Ensam

Nu sitter jag på jobbet, och snart börjar det att ringa i alla telefoner här, anledningen att jag uppdaterar från mobilen och dessutom från jobbet är att jag inte har internet hemma ännu, måste hitta nått billigt bra, fruktansvärt ansträngande att vara utan internet, tar dessutom ett halvår att skicka sms och jag kan knappt kolla facebook, haha. Så igår då, flyttade och fixade typ hela dagen, sen åkte mamma och de som skulle hälsa på kunde inte, så jag blev själv. Tände massa ljus, la mig i sängen och kollade någon film som gick på SVT2 sen byggde jag ett databord av en micro och en hylla, så kollade jag weeds istället. Men nu ska jag sluta skriva här, men bara så alla vet, jag vet inte vad jag ska göra ikväll

Äntligen

Behöver jag säga något mer än att inatt ska jag sova i MIN säng! Sjukt. Härlig känsla jag har i mig för att jag inser att jag inte längre ska sova på någon skruttig madrass. Jag är verkligen glad. En tv har jag också, sen är jag däremot ca 9000 kr fattigare än vad jag var igår. Men det känns helt okej faktiskt. Även om jag inte kunde köpa allt jag ville för att Ikea var sämst och hade slut på typ allt, men det gör inget faktiskt.

Sen däremot lägenheten. Världens mysigaste lägenhet, jag älskar den. Förutom tapeterna, de dödar mig sakta jag svär att det är sant. Blåa tapeter med ljusblåa fyrkanter på, sen någon mörkare grej som går högst upp vid taket om jag inte minns helt fel, fläckar nästan överallt. Sen hallen som skulle vara mint grön, Eeehm då funderar jag om killen som bodde där innan vet hur den färgen ser ut, hade vart sjukt coolt med mintgrönt i hallen. Men det är ljusgrönt, ungefär samma färg som jag hade i mitt rum hemma i Piteå. Förstår inte grejen med gröna och blåa väggar. Men jag vet iaf att jag kommer sitta i mitt köksfönster en massa. Bara sådär, ville bara få in det, även om det inte passar in alls där.

Så nu är jag hemma hos mor en snabb sväng innan vi ska till lägenheten och jysk. Måste köpa dusch draperi, det jag ville ha från ikea var slut... Men men, Så så är det. Sen ska vi fixa min säng, ta ner en dörr, leta tvättstuga och förråd, sen ska jag sätta fram tv:n som jag dock glömt att köpa en bänk till...


Karlskoga ♥

Jag älskar karlskoga Så underbart att de är så pass efter alla andra städer i sverige. För typ snart 3 år sedan så köpte jag ett påslakan och kuddfodral till min säng, underbart mjukt och fint! Så ville jag ju såklart ha det till mitt nya täcka som jag köpt idag, eftersom att jag ska ha en stor säng så kommer jag att behöva två täcken, annars så kommer det bara att se otroligt mobbat ut hemma hos mig.

Så iaf tror ni inte att jag hittar ett exakt likadant här i karlskoga. De finns inte kvar hemma i Piteå alls längre. Men men är det så att Piteå i Norrland och Norrbotten är så pass mycket bättre än Karlskoga så är det så, här tänker jag bo ett bra tag iaf.

Nu så ska jag snart packa ner mig i några lådor, åka och handla och sen ska jag sova, så jag får påbörja min jobbiga dag imorgon.


Jag vill ha lite roligare nästa gång.

Jag har fjärilar i magen.

Jag flyttar imorgon det här är sinnessjukt nä det är det, har längtat sen i september, sen glömde jag det nog ett tag. Så nu i december, som btw har gått sjukt fort. Så har jag längtat. Sen har jag tänkt och bestämt nästan alla saker jag vill ha och inte ha hemma hos mig. Jag ska ha så sjukt mys, ljus och godis. Tv och film, säng och soffa. Varför kan jag inte bara få flytta idag ?

Sen har jag även tänkt på hur sjukt mycket hela jag har förändrats sen jag skrev kontraktet till lägenheten, det var typ någon dag efter det som allt bara ändrades, allt blev typ sinnessjukt bra. Fast samtidigt var det saker som blev mycket sämre. Men det får man bara hoppas att det löser sig helt enkelt. Men en annan sak kan nog inte bli bättre än vad det kanske kommer att bli, det är bara att spela korten på rätt sätt nu. Så blir det nog kanoners!

Nu ska jag höja volymen på datorn och sen ska jag borsta tänderna, sen ska jag till jysk och kolla på lite saker!

Sen längtar jag tills det att jag styr filmkväll hos mig. Som jag blev tvingad till, av mig själv dock, för att jag är rätt störd när jag är full.

Jag vill nu.

Jag insåg idag, att ändå sen söndag har allt bara blivit bättre och bättre. Söndagmorgon sög däremot. Men sen, från en viss tid på dagen och sen fram till idag, det är bara tisdag med det har ökat så jävla hårt. Bara bättre och bättre. Nu är det bara vänta tills på torsdag, 08.00 jävlat prick ska jag hämta nycklarna till mitt hem...

Jag ska alltså flytta nu, det är nu det gäller på riktigt. Jag är nervös men samtidigt kommer jag ha roligare än vad jag någonsin haft. Jag kan äta när och vad jag vill. Jag kan ta hem folk. Jag ska få sova i en säng! Min säng dessutom!

Det är helt sinnessjukt det här. Sen är det nyår till hegen, behöver jag ens säga ordet fest eller? Sen blire även jobb på lördag, så jag ska väl inte festa överdrivet mycket, kanske lite. Kanske lite mer. Får se vad som händer. Sen en jobbvecka där jag jobbar 15.35 till 22.05 så ska det styras fest hemma hos mig. Inflyttningsfest. Jag kommer vara fattig denna månad, men det gör inget, behöver faktiskt säng, soffa och tv. Sen klarar jag mig rätt bra.

Eller någon som hälsar på och sover med mig kanske, bara för att jag kan ha folk som sover hos mig sen. Så underbart så att ni knappt fattar. Jag kan inte ens beskriva med ord. Längtar mest till den 8de, allt är obestämt, annat än att jag ska gömma mina glas, och ska fram med plastmuggar och sugrör. Den 8de kommer vara så sjukt nice. Jag vet precis allt jag vill och inte vill med den kvällen.


Just like

Hoppas på svar från mail idag, trött är jag efter en natt med vääldigt lite sömn.

Nu ska jag iväg till jobbet, jag är inte possitiv idag, vill mysa ner mig i en säng och faktiskt bara sova sjukt länge.

Jodå,

Lördagskvällen var helt mystiskt, rolig och dålig på samma gång. Hur det nu funkade, men det gjorde det iaf.
Sen kan jag ju berätta att jag inte sov hemma, utan i degerfors, men på fel ställe. Aja, så kan det bli. Nästa gång jag sover i degerfors så blire rätt.

Nu ska jag snart till jobbet och jobba till 14.15 sen blir det ner på stan med mariah. Därefter hem och sova. Är verkligen trött, förstår inte det här. Aja, men imorgon hoppas jag att jag ska kunna hitta på någonting på kvällen/efter jobbet. Så kan jag sooova lääänge på onsdagen. Mys ska det bli helt klart. Att sova länge alltså. Sen så måste jag och handla lite saker, typ en säsng.

Mina damer och herrar

Ikväll kör vi hårt, all in, party all night long, varannan vatten? eller nä. Inget vatten ikväll inte. Nightshift, kö, folk, Shottar ?

Sitter hos Mariah, hon duschar, jag lyssnar på musik och smsar, som vilken dag som helst denna vecka alltså. Taggad till en miljon ikväll är det allt eller inget helt klart. Dricka har jag nog mycket så jag klarar mig, chips och mitt partyglas finns här också.

Snart ska jag byta från jeansen och linnet, ser ni, inte t-shirt, wow! Hoppa in i strumpbyxorna, de där halvgenomskinliga som jag kommer att frysa i när jag väntar på att få gå in och dansa. Klänningen, antingen den röda eller den svarta, den röda är tight och så, den svarta är lite mer fin. Lite mer party. Kommer att frysa vad jag än tar, så spela roll. Håret ska plattas och kanske lockas eller så, nä. Rakt är bäst. Då kan man ruffsa till det finare och sen ska jag på med sminket.

Pizza och öl sen eller ? Lutar mot det iaf, sen sprit och dricka. Juldagen, Vart ska jag sova ikväll ?

Märry kristmaas

Nu har jag öppnat mina julklappar, jag är rätt nöjd ändå. Det enda som saknades var nyckeln till min lägenhet, en säng, en soffa och en LED tv. För en LED tv ska jag ha, då ser allt ut som tvspel.

 

Men nu är det bara att tagga upp för morgondagen och försöka hitta någonting att ha på sig.


Har jag tråkigt eller vad?

Hittade den här listan på mariahs blogg, har säkert gjort den förra året med, men sak samma...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag flyttade 100 mil bort, och jag gick på nightshift och jobbade/jobbar på kundservice, mycket nya saker hände efter jag flyttat till Karlskoga
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte att jag hann lova någonting förra året...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte det, eller?
4. Dog någon som stod dig nära? Som tur var, Nej!
5. Vilka länder besökte du? Sverige, Sverige och Sverige
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Festivaler och en egen lägenhet, och jo.. en säng!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? öööh, finns så många jag vill minnas.
8. Vad var din största framgång 2010? Börja jobba och skriva hyres kontrakt till lägenheten
9. Största misstaget? Ojoj, det håller jag sååå för mig själv.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, var nyss sjuk, och jag har varit sjuk sammanlagt 6 dagar från jobbet.
11. Bästa köpet? Kommer att vara en säng
12. Vad spenderade du mest pengar på? Godis gissar jag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, men det var så mycket som har gjort mig glad. Men när Camilla hälsade på var det trevligt!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Like a G6 och massa mer, orkar inte skriva alla. Men massa håkan, kent och broder daniel iaf!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? första delen var jag nog mer ledsen, men sen vände det totalt och jag har aldrig varit gladara någonsin.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Festat? Nä,skojja. Men varit på någon festival önskar jag.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Vart hemma.
18. Hur tillbringar du julen? Här i Kalrskoga, hade jag kunnat hade jag varit i Piteå med alla där!
19. Blev du kär i år? Vet inte, kanske. Nä, säkert inte. Det är ju en vecka kvar.
20. Favoritprogram på TV? Kollar inte tv, men måste säga lyxfällan,
21. Bästa boken du läste i år? Helt klart edward finnegans upprättelse! Tack Dennis!
22. Största musikaliska upptäckten? Hmm, Mycket nytt har jag lyssnat på sen jag flyttade hit.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Fick typ inget, önskade mig massa.
25. Något du önskade dig men inte fick? Jo, hela tiden.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? På natten när det blev den 19 var jag och Lina i stan, sen åt bakade jag tårta som jag bjöd på!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag fått festa längre och roligare på studenten och om jag åkt utomlands och om jag haft en säng och en lä'genhet.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Jeans och T-shirt.
29. Vad fick dig att må bra? Alla fina jag lärt känna här i Karlskoga!
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla jag känner här i Karlskoga. Alla utanför Piteå alltså.

Vi ska sy och vi ska...

Jag pepprar på med inlägg nu sähär på dagen, snart är det kalle anka fjant grej på tv. Förstår inte hur man kan längta ett helt år efter något dåligt. Det slutade att vara okej att titta på när Arne slutade tända ljuset. Haha, då var det okej för att Arne är ett bra namn!

Lyssnar på julmusik gör jag inte heller. Längtar efter att öppna presenter gör jag däremot faktiskt. Imorgon är den bästa dagen, då är det fest som gäller.

Aja, tillbaka till det jag tänkte skriva.


Sen efter kalle så är det dags för mor min att fixa mat. Sen ska vi äta. Sen ska man ha tråkigt i en timma eller så innan det är dags för att öppna presenter. Så är det varje år. Minns när jag var liten och alla vuxna skulle envisas med sitt jäkla kaffe efter maten. De kunde verkligen inte dricka kaffe segare än på julafton. Sen äntligen när de efter 100 år druckit klart fick man paket. 

Sedär, nu fick jag inte spela mer musik, dags att leta rätt må mina hörlurar och fortsätta lyssna på musik .

Tomte som har tråkigt


To school for cool

Nu tänkte jag ge er endel bilder, från mig till er alla, en riktigt göttig jul!

Är det bara jag, eller är jag sjukt söt på första bilder uppe till vänster?

Mina favorit ord på Facebook


På uniflex nu, önska mig lycka till!










Det blir inte lättare.

Önskar att jag kunde skriva att jag var lycklig och glad och massa skrutt just nu. Men det är totalt omöjligt. För det finns inte i mig, jag känner mig borta, tankspridd, suckig och ledsen. Det jag hade behöft idag var att vakna i Piteå, duscha, ringa mormor och be om skjuts till stan, prata lite. Skutta förbi richard, gå till nodo och bara sitta där. Helt utan problem eller andra jobbiga saker.

Men nä, jag vaknar i soffan i vardagsrummet, ont i nacken och i ryggen. Äter frukost, pratar med uniflex, bestämmer möte klockan 2, önskar att jag visste vad det handlade om. Jag är verkligen rädd att de ska säga att jag inte ska få jobba kvar efter min provtids anställning. Jag som verkligen trivs på jobbet. Vad ska jag göra då? Jag vill inte åka ifrån Karlskoga.. Aja, men jag jobbar på bra och har bra statestik, varför skulle jag inte få vara kvar?

Nä, måste försöka tänka possitivt, vilket jag gör någon stund varje dag. Oftast hela dagarna, men inte idag känner jag. Måste däremot förbi nöjesbutiken påväg till uniflex och köpa biljetter till på lördag, 1 för mig och en för Mariah!

Nä, om jag ska börja gå snart. Kan vara en bra ide, däremot tar det inte så lång tid att gå dit. Så jag kan vänta ett tag till. Någon peppande låt.

Jo, sen vill jag fråga om det bara är jag som gråter när jag får julkort denna jul ? Har ingen julkänsla. Långt från alla. Bara jag och mamma och hennes boy på jul. Hoppas jag fått min lgh så jag lika gärna kan vara själv sen på kvällen,

Jag har vart borta

I frdags åkte jag buss till Västerås, där var jag till sent igår kväll. Mer om vad jag gort och så kommer väl någon annan dag tänkte jag, för nu är jag så bakis som en nykter person bara kan bli, förstår inte detta alls.

Jag har inte druckit alls. Sen förra helgen. Men nu sitter jag här med lite ont i huvudet och tröttare än trött. Sova gjorde jag rätt länge imorse, och har även sovit en stund nu nyss. Det var en bra dröm, förutom att jag helt plötsligt blev så full som jag bara kan bli när jag drömmer, jag kunde inte stå, och inte heller kryps rakt. Så var jag tvungen att kasta de där godisarna som jag tappat på golvet. Det fanns inte ens någon sopkorg och det fanns två kök...


aja, nu ska jag fortsätta min mysdag med att dricka lite saft och sen fortsätta läsa boken box 21 och sedan fortsätta sova om jag blir trött igen.

Ahmen snacka om jobbigt

A nu mina vänner och även andra som jag inte känner är jag inte possitiv, inte alls. Känns som om den här dagen började bra, blev bättre mot mitten och nu mot slutet är den ungefär sämre än jag vet inte vad. Jobbet bjöd iaf på många härliga skratt, fattar inte hur man kan känna behövet av att trycka ner någon bara för att känna sig cool själv. Det är så roligt att jag skrattar bara jag tänker på det. Fast nu tänker jag inte på det utan jag tänker på att det inte blev fotboll, skit alltså, jag som längtat!

Sen att msn och hotmail är så sjuk dumt, bra att jag hade två kontakter på msn när jag loggade in idag, skrit bra. Öppnar min mail och ser massa skit grejs, så det var bara att tabort. Så nu sitter jag och måste logga in på typ alla olika sidor och ändra epost. Gaah, irriternade, mer än jag vet inte vad.

Jag vill göra någonting så jag inte bara sitter och är sur hela kvällen.


När jag ser dig.

Jobb idag, och imorgon 8.45 till 15.15 skönt! Fick sova lite längre idag. Inte för att jag steg upp före 4 igår.. Men så får det vara när man är bakis eller när man är ledig, jag var då ledig. Planerna för helgen vet jag inte någonting om. Hörde att det pratades om bowling för några. Vet dock inte om jag ska med, kanske drar till Ikea istället. Fast nä, orkar inte behöve dö av längtan efter en riktigt stor säng. Måste däremot till Karlstad direkt när affärerna öppnat efter jul, ny säng here i come!

Har funderat på om jag ska ta bussen som går nu 46 eller den som går 16, det blir 16. Orkar inte vara på jobbet massa länge innan. Har inget att vara där för då, sen har jag en ansträngade grej att ta tag i idag.. Åh, ibland är folk för tröga.

Vad ska man göra när inga kläder passar?

Jag måste få säga att jag hatar min kropp, allvarligt. Eller alltså, inte det att jag inte tycker att jag är fin. Eller så kanske jag hatar alla kläder mer.

Tror ni det finns kläder som jag kan ha eller? Nä? 
Jeansen som sitter bra runt rumpan och benen är för tajta i midjan, jaha tack lixom. Så då måste jag köpa jeans som sitter bra i midjan och sedan sy in dom, och då blir de ändå lite försmå i midjan. Kan typ bli galen.

Sen tröjorna, åååh. Fina tröjor som jag vill ha sitter konstigt, dels för att jag har världens sämsta hållning, fråga bara min syster. Sen för att de som sitter bra blir förkorta i ärmarna. Hur vill de som syr kläder att folk ska se ut egentligen? Hur tänkte de?

Så vad 17 ska man göra när det inte finns kläder som man kan ha? Jag kan ju inte sätta mig och sy om alla kläder heller. Vilka problem jag har, säkert andra också. Men allvar. De som bestämmer hur kläder ska vara formade kan ju tänka på människor nästa gång och inte plast dockor. Sen har jag tänkt på en till sak. Oavsett hur stor och tjock en skyltdocka ska vara så tar aldrig deras lår i varandra.. Någon mer än jag som sett det ? Nä, tänkte väl inte det. För det är en underlig sak att tänka på.

Jag var orolig att det skulle förstöra min dag, men det gick visst bra

Härligt vilken dag jag haft! Sjukt bra stämning på jobbet efter helgens festligheter. Trevligt och bra helt enkelt. Mycket skratt och höra olika saker som hänt. Mycket att prata om helt enkelt. Sen har ju dagen inte varit helt bra hela tiden, imorse skulle jag demonstrera någonting för rosie och då slog jag mig på näsan så jag började blöda näsblod. Det var väl kanske inte helt okej. Sen när jag kände att jag fick tårar i ögonen för att jag fick ont i mig bara av att tänka på en sak var inte heller okej. Sen att jag fick skjuts hem var toppen och att någon jag inte känner skrattade åt mig var bara vanligt.

Nu är jag hemma iaf. Sugen på Pizza är jag, måste ta med mor min på affärn och handla lite, makaroner och köttbullar, och bacon och paprika och massa annat gott. Hungrig är jag, sjukt. Har inte varit det på jätte länge, flera dagar sen sist. Nästan så jag saknat känslan.
Annars vet jag inte vad som händer idag, ska nog hoppa in i mjukiskläderna, dricka te och mysa med ljus och min bok som jag inte har läst ut ännu, skämms på dig erika. Du har haft ett liv, men sak samma.

Fortfarande huvudvärk

Har sovit som ett litet barn, dock har jag vaknat varje timma inatt, men jag har som ändå sovit riktigt gott! Tur är väl det för helgen var något av det galnaste jag varit med om på länge.

Fredag gick jag till Oskar direkt efter jobbet, förfrös min kind och kunde inte röra mina fingrar på ett tag, men det vare värt. Hos Oskar var det rusktigt trevligt, vi lekte norsk-kareoke, fast på fel sätt, enligt mig då. Om jag inte minns fel så var det jag som vann ;) Nädå, men jag tror att det var lag 2 som vann. Sen sprayade jag glans-spray på Oskar och Robin, det var inte så poppis, men roligt var det iaf, vem vill inte ha glansigt hår lixom? Sen så bar det iväg till Nightshift där man stötte på massvis med trevligt folk. Dansade med Vadman till låtarna som Johanna och Mattias sjöng, karoeke grej igen alltså. Sen var det dansgolvet som gällde. Sjukt nice! Så började den ta slut. Jag och Vadman mötte upp Dennis vid McDonalds, gick till Max där Dennis bjöd på mat, sen skulle vi på efterfest, fast vi måste ha gått fel, för det var ingen fest där. Så lämnade jag och Vadman av Dennis vid Sibylla så mötte vi upp med Mariah, Robyn, Malte, Rasmus & någon mer som jag inte kommer ihåg namnet på. Så somnade vi alla en efter en, sen bytte vi platser och sov på golvet på en bäddmadrass. Så dagen efter var det sjukt varmt och jag hade knappt någon röst kvar.

Lördag då, jag satt hemma hos Mariah ett tag efter att Vadman gått därfrån. Sen hem, kolla datorn lite sen duschen i en evighet. Snacka om skönt! Pratade med Tobbe, vi gick förbi transcom för att höra skvaller. Inget nytt, eller inget mer än det jag redan visste. Sen hem till Tobi igen, värma fötterna som gjörde ont av kyla. Sen till Mariah, fixa sig och så var det fest igen. Det var superroligt fram tills det att jag fann mig själv helt ledsen och pratade med Jocke om hur jobbigt det kan vara när någon inte är särkillt snäll. Det hände en gång till, att jag blev ledsen alltså. Sewn en tredje gång, då var det inte roligt längre, så jag ringde tobbe och gick till han. Påvägen dit så mötte jag Filip, trevligt. De följde med mig förbi Tobbe och sen till Nightshift. Filip sprang iväg för han hade glömt sitt leg, sen så ringde Vadman, han var påväg till Nightshift han med, träffade han, dansade och så, sen träffade jag Mariah och Robyn, lite senare träffade jag Rasmus också. Det var verkligen astrevligt! Sen när allt var slut gick vi till Wiking, där träffade jag Rasmus igen, men jag följde inte med han när han gick, hade kunnat gjort, men jag hade redan lovat bort mig till Degerfors. Så dit åkte vi buss. Sen somnade jag rätt fort i soffan.

Söndag, Jag och Vadman kollade film/tv och halvsov nästan hela dagen, var förbi Kronhallen och köpte dricka, sen så tillbaka till hans kompis, tillbaka i soffan där vi fortsatte att halvsova tills de följde mig till bussen, sen förbi McDolnalds med mor min, sen hem och hemma åt jag, sen somnade jag.

fyfasiken vilken ångest

ångesten jag känner nu är fan den värsta jag kännt, fyfasiken. Så jävla dummt är det egentligen, aja jag går emot min egen gyllenne ångest regel, att aldrig ångra nått som fått dig att le, men helvete alltså nu är det fan okej att ångra det. Men sak samma nu. Party taggar gör jag redan nu, musiken på högsta, åt just fruckost, mackor och saft. Tänkte först oboy eller kaffe men det fanns redan färdigblandad saft, latheten tog övertag.

kött fyfan, skaka rumpa ikväll alla.


Det här blir inte lätt alltså

Många tankar och många känslor. Jag blir snurrig av mig själv, eller så kan det bero på att jag är trött. Men alltså det är sjukt hur livet kan bara vända på sig så snabbt, bara genom att höra en sak, eller bara genom att veta någonting. Måste prioritera saker, ringa samtal och även ta mig i kragen och styra upp en annan sak. Jäklar vad det kan bli bra om jag lyckas, men det måste jag nästan göra ju. Jag måste. Det kan inte vara så att jag kan låta det bli på något annat sätt.

Jag skuttar och kastar med håret

Frisk på riktigt, skönt kan jag lova. Måste förbi stan idag och köpa nya vantar, röda ska de vara, sen ska jag även köpa en halsduk, har ju bara 1, eller 2. Så ska jag fråga mor min om jag kan låna hennes jacka, hon kan ju låna min. Sen ikväll blire film och kanske någonting gott till det.

Imorgon är det jobb och möte tydligen som gäller. Läskigt och bra på samma gång kan jag tänka mig. Hemska tider. Aja. Nu ska jag skutta lite till en bra låt innan jag tar på mig skor, jacka och går ner till stan som sagt.

Sen blire nog att bleka mina tänder lite tills helgen. Seriöst tandblekningen från EaseWhite är den bästa jag haft, kommer ni ihåg att jag lottade ut två paket, tidigare iår eller om det var förra året. Minns inte riktigt. Kanske ska föröka få till en ännu en tävling

Men än så länge kan ni köpa det härifrån!


Allt jag kan säga är att jag inte riktigt lever


Vad tycker ni om mina nya brillzzz?


Skaka ruuumpaa

Haha, kom på att tänka på att alltid på peter08's blogg så är det alltid med "hur gammal ser jag ut att vara" Haha, tänkte då att det behöver jag inte fråga, utan jag vet numera att folk frågar mig. Hur gammal jag är alltså. I Lördags var jag 95:a och som mest 94:a, jag tyckte det var sjukt dummt när de inte ville fatta att det är min syster som är det och inte jag. Dock de som trodde så lite om mig, de var 93:or. Dyngcoola boys, så ska jag bli när jag blir stor.

Sen var det ju dem som visste att jag var 91:a sen har jag fått höra att jag lika gärna skulle kunna vara 90:a, inte för att det är så stor skillnad, hade jag varit född 6 månader tidigare hade jag ju vart det.

Sen så lyssnade jag nyss på skaka rumpa låten, haha Kött fyfaaan, han sjunger det i låten, eftersom att jag bara hört den 1 gång tidigare inne på NightShift så har jag inte lyssnat på den normalt. Haha, vilken låt alltså.

Snart ska jag iväg till stan, eller ja om 45 min går min buss som jag tänkte åka med, till tåbbe ska jag, tvspel blir det visst hela kvällen, gött de! NHL och sen FIFA

The jul

Ibland, som nu sitter jag hemma helt rörd över att det kan finnas så fina människor! Ni vet alla vem Katrin Zytomierska är. Nu har hon bestämt sig för att skänka en hel massa pengar till julklappar. Julklapparna ska gå till fattiga barn i fattiga familjer. Det är inte bara Katrin som gör detta, utan det är fler. Både företag och privat personer. Jag vill också vara med och göra julen bättre för någon. Det är nog det finaste man kan göra.

Tobbe ville att jag skulle blogga om någonting, men jag minns inte vad det var.

Har hela morgonen tänkt på en låt, men jag har inte kommit på vad det bar för låt! Så hittade jag den nu nyss, den är bra, partyparty, vart är chipsen  ?

Ägde igår på Fifa, ska fixa det spelet senare någon gång. Så jag kan öva i smyg, för det måste jag göra, så jag kan äga sen.
Jag vet inte vad jag ska skriva, allt är ov'rt att skriva om, för att det är roligare att vara med om saker än att vara hemma och skriva om andra saker.

Nu ska jag ta på mig byxorna med hål i sen så ska jag hitta på någonting, men alla jobbar och resten jag känner har jag inte nummer till. Bra erika, bra!


RSS 2.0