17:47

Sådär ja, nu har jag lånat marieannes dator, den är typ lika som min = massor mycket lättare att skriva. Idag har jag och camilla varit på Willys och handlat, sen har vi spelat kort med angelica, tea och chrille. Till middag så åt vi kyckling och strips! Mycket gott. Nu ska vi spela mer kort, gurk-turnering. Vi håller på att baka vit kladdkaka med, lita på att det kommer att vara mumsigt! Men nu måste jag slita mig från datorn och spela kort istället. Sen kan jag ju meddela att jag ska shoppa imorgon, för er som ville veta.



Vi kör på en gammal bild!


Lördag / Söndag ♥

Igår gick jag och Camilla på stan, hittade lite olika saker men jag köpte ingenting faktiskt, blir nog att köpa på måndag istället då. Sen så gjorde vi pizza och sen var vi bara lejda hela kvällen.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det blir kul iaf. Glass är jag sugen på¨hursomhelst.  Nu ska jag äta frukost, eller ja, snart iaf. Det är svårt att skriva på camillas dator, så jag orkar inte det mer ;) Görs typ sen någon gång! ♥

U.M.E.Å ♥

Well, sitter i mariannes säng nu, har just ätit frukost och camilla är i duschen.

Igår så bestämde jag och camilla oss för att åka ner till umeå och överraska hennes syskon och mamma, sagt och gjort. Vi satte oss på bussen och sen så när vi var framme där marieanne bor så gömde vi oss ett tag innan vi knackade på. Till middag så fick vi fläskfile och klyftpotatis och strips och beasås. Det var verkligen inte dåligt kan jag säga er. Sen efter det så vandrade jag och camilla till willys där vi köpte 10 liter dricka för ca 60 kr. alltså 5 st 2 Liters drickor. Sen mös vi med godis och spelade kort.

Idag så ska jag och camilla ner på stan en sväng. Ska bli roligt! Hoppas nu att jag hittar någonting fint. Typ som ett par svarta jenas. Min hals sviker mig idag genom att inte göra ont utan att inte få fram det jag vill säga ordentligt. Men nu så ska jag kolla vidare på lite olika bloggar och sen ska jag fixa mig för stan.

här ser man hårfärgen lite bättre, fast det är ändå inte rätt

 


Not ♥

Sitter här nu och väntar på att min macka som jag gör i mackgärn ska bli klar! Men den tycks aldrig bli det. Jobbigt, haha. Sen måste jag städa idag. Blä. Inte roligt alls
här kommer en gammal bild


winner ♥

Det är jätte jobbigt i min hals. Det kliar och det finns ingenting jag kan göra så att det slutar att klia. Verkligen irriterande.
Idag så blir det inte att jag ska tvätta, men jag ska nog kanske nörda med massa spel iaf. Ska kanske gå ut och gå lite idag om vädret tilllåter (om det inte är -20 ute ) Det skulle vara kul. Men det är ju tidigt fortfarande, vet inte vad jag gör vaken nu, det kan ju vara för att jag somnade väldigt tidigt. Även inatt har jag drömt underliga drömmar, sånna som lika gärna kunde ha hänt på riktigt fast blandat med massa fantasier som inte kunde hända på riktigt.

SMART!

Jag har kommit på den ultimata lösningen till mina problem! Jag har nu en hemlig privat blogg där jag kommer skriva saker som jag inte vill skriva här. Om det finns någon som vill läsa så skriv en kommentar så får ni adressen och lösen och grejs

Sky is falling down ♥

Har just ätit nuggets och strips och fy vad mätt jag är nu. Jag är verkligen så mätt att jag mår illa bara av att tänka på mat (som jag just gjorde, blä!) Jag tror att engelska provet gick bra idag. Det känns så, fast man ska ju inte hoppas på någonting högre än G. Sen på historian så hade vi jätte roligt faktiskt! Min grupp (österrike) och ryssland gruppen har lite om samma sak, fast vi satt väl mest och skrattade båda två. Nu är det lov för många och jag har inte planerat någonting annat än att tvätta imorgon kväll. Så jag ska leta rätt på något xbox spel och bara nörda imorgon. Men jag vet inte vad jag vill ha för spel. Det är svårt, kanske fixar data spel och fixar igång en dator som bara står och gör ingenting. Vem vet, ska prata med pappa. Det blir nog att spela på både xbox och min dator... N.ö.R.D ja! Nä nu ska jag se vad vi behöver till den stationära datorn så den fungerar förutom bildskärm och tangentbord och mus.

Varsågoda

Det är inte riktigt samma färg som på bilden, det är ju nästan omöjligt att visa hårfärgen, man får helt enkelt gissa

Har du sett?

Jag blir lika förvånad varenda gång jag tittar upp från datorn och ser mig själv i spegeln. Jag längtat nu bara tills det att mitt hår har vuxit en bit så jag kan se hur långt ifrån min naturliga hårfärg jag är. Den här färgen är ju såklart mer "färgig" än min vanliga. Men det bleks ju och mattas ut efter ett tag. Jag tycker att jag ser liten ut i den här hårfärgen. Men det gör mig inte så mycket. Bild på håret kommer sen någon gång när jag orkar anstränga mig.
Det har kliat på min kind sen igår då jag drack zingo och nu är jag röd och har typ utslag. Jäkla skruttigt också. Men så kan det vara. Det är ju inte första gången isåfall. För när jag var mindra ca 14-15 så var jag känslig mot citrus frukter, men det gick över, kanske att det har kommit tillbaka. Ont i halsen har jag med. Tur att jag inte behöver prata så mycket idag på skolan. Ska ju som sagt var bara skriva prov.


outsider

Godmorgon! Sitter här nu i sängen med färg i håret och väntar på tiden. Kvart över ska det vara klart. JAg hoppas att det blir bra, men det blir det säkert. Hoppas jag. Jag börjar klockan 1 idag då ska jag skriva prov. Sen ska jag hem igen. Mår inte så bra nämligen. Det är därför som jag har varit hemma hela veckan. Men jag vill inte missa engelska provet. Det känns viktigt.
Annars idag så ska jag skriva klart lite saker, eller några saker. Så jag ska verligen ta mig i kragen och skriva dem så jag kan maila in dem till lärarna. Annars så händer det nog inte alls mycket idag/ikväll. Ska bara ta det lungt som vanligt.
Jag drömmer massa underliga drömmar varje natt nu. Det är väldigt jobbigt. För det är halvläskiga drömmar. Ibland är det drömmar som skulle kunna hända på riktigt, jag drömde en av varje fast i samma dröm, fattar ni ? Jätte jobbigt.


I just want to feel

Inte för att jag är så jätte intresserad av fotboll. Men jag har faktiskt spelat det förr och det är roligt att spela, det är faktiskt rätt spännande att se på tv med. Inte för att jag gör det så ofta. Men ibland händer det väl. Satt och kollade runt lite på datorn då jag kom in på fotboll och Premier League och då läste jag lite och såg att ett av lagen som var med och stiftade det var Blackburn Rovers. Ett lag som har Edwood Park som hemmaarena den finns i staden Blackburn, Lancashire, England. Fotbolls spelarna Patrik Andersson, Niklas Gudmundson, Anders Andersson, Martin Dahlin, Nils-Eric Johansson och Martin Olsson spelar eller har faktiskt spelat med Blackburn Rovers. Jag tycker alltid att det är lika häftigt när Svenskar spelar/tävlar för andra länder. Jag vet inte varför men det är coolt. Om jag någon gång ska till England så vill jag fara till staden Blackburn för att vandra omkring i Queen’s Park där det finns bowlingbanor utomhus. Det skulle jag verkligen vilja se.

 

På bilden så är det Blackburn Rovers i blå vitt.

Men nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. God natt!

take it

Varför ska det vara så svårt att stå emot impulser?
Jag önskar att jag visste varför jag bara måste göra vissa saker som bara helt plötsligt kommer upp som en ide i huvudet. Som tillexempel färga håret. Har köpt hårfärg idag, tänkte att jag ska färga det ikväll. Men det blir nog imorgon innan jag ska till skolan och skriva engelska prov. Eller så blir det inte alls just för att det bara var en impuls grej. Vi får se. Fast jag borde färga håret. Utväxten är inte fin, fast den inte syns så mycket egentligen. Men tillbaka till alla impulser. Jag har tex, klippt lugg, klippt JÄTTE kort hår, färgat, blekt och klippt håret flera gånger på impuls. Det är sjukt. Men annars har jag inte gjort så många konstiga saker men just när det gäller mitt hår så kan jag bara inte stå emot. Varför vet jag inte, skulle vilja veta så jag kan ändra på det. Det är faktiskt lite jobbigt när det är så.
Annars så var det jätte mycket folk på Willys idag. Såg folk som jag inte ens visste bodde i Piteå. Fast, jag känner ju inte alla, faktiskt inte alls så många. Men ändå. Det var kul. Jag gillar Willys. Det är billigt där.

det kan aldrig göras ogjort

Jag känner för att färga håret, drömde till och med att jag färgade håret, ute i snön med lina. Mystisk dröm. Men i drömmen färgade jag håret mörkbrunt. Det vill jag inte, utan jag vill färga håret till min naturliga hårfärg. Den är så söt. Men det är inte någon ide att jag gör det än, jag låter håret växa lite till innan. Dessutom så känner jag mig själv och jag vet att jag kommer att ångra mig.
Har inte så mycket att skriva faktiskt annat än att Willys öppnar här i Piteå idag. Vad häftigt, alla kommer att vara där ikväll, eller super många. Jag vill dit, haha. Klockan är snart 11 och efter 2 någon gång så får jag besök. Vi ska nog inte göra allt för mycket.

Faktiskt så har jag fortfarande inte använt min ansiktsmask. Var det inte i söndags jag skulle göra det? hmm. så det kan bli. Det är inte alltid lätt att hinna med allt man har planerat. Men jag har gjort klart svenskan som skulle varit klar för ett tag sen, och nu har jag börjat att fortsätta med att skriva frågorna till Kirre boken. Sen ska jag skriva på mitt Natur och friluftsliv arbete, det handlar om samer och det kommer kanske att bli långt. Men det gör inte så mycket. Sen så måste jag välja en film som jag vill analysera. Funderar på att kanske ta myrmobbaren. Det är en rolig film och den har ett ganska tydligt budskap, det är bra. För jag är ärligt talat sämst på det där med budskap, som tex på engelskan. Jag kunde inte få något bra betyg för att jag inte hittar något budskap med boken Robinson Crusoe. Jag hittar inget budskap. Jag förstår helt enkelt inte. Alla tycker typ att det är lätt.  Men nu ska jag inte skriva på om ingenting längre. Det ger ändå inget. Någon som läst allt ?


When will it end

Har inte alls hänt mycket idag. Sovit, Tandläkaren, ätit, vilat, kollat film, vilat, handlat, vilat, hämtat Annie och Rebecka, pluggat, ätit, spelat spel med Annie och nu ska jag kolla lite på datorn innan jag ska mysa lite och sen sova.
Jag kommer att vara tvungen att göra lite skolsaker imorgon / ikväll om jag orkar. Annars gör jag det imorgon. Trött är jag och jag orkar inte alls vara särskilt social med någon. Men imorgon får jag besök och det ser jag fram emot. Man behöver bara vara. Inte alls göra någonting. Det är skönt. Det behövs också. Annars så är livet rätt lugnt och snart är det lov. På fredag ska jag och Syster laga mat tillsammans och vi kommer att vara ensamma hemma. Fast hon ska kanske ut med kompisar, jag vet inte. Jag vet inte om jag ska göra någonting alls. Det lär jag ju märka. Nu ska jag nog koka mig en kopp te. Är verkligen sugen på det.


NOW


The bubbles are bursting

Kan inte hata såna här dagar mer än vad jag gör. Det är det värsta som finns. Att vakna med migrän. Jag får det aldrig under dagen så jag kan ta medicin mot det. Så jag slipper ha ont. Sov till halv 2 idag för att jag vaknade med migrän. Ändå somnade jag innan 11 igår. Så det är rätt många timmar. Är fortfarande trött pågrund av huvud värken. Men nog talat om det. Om jag orkar sen så ska jag skriva lite skolsaker. Men före det så ska jag nog ta ett skumbad och kolla Coco Chanel filmen och bara mysa på lite och hoppas att det går över.
Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag är nervös över det, för att de ska fota hela min mun. haha. låter helt sjukt. Men jag vet att man måste stå helt still och man får inte skratta, det kommer att vara svårt att inte skratta för att så fort jag måste vara helt seriös så börjar jag att skratta. Det är jobbigt ibland. Men jag klarar det nog skulle jag tro.
Jag som skulle till skolan idag. Jag har ju saker jag måste berätta. Som jag inte kan berätta för någon annan. haha. Det skulle bara vara sjukt ifall att jag gjorde det. Men imorgon eller någon annan dag i veckan hinner jag ju.

Every face a different shade

Hela morgonen har jag bara myst på. Vaknade rätt tidigt, typ halv 9 tror jag att klockan var. Då tvättade jag mig i ansiktet och kokade te och slog igång filmen The phantom of the opera. Riktigt bra film. Funderar på att ta mig till dollar eller någonting och köpa ansiktsmask och vara riktigt tjejig hela dagen. Skulle vara sjukt nice. Ska och äta middag hos mormor och morfar idag med syster. Sen ska jag kanske skriva på lite skolsaker som ska in i veckan. Ska nog även plugga eftersom att jag har engelska prov på torsdag.


Masquerade! Paper faces on parade. Masquerade! Hide your face, so the world will never find you! Masquerade!


All is white

Det är lustigt det som känns nu. Det är faktiskt som jag vet vad som kommer att hända. Men det vet jag inte såklart. Men nästan allt som händer nu har hänt förr, fast inte för mig. Då såg jag bara på, men nu händer det mig. Alla är helt klart likadana innerst inne ingenting man kan göra någonting åt. Även fast det känns förfärligt. Men det kanske ändras och jag fattar att jag hade fel, eller så visar det bara att jag hade rätt. Jag känner helt plötsligt att det ändå inte är lika farligt för mig som för den andra. Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle vara, helt sick. Kan inte förstå
All is white I know i snowed In the night Everything is cold So cold outside I want to live in paradise

 


Det är inte samma sak

Hemma från skolan och jag känner mig alldeles snurrig. Jag vet inte varför, alls. Men jag har då ätit ordentligt idag så det kan inte vara därför. Engelskan gick jätte bra. Jag kunde alla ord som jag fick, så jag är nöjd. På första  lektionen så satt jag på bänken och grät. Vi såg slutet på filmen "skicka vidare" Det är verkligen hemskt att jag grät. Jag har sett den filmen massor med gånger. Annars har dagen bara varit bra. Ska snart duscha och hoppas att Annie kan skynda sig hit så vi kan äta så jag kan göra någonting.


never tell

Trodde jag verkligen att jag skulle kunna vara utan att skriva, vad stjupid isåfall. Men har inte så mycket annat att skriva än att jag har bott hos mormor typ nästan hela veckan bara för att jag inte orkar vara med min familj. Sen så har jag blivit less alla i min klass, eller inte less. Jag vill bara inte vara med någon, och jag vill inte vara själv heller. Det fungerar rätt bra det. Trött är jag och längtar till helgen gör jag också. Hoppas att läxförhöret imorgon inte är så svårt. Jag kan ändå de mesta. Ska nog läsa igenom glosorna lite till bara. Nu ska jag inte skriva mera. Orkar inte.

långa nätter

Jag tänkte bara säga att jag lever fortfarande och att liver vandrar fortsätter att rulla på i vanlig ordning. Sitter mycket vid datorn med jag känner inte att jag måste skriva någonting. Jag är sjukt less på vintern och lever för att det ska bli sommar.

Bye

STRYK ALLT.
Jag ger upp med bloggandet ett tag. Kan inte förstå hur jag ens lyckas. Hur fan kan jag publicera någonting som jag vet att jag inte ska publicera. Det är det värsta och sämsta jag gjort i mitt liv.
Nu blev det jobbigt.

Reklam

På reklamen säger de Skönhet är självförtroende, jag tror att det är tvärtom. Självförtroende är skönhet.
Tror att det var på en nivea reklam, kan lika gärna ha varit någonting annat.

One step closer

Igår så åkte jag inte till luleå som det var tänkt från början, utan jag valde att vara i piteå istället. Så då åkte jag, sofie och linda till sirkka, och där var pontus och nasko med. Sen kom rasmus och lillmicke dit. Vi hade verkligen trevligt igår. Även fast mitt öga valde att svika mig genom att göra dunder ont och göra mig halvt blind. Men det gjorde inte så mycket mer än att jag inte kunde vara där det var för ljust eller sitta och kolla/spela tv spel med de andra. Jag spelade ändå lite.
Idag ska vi nog till richard tror jag det var sagt. Eller jag vet inte om vi ska vara hos han. Men vi skulle fira honom. Tror att jag ska kolla llite på min kamera och kolla vad jag kan hitta för bilder innan jag gör någonting annat.

running around

Jag somnade nog strax innan 6 imorse och jag vaknade halv 9 till en underlig låt som jag aldrig hört tidigare, efter ett tag fattde jag att det var min syster som lyssnade på musik, det behövdes lite sura miner och att vila lite innan jag och syster blev sams igen, men det är ju så det är med syskon. Man bråkar och blir sams lika fort igen.
Jag har tappat bort min gardin! Jag vet inte när eller hur. Men den hänger hur som helt inte i mitt fönster. Jag kan inte komma på när sist jag såg den heller. Verkligen mystiskt, får väl leta senare. Nu Spela en superbra låt om och om i mitt rum. Jag tror inte att jag kan bli less, så bra är den. Sen har jag även BIG plans, men vi får se hur det blir med dem. Hoppas hoppas hoppas.

Annars så städar jag faktiskt i mitt rum och det börjar bli rätt fint snart, men det är inte riktigt samma känsla utan min fina vita spets gardin. Måste damsuga och skura i mitt rum med. Inte det roligaste man kan göra. Sen ska jag kanske träna lite mag och rygg muskler, det är alltid roligt.

bild från i torsdags. Där hade jag längre hår. Har toppat det nu, så det är ganska kort nu. Men det växer ju fort.


Right where it belongs

Sitter nu hemma i sängen med huvudet fyllt av funderingar kring imorgon. Vet inte alls, är för trött. Det blir som det blir nu.
Kvällen började med att jag for till Lina i öjebyn där alla gjorde en hemlighet sen så for jag, linda, sirkka och sofie till nodo där vi satt tills det stängde. Då for vi hem till sirkka där vi kollade film fram tills att vi for hem. Borde sova nu helt enkelt. Det ska jag snart. När jag blir nog trött i ögonen.

Later

haha ojoj. Jag satt just och läste patrick, jonte och robins projekt blogg. Så jäkla fult att jag ens kan skratt åt någonting sånt. Det är nog för att de skriver så jäkla kul. Men jag tror att jag kommer att vara glad rätt länge fram över, jag vill tro det jag. Livet blir lättare om man är glad, det går bra i skolan och det går bra hemma så jag har inget att deppa över precis. Helgen blir säkert supernice. Det enda som känns jobbigt att jag på något vis hela tiden lyckas med konstiga saker som att bli ägd av skolan flera gånger om.
Eller som att pappa som brukar hämta mig från skolan kvart över 1 varje fredag nästan frågade idag när han kom hem vad jag gjorde hemma,
Jag svarade att jag fick sluta tidigare för att jobba med psykologi arbetet hemma, då skrattade han.
Jag tror att han tror att jag har varit hemma idag. Meen han får tro vad han vill, det är inte mitt problem, eller nä det är det inte.
jag vill tro att det är vår och sommar snart

45

Jag har inte skrattat så mycket på länge som jag gjort idag. Det var galet roligt. Sandra ringde och vi pratade om lite viktiga saker innan vi (som vanligt) kom in på Bävrar, börjar typ skratta när jag tänker på det. Vi lyssnade på en galet rolig bäver låt, jag kunde nästan inte andas för att jag skrattade så galet mycket. Sen kollade vi på olika bäver klipp.. Det finns en anledning med att vi kollar mycket på bävrar, men det är en låång historia, och den berättar vi inte alls, någonsin.
Sen har vi skrivit på facebook om morphius och jag är störd, men det var ju inte heller någon nyhet. Har inte så mycket nytt att berätta annat än att jag inte är trött.

13

Jag vaknade kanske vid 9 imorse för er som bryr er. Satt vid datorn, fotade lite och spelade lite spel innan jag for iväg till skolan för att ha engelska och historia. Fick då veta att vi inte har historia alls. Det känndes lite jobbigt men samtidigt gode nice. Så börjar engelska lektionen och vi får veta att vi ska översätta en text och sen får vi sluta. Ca 10 min senare var jag klar med det. Så jag var inte på skolan länge alls idag. Det blir inte heller så lång dag imorgon, det är gode härligt. Efter skolan så följde jag med mormor en sväng till bergsviken hon skulle typ handla någonting innan hon skjutsade hem mig. Sen har jag faktiskt inte gjort mycket mer än att sitta vid datorn och göra ingenting. Tror inte att det blir att jag gör så mycket resten av kvällen heller. Så nu vet alla.

Lilten


Ajaj,

Har knasigt mycket ont i mitt finger och det är svårt att skriva på datorn. Jag har nämligen stukat mitt finger. Tror jag iaf. Ont gör det hursomhelst. Har inte så mycket att skriva. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Men vi får väl se vad som händer.
Det blir dålig mat till middag idag. pannkaka, blä inte gott. Men jag får väl leva med det. Nu ska jag försöka hitta på någonting :)

Ett ögonblick ♥

Nu sitter jag på skolan och väntar på att lektionen ska börja, det är ca 20 minuter kvar. Det gick jätte bra hos tanfläkaren, jag kom dit vid åtta så därför så fick jag sitta och vänta tills det skulle vara min tur 20 över, men jag fick vänta till 20 i. Hursomhelt så tog dom typ bilder på mina tänder sen så kollade de lite sen så sa hon att hon skulle lacka mina tänder and guess what! Jag fick BANANLACK! Jag brukar alltid få det, men jag blir alltid lika förvånad, jag har aldrig fått valigt så jag har alltid velat ha det, men skitsamma.

Jag har inga planer för dagen alls. Men någonting roligt ska jag väl kunna hitta på


Turn the radio up ♥

Efter att ha ätit så bestämdes det att jag skulle följa med några till nodo. Vi hade rätt trevligt, eller ja förutom att jag typ blev frågad frågor lite då och då som jag inte kan svara på. Dessutom börjar jag ju skratta när de frågar, inte lätt. Sen så gick vi till hemmakväll och var där jätte länge innan vi gick hem till richard där vi såg lite på tv innan vi började att se film. Jag såg inte hela filmen för jag somnade och drömde om att jag sprang på en isbana med ett svärd, och nu är jag hemma och ska precis lägga mig och sova.
Om det är någon som vill hitta på någonting med mig i stan fram till halv 1 så är jag nöjd.

Annie 7 år ♥


Klarade av dagen ♥

Det var en rätt kort dag och rätt roligt har det ändå varit. Det var don't drink and drive grej och fyfan vad jag blev rädd. Ljudet var jätte högt och sen var det värsta krock ljud 2 -3 gånger och då jäklar flög jag ur stolen hade jätte ont i mitt hjärta efter för att det slog så hårt när jag blev rädd. Det var mycket läskigare än skräckfilmer som jag sett. eller ja, kanske inte men nästan.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, men jag vill hitta på någonting. Men jag vet inte vad. Så om någon vill hitta på någonting så är det bara för den att höra av sig!
Tror att jag ska spela lite bil spel eller någonting på xboxen snart. men jag vet inte faktiskt.
sött troll eller någonting i mitt rum

Psykologi

Nu sitter jag och har psykologi. Jag skriver om depression och det går riktigt bra. Den här lektionen är jag ju faktiskt vaken, haha. Nu ska jag snart iväg med ida och någon mer på HäA möte i freja. Måste gå snart för att hitta katta så vi kan få pappret som vi ska lämna in.

Jag saknar min kamera ♥

Sitter och skriver på mitt psykologi arbete och det går rätt så bra. Har faktiskt inte allt så mycket kvar att skriva. Kommer kanske att bli klar redan i veckan om jag är duktigt. Sen så kan jag inte annat än att skratta åt hur sämst jag är på skriva. Som nu nyss när jag skulle skriva "är" så skrev jag ät och när jag nyss igen skulle skriva "jag" jajg och lite tidigare glömde jag i all hast "L" i lät. men så kan det vara.

Never tell secrets

Varför är det inte sommar nu ? För jag vill ha sommarkläder och längre hår. Fast jag måste toppa mitt hår, funderar på att göra det ikväll faktiskt. Det börjar behövas nu igen. Men det är inte så kul. Jag vill ha pengar, nya kläder, fint långt hår, mer pengar, godis, en tv i mitt rum och mycket mycket mer men snart ska jag ju iaf få omtapetserat det ska bli nice. Sen på onsdag ska jag til tandläkaren och onsdagen efter det ska jag och träna med sandra. Jag är sjukt sugen på att spela xbox nu. Men det kan jag inte för att de står i annies rum och hon sover. Inte kul. Måste duscha och måla om mina naglar, vet inte vilken färg. Kanske samma som jag just har haft. Den är gullig. Fast nu så ska jag nog kolla lite mer på datorn. Sen blir det nog att lägga sig och sova tidigt, så jag slipper vara trött imorgon på skolan när vi har häa möte 10.10 och jag har lektioner innan det, sen 11 är det Don't drink and drive grej som alla som går trean måste och kolla på. Sen ska vi bara läsa på kattas lektion, sen historia

Helgen

Fredag var det klass fest.
Sandra följde med mig direkt hem efter skolan och det blev lite stressigt med att hämta nyckeln, men vi han. Vi åt lite mackor. Sen började vi att fixa oss för kvällen. Vid 5 kom jonatan och patrick och vi for till tre kronor och väntade på resten av klassen som kom efter bara en liten stund. Efter att alla hade ätit så begav vi oss till lokalen där det verkade som om förfesten skulle vara kort men istället kändes som om den var hela kvällen. Efter åt for vi till Valdino. Det var inte så mycket folk men det fungerade.

Lördag.
Gick en sväng med pappa och annie på stan sen bjöd lina mig på en jätte god soppa hemma hos henne innan vi gick in till Nodo. Dit kom fler folk och sen så var vi några som gick till Sofie och några som stannade kvar tror jag. Hos Sofie så började festen. Vi var hos sofie ett tag innan vi gick in till stan till någon fest. Vi var där ett tag och jag aktade mig för en. Läskigt var det. Sen åt folk på max och på 7 eleven innan vi gick tillbaka där vi var före. Sen vid 5 typ bestämde vi oss för att gå till öjebyn och se film. Det var sjukt kallt att gå, men inte från början. MEst när vi hade kommit in var det kallt. Filmen vi såg var bra och den var igång hela natten.. Eller alltså tfrån typ kanske 6 till 12 sen såg vi en läskig film. Nu är det alltså Söndag Jag Linda och sofie for hem vid 3 då städade jag i lokalen och sen åt jag middag sen satt jag vid datorn tills Sofie och Linda och en till tjej kom och hämtade mig och vi for till öjebyn och såg film. Vi såg Cloverfield, tror att de stavas så. Sen for vi hem.

Jag var verkligen trött då eftersom att jag inte har sovit mycket nu i helgen. Men jag har haft kul så det gör ingenting. Jag tror däremot att jag kommer att somna när jag kommer hem. Somnade även idag på psykologin.. Bra Erika, Bra! Nu funderar jag på att vila ett tag. Men samtidigt inte.. Jag vet inte om jag litar helt på min klass.


Lördag.

Imorse vaknade jag med lockigt hår och håret fortfarande inlindat i en handduk. En handduk på kudden och jag låg med nästan hela huvudet under täcket, vilket jag ALDRIG brukar ha. Men så var det i alla fall.
Idag så blir det att vänta på att folk från klassen ska vakna ordentligt och göra det de nu ska och sen kan de ta sig till annelund och hjälpa mig och städa lokalen som säkert stinker av äcklig öl-lukt. Sen ikväll så ska jag faktiskt inte göra mycket mer än att vara själv. Det är nästan det bästa som finns vissa dagar. Men jag måste förbi coop idag.
Planerna för imorgon är havsbadet med pappa och Annie det kan inte vara annat än kul!
Nu ska jag läsa bloggar och kanske hämta någonting och dricka och möjligt vis sås kanske jag plockar ihop lite i mitt rum. Inte för att det är särskilt lockande men, det måste ju göras.

Ge mig lite mer!

Nu är det fest för hela jäkla slanten. Nu ska jag tillbaka till lokalen! :D


På skolan, men inte länge till.

Today är det dagen som det är klass fest. Men jag ska var lite olydig idag. Men det gör inte så mycket. Måste till coop  och köpa dricka sen så måste jag fixa musik. och hämta nyckel till sen ikväll. Så jag och sandrutter måste gå och kolla om det finns en stereo i lokalen och om den fungerar med brända skivor.

Då blir det Tv spel sen. Kanske tar in i mitt rum så att jag och sandra kan spela ostört. Ska gå snart. snart snart snart. Måste duscha idag med och fixa mig supersnygg till tonight. haha. Inte för att jag behöver göra så mycket är snygg iaf.

Puss


skynda

Det bara en liten snabb update nu innan jag ska till skolan. Jag ska supersnart gå ner och sminka mig, sen så ska jag borsta tänderna och bläddra lite i tidningen innan det att mormor kommer för att skjutsa mig till skolan. Det är bara en kort dag idag. Svenska, Historia och psykologi. Sen så bär det av hemmåt. Det kommer att vara naaajjjs. Tror att sandra skulle följa med mig direkt hem från skolan. Sen så ska jag och hon hämta nyckeln sen ska bara vänta på pojkarna som kommer vid 4 sen ska vi fixa iordning i lokalen, jag måste bräna en skiva. Men det hinner jag. OJ Måste springa nu!

Nu ska jag säga godnatt ♥

Ska bara typ titta liite på datorn först ♥

Nu blir ni säkert förvirrade

För det blir jag. Mitt humör är inte på topp så länge alls. Måste byta låt och hoppas på att jag kan få vara ifred i mitt eget rum och sjunga med i låtarna fast jag inte kan sjunga ALLS utan att någon bryr sig. Skulle uppskattas. Nu ska jag försöka bli glad och tagga upp för imorgon med bra låtar

Otroligt

Det är fanken amazing hur någon kunde lyckas göra mig sur. Jag vill inte vara med min familj idag. De irriterar mig verkligen. Nu vill jag bara att word ska fungera ordentligt så att jag kan få gå upp och stänga in mig i mitt rum med musik. Underbar. Längtar.
Nu har jag stängt in mig i mina hörlurar med bra musik å nu kan jag äntligen sitta med ett leende på läpparna igen. Det är otroligt hur mycket musik kan göra. Det botar allt. Lovelovelove.

Taggar för imorgon ♥

Har nog inte längtat så mycket till en fredag som jag gjort idag. Livet bara leker och allt är nu för tillfället underbart. Det mesta i skolan är förvåningsvärt lätt och jag känner mig lycklig. Nu lyssnar jag på bra musik och bara längtar tills det att pappa kommer hem så jag får börja skriva på engelskan. Så jag får göra bort det. Sen kanske jag (om jag finner ro till det) sätter mig och gör lite historia.
Imorgon är det, (som jag har (?) och kommer att tjata om fram tills imorgon ) Klassfest. Sen efteråt så ska nästan hela klassen ut på valdino där det är Förfest till studentfesten, jag hoppas att det kommer att vara mycket folk där.
Pappa har iaf slutat nu, så han kommer snart hem då ska jag tvinga han att hjälpa mig med min dator så att jag får word. Jag måste också ut på stan och leta paljetter för imorgon. Annars får jag väl ta rebeckas bälte.. men jag tycker inte om bälten. Men jag löser det. Annie kanske har några paljetter..
Nu ska jag läsa lite bloggar tills jag ska göra viktigare saker. Så Have a nice day

Trött som 17 ♥

Är sjukt trött, Verkligen.
Efter skolan så åkte jag hem med Sandra hem till henne. Där var vi ett tag innan vi stack iväg och tränade. Vi tränade i två timmar helt gratis, Tack killen i kassan.. Vi ska och träna om två veckor med, men jag fattade inte vad han sa, någonting om gratis vecka och någonting om ett år.. Skitsamma..
Sen for vi till Sandra igen och hon samlade ihop sina saker innan vi nu har åkt hem till mig och jag har ätit. Som jag annars inte hade gjort på hela dagen. Nu är jag alldeles uttröttad och längtar bara efter att få sova ordentligt! Väckar klockan ringer 9 imorgon, men vi kanske sover lite längre, vem vet..
Godnatt! ♥

It's Time ♥

Nu är det snart dax för mig att fara till skolan.. Eller inte riktigt. Mormor och morfar kommer förbi här först, sen ska vi förbi dollar en sväng.
Jag tror/hoppas att vi inte ska vara ute på idrotten idag för det är sjukt galet kallt! -24 grader var det. Jag vill inte vara med när det är så kallt ute. Ska se om jag kommer ihåg var jag la kirre boken som jag verkligen inte kan sluta läsa. Den är så äckligt bra att jag bara vill läsa mer!
Så det ska jag göra nu. Men ni alla får ha det så bra under dagen så ser vi när jag kan uppdatera nästa gång.
♥♥♥♥♥

Godmorgon Gooodmoorgoon ♥

Nu sitter jag vid pappas skrivbord med min dator för att jag ska kunna ha tillgång till alla mina saker. Måste fixa word så jag kan skriva på min engelska. Det är lite tjov men jag löser det nog snart!
Jag har sjukt söta kläder på mig, cheer shorts vitt linne och vita knästrumpor med rosa på. Helt sött som vanligt såklart.
Idag är det skridskor på idrotten och inte bara vanliga skrillor utan faktsikt längdskridskor! Dom är typ skitlånga och man åker på riktig is. Läskigt och spännande och roligt med hela klassen.

längtar till stockholm!


Music ♥




Girly ♥

Nu har jag ätit lite mat och känner inte av huvuddunkandet så mycket, hade elakthuvuddunk tidigare idag. Men nu så ska jag jäsa ett tag i sängen framför datorn, bara jag inte blir fet.. haha. Snart ska pappa duscha sen så ska jag bara ta det lungt och läsa och bada och bleka tänderna, medans jag badar! Jag är ju tjej, så allt löser sig. Sen så måste jag och sola någon dag snart igen. Brun och fin på fredag. Tror att jag ska kleta på lite bu på mig idag efter badet. Kan inte annat än att älska att vara girly ibland!

Nu ska jag dega så vi hörs latero! ♥

 

Det är tråkiga inlägg utan bilder nu för att jag inte har bilder på datorn, har ju formaterat om den.


Hemma från skolan ♥

Så nu har jag bytt till mjukiskläder och ska snart gå ner och äta lite mellan mål. Får se vad det blir. Men någonting gott är jag sugen på! Sen ska jag ta en ipren sen ska jag göra historia och läsa bok. Det kommer inte att hända mycket annat idag när det är fruktansvärt snöoväder (det snöar bara mycket ) som gör så att jag inte kan gå ut och göra någonting.

Idag har skolan kännts väldigt kort. Dagen började med religon som jag verkligen gillar. Jag är halvkristen dvs att jag tror men inte på allt. Jag tror på alla religoner helt enkelt. Sen efter det så hade vi psykologi. Där vi pratade om hur man vet om man är sjuk eller friskt (psykiskt alltså) Sen hade vi psykosocialt arbete det handlar nästan om samma sak. Vi ska göra om hur man kan tyda olika signaler nu.

LUNCH och på lunchen så sprang jag och ida iväg till ett möte med alla hä A are och vi pratade lite om saker som kommer att hända på skolan. Det kommer vara mycket roligt. Som alltid.

Sen på Psykosociala som vi hade igen efter lunch så fick vi börja läsa en bok som heter kirre det är galet bra och jag kommer att ha läst ut den snabbt. Vi fick frukt medan vi läste och klantiga jag lyckades bloda ner min bok.. Jag råkade he sönder nå grejs vid mit nagelband så det började blöda. Inte kul alls. Sen hade vi historia, där gjorde vi ingenting. Därför ska jag göra hemma. Men nu ska jag äta. Adjöss ♥


Bilden är från igår ;D


Tack sara! ♥

Fick av Sara



Reglerna:
- kopiera awarden på din blogg!
- länka till personen som gett dig awarden!
- berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
- välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
- länka till deras bloggar!
- lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!


  1. Jag är extremt superslarvig. Så slarvig så att jag kan råka glömma att skriva in två viktiga ord i en mening.
  2. Jag har supersvårt att vara stilla för länge. Det fungerar inte
  3. Jag äter för mycket socker, varje dag.
  4. jag gillar inte att städa det suger
  5. Jag är faktiskt väldigt smart, även om jag inte visar det utåt
  6. Jag tycker folk som inte fattar någonting är jobbiga
  7. Jag är supersnabbtänkt!

Jag ger de här till.. JULIA, Sandra, Carita, Sanna, Felice, Decevven och EMMELIST




Ni suger losecs! ♥

Fan, det här var riktigt illa. Nu är verkligen inte alls bra på att kommentera, haha.

Har varit på staden med sandra, jag köpte bara 1 och en halv sak faktiskt. Den halva saken är en loka flaska!! Vänta jag ljög! Jag har köpt lösfransar till på fredag. Jag är ju så söt.

Sitter på en boll i mitt rum och taggar lite inför fredg, yeah! ♥ Idag ljög jag för the familj och sa att jag har ätit (rebecka tyst ) Men faktiskt har jag bara ätit lunch och lite glass och en sån här matersättningsbar som ni vet?  Tänkte att jag ska visa vad jag har köpt.



Den nya smaken är massa god! Det avr någonting som jag hade tänkt att skriva, men jag får väl skriva sen om jag kommer på vad det var. JUSTE jag kom på! Måste fixas nu!


Det blir att jag lägger upp det gulliga senare ♥

för nu ska jag snart åka till skolan. Kanske updaterar lite från skolan, men bara kanske.


RSS 2.0