VILL!

Jag vill en massa saker just nu. Bland annat vill jag skriva av mig en massa. Det betyder ny blogg där inte någon som vet vem jag är kan läsa. Vill bara skriva av mig ALLT! Vill få skriva. Utan att någon jag känner ska läsa. och om du nu hittar bloggen och läser där så vet dom inte att det är jag som skriver.
kommer självklart skriv ahär med. Men jag behöver ett skriva av mig allt som jag bara kan ställe.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Du behöver ju inte nödvändigtvis ha en blogg för att skriva av dig. Du kan ju skriva i ett vanligt word-dokument som du sedan lösenordsskyddar, så att ingen utom just du kan läsa det som står där. Sedan kan du ju alltid göra det old school, och skriva i en dagbok (och en dagbok kan ju ha vilken form som helst, den kan vara ett vanligt kollegieblock om du skulle vilja det). :) Då är det ju inte stor chans att någon som känner dig hittar det du skriver, heller.

2009-02-16 @ 22:13:53
URL: http://emeliech.blogg.se/
Postat av: sara

Det går att ha lösen på bloggar :) Och då tar du dig bara själv in på den + andra som har lösenordet.

2009-02-17 @ 11:09:54
URL: http://dreamaboutme.blogg.se/
Postat av: Mamma

Emelie hade samma tips som jag tänkte ge! Äpplet faller inte långt från päronträdet... när jag har behövt skriva av mig har jag haft både ett block och ett word dokument. När jag har skrivit i block så har det kännts som om pennan gått av sig själv och sen när jag läst igenom det jag skrivit så har jag blivit förvånnad att det är jag som skrivit det och att jag känt/kännde så! Puss

2009-02-19 @ 17:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0