when you're with me

Snöar gör det uanför mitt fönster idag. Roligt. Eller inte. Glad Valborg!
Har just kastat mig ur duschen in i strumpbyxor kjol och t-shiirt. Nu sitter jag framför datorn med blött hår. Jo jag sitter i köket också, jag vet inte varför, det bara blev så. Snart ska jag upp och föna mitt hår, det är så kallt annars.

Det är nämligen så att jag ska in till Stan med Beutt en stund idag. Vi ska fixa lite saker, som t.ex dricka. Sen så ska vi kanske sola, fika och kolla på saker såklart. Sen när det är gjort så hade jag tänkt höra av mig till Linda och Lina. Kvällen kommer nog troligast att bli bäst. Det kan jag då hoppas på. Nä. Nu måste jag verkligen springa upp för trapporna, hoppas att jag inte ramlar, det gjorde jag en gång för inte så länge sen, två helger sen typ tror jag nog att det var. 

Önska mig lycka till nu så berättar jag sen om jag ramlade eller inte.


Pearl

Jag har väl egentligen inte så mycket specielt att säga känner jag. Jag vaknade, bråkades med systerm om vem som skulle ha den blåa cykeln (som jag har lånat av morfar) Jag vann så klart! Nä, men jag cyklade till skolan och var där lite innan 9. Skrev engelska nationella och sen gick jag till freja och satte mig. Fick sitta där ett tag innan Patrick och Jörgen kom. Sen kom även Bea och Malin då var klockan typ halv 11 och nästa lektion började två.. Men vi flyttade fram den till ett. Jag satt själv i soffan utanför medans alla andra skrev matte prov. Jag läser ju inte matte b så jag har inte någon lektion då. Historan kl 1 såg film sen åkte jag hem.

Väl hemma satte jag mig vid datorn, kollade lite på tv, hämtade flingor och mjölk och nötter och saft. Satte mig i sängen framför tv:n och kollade på Ghost Wisperer, jag kan berätta att jag grät. Det var så sorgligt/gulligt/underbart att jag bara var tvungen att gråta. Sen så har jag läst lite i bibeln, tror nästan att jag ska läsa hela. Haha, den verkar ändå bra, som bok alltså. Det är en bibel för barn, inte "de yngstas bibel" utan "barnens bibel" Så jag har skrivit lite på religionen, men det är svårt, jag gillar inte när det är svårt.

Städat badrummet uppe har jag också gjort, orkar bara inte göra det imorgon då jag måste städa toan nere och hallen uppe och trappan + mitt eget rum, innan 11! Det kommer att vara fruktansvärt jobbigt. Lika jobbigt som att skriva religions grejen. Jag vill bara fly. Men det kan jag såklart inte göra. Måste ju få betyg. Tror att jag ska lägga mig och sova snart, måste bara skriva lite till på religionen innan det. Men ikväll så hör ni nog inte mer av mig.

Love like woe!

Kan inte slita mig från en sån sjukt bra låt! Jag tänker på den hela tiden, jag drömde om den. Jag har fixat den på mobilen och nu ska jag ringa mormor. Sådärja! Nu har jag fixat skjuts till skolan. Det är bra för jag har idrott, så jag har rätt mycket att bära på.

Jag och Sandra skulle börja 9, men jag blev ärligt talat inte alls förvånad när hon smsade och sa att hon tog en buss som gick 9 och hon är framme 10 i 10. den smset fick jag 20 i 9 hade jag gått idag, eller litat på att hon skulle vara påväg till skolan den tiden så hade jag varit halvvägs till skolan. Men jag var hemma för jag tänker inte fara för ens det att jag vet att hon är på skolan. För jag orkar inte sitta och vänta på henne.

Sen idag så har vi svenska och Idrott. Skriva tal och Vollyboll. KUL! Sen efter det så ska jag och sandra fortsätta med vårat projektarbete, vi har rätt mycket kvar och vi ska lämna in rapporten nästa vecka. Fast det vi har går nog ganska fort om vi bara jobbar. Sen torsdag så ska jag in med några arbeten, sen söndag ska jag in med ett.

Nu ska jag nog maila lite till mig själv innan jag gör mig redo för skolan (packar idrottskläderna)

Så sjukt jäkla galet dampigt sämst


stand up and shout

Nu sitter jag hemma efter ännu en rolig dag i skolan. Vi åt lunch på thaigarden och sen så fick vi fika på lektionen efter lunchen. Hämtade studentmössor (ÄNTLIGEN) Sen så hade vi historia och så vandrade jag in till stan.

Väl inne i stan så träffar jag Lina och Richard utanför nodo. Vi står där ett tag, sen så vandrar vi runt lite innan de gick hem till Richard, jag gick en liten sväng till mormor och lämnade min mössa där sen gick jag med till Richard.

Där var jag väldans länge innan jag gick till mormor för att få skjuts hem. Nu har jag bytit om till shorts och linne och ligger i sängen med datorn i knät. Jag är verkligen super trött. Kommer att bli en tidig kväll.
Tänker och längtar till valborg gör jag också. Jag vill ha VIN! Ifall att jag skulle vilja dricka mer än Lina, för vi ska dela. Så jag inte bara tar allt som jag gjorde sist. Så jag måste fixa någon som fixar åt mig. Fett jobbigt att inte vara 20 nu. Mamma! Du hinner inte upp snabbt typ imorgon eller torsdag ;)

Nä nu ska jag faktiskt kolla TV och förhoppnings vis somna, hoppas att jag inte drömmer om jäkla mördar sälar igen

Vi tävlar

Gör mig känd för 17 gubbar! Jag vill vara rik, ha mycket pengar! Ge mig en sugar dady! Jag höll på skriva att jag gör vad som helst. Men nä. Blä det gör jag inte alls det. Jag vill bara har någon rik som ger mig pengar för att jag behöver det.

Vi gör en tävling av det. Hitta på det sjukaste ni kan om mig och berätta om det på eran blogg. De 3 som har hittat på sjukast/roligast länkar jag i en vecka!

Let's do it!

Mer!Kom igen nu! Kolla alla videos i min video kategori!

Längesen!


Jävlat underbart!

Jag har nu min studentklännig!


Jag tror att jag är påväg tillbaka

Skoldagen var ruskigt rolig. Men nu när jag är hemma är jag inte alls lika glad som jag var när jag gick från skolan. för då tänkte jag inte på allt som väntade på mig hemma. En HÖG med saker att göra.

  • Religions uppgift
  • skriva ansökan på engelska
  • Psykosocialt arbete
  • psykologi
  • Projektarbete
  • Projektarbete rapport
och säkert någonting mer som jag inte kan komma på nu. Men det är säkert någonting som jag har glömt. Så det är bäst att jag sätter igång eftersom att det mesta ska vara klart i veckan.

Jag är bara ett skal

I guess it's no use
I'm screwing up every little thing I ever try to do
I'm born to lose


Jag känner inte några speciella känslor, jag vill inte göra någonting, samtidigt som jag vill göra allt för mycket. JAg kan inte tänka klart. Jag är trött och jag vill inte sova. Jag vill inte vara vaken heller. Jag vill inte vara hemma men jag vill inte heller vara någon annan stans. Jag vill inte börja jobba. Jag kan inte se mig själv jobba. Jag vill ju bara bli rik, ska det vara så svårt? Tydligen. Jag blir arg jätte fort, jag orkar inte med folk som bara ljuger en rakt i ansiktet längre, med tyvärr så verkar det som om jag måste stå ut. Jag kan inte fokusera på skolan, jag kan inte fokusera på mig, jag kan inte fokusera på att leva. Kan jag inte bara få vara. Kan allt bli enkelt? Kan livet gå bra någon gång? Varför verkar allt hända just mig? Jag måste ha varit ond i mitt förra liv, varför tänkte jag mig inte för ? Allt jag vill är att det ska vara lite lättare, bara lite. Att någonting någongång kan bli som jag vill, inte tvärt om. Jag vill inte så många stora saker i livet, några kan jag säkert fixa själv. Men det finns en eller två saker som jag inte kan bestämma, saker som jag verkligen tror att jag vill. Men allt jag kan göra är att hoppas.Det kommer en vind och går.

Jag läste just en dikt, en dikt som fick mig att tänka tillbaka på något som var.
Någonting jag kan spela upp om och om igen i mitt huvud. Jag minns det så tydligt, jag vill att det ska vara så som jag minns, tänk vad härligt det skulle vara då. Hela dikten stämde in på hur det var och hur det blev. Fantastiskt att någon kan skriva så. Den skrevs ju för massa med år sen.
Jag gillar den dikten, helt klart. Ska skriva ner den så jag aldrig glömmer det där som var förr som jag inte vill glömma. Men som jag inte heller vet om jag vill minnas för evigt. Just nu vill jag minnas det så länge jag lever. Men det kanske inte alltid kommer att vara så. Men jag får väl hoppas på det, sen så får vi se hur det blir

Nu hoppar jag till en annan sak. Jag tänker tvinga pappa att skjuta mig till stan, och sen till coop eller willys. Jag tänker tvinga han för att han var jobbig nog att fara själv utan att säga till mig, jag behövde ju handla. Nu får han bara skylla sig själv.


let it go

Har just ätit Ikea köttbullar och potatis. Nu hade jag tänkt att läsa igenom texthäftet "oss emellan" Till imorgon eftersom att vi har nationellt prov då. Känns lite jobbigt att sitta i 5 timmar och skriva men med bra musik i öronen, godis och saft så ska jag nog klara mig rätt bra. Sen efter skolan så har jag och bra tänk att gå på stan, sen så ska vi nog och handla lite tills på Lördag då vi har klass fest. Kul. Jag kan knappt fatta att det snart är slut, Jag kommer troligast inte att gå mer skola sen. Jag vet inte vad jag ska göra när skolan slutar, ett jobb vore bra. Fast jag tycker att alla jag känner kan flytta med mig till stockholm, eller så kan Piteå flytta sig ner lite, närmare allt annat. Men jag ska väl försöka fixa mig ett jobb antar jag. Det kommer nog inte att vara lätt, men jag måste ju få pengar på ett eller annat sätt.
Ni når mig på telefonen om ni skulle ha lust att hitta på någonting, eller så finns jag på msn.

banan

Jag har ätit kalaspuffar och mjölk nyss! ♥
Det är så GOTT!
Nu måste jag torka mitt hår och sen så ska jag klä mig och sen så måste jag gå till Brandis, vi ska släcka en eld idag med klassen. Men jag måste skynda mig nu. Vi hörs sen1

kisses from the sun

Nu ska jag banne mig ta tag i mitt liv! Jag ska bli FIT! Jag måste få bort mitt onda i ryggen så att jag kan börja gå till och från skolan på riktigt igen.
Sen så vet jag inte var jag ska tavägen. Jag vill bort från Piteå, på riktigt jag vill ha ett jobb och jag vill ha pengar. Men jag vill inte åka ifrån alla jag känner, veta att de kommer att ha supersommar i Piteå. Super kul. Jag vet helt enkelt inte hur det blir. Kanske att jag sticker till hösten. Jag vill till stockoholm och till GBG, jag vill på liseberg och jag vill ut på collage. Jag vill ha roligt med alla fina i Piteå. Samtidigt som att jag kommer vara urfattig i sommar. JAg vill bara inte att de 52 dagarna som är kvar ska gå så fort som jag vet att de kommer att göra. Låt tiden stå stilla ett tag, jag vill hinna leva.


Yellow

Jag behöver käna pengar snabbt! Ge mig tips ;) Jag har inte något jobb och kommer inte heller att få något i Pyttelilla Piteå tyvärr. Kolla in alla mina videos massa på videofy me, ni hittar dem under kategorin videos ;) Jag behöver nämligen en ny kamera och en ny mobil, och lita andra saker som kläder. Att bidra med lite pengar är det minsta ni kan göra för mig tycker jag.
Annars så väntar jag på mat och på att få fara och handla flingor. Ser ut som ett monster med smutsigt hår, och mjukiskläder. Men det får man göra ibland när man heter Erika och bor i Piteå. Juste måste skicka iväg ett mail också! Bäst att göra det nu då. PUSS

haha, ni får inte någon bild nu.

Som det var då

Har fyllt ett papper med färg, skrivit ett halvt a4 med ord i skrivstil Dessutom skrev jag på engelska. Sjunger med till Melissa Horn, känner mig bara trött, och dagen tycks aldrig ta slut. Jag vet inte var jag är, mina tankar snurrar och jag kan inte riktigt andas så jag får nog med syre. Känner mig yr och snurrig. Jag andas för lite. Jag har faktiskt inte någonting vettigt att skriva. Jag har fortfarande ont i min muskelknut. Såg att någon tydligen ville att jag skulle ha frågestund, men det är bara fråga så svarar jag väl. Låten som jag lyssnar på nu, "sen en tid tillbaka" fortafarande med Melissa Horn känns som att passa in på mig, bara lite. Ganska mycket. Inte allt.

"Så många långa nätter"

Två från igår.

Godmorgon!

Nu ska jag äta middag, sen ska jag försöka hitta på någonting att göra, orkar inte bara vara hemma idag känner jag, hela min familj bara irriterar mig, till 100% Nä. Jag ska äta, gör lite grejs och ta mig härifrån, var vet jag inte. Det återstår att se. Men nu måste jag gå innan pappa blir irriterad..

burn

Nu blir det ett till klago inlägg, kul va ? Jag har idag ondare än någonsin, jag har tagit två ipren, men jag vet fortfarande inte hur det här ska gå. Jag måste borsta tänderna och gå ner nu. Adjö.

Shit, vilket långt inlägg jag skrev, wihoo

sounds

Hur underligt är det inte, att man kan ändra åsikt så snabbt? Först tyckte jag en sak, nu en annan.
Jag förstår inte hur man kan göra så mot någon, säga en sak fast man menar en annan. Så tydligt, så elakt. Jag blir arg och tycker synd om på samma gång. Nä, jag kan bara inte förstå längre.

Mina leder knakar, jag har antingen en låsning eller en fet knut i ryggan, kan inte gå normalt alls idag. Min hand har knäckts, mina armbågar, axlar, knän, ja det mesta utom ryggen där jag vill att det ska knäcka. Ligger i sängen nu och jag har en värme grej där jag har ont. Hoppas att jag inte kommer att ha så ont imorgon. Det skulle vara sjukt jobbigt.


Jag är en liten Kanin


Sometimes

Vissa dagar är svårare än andra. Jag överlever såklart. Men idag är jga helt känslolös. Jag känner ingenting, jag vill ingenting. Bara vara. Tyst, inte tankar som snurrar. En sak som slog mig var att det jag skrev för bara någon dag sen, alla tankar jag skrev ner, jag vet ine om de stämmer. Allt förändrades så snabbt. Jag vet bara att jag bara är idag. Får se hur dagen blir.

arligt talat

Jag har beställt min studentklänning idag, men det är typ från Japan så jag hoppas för vulkanens bästa att den tvingar sin jäkla rök att försvinna fort så jag får min klänning snart :)
Jag har just kommit hem efter en liten spring runda med Carro. Det var fett skönt måste jag säga. Ska snart gå ner och vara sällskaplig med pontus, (bror) och sen ikväll händer det nog inte alls så jästans mycket, Längtar mest efter att sova, jag blev verkligen trött av det där.

rund

Skrev just ett långt utkast, tror inte att jag tänker publicera det. Fast jag vill, men samtidigt inte. Jag får se, någongång i framtiden kanske.

haha.

Jag vet att man inte hör vad jag säger hela tiden, jag vet att jga mummlar och att jag pratar ljust.


Dawn

Nej, men gud vad jag är duktig på att updatera min blogg här va ? Nä, men jag hinner inte så mycket eftersom att jag måte skriva den där förbaskade jäkla historia grejen och jag finner inte koncentrationen till det, alls. Jobbigt läge eftersom att jag måste vara klar med det på fredag. Men det löser sig nog tror jag.
Annars har det inte hänt så mycket, har dragit på mig skavsår på fötterna och jag är bara allmänt störd i skolan. Vill hitta på roliga saker, drömmer tillbak till gammla minnen. Men det ger inte så mycket annat än ett leende på mina läppar, men men. Fina tider det där .
Annars så har jag en religons grej och en psykosocial grej som jag också måste skriva. Men idag känner jag inte alls för att göra det.
Det börjar bli vår och jag blir gladare, gladare än någonsin. Våren och början på sommaren är alltid bäst.


Sometimes

Hello hello bloggen! Jag ligger i min säng och gråter stora krokodiltårar, nej det gör jag såklart inte, haha. Jag är bara ful i huvudet. Har inte alls orkat mig ut i det fina vädret, varför ? Jo för att jag kan inte andas normalt, mitt nässpra är slut och jag är då såklart täppt i näsan.
Nu kollar jag tv och känner hur huved är på god väg att sprängas. Somnade inte för ens efter kl 1 igår. förvånansvärt nog var jag inte alls trött.

 


Nu har det blivit dags

Det har verkligen inte hänt mycket. Fast idag gjorde jag någonting som jag aldrig trodde att jag skulle göra, NÅGONSIN! Jag tog i kött.. jag skärde upp fläskfilé och tog bort allt det vita. Fatta vad duktig jag var, det luktade förbaskat illa, hatar köttlukt, bläää. Nu har jag tvättat händerna och diskat lite. Det blir Rebecka som får steka köttet, för det tänker inte jag göra. Sen ska jag leta rätt på en film och slå mig ner i soffan och njuta.
Ni som vill någonting når mig på mbilen!

Who

Det här kommer att bli mitt enda inlägg idag

Jag är hemma i Piteå men jag orkar inte skriva nå alls. Så vi hörs imorgon eller någon annan dag!

totalt

JAg har verkligen slarvat med bloggingen här på sista tiden, men jag bloggar mest på ett annat ställe faktiskt, men det tänker jag inte säga var. Bara några som kanske vet. Men jag kommer att fortsätta att blogga här såklart, kan inte riktigt släppa min söta blogg.

Imorgon så åker jag hem till Piteå igen. Ska nog söka något jobb i storstan med, finns massvis med barnskötar jobb där. Härligt! Hoppas bara att jag har turen att få ett jobb. Skulle verkligen vara roligt. Annars har det inte hänt så mycket idag, solat och ätit mat. Ska snart stänga av datorn och packa ner den för att vi ska bära ner sakerna ikväl sen ska vi åka imorgon kl 6.

Godatt!

I will do it

I Örebro igår så köte jag inte så mycket saker, men ett par skor fix jag allt med mig hem, och en liten rosa fågel. En sänghimmel och en lampa.
Jag hade tänkt att blogga igår men en muskel i min nacke satte stopp för de planerna. Nu är det god tid för mig att läsa de nästan 200 olästa blogginläggen rensa lite bloggar som jag följer och kolla lite efter något jobb. Sen så ska jag bara vara hela dagen. Surströmming till middag och sen ska jag upp tidigt imorgon.


Bilden på skon hittar ni HÄR

Örebro!

Nu ska vi börja göra oss klara för att åka iväg till Örebro där vi ska shoppa! Jag ska köpa skor och troligast inget mer men vi får se hur det blir med den saken,
Det är redan nu 9 grader varmt ute, känns härligt för i Piteå är det bara -1 eller någonting i den stilen. Jag vill inte hem till Istiden. Nä nu så ska jag äta någonting och sen ska jag sminka mig. Så det så.

Slarvat ihop en bild


Ny design på G!

Grattis!

Godmorgon!
Vaknade mitt i en underbar dröm och gick upp till köket där mormor och morfar satt, vi fixade i ordning lite jordgubbar och cider till mamma som fyller 45 år. Så nu har vi ätit jordgubbar och ätit tårta, jag är verkligen mätt nu. Snart ska vi alla börja fixa oss för vi ska ut på stan. Så vi hörs när vi hörs!


1 April

Åkte ju bil hela dagen igår. Här kommer två bilder.


Tyst i 10 timmar, det har ingen någonsin trott om mig.

Förlåt alla för den superdåliga updateringen! Hade helt glömmt att jag hade en blogg ( nästan iaf ) Nu är jag hemma hos mamma och jag har suttit nästan helt tyst i 10 timmar så nu så är jag ganska sugen på att prata på en massa, men jag har ju inget att säga egentligen.
Dagen började kl 04.00 när jag steg upp och packade det sista, (ändå lyckades jag att glömma min nya jacka)
ca 05.00 så kom mormor och morfar och resan började, sen så har jag inte gjort annat än att mått illa, åksjuk sen så har jag sovit massa.
ca 17.00 så var vi framme, då åt vi mat från Max och nu vill jag egentligen bara sola och sen så vill jag springa en massa långt. Det är ju för 17 vår här. Hemma är det ju rena istiden.

Ska nog ut och springa och sen sola imorgon på morgonen, kanske jag får mamma och mormor med mig ut. Hoppas det, fast jag kommer pringa före dem,

Nu ska jag ta någon medicin och sen ska jag bara umgås med mamma, ska lägga in bilder lite senare, och eventuellt göra om min design, vi får se.

RSS 2.0