är ett företag som levererar betallösningar via telefon. Vi satsar hårt på att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa betallösningar samtidigt som de får marknadens högsta utbetalningar. Vi vänder oss främst till internetbaserade företag, organisationer och privatpersoner, men våran spelplan finns även utanför webben.

Våran grundidé är förvisso inte unik, men det som präglar oss är enkelheten i våra tjänster, den goda servicen vi erbjuder samt den omfattande uppföljningen och statistiken som våra kunder tar del av.

Vill du vara affiliate åt ett företag med en tjänst i en marknandsledande position och samtidigt tjäna pengar på det? Tveka inte -- anslut dig idag.

Text från Double.net

Riktig tänkar dag

Har tänkt mycket nu, allt snurrar i huvudet och jag känner mig lite smått yr av alla tankar. Ibland kan jag känna att det är mitt fel, fasst samtidigt så har jag inte gjort något fel. Allt jag undrar nu är när? det mesta som snurrar i mitt huvud är när?
När ska jag det?
När kommer min jacka?
När ska jag komma på vad jag ska ha på mig på lördag?
När ska jag träffa dig?
När ska jag åka bort?
När ska jag få omtapetserat?
Det är så mycket mer. Jag vet bara två sidor, jag vet vilken jag är på, det är jag nästan less på. Vill bara hitta rätt väg.

♥♥♥



Byebye my lovers!

Sticker iväg igen, nu till camilla!

.

Isabelle, jag saknar alla roliga saker vi gjorde på träningarna.

you better not be watching TV

Har nu blivit rikare och det är dags att köpa hår färg. Men jag vet inte vilken färg jag ska välja. Vill som ha den jag har nu, men jag tror att det blir rödbrun. eller bara brun. Får se hur det blir. Är ganska sugen på färga håret, kanske hinner innan webdesignen så jag är najjs till ikväll.

Nu ska jag snart göra mig lite frukost, sen kanske jag tar mig till coop, sen mormor kanske, kanske kan färga håret där


Nu!

Säger jag godnatt, har renas och gjort massa saker med datorn, hoppas att den inte kommer att vara lika seg, men mitt C funkar fortfarande inte riktigt som de ska, så därför ska jag försöka fixa det innan jag orkar sitta normalt vid datorn. Mina ögon rinner av trötthet och jag ska hämta min vattenflaska och sen ska jag lägga mig och sova till två och en halv män!

GODNATT!


knack knack,

Jag är hemma safe and sound. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Vet bara att jag ska laga fiskpinnar och pulvermos till middag idag. Ska börja så fort rebecka har kommit hem. Skoldagen har varit liite plågsam idag. Jag blev roligast, någon som sa gulligast ? tror att jag blev fin på enskilda bilden med. Men sen när jag satt på webdesignen och läste lite bloggar så fick jag jätte ont när jag andades,

det var som om någon sågade med en väldigt taggig stor piprensare, eller taggig flaskdiskborste rakt in i min vänstra lunga. Den gjorde ont i ca en timma. Sen gick jag till skolsyster (duktig erika) hursomhaver så frågade hon lite saker, och kollade blodtryck och puls, jag fick blåsa i en grej, och det blev typ 140, sen fick jag brikanyl och blåste 170 typ.. Sen så skakade mina händer och ben jätte mycket. Antar att jag fick förstark dos av brikanylen. Den var bara ljusblå, inte babyblå som jag hade förr när jag var mindre. Ska till skolläkaren sen 9 nästa månad, jag och skolsyrran tror att jag har anstränings astma, så ingen  FMS imorgon. Vill faktist inte veta.. Jag kommer ju inte kunna anstränga mig, min kondition är i botten. blev anfådd av att cykla hem... Jag är inte lika vig, men jag kan pressa, så det spelar ingen roll. Sen vet jag vad jag väger och hur lång jag är, vad mitt bmi är och massa annat, det behöver inte skolan veta.

Ska nu försöka att titta på någonting annat än bloggen, får väl se hur det går.

Varför ?

Vad har jga gjort för att förkäna denna otur idag? Allt gåt åt pipsvängen, håret, sminket. Har inga kläder att  ha. Varför ? För att skolkatalogen suger !

Nu ska jag sova.

Kan bara säga att förvirringen och besvikelsen som uppstod när jag kom hem inte kommer göra det lättare för mig att somna. Skolfotografering imorgon. Bäst att vara utvilad så jag slitter ringar under ögonen, Svarar på kommentarerna imorgon,  Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon. PUSS

Bilden är från förra året...


Engelska bok!

Nu står engelska boken och kap 2 - 4 och väntar på mig, gjorde bara kap 1 igår kväll innan jag skulle sova. Men nu ska jag göra så mycket jag bara kan! Sen blir det nog nodo med Lina!

lill erika på riktigt

Här var jag nog kring 4 år


30 års fest och gamla dagisbilder på mig.

Måste springa tillbaka till förskolan nu, har haft lunchrast. Sen slutar jag halv 3 då ska jag till Bakeskolan och hämta annie. Sen ska vi tillbaka till förskolan och fika lite. Tror att jag ska ta cykeln. Hittat en söt bild på mig från min dagis tid. Kanske lägger in den senare :) ska ta med min riktiga kamera. Men nu ska jag gå hejsvejjs!

PUSS

Nu hinner jag inte sitta vid datorn mycket mer, ska äta någonting, sen ska jag springa iväg till förskolan, hoppas att ni alla får en riktigt trevlig dag!

Sii ja läjtör

budson

 


and fall in love with youu

Tur för mig att jag kan hänga med i boken som jag läser. Fattar inte mycket än, har 4 kap kvar att läsa, + frågor till alla kap.

it's a lot, yeah it's to mutch

Sitter och pluggar, har gått från 57 ord på pappret till 12 ord som jag inte kan på mindre än 30 min! Jag är stolt över mig själv ska ni veta!

Såhär ser det ut framför mig nu.

Jag har bara en sak att säga, det här kommer inte att bli roligt.


Gulligt!

Flicka 5år: (tittar på mig och ler ) Vad heter du ?
Jag: Erika (jag börjar självfallet att le jag med)
Flikan: Vilka fina tänder du har!
Jag: Tack så mycket, du med.
Flickan: Är dom nya?

Jag visste inte riktigt vad hon menade och svarade nä, jag har haft dom jätte länge. Hon berättade då att hennes mamma hade nya tänder och att jag hade lika fina tänder som hennes mamma. Det var väldigt roligt att höra, även om det absolut inte stämmer.

Ska läsa massa nu, engelska, svenska, ps, ja allt!

Hörs!


fy

inge mer dator ikväll, mitt huvud och jag mår inge bra

AJ!

Nu ahr ajg satt upp min hyll åvanför min säng, kommer säkert synas på bild någongång. orkar inte fota nu när min tumme inte mår så bra. Skulle sätta fast hyllan på ställningen oh var tvungen kämpa som fan. Hursomhaver så skrapade jag hud från min stackars tumme. Ska fortsätta läsa nu. Orkar inte göra någonting annat.

huvuddunk

Det har faktiskt gått jätte bra idag, och jag kommer ha sköna dagar varje dag! Inge jobbigt alls, har inget att skriva om än, så det kommer kanske upp något inlägg sen, måste läsa och bara vara ett tag. Hejdå.

Redo för APU ?

APU IDAG (!)


konstig dröm

Hade en väldigt konstig dröm.

Den började med att jag var på något konstigt ställe, i en jätte mörk källare med Bea, på övervåningen var Katarina g och camilla och frida. Jag och bea skulle bara äta majs, men vi fick inte så mycket och det var någonting som jag inte förstod, typ som någon konstig magi eller någonting, man var tvungen lägga majsen i viss ordning. Sen var det någonting med månaderna.
Efter jag hade varit där ett tag så var jag på en buss. På bussen var även 3 stycken som jag känner, och en av dom kom och pratade med mig, och vi bestämde att vi skulle ses senare för jag skulle möta lina då.
När jag hoppade av bussen vid handelsbanken så gick jag över vägen och träffade lina. För henne började jag berätta om min dröm, (som just hade hänt, men jag sa typ att det var en dröm) då såg vi en helvit volvo som var en polis bil med en galning i den. Dom körde upp på p-däcket och vände och körde tillbaka samma väg. Sen kom en buss. I den satt richard, som inte såg ut som han gör, sen var det även två till. Jag och lina vinkade och ropade och precis då gick ett gäng alkisar förbi. Dom vinkade åt oss och någon konstig med rött hår, (har aldrig sett henne eller någon av de andra förr) som kom och sa att jag och lina skulle följa med gubbarna som var med i alkis gänget. Gubbarna kom närmre och närmre mig och lina, oh vi skrek och bad folk hjälpa oss, men ingen gjorde det. Inte ens richard kom och hjälpte oss där vi stod och slog med våra väskor vilt omkring oss. Sen kom han jätte nära och jag vaknade.

När jag vaknade så ångrade jag att jag hade vaknat för jag ville träffa den personen jag träffade i bussen, Kanske träffar den i verkligheten snart. hoppas lite på det tror jag. Ska snart stiga upp tror jag, eller så sover jag ett tag till..

Musik

Ska lägga in lite musik i mobilen ikväll eftersom att jag lyssnat klart på ljudboken och kan behöva lite nya musik. Tänkte kanske ta mig ut och gå/jogga imorgon på morgonen, om jag orkar. Kan vara skänt att rensa tankarna lite innan min första APU dag.

Ha en fortsatt bra söndags kväll!

" så länge vi båda andas "

Hejsan alla!

Sitter i min säng nu, Har ätit en super god frukost och sen har jag gjort hår inpackning och fixat mina ögonbryn lite gran. Tänkte att jag ska läsa ut den förbaskade sista twilight boken så Caroline kan få tillbaka den, har inte så myket kvar, men jag är rätt seg på läsa, så. Jag började fundera på var jag kan ha mina tofflor eftersom att jag fryser som en galning om fötterna, ska nog fråga rebecka om hon vet var de är. Nä, nu ska jag äta lite godis och läsa. Sen kanske jag även äter lite glass. eller så inte. Hörs senare! ♥


" Ska jag släcka lampan? "

Hemmkommen från umeå stad är jag nu. Super trött är jag, har inte gjort annat än att äta idag och jag somnar vilken sekund som helst, ligger med datorn i knät och tänkte bara kolla mina kommentarer. Har gjort det nu.
Lina tyckte att jag skulle in till stan och följe med dom ut. Hade verkligen varit suerroligt och jättetrevligt. Men jag är så trött så jag knappt orkar skriva mer.


Kryptoniter

Nu är det morgon och jag känner att jag har varit duktig när jag har hunnit duscha och städa i mitt rum nu på morgonen. Har varit ganska duktig på att inte få det så stökigt i mitt rum på sista tiden. Jag hoppas att det fortsätter i samma spår.

 

 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

enklare

Har fixat två nya Kategorier. Nu blir det lite lättare att hitta här på bloggen.

Webdesignen

Webdesignen idag gick verkligen inte så bra som det brukar. Jag satt och jobbade och allt var nästan klart och då när jag ska förhandsgranska så.. syns inte texten "erikavikstrom.blogg.se" och där det ska vara " besök den nu" står det bara "besök den" När man kollar på själva programmet så ser allt bra ut och allt funkar, men det är just när man ska förhandsgranska det skiter sig. Satt i en jäkla timme och klurade med det där. Jag vet inte på bra humör när jag stegade ut ur klassrummet.


Som vanligt på fredags eftermiddagarna

Sp sitter jag på webdesigen och pillrar med någon uppgift. Vi ska göra en reklam banner och självklart valde jag att göra en till min egen blogg. Ska försöka se om man kan lägga upp den på något sätt sen. Hoppas att det fungerar.


sitter och har historia nu, vi går

0-77a43783ea5b9c64e0a2b8a9f8522f5a.png

Kolla varifrån!

 

sitter och har historia nu, vi går igenom svar på frågor som jag duktigt nog gjort klart imorse. Snart har jag lunch date med camilla, hoppas att det är god mat. Jag har mina nya skor på mig och en stor grå kofta
Puss

 


Godmoorning!

Klockan är snart 8 och jag börjar känna mig redo att åka till skolan. Fast det kan jag inte göra riktigt ännu, eftersom att jag börjar fört klockan 9. Men det betyder att jag ska gå typ 20 över eller halv här hemmifrån för att vara på skolan i tid. Eller så kanske jag kan vara lite lat och ringa mormor, om jag känner för det. Får helt enkelt se.

DET VAR FROST UTE IDAG PÅ GRÄSET OH ÄR DET NOG ÄN!

Myysigt värre, nu är det verkligen höst på riktigt och jag looove it. Har varit duktigt nu på morgonen förresten. Har faktiskt gjort historia och mailat mig själv. STOLT!

eeeehy

det har inte varit mycket till updatering idag. Men det har varit för att jag har spenderat hela min kväll till att skriva rapport, och nu är jag tämligen less på det. Så nu väntar sängen och ljudbok på mig. Ska lyssna och sticka, äta några kryptoniter och somna. Skolan väntar ju som vanligt imorgon och jag börjar klockan 9. Så gonatt alla söta där ute.


bonjour

bonjour je'mapelle erika, je dix-huit ans, j'habit a pite dans un appartement avec mon peré et ma deux seurs

(kanske inte rätt stavat)

Men hursomhelst så kan jag nu säga det här på franska som det nu faktiskt är.
Ska skicka iväg et mail till typ en tjej i prag (?) tror att det var det. Ska kanske dit till våren och då ville de som går på skolan som vi ska till ha kontakt med någon som kanske kommer dit. Hoppas att det är en trevlig tjej/kille. Hoppas faktiskt på att det är en flicka. Sen måste jag fortfarande både och skriva oh läsa och plugga massor. Kommer säkert att sitta hela helgen med plugg.

Sen ska jag även tvinga becca att lära mig någonting mer. Det är roligt att prata franska!


tack till syrran so
m lärde mig! ♥♥♥♥♥



FAN!

Jävla jobbigt. Varför blir det såhär? Har aldrig haft så förr. Jobbigt jobbigt. Får se om jag tar mig till skolan, just nu kan jag nästan inte röra mig. HEJDÅ!

Super!

Det gick superbra! Jag börjar klockan på måndag och det känns faktiskt roligt att vara tillbaka i det där huset, på den avdelningen som jag var på när jag var liten. Personalen är faktiskt himla gullig där, barnen med.

Nu ska jag nog kanske försöka skriva lite på rapporten, sen ska jag läsa ps.

 

Har bara skola i två timmar idag!

lite ångest har jag allt.

Idag är dagen då jag ska gå typ 100 meter för att besöka min praktikplats, jag vet vilka de flesta av barnen är, och dom vet vem jag är, personalen vet säkert också vemjag är. Men det är kanske just det med att jag har en handledare som jag aldrig har träffat som gör mig så nervös. Det är ju inte farligt att träffa någon ny, inte alls. Hoppas bara att det inte är som förra gången när jag kom till avdelningen och dom inte hade någon aning om att jag skulle vara där. Hade blivit fel, skulle vara på en annan avdelning med en helt annan handledare. Så nu är det spännanade för att se om allt är rätt den här gången. Ska snart duscha och fixa mig klar förr mig stora möte med praktikplatsen, kanske tar det efter skolan istället, eller dom kanske är ute då. Vill inte att dom ska vara ute när jag kommer dit, blir så konstigt.

why i say goodbye to all my troubles

Nu har jag kommit hem från en riktikt härlig promenad  med Caroline. Blev riktigt trött, har krypit ner i sängen med en te kopp och ska snart sticka lite på min halsduk så den blir klar någon gång.Har lite ont i magen, har en känsla av att det inte är av en så rolig anledning. Så det här blir inte alls något långt inlägg. Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!


Videos från tha fjällen

Det var några som kom och pratade med oss där vi satt och vilade inför den värsta uppförsbacken jag verit med om. Måste verkligen påpeka att det var fett jobbigt och tog väldigt lång tid. Men det var verkligen vär det.

 

Det är en järv jag har filmat. Men ser den typ inte, man måste titta flera flera gånger kanske, den ser ut som en mörkgrå suddig avlång prick som rör sig ganska snabbt i vänsta hörnet närmare mitten.

 

 

Här har vi då vattnet som är det godaste i hela jäkla världen. Man kan dricka det direkt där. Bara ta en vattenflaska och fylla lixxxxx, har lite i kylskåpet...


Hoome

Hemma från skolan nu. Var på stan som dagt innan skolan oh hittade faktiskt skor och strumbyxor. Det blev fake converse från eurosko, faktiskt jätte fina. Kommer att användas flitigt. Idag blir det troligast barnenshus med lina. Sen vet jag bara att jag måste skriva massa på min rapport och att jag måste göra både historia och engelska, måste även läsa i min psykologibok. Har mycket att göra, inget är till imorgon, men känns ändå bäst att göra det nu.

 


Dåligt!

Verkligen dålig på att updatera har jag varit idag! Har iaf hängt med lina till dollar och Ö&B. Såg att det fanna äppelidervinäger på Ö&B och jag ville dö lite gran. Det hjälper ju att få bättre fett förbränning och viktkontroll! 60 kapslar för 17 kr och 80 kapslar för 25 kr. Tycker att det är ganska sjukt att det säljs på Ö&B, faktiskt. Sen gick jag och Lina till coop och sen till richard där vi har suttit fram till typ, kvart i tio kanske. Men nu så ska jag läsa lite i min Psykologi bok och sen så tänkte jag faktiskt sova.


skolan snart!

Snart ska jag iväg till skolan, ska bara kolla mitt schema och sen ska jag kolla hur myket pengar jag har kvar. Sen ska jag nog hoppas att jag kan köpa new skor idag. Mina håller verkligen på att falla isär nu. Tråkigt för dom...
Tur att jag kan det där med att vara seriös ;D

 


Kisses

nu har jag pluggat och ätit glass och skrattat en massa med syster, vi har verkligen har haft roligt. Nu väntar sängen, jag är otroligt trött. Godnatt!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Ett sista

Nu kommer ett sista inlägg för ikväll, jag ska faktiskt äta glass som jag köpte till mig och min syster. Sen så ska vi nog båda plugga och prata om jobbig skola samtidigt, eller så sitter vi i varsitt rum och pluggar oh käkar, får helt enkelt se.

Men en sak som jag bara Avskyr är när man läser många bloggar och kommernterar på de bloggarna så kommer det upp sånt där man ska fylla i massa bokstäver, och på senaste tiden har jag bara fått massa jobbigt låånga ord typ som för någon dag sen så fick jag tex $100,568,888 arbote vad 17 lixom, ingen orkar egentligen sitta och tänka en jäkla massa hela tiden när man bara vill vara trevlig och skicka iväg en liten kommentar, vet att vissa redan har skrivit om det här, men idag har det hänt varje gång jag ska kommentera och jag står bara inte ut att vara tyst längre.


WOOPA.se

Nu har allt löst sig oh jag kan logga in igen. Sidan funkar nu jätte bra och jag har samlat ihop lite småpengar hos woopa.se

Jag tycker faktiskt att det är en rätt bra sida om man känner att man behöver lite extra pengar. Det finns några gratis saker som man kan göra för att käna ihop pengar, det är inte svåra saker uten verkligen lätta saker.

Sen finns det även andra saker man kan göra, som att ansöka om lån och få pengar av woopa.se. Sen kan även prova på olika saker och sätta in pengar på olika spelsidor. Alltså saker som man måste vara över 18 år för att göra. Visst kan det kännas jobbigt oh konstigt att ansöka om lån. Det är ingenting jag skulle göra för att få pengar, och inte heller sätta in pengar på spelsidor. Men De andra erbjudanden som finns kan vara riktigt bra, så jag tycker att även om det blev fel på sidan och jag blev avstängd, så funkar det ju nu. Man kan ju inte vara långsynt heller.

 

Ni kan själva bli medlem här

 


Sommaren?

Nu ska jag träna, har hört att det ska börjas i tid för sommaren ska men säga 10 eller 2010 ?

jaja. nu kommer väl bilderna då.

 

 

 

 

 

Riksgräsen

 

 

 

Fjäll-Erika

ta nu inte bilderna


Trött fjäll-erika

Är helt galet trött. kan bara säga att jag sett massa vilda saker och att jag har snart gått från 256 olästa på BlogLovin till 65 nu. Ska läsa klart sen ska jag sova
kan skriva någon annan dag och mitt äventyr och visa bilder med. För nu ska jag sova!

fjällen! Sitter i ett tält nu. Ha

0-1c2dfd66ea03a6d57500e5cf793f7dcd.png

Kolla varifrån!

fjällen!
Sitter i ett tält nu. Har jätte lite batteri och hamnade i ett pinsamt tält. Jag dör.
Men det är väldigt fint här iaf och imorgon kommer jag hem. Längtar!
Puss


snartsnartsnart

Snart åker vi nog, sen är det snart vecka 38 och umeå, vecka 39 och bara ta det lungt, eller träna. vecka 40 och bröllop. sen vecka 45 och sthlm! Jag tycker tiden går värsta snabbt.

Bu!

Nu idag vid lunch åker jag till Fjällen, för första gången i mitt liv. Ska bli både roligt och spännanade. Vi ska tälta oh det kommer säkert att vara kallt ute. Så kommer inte alls att kunna updatera någonting, eftersom att jag inte har pengar på mobilen. Så ni får sakna mig ordentligt nu i helgen.


Nu säger jag godnatt


Ska bara läsa lite bloggar först.

medan jag väntar på pengar

HEJ:
Vad heter du? Erika Visktröm Sjömark
I mellannamn? maria
Brukar du läsa horoskoskop? när jag läser tidningen
Har du körkort? nej, inte än.
Äger du några converseskor? Nej, men när jag får pengar ska jag köpa!
Favoritdjur? Katt
Vad spenderar du dina pengar på? kläder, och olika saker
Festar du mycket? Ibland
Antal kuddar i sängen? fler än 7
Kan du baka bullar? inte utan recept
Har du varit med i scouterna? Nej, men har alltid velat däremot.
Bläck eller blyerts? Blyerts
Mc donald's eller burger king? Donalds
Är du allergisk mot något? mjölk
Äger du ett busskort? nej, men vill.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? sist jag kollade var mjölken vit.
Vad åt du till frukost? ägg
Hur ser du ut idag? Jeanstights och kofta
Har du haft sex idag? nä.
Nästa mål i ditt liv? fjällvandra!
Vad såg du senast på tv? alla älskar raymond
Hur svarar du i mobilen? Hej det är erika, eller bara Erika
Vem ringde du senast? mamma
Vad sa den du ringde? - okej.. jaha.. vad bra.. typ
Antal timmar sömn inatt? förlite sova för mycket läskiga typ feberdrömmar
Sov du ensam? jajjemänsan
Brukar du snusa? Blä på det.
Vad innehåller din favoritnattmacka? om jag skulle äta en macka skulle det vara... en rund macka med massa gott på.

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng: jag tror jag.
Såg dig gråta: jag
Fick dig att gråta: jag var säkert den skyldige
Du gick på bio med: MAMMA
Du gick på stan med? Mormor
Skällde på dig: syster
Skickade ett e-mail till dig: någon dum.

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: ja
Bråkat med ditt husdjur: nä, har inget husdjur
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Vet inte.


EXTRA SAKER...
Tar du droger:
näää
Vem är din bästa vän: Har ganska många
Vad är du mest rädd för: just nu, är det halv människo spindlar.
Vilka kläder sover du i: t-shirt
Vart vill du gifta dig: vet inte.
Vem hatar du verkligen: tror inte någon.
Varit kär: längesen isåfall
Kör du bil: jag har ju inget körkort
Har du ett jobb: näj.
Gillar du att ha folk omkring dig: inte alltid
Är du ett hälsofreak: njä, inte direkt

FAVORIT...
Rum i huset:
my room
Typ av musik: det jag har på min playlist
Månad: oktober - november - december

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...

Gråtit: ja.
Köpt någonting: ja.
Varit sjuk: ja.
Sjungit: ja.
Sagt "Jag Älskar Dig": ja.
Velat säga till några att du älskar dem: nej.
Träffat nån ny person: nej.
Saknat någon: ja.
Kramat någon: ja.
Kysst någon: nej.

SENASTE...

Låt du hörde: promoe - ondskan
Film du såg: den som jag inte kommer ihåg vad den heter, dan brown första iaf
Drink du köpte: ingen
Sak du stal: typ 2 kr av annie
Mat du åt: pankaka
Människa du slog: rebecka
Stora bussresa: Luleå, men annars till sundsvall
Långa telefonsamtal: med mamma kanske..
Dusch: tidigare
Irritation: att becca stjäl min klädur
Glass: B&J
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: När jag var liten
Är du ensam nu: nej, jag är själv :D
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: typ halo
Vill du gifta dig: vet inte.
Vill du ha barn: Kanske.

FÖRSTA?
Bästa kompis: Caroline
Jobb: dagisfröken..
Skiva: AQUA eller Dr Bombay
Piercing/tatuering: öronen,
Fiende: hmm..
Stora resa: Minns inte.


Vilken ?

 

 


Ready, Set, Go! - Tokio Hotel

Vatten med hallon i funkar utmärkt om man är sugen på typ läsk

Regnkläder

Var upp på vinden och letade rätt på mina gamla regnakläder som jag kom ihåg att dom var förstora när jag hade på mig dom sist. Vilke t var väldigt länge sen. Hittade dom efter ett litet tagoch titade på jackan oh såg till min förskräckelse att den och byxorna var i storlek 150. Ojoj tänkte jag men gick ner och stängde vindsluckan och tog på mig, konstigt nog kan jag fortfarande ha båda delarna. Fast jackan var lite kort i armarna så var den ändå söt.

Har stökigt och obäddad säng, jag vet.


muskler

En liten grej som jag tycker är irriterande med mig är att mina muskler aldrig försvinner, visst det kan vara bra, om jag nu tränar. Men jag använder inte musklerna längre. Alltså Cheermusklerna i benen och så. Men dom försvinner inte, ser ganska vältränad ut, det är ju roligt, oh snyggt. Men jag tyker ändå inte om att se stark ut när jag inte tränar. Men lyckos mig iaf.

Godmorgon!

Eller snara bara morgon. Dagen har inte börjat bra, eller natten var inte heller så bra. Har haft konstiga drömmar typ feberdrömmar, även om jag int ehar feber nu. Drömmarna var så sjukt äckligt verkliga, visste inte om jag var vaken eller drömde på endel. Fast även så indel av drömmarna visste jag att det bara var en dröm, som en dröm där det var typ stora människospindlar. Sen så vandrade jag i mörkret mad massa folk som jag tyckte om, sen köpte jag mat, men hade inga pengar och åt på sugrör istället. Det med sugröret visst ejga inte om jag drömde eller inte. Allt var sjukt konstigt.

Ska iaf packa ihop lite saker idag eller ganska myket, sen ska jag leta regnkläder på vinden. För till skolan ska jag imorgon, vill ju faktiskt fara till fjällen. Eftersom att jag inte har feber borde det ju gå bra.

Nu ska jag sova eller lyssna ljudbok och sticka lite mer.

You can't take me - bryan adams

You can't take me, yeah!!!

Got to fight another fight - I gotta run another night
Get it out - check it out
I'm on my way and it don't feel right

I gotta get me back - I can't be beat and that's a fact
It's OK - I'll find a way
You ain't gonna take me down no way

Don't judge a thing until you know what's inside it
Don't push me - I'll fight it
Never gonna give in - never gonna give it up no
If you can't catch a wave then you're never gonna ride it
You can't come uninvited
Never gonna give in - never gonna give it up no
You can't take me I'm free

Why did it all go wrong? - I wanna know what's goin'on
And what's this holding me?
I'm not where I'm supposed to be

I gotta fight another fight
I gotta fight with all my might
I'm getting out, so check it out
Ya - you're in my way
So you better watch out

ljudbok och sticka ♥


Matt

Nu har jag kommit hem. Har fått garn och stickpinnar, så det blir att sticka typ en halsduk. Det enda jag kan, haha.

Sitter aldeles sliten och trött i min säng. Skulle vilja hälla lite mineralvatten över mig. eller bada i det. Fast säkert är det inte så skönt som det låter. Eller så är det det. Vill ha massage och bara njuta. Vindruvor och kiwi skulle sitta fint.

Emo sadface fjortis girl




I just wanna feel friiisk

Sjuksjuksjuksjuk

Har typ feber, för ena stunden fryser jag oh andra svettas jag.. Tog en alvedon tidigare idag, men den har nog inte hjäpt så mycket, känner mig pigg och samtidigt ortroligt trött. Har ont i huvudet och halsen. Pappa är orolig och jag vill nog kanske ha lite gotta och sova lite.

She -Sugarplum fairy

Började tänka på P&L när jag hörde den låten, för jag och Linda stod och lyssnade på den, och jag började sjunga med såhär


Shee said helloooo
nananana
Shee said i knoooow
nananana
oooh ohh oooh

sen hade jag snyggaste dansen till ooh oooh grejjen som de sjunger..
Sen började jag tänka på minbyxan nu med. Underbara minnen.


ska jag eller inte?

AJAJAAJ! Min hals dödar mig! Kan inte äta eller drika typ! Huvudet dunkar det med! Varför har jag alltid så otur! Inte vill jag bli sjuk nu när jag ska till fjällen. Måste hitta stövlar och regnkläder! regnkläder blir svårast att hitta. Vill ju inte behöva köpa regnkläder heller. Men ska leta på vinden efter våra gamla, De är säkert lite försmå, men det går säkert bra ändå. Sen stövlar vet jag att mormor har så dom får jag säkert låna.

Får se om jag far till skolan, eller om jag är hemma och vilar upp mig för i helgen.

Sliten flicka med waaay 2 lite sömn.


IDOL

Har kollat på Idol nu. Tror att jag har blivit kär! Kissies bror peter i mitt hjärta lixx ♥ ååh. ♥♥♥♥♥

Nä, men seriöst. Den tjejen som fick gå in två gånger men ändå inte kom med tyckte jag var super bra! Fattar inte att hon inte kom med. Sen är det nästan lite synd att Peter inte gick vidare. Buhu. Fan, jag kan visst inte vara seriös alls. Men hursomhaver ska jag nog lägga mig och läsa lite snart innan jag somnar.

♥                            

muse

Tror att jag måste sola snart.. känner mig blek.

tråkigt.

hat tänt ljus i mit rum, sitter och egopixar en massa. bytte även till mittbena (!) går inte att ha så bra, när min lugg är kortkort på ena sidan, ser helt roligt ut. haha.

mina utsuddningsskills i PS är bäst

 

 


Hungrig!

Har kommit hem från skoldagen som inte har varit bra alls. Den började dåligt med ajg blev blöt om fötterna, sen hade mina tjocksockar stora hål i sig, dagen fortsatte med att jag inte hade någon penna och att en viss person smackade så jag ville dö. Sen trängde sig halva jävla matsalen före i kön, ställ er sist om ni vill ha mer mat. Sen så smackadedes mera.
Det var dock roligt en liten stund idag. Eller, okej, några stunder. Är hungrig som ett djur och ska snart äta mat. Sen ska jag kanske få fika, mumms!

Ikväll ska jag bara ta det lungt här hemma tror jag. Ska nog se wipeout och dissa idol. Fast det är ju uttagningarna som är roligast. Får helt enkelt se.

Gina

Det här är väskan jag tänkte.


goddagens

Nu har jag ötit och duschat och ska snart borsta mina tänder. Ska till skolan idag. Undra vad vi ska göra, tror att vi se film på någon lektion, det är ju najjs. Sen vet jag inte vad vi gör på de andra. Men det lär jag ju få veta så fort de lektionerna börjar.
Måste köpa någon fin väska som jag kan ha datorn i. Hittade en på Gina Faktiskt, vet inte om den passar, men man kan ju hoppas.

Jag måste ha nya skor!

i just don't

Mumma. Maten blev jätte god faktiskt! Det blev makaroner, prickikorv och någon krydda som heter chiliexplosion typ. Det var jätte gott.

Nu tänkte jag faktiskt vara lite mer duktikg och betala en sak, och sen skriva på min raportt som jag skriver om

 

Sen ikväll, typ halv 8 ska jag möta sara på ica, sen ska vi hem till henne. Där blir det säkert att spela wii eller någonting. Roligt Roligt. Nä nu ska jag faktiskt vara duktig.

 

 


ojojoj!

Nu ska jag laga min egen mat. Blir så lätt som makaroner. Bara kanske. Får se, annars köttbullar.

okey

Har verkligen inte mycket att skriva, och inte har jag heller laddat in nå bilder på datorn. Ligger i sängen och tänker på riskakor, makaroner, glass, cola och kakor. känner mig tjock. Trött är jag med. Skulle kunna sova om det inte var för at mina kuddar känns verkligt osköna och att det är så JÄVLA varmt i mitt rum. Vilka problem jag har. Godnatt

Dör jag nu ?

Det värsta som finns är att vakna med ett dunkande huvud. Hoppas verkligen att det går om. Andra gången nu på kort tid. Men i lördags när jag vaknade så var det "skyll-dig-själv-för-att-du-drack" huvudvärk men idag är det nog mer migrän. Ligger fortfarande kvar i sängen, har tagit en ipren eftersom att det är allt vi har hemma. Jag vet inte om jag kommer att ta mig till skolan. Får se om huvudvärken blir bättre eller sämre.

Nä, nu luktar det rök i mitt rum med. Hatar när någon röker utanför oss! Jag vill bara kräkas.


stay by my side.

Har kommit hem från Step in nu, eller för ett tag sedan, har käkat macka och druckit oboy, och sen har jag ätit lite chips. Blev så sugen. Ska äta god mat till middag. Men jag vet inte hur man stavar det... såå. Men hursomhelst så är det länge kvar tills jag ska äta och jag vet inte vad jag ska göra. Sara ville hitta på någonting, får se om jag okrar. Är galet trött faktiskt. Imorgon börjar det hårda livet om, med skola. Men jag gillar skolan, så det går nog fint. Nu ska jag göra någonting, typ se film. Ha det bra!


Träning idag


Ska iväg på Step in idag med Caroline, ska bli roligt, har inte tränat där på superlänge. Undra om det ser lika dant ut. Blir nog mest att träna kondition.
Annars idag blir det nog inte så mycket. Tänkte ladda upp lite bilder från förra helgen lite senare. Om en timme ska jag ringa till Caroline, sen ska vi väl ta oss dit på något sätt. Det löser sig säkert.       

Ave Maria - Beyoncé ♥


gamla bilder

Igår. Kvällen var superrolig. Allt var bäst träffade skejjters på pentan och gick barfota halvavägen hem. Idag har jag mått ganska dåligt. Men har bara haft ont i huvudet och villat äta tjockismat.

Nu sitte jag camilla och annie i mitt rum och väntar bara på att tiden ska gå och playstationet ska komma hem till oss så vi kan påbörja våran "kusinkväll" Ska sjunga singstar, sitta vid datorn och se film. Äta massa gotta med, såklart.

Nu ska jag slå igång lita navid modiri låtar åt annie. Älskar hennes musiksmak! Älska att hon kan nästan hela "med socker på" utantill. Nu säger jag adjö för den här gången.



lool

BIRA BIERA BIRA ??!!
bärs bärs bärs :D

/ regga

Sitter..

..På webdesignen igen. Ska göra samma som igår, alltså inte så roligt. men jag ska försöka göra någon rolig sak, får se hur det går med det. Kanske kan visa, om det går. Kommer säkert inte att funka. Menmen. Blir säkert roligt, eller inte. Ikväll blir det massa skojj när regga kommer till ptwon och vi ska fira lina, det kommer att bli asnajjs. Livet verkar vara på min sida idag och allt har gått bättre än vad ajg tänkte mig. Har till och med lyckats med massa dumma och roliga saker.

Godmorgon!

GRATTIS LINA!
Nu tänkta jag bara updatera lite snabbt, ska sminka mig sen sticker jag till skolan, och idag är det
Engelska, Svenska, Historlia, Lunch, Psykologi, Webdesign
Så vi hörs antingen på svenskan eller på ewbdesignen. Så nu säger jag adjo för den här gången


 


Mitt liv har förändrats ordentligt. till det bättre och även sämre. känns konstigt.

disney låtar♥

Sitter och lyssnar på disney-film-låtar. Älskar verkligen dom låtarna från alla mina favoritfilmer när jag var liten. Har druckit lite kaffe tidigare som syster hade kokat. Är så sjukt trött. Skulle egentligen ha umgåtts med lina och sofie på Nodo, men så blev det inte när jag är väldigt trött. Ska städa ihop i mitt rum, sen kanske jag ska läsa, och leta mitt headset. Har även funderat på vad jag ska göra efterskolan, om jag ska plugga vidare. Funderar på att kanske söka till fastighetsmäklar linjen i luleå eller någon annanstans. Får se helt enkelt. Har börjat göra ett gammalt högskoleprov, får se hur det går. Nu ska jag göra någonting.

Oj! Nu började nalle phu låten på ett konstigt språk, kooboch kooboch nanana

 


liiife

Home! Har varit med Lina på stan idag, hon köpta fina kläder och sen åt vi på subland. Tack lina! Vi gick med Richars, Rasmus, Pontus och en till som jag inte vet vad han heter. Nu har jag kommit hem och ska snart med pappa en sväng på stan. Bli nog bara gallerian och andra saker som stänger kl 7 eftersom att klockan är snart 6.

Är det bara jag som inte kan se någoning på "översikt" det är tommt där för mig. Är det så för er andra med?

Ska kolla vidare lite på devote och fb nu innan jag ska iväg på stan i mjukisar. PUSS

åter igen

Sitter på webdesignen som varje torsdagsmorgon och fredagseftermiddag.

Igår efter jag hade ätit så stack jag och camilla till ica där vi köpte lite gotta. Sen for vi hem till henne och pluggade och åt glass. Båda blev gode trötta och somnade tidigt. Blev även jäkligt arg och irriterad på en person som verkar vara rätt mystiskt, inte på ett bra sätt. Men ajja. Det har inte löst sig ännu.

Vi gick till skolan och när vi kom fram ser vi att dom spelar in filmen jag saknar dig på skolan. Lite jobbigt, jag kommer säkert synas wiiho! Jag är nästa stora kändis.

Idag så vet jag inte vad som händer. Är gode trött och har prov typ nästan sista lektion. Men det går säkert bra.

Nu ska jag fortsätta titta runt på datorn. Adjo

Vandringen

Det var roligare/tråkigare än vad jag trodde att det skulle vara, det gick fort oh otroligt sakta på samma gång. Helt sjukt. Men hursomhaver så slutade det att regna när vi kom fram till svensbyn och började vandra, det var svårt att se hur det såg ut där man gick för att eftersom att det var blott och stenigt (det var en stig i skogen alltså) så var man tvungen kolla extra noga på var man satte ner fötterna. Vi åt lunch vid eliasgrottan och sen gick vi ner i själva grottan. Där fick vi några nya vänner. Barn alltså. Sen vandrade vi vidare jätte länge tills vi kom fram till svensbylida. Då var klockan typ 1 och vi vilade en stund innan vi hade trekamp. Tror att våran grupp kom 2:a För lag två vann, sen kom alla andra tvåa, såå.

Nu när jag kom hem med mycket smärta i fötterna tog jag ett bad oh nu sitter jag framför dataskärmen och väntar på mat. Sen ska jag kanske till Camilla, men jag vet inte. Beror på om pappa kan skjutsa och om jag orkar, om jag ska sova där eller inte.. Det är måånga saker som måste kluras ut, haha.

här kommer en bild direkt från Google


stay

Idag ska vi ut på vandring från 09.00 till 15.00 och det roligate med det hela är att det regnar. Jag har inte några regnkläder heller, så jag lär ju bli massa blt, jobbigt. Fast det kommer säkert att sluta regna om ett tag, men jag får väl ta mig varma jacka på mig.. joobbiiigt. Men det blir nog roligt ändå. Man måste ju hålla sig possitiv.


vad gjorde jag just?!

Tänkte att jag skulle göra någonting helt otroligt, jag hatar hissar och dissar listor. Men nu tänkte jag Hissa någonting och Dissa någonting. Känner att det är dags att prova det alla galningar redan har gjort.



Satt länge och tänkte på någonting som är bra. Så dök skolan upp i huvudet. Skolan är typ asbra och håller mig sysselsatt hela dagarna även om det är jäkligt jobbigt att kliva upp och fara dit, så är det superroligt att vara där, och man lär sig nya saker varje dag, det är ju super helt enkelt.

Det värsta jag vet är skavsår. Jag hatar det. Finns inget bra man kan säga om skavsår. Dom terroriserar en. Har fått typ 3 sånna idag. Inte min dag alltså.

snabb update

Sitter i skolan nu och har egentligen lektion. Men det här är verkligen inte min turdag. Dagen började med att jag inte visste vad jag ville äta till frukost, fortsatte senare påväg till skolan när jag gick in i trägrej med yummen och började blöda på tummen. Sen fick jag stora skavsår av mina skor, som jag faktiskt använt några gånger. Helt jobbigt är det.

Ska snart ha massage, najjs! Fast jag tycker inte att det är skönt alltid. Sen idag vet jag inte vad det blir faktiskt. Är jätte trött, så jag får se vad jag orkar. Men någonting blir det allt.

Slutar halv 5 idag. Det är inte så roligt. Det blir första gången i mitt liv jag slutar så sent. Det är lite coolt. Har historia sista lektionen och det är ett av de roligaste ämnerna som jag har. Nu kom läraren.

Adjö♥

I must be there

 

Idag är det en lång och jobbig skoldag. Sen måste jag förbi mormor och lämna jeansen där. Sen ska jag hem och äta och packa för imorgon. Sen ska jag nog vara med sara. Fast nu tänkte jag gå ner och göra frukost. Är supersugen på te, har inte druckigt det på aslänge. Såååå.


Ha en bra dag!

RSS 2.0