snart sovtajm! ♥

Ligger i sängen och har läst lite i boken. Bleker tänderna gör jag med och solat har jag gjort idag. Girly värre. Snart ska jag gå och borsta mina tänder. Sen så ska jag sova och imorgon ska jag lägga in ett gulligt inlägg här i bloggen innan skolan tror jag :) Så Godnight!


ni har inte hört någonting ♥

Jag har inte kunnat updatera någonting idag alls, för att vi har formaterat om min dator, Ä N T L I G E N ♥
men det är inte klart än, måste fixa så att jag har internet. men det fixar jag om en timme eller så. Jag sitter vid pappas dator nu och läser lite bloggs. Tänker på att det är skola imorgon och har massvis med choklad och cola hemma. Kan verkligen tala om att det behövdes idag. Ska snart ta mig upp opch spela lite xbox tror jag. Funderar på att fixa ett nytt bilspel. Girlyy jag är idag. Nu ska jag bara läsa alla bloggar.

PUSS


bild från i sommras


Jag vill till IKEA ♥

Jag vet saker som jag vill ha därifrån som jag lixom bara måste ha! Så om någon känner sig taggad på att följa med mig dit så säg till!

Tvättar ♥

Idag är det jag som tar hand om tvätten här hemma. Det är snart klart, kläderna ska bara torka så ska jag vika ihop dem. Tror att jag ska en liten sväng till stan sen, kolla runt lite, hämta ut pengar först och främst iaf. För jag måste betala räkningar, eller pappa måste betala dem för att jag kna inte föra över/betala räkningar med mitt nordea konto.. det suger. men det går bra att leva iaf. Well. Nu ska jag fortsätta att städa lite i mitt rum.


WII!

jag är med och tävlar hos Leia♥ Så jag tycker att ni helt klart ska gå in och rösta på mig, allt annat är helt och hållet otänkbart! Tänk vad roligt om alla kunde rösta ? Ni hittar inlägget där ni kan rösta här




Fp ♥

Jag ska nu ta mig i kragen och skriva klart författarporträttet. Har egentligen inte så mycket kvar, bara skriva klart om författaren Jules Verne tror jag. Men jag vet inte. Jag får gå ner och hämta mitt papper där det står. sen om jag hinner ska jag kanske göra upp till vg. Men bara om jag orkar och hinner.

Han verkar vara en riktigt tok den där jules verne, han gillar vattnet båtar och han är äckligt duktig på att beskriva saker så att man verkligen "far in i" boken jag har faktiskt aldrig läst någon bok som har varit bättre än En världsomsegling under havet. Jag läste däremot bara en förkortad version, jag vill läsa den riktiga versionen den är säkert svårare att läsa och längre, men då är det ju Jules på riktigt som har skivit. Det skulle vara mycket roligare. Tror jag ska sätta upp den på  det här ska jag ha gjort innan jag dör lista. Det står inte så mycket på den faktiskt. Men det är ju bra, då har jag ju iallafall möjlighet att hinna göra alla saker.

börjar känna mig lite hungrig. Men jag ska inte äta någonting så jag orkar god mat sen ikväll. Jag kan inte göra annat än att tänka på mat, kanske det är därför som jag är hungrig då?

Måste och handla innan jag ska till emma ikväll.. Jag ska åka med henne till sofie. Det kommer verkligen att bli roligt ikväll.


Tråkigaste bloggen ♥

Jag har utsett min blogg till den tråkigaste i världshistoian. Hela jag är tråkig.

haha. nej inte riktigt, jag har bara inte skrivit om någonting speciellt fast egentligen så kan jag skriva och berätta om min fasansfulla onsdag. Men det tänker jag faktiskt spara till en dag då jag inte har feber. Ikväll så ska jag till Sofie och äta surströmming ♥♥♥ på det riktigt gott och till efterrätt så får vi LIME CHEESCAAAAKEE ♥♥♥♥♥ jag bara kastar hjärtan på allt idag känns det som. Men den cheescaken är verkligen underbar!

Eftersom Sofie aldrig har sett harry potter (hur man nu kan ha undvikigt att se harry p) så ska vi se iaf första filmen. Kommer att bli lavli, han är så slt harry.  Nu ska jag gå ner och blanda saft, sen ska jag ta min choklad och gå upp och lägga mig i min säng (som jag sitter i nu) och sova en stund.

old bild



Vad är det för fel på alla i min omgivning ?

Jag blir tokig! Jag orkar på riktigt inte mer av det här. Får jag aldrig prata klart utan att någon avbryter mig ? Kan inte någon tycka synd om mig och köpa coola till mig eller fråga hur jag mår? Nej för i min familj så ska man mest tänka på sig själv, sen så ska man tänka på hur det ser ut hemma sen på andra.

Totalt störd blir jag. Jag vill inte till skolan idag alls. Jag klarar nog inte det. Inte för att jag är sjuk, bara det att jag inte klarar massa folk idag. Men jag får stå ut och redovisa för massa folk sen så lämna in svenska grej och sen ha historia testgrej för att sen fara hem. Jag tänker inte klarar inte av någonting mer sen. Jag vill bara säga godnatt och vakna när jag ska till sofie.  Jag vill inte vara hemma men jag vill inte vara någonannanstans heller. Hur kan min familj lyckas förstöra 2 dagar i rad och umeå en ?

Vad är det för fel på alla i min omgivning ?

Jag blir tokig! Jag orkar på riktigt inte mer av det här. Får jag aldrig prata klart utan att någon avbryter mig ? Kan inte någon tycka synd om mig och köpa coola till mig eller fråga hur jag mår? Nej för i min familj så ska man mest tänka på sig själv, sen så ska man tänka på hur det ser ut hemma sen på andra.

Totalt störd blir jag. Jag vill inte till skolan idag alls. Jag klarar nog inte det. Inte för att jag är sjuk, bara det att jag inte klarar massa folk idag. Men jag får stå ut och redovisa för massa folk sen så lämna in svenska grej och sen ha historia testgrej för att sen fara hem. Jag tänker inte klarar inte av någonting mer sen. Jag vill bara säga godnatt och vakna när jag ska till sofie.  Jag vill inte vara hemma men jag vill inte vara någonannanstans heller. Hur kan min familj lyckas förstöra 2 dagar i rad och umeå en ?

Godnatts ♥

Nu ger jag upp för ikväll. Ska gå och lägga mig nu eftersom att jag ska upp tidigt imorgon till skolan. Sen på lördag ska jag sova hela jäkla dagen även söndag ska jag sova. Inte göra någonting alls. Sen så har jag glömt vad jag skulle skriva. Men nu tänker jag gå och lägga mig innan jag dör.

 


Det går inte bra alls. ♥

Här hemma är det verligen inte någon som bryr sig om mig som är sjuk. Kämpar på med ett författar prträtt och oroar mig för att redovisa på engelska imorgon, inte alls roligt, inte alls. Nu ska jag fortsätta skriva lite. Sen ska jag se om jag somnar eller inte. Svenska författar porträtt here i come!


Sjuk!

Orkar inte alls berätta om gårdagen nu. Har troligast feber efter två timmars skoldag. Hade nog feber igår och hade lite feber imorse, men jag for till skolan och jag måste fara imorgon med. Ska ta datron med mig ner i soffan där jag ska skriva svenska. Godnatt!

Holy ♥

Tröttare än tröttast. Har varit vaken sedan 06.15 och nu är jag nästan färdig för att åka.. Måste bara äta frulla först.
Ska vara på busstationen ca kvart i där jag ska möta sandra, så då ska vi sätta oss på bussen och bege oss till Umeå, haha jag är verkligen trött för jag skrev Luleå först.. Nä nu ska jag springa ner och ringa mormor. Byye


Det kan inte bli mer gulligt underbart snällt! ♥

Har ni läst om den sjuåriga pojken som samlade ihop ca 2 miljoner till Haiti, genom att cykla 8km ? INTE? Gör det HÄR

 

Alla borde vara lika omtänksamma som han!


Godis är gott ♥

Skulle egentligen och köpa godis för en stund sen, men det blir snart istället. Ska och hämta ut pengar, handla fot klubbor på gottis och sen till coopiii och handla lite gotta och kanske någonting att dricka, kanske tar saft. Vem vet lixom. Vet inte riktigt vad jag kan tänkas vilja ha för något gott med mig. Men jag kommer förhoppningsvis på någonting. Kommer att fota massvis imorgon. On tha buss!

Hjälp! Nu blåser det i mitt rum!

godissnören, undervattens växt, kruka och bord ?


Varför ? ♥


Done, done and done! ♥

Nuså! Duktig har jag varit och betalat en räkning! Sen ska jag betala mer när jag får studiebidraget.

Sandra kommer hit senare så det kommer vara kul Då ska vi iväg och köpa godis för bussresan imorgon. Vi ska nämligen åka till Umeå och besöka en Waldorfskola. Jag är ganksa nerövs faktiskt. Sen så måste vi börja skiva på Rapporten så är vi klara sen

Hoppas lite smått att vi ska äta snart. Även fast jag inte är hungrig.. Men är man fet så är man! (skoj) Har funderat i stort sett hela dagen på vad jag ska ha för kläder på mig imorgon, men jag kanske vet..

Can you see me ?

typ 3 år sen..


Ligger lågt idag ♥

Den här huvudvärken tar kål på mig. Jag ligger nog lågt på bloggfronten idag. Fryser gör jag med, men jag kan inte bli sjuk nu. Så jag har tagit en ipren och snart ska jag klä på mig ordentligt,ringa mormor och åka till skolan. Jag och Sandra hu ska till umeå imorgon och då kan jag inte vara hemme och vara sjuk. Även om jag så har feber måste jag åka!  ♥

Erika och Annie


Fastnar knappast på bild idag ♥

Har huvudvärk och int i magen.. Min mage är typ uppsväld och går inte att "dra in" om ni fattar. Gör sjukt ont då. Funderar på att lägga mig redan nu. Men jag vill inte missa paradise hotell med snygga Cimon. Men jag kan ju alltid se det avsnitten någon annan gång helt enkelt, inte säkert att jag orkar leva ikväll. Ska iaf tvätta ansiktet och krypa in i min morgonrock ♥


Bli festens mittpunkt! ♥

Kolla på den oranga tjejen när hon visar hur man blir festens mittpunkt, det fungerar säkert, men kanske inte possitivt bara


Godmorgon ♥

Nu ska jag snart klä mig lite extra och sen ska jag prommenera till skolan. Ska bli skönt. Älskar att gå när jag är irriterad/lessen/arg. Det finns ingenting bättre då. Kanske tur att jag är väldans irriterad på syster då. Vi hörs när jag får tid. Nu - borsta tänderna!

Sätter mig med Sökord ♥

 


Ska läsa ♥

Köpte den här boken i sommras men har inte läst den ännu, för jag har inte orkat börja, sen har jag läst 3 böcker med skolan. Så nu tänkte jag att det är dags att börja läsa. Blir nog bra! Men innan jag börjar läsa så måste jag göra lite historia.


Okej jag ljög! ♥

Jag sa ju att jag inte skulle äta någonting... Men jag fick världens söt sug just efter att jag skrev det. Så det fick bli

äpple och isvatten. Mycket nyttigare och godare än godis!


Jag är sjukt mätt! ♥

Jag är galet mätt alltså. Ska äta tidigast lunch, men bara lite då. Har proppat i mig massa godis helga helgen. Så jag funderar också på att gå till skolan imorgon, får se hur jag gör med det. Taggar då för det, för då hinner jag faktiskt plugga massa sen typ på eftermiddagen.

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Blir nog inte något mer inlägg ikväll, men det gör ju inte någonting. Känns som om jag kommer att somna tidigt ikväll!

bild från förra söndagen, det är inte lika mycket snö kvar nu!


Jag Tävlar ♥

Om ett super guligt handsmycke

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)


Vinnaren är! ♥


GRATTIS!


Dåligt idag ♥

Det har varit dåligt med uppdateringar idag. Har inte vetat vad jag ska skriva om. Typ Idetorka big time. Sen tänkte jag göra en rörlig bild, men då ville det inte fungera, alls.. Ska testa nu.. Kanske blir i det här inlägget, kankse inte. Nej det gick fortfarande inte alls.

Nu ska jag lägga mig och se film. och äta lite godis. Så godnatt..


Abbey Lee ♥

 


Hemma från Stan ♥

Har vandrat omkring på stan med Caroline ett tag, jag hittade typ verkligen massa fint. Men jag har inte pengar eller lust att köpa någonting av det. Men däremot köpte jag slingfärg till håret. Måste slinga håret på sidorna eftersom att de är mörkare där än där bak.

Nu ska jag nog göra mig någonting att äta, jag är sugen på någonting starkt, så jag får se vad jag kan hitta på. Kanske ett ägg.. Fryser som en idiot om fötterna, så jag tror att jag ska krypa ner med fötterna i en filt och kolla någon film i soffan. Hade bra!



God förmiddag ♥

Vaknade vid 15-20 min i tio men ligger fortfarande kvar i sängen. Ska nog på stan en sväng idag. Hoppas att det inte är för kallt för att gå. Vet varken vad jag vill eller ska ha på mig för kläder. Men det löser sig nog. Ska inte köpa någonting på stand idag. Har inte så mycket pengar. Men nu tror jag att jag ska ta på mig min gå och duscha, ta på mig morgonrocken och gå ner och äta någonting. Det låter bra det.


Det är dags nu ♥


Now! ♥

Nu ska jag se Hitman med pappa! Ska bli roligt har inte sett den filmen förr, har ju spelet, men jag fattar inte så mycket.. Sen undrar jag vad folk från spanien vill mig?

Luis Eduardo säger:
como  estas
por que no ablas
que te  aecho
nena di  aunque sea algo
Erika säger:
¿Hola? ¿Por qué escribes a mí? Yo no sé usted y no yo no vivo en spannie y no puedo en español! Yo uso translate.google.com


Piteås Fjortisar ♥

Rebecka är på andra bilden

Rebecka, jag har alltid vetat att du och dina kompisar är fjortisar

Nu kan du inte säga emot


Mätt flicka ♥

Nu har jag ätit. Jag kan då verkligen säga att jag är mätt! Så jag är Trött frusen och mätt.

Den jobbigaste känslan av de tre måste nog vara frusen. Jag hatar att frysa, mest bara för att jag gör det hela tiden. Men jag antat jag jag får leva med det. Längtar till sommaren och värmen som tillhör sommaren.

funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Får hoppas på att det blir någonting som inte är ansträngade. Ska kolla lite på datorn, fast snart tror att jag att jag måste ta på mig vantar.. Mina fingrar är stela

Jag är så inte cool ♥


Te dags! ♥

Nu fryser jag som en liten kyckling täckt med is. Ska gå ner och koka mig lite te, även fast jag vet att det säkert är mat snart. Men Te mättar ju också.. Så brb ♥
Sådär ja! Nu har jag en varm tekopp right next to me. Ska väl inte göra så mycket ikväll som sagt. Annie kommer så jag kan nog kanske inte spela tvspel. Blir väl kanske film då, eller bara nörda framför datorn. Tror att jag ska se lite top model, eller någonting annat underhållande nu. PUSS ♥

inte min bild!


Jag har slutat för dagen ♥

Men ändå är jag kvar på skolan för att hålla bea sällskap en stund, ska snart ringa mormor och be om skjuts hem. Väl hemma tror jag att jag ska höra med pappa,.. eller vänta. Ringer han nu istället!
Han svarade inte, får ringa han / prata med han sen då.

Jag hoppas att det blir någonting gott till middag och att jag hittar på någonting roligt ikväll. Nu ska jag göra annat än att blogga..

Gissa vem som är jag


Fredag idag ♥

Sitter på skolan nu. Har egentligen lunch nu. Men det är fruktansvärt lång kö nu idag när det serveras palt. Jag och Bea tänkte gå och äta ett litet tag innan vi börjar våran sista lektion för dagen som är psykologi. I helgen vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Kanske spela tv spel eller någonting annat. Får se. Men jag tror att jag behöver ha någonting gott hemma..

Jag har inte så mycket att skriva faktiskt, för det har inte hänt mycket mer idag annat än att vi började dagen med engelska där jag lästa om ÄGG. Sen svenska där vi pratade om Felsms.com ♥ Sen historia där vi slutade massa tidigare.

JO! Min morgon idag var hemsk. Kunde inte hitta det där svarta linnet jag ville ha någonstans. Sen så är mitt hår jobbigt. När jag väl har valt kläder så går jag ner för att äta, vad tror ni händer ? Jo jag spiller såklart på mina kläder sen tappar jag smörpaketet i golvet. Men det hade jag nästan glömt nu. Det känns som om jag varit på skolan jätte länge.

Den här minen som jag gör på den här bilder får visa hur jobbig morgon jag hade.

Den är från Peace and Love i sommras när Lina och jag laddade mobilerna.


Lite kvälls inspo innan jag lägger mig ♥

Bilder från We♥It


Någonting gick fel när jag pluggade ♥


Söt jag är ♥


Vill ha! ♥

Jag vill ha en sån är kavaj fast lite oversize i vår. Den är verkligen super snygg! Bilden hittade jag hos Blondinbella Det är ju hon som har designat den söta saken, längtar tills den kommer i butik!

På bilden är det fina Mathilda och Isabella




Skriv dags ♥

Nu mina vänner ska jag gå ner och äta någonting, sen ska jag sätta mig igen med att skriva om Daniel Defoe, fast jag tror att jag ska börja skriva om det andra med.. Så jag inte bara skriver om samma, bättre att ha lite av varje del än bara om en. För det ska nämligen lämnas in imorgon.. Så jag måste skriva lite om allt. Sen om man lämnar in det imorgon så får man skriva om sen. Så det ska jag göra nu fram till kl 12.40 då mormor kommer och hämtar mig.

Vi hörs sen



Tävlingen ♥

Inte är det någon som påminner mig inte. Det var ju onsdag igår.. Jaja..

Det är dem här som ni kan rösta på. Man får inte rösta på sig själv.

1. http://dameniorange.blogg.se

2. http://eeboswell.blogg.se/

 

3. http://collman.blogg.se/

 

4. http://ylvahelmerssons.blogg.se/

 

5. http://pivii.devote.se

 

6. http://ronjaflygare.bubbleroom.se/

 

7. http://mjaaaow.blogg.se/

 

8. http://gunillasjomark.blogg.se/

 

LYCKA TILL


Jag kastar in handuken ♥

Nu ger jag upp för ikväll. Jag ska gå coh lägga mig. Ingen ide att sitta vaken och göra ingenting om jag lika gärna kan sova och göra imoron istället. Så nu ska jag ta mig cola och mina kryptoniter gå upp lägga mig i sängen och läsa. Vi hörs imorgon!

God Natt ♥


Otroligt ♥

Det är helt amazing! Jag satt innan jag åt och lite efter det och skrev på Engelskan, men nu går det inte mer, kan inte allt vara lika enkelt som när man var liten, typ glosor istället för massa skrivuppgifter. Jag kommer aldrig igång, och när ag gör det håller det bara en liten stund innan jag drar mig till någonting annat. Jag kommer inte på vad jag ska skriva. Det har helt enkelt bara tagit stopp. Får väl göra någonting annat en stund till.. Men jag vill bara pringa igen. Men det är förbaskat halt ute, och jag tvivlar på att någon vill följa.

Daniel Defoe ♥

Sitter och skriver om daniel defoe. Det går rätt bra faktiskt och fingrarna bara glöder, haha nej. Inte riktigt, men nästan. Ska snart ut till coop med Caroline. Det ska bli roligt, har inte träffat henne på så nyigt. Så Vi har nog lite pch prata om på vägen. Jag vet inte om jag ska köpa någonting. Får se helt enkelt. Nu ska jag fortsätta att skriva ♥


Läskig Reklam ♥

Är det bara jag eller är verkligen den här reklamen läskig ? Jag blir rädd för att ha igång musik i närheten av smö söta djur. Kanske tur då att jag inte har kvar mina söta hamstrar. I miss them some days. ♥


Nej jag orkar inte.♥

Jag hade tänkt att skriva om att SkidSM 2010 Hålls i Piteå iår. Invigningen är ikväll vid 18.00 och det kommer under helgen att visas på tv så att mna kan titta på det. Jag tror att jag kanske ska och titta någon dag under helgen. Lördag tror jag blir roligast. Men annars vet jag faktiskt inte.

Men jag trodde ALDRIG att någonting sånt här kunde vara i lilla staden PITEÅ. det är någonting som är helt ofattbart för mig. Men men. Kul att jag får uppleva det iaf. Ni kan kolla klicka på bilden om ni vill veta mer om själva allt.

Ida och min mentor


Alltså gud vad kallt!

Det blåser verkligen in kyla i mitt rum, jag vet inte vad jag ska göra för att dörren går inte att stänga mer och jag kan ju inte sitta med täcke. Just nu sitter jag med filt. Tror att jag ska ta på mig nå myigt varmt, så som benvärmare och någon mysig tröja. Det blir nog bra. För jag ska inte göra annat än att läsa och skriva på engelska. Det blir nog rätt lung och skön kväll kan jag nog tänka mig. Ska kolla lite och sen skriva ett till inlägg, som kommer att handla om lite roliga/tråkiga grejer. Det beror på om man gillar det eller inte.

Poseeeeer ♥

Jag har bara två lektioner idag. Svenska och Idrott. Hoppas att det blir roligt. Annars kommer jag att ha massa tråkig dag.. Antagligen. ♥


TIPS!

Ni som inte har sett filmen Coco Before Chanel och ni som har kanalen Tv7 Kolla klockan 20.00 Alltså om 5 minuter. De visar den filmen då. Såg halva igår. Verkligen underbar film!




Kolla.

Nu har jag ätit och ska springa upp på vinden och kolla vad jag har och inte har, så jag vet tills det nu har gått 20 veckor. Det kan vara rätt viktigt. Men jag har det mesta. Men jag har fått höra vad jag önskar mig i födelsedags present och det är

matberedare med mixer

 

och...

 

en symaskin, det blir långt hem till mormor för att sy in byxor osv.

 


Mat!

haha, ojojoj. ILLA ERIKA ILLA! Igår när jag, pappa och syster var på coop så köpte vi färsk kyckling som vi ksulle äta idag. Men så blev det inte för att...

Först hade vi slut curry, så pappa åker iväg, men kommer tillbaka efter bara en liten stund, han hade glömt plånboken, så jag följde med. Vi gick till Gallerian och hämtade ut pappas telefon och efter det så gick vi vidare till coop där vi handlade och när vi kom hem så skulle pappa sätta igång med kycklingen som smarta jag hade laggt i frysen igår.. Så ingen kyckling för oss.

Men nu så lagar jag kokt potatis och köttbullar och någon sås till lunch imorgon åt pappa.. Jag måste ju öva mina skills eftersom att jag FLYTTAR om ca 20-21 veckor. Det är helt sinnes. Men jag är duktig. Så jag klarar det här!




Jaja. Nu är det makaroner som kokas istället för potatis. Tur att jag kan!


Köldskador.

Om jag skulle påstå att det var väldigt varmt i datasalen här i freja vore det att ljuga. Det blåser här inne. Väldigt kallt. Har egentligen inte någonting vettigt att säga. Så Nu ska jag väl titta runt lite på näätet sen ska jag nog gå ner i klass rummet.

The first

Nu ska jag snart iväg till skolan, jag och rebecka ska åka med mormor. Det blev alltså inte att gå idag för att (som vanligt när jag tänker gå) så var det alldeles för kallt ute. Det var bara -10 ute, men det blåser väldigt mycket.

Tänkte att jag ska lägga in bilder på datorn när jag kommer hem från skolan. Så då kommer det troligast att komma upp bilder här på tha blogg. I skolan idag så ska jag väl inte göra allt för mycket tror jag. Jag vet knappt vad jag har för lektioner. Måste nog kolla upp det. Sen så ska jag väl bara läsa min tråkiga bok antar jag. Har ca halva kvar. Som jag MÅSTE läsa ut imorgon typ. Så att jag kan börja skriva på bok grejen till den. Men det ska jag nog hinna. Om jag är duktig vill säga. Men nu ska jag packa ihop mina saker och borsta tänderna. Sen ska jag då till skolan.

Time

Nu med mitt 807 inlägg så Säger jag GodNatt till världen och gör mig redo för en lång kort natts sömn. Skola imorgon. Roligt. Det är det som får veckorna att vandra på snabbare. Om vädret tilllåter så går jag till skolan. ♥

Bild: Lina


Bloggen 1 år och 2 veckor och 1 dag.

JAg har hållt mig länge till den här bloggen nu Jag är stolt över mig själv! Jag har under åren bloggat på blogg.se, devote, blogg.se igen och devote igen. Har alltså haft väldigt många bloggar. Men nu bloggar jag ju bara här. Underbart känns det.

Nu börjar det lukta mat nerifrån, men jag vet att det fortfarande är minst 15 minuter kvar innan det är mat. Haha.. Jag han visst äta innan jag ens han skriva/göra klart det här inlägget



GLÖM INTE ATT TÄVLA HÄR


TÄVLING!


God natt.

Nu mina vänner har jag läst klart alla bloggar för idag. Nu ska jag tvätta ansiktet borsta tänderna och lägga mig och läsa. Vi hörs imorgon bitti när jag har vaknat. Vilket kommer att vara sjukt tidigt imorgon, måste duscha på morgonen.


Ny vecka.

Nu ska jag lämna alla negativa tankar (okej försöka) bakom mig. Måndag imorgon tror att jag kanske ska ha en tävling. Få upp tagget för sthlm och livet efter skolan som V u x e n Jag längtar mer än någonsin nu när jag pratar med sara på msn.

Jag har desstuom blivit med parfym ska ni veta. Härligt luktar den också. Sådär sommrigt fruktigt spralligt, så som jag är helt enkelt. Det är det bästa jag har köpt i år! eller iaf än så långe,

Skolan ska jag också ta tag i och bli plugghäst. Härligt jobbigt. Men vill man vara bäst så får man slita.. *host* Nu ska jag kolla bloggar sen läsa hela kvällen.

Kommer upp med Tävling imorgon då. ♥

ÅH!

Här kommer ett klagigt inlägg. Behöver få klaga av mig lite.

Jag vill inte ha vinter. Har nu kommit fram till att det suger med vinter. Det finns inte en enda bra sak med den. Jag kan fira jul på sommaren med härlig sol och grönt gräs eller vart regn. Jag behöver inte snön, inte alls. Jag vill springa osm en tok, det bara värker i benen av att jag sitter still för mycket nu. Jag vill inte vara ute för att det är för kallt och jag vill inte vara hemma för jag orkar inte med min familj. Jag vill inte jobba i Piteå. Jag vill inte jobba i sverige jag vill inte jobba alls. Men vad har jag ens för val ? Piteå är en äcklig och ful stad utan en normal park, det finns inte ett enda bra ställe att springa eller gå på. Man kan springa på ett jordigt/geggigt spår i en skog. Roligt, nej. Det finns inte någonting som är bra med den här ruttna staden. Jag orkar inte bo hemma, jag orkar inte bo själv. Jag orkar inte bo alls. Jag vill bara ha bra musik i öronen och springa och gå en hel dag ute. Varför ska det vara så svårt.
Jag mår inte bra av den här kylan och det här mörkret. Jag orkar inte med någonting som heter familj och jag vill ha ett jobb (haha jag vet att jag sa att jag inte vill jobba) Jag vill samtidigt det. Jag vet däremot inget ställe i piteå där jag vill jobba. Allt man gör i Piteå vet någon om sen vet alla det. Hur roligt är det? Inte alls. Jag orkar inte med någon i min familj. Jag orkar inte höra någonting från någon blir bara irriterad direkt. Jag vill ha mycket pengar och egen lägenhet. Jag vill bort men samtidigt vara kvar. Jag vill springa och vara still. Jag vill allt och inget. Hjälp. Snart måste jag ut och röra på mig innan jag dör. Men det är så äckligt kallt och jag kommer att frysa och bara tanken på kylan får mig att vilja spy. Jag vill till usa. Jag vill vara i sverige. Jag vill vara i Piteå jag vill vara i Stockholm. Jag vill vara i örebro. Jag vill inte vara på någon av alla ställen. Jag vet inte nu. Jag jag jag.

Well, what do we have here ?

Hejsan hejsan. Sitter i mjukiskläder vid skrivbordet medans Camilla ligger i sängen, vi har varsin dator och sitter och kollar bloggar. Haha. Asroligt liv? Planerar lite planer för imorgon och vi har även varit på stna och på bio idag men Annika. (Ska försöka göra ett videoinlägg idag, men camillsing, men får se hur det går. då berättar jag mer om vad jag köpte på staan)

Annars gör vi inte så mycket.. Nu ska jag kolla vidare lite granna. ♥






Här spelar Camilla och Rebecka lite xbox

Nu kryper jag ner i sängen för att sova.


Måste det vara så segt att ladda upp videos ?

Har spelat in en pytte video, men det tar sån lång tid att ladda up, jag blir galen!

Don't get your hopes up

Dagen idag kommer nog inte vara så rolig. Har en liten känsla av det. Det kommer kännas som en äckligt lång dag. Men ändå har jag bara 4 lektioner. Så dagen i sig är inte lång. Men jag vet nog att någon kommer att störa mig i min egna värld idag. Någonting som är jäkligt onödigt egentligen. Varför kan folk inte bara gå vidare? Varför hakar man upp sig på smågrejer när det finns andra saker man borde lägga energin på? Alla borde helt klart vara lika smarta som jag.

Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna och bege mig mot den allt för underbara skoldagen.

God bye my lovers


Nödlösning när man är utan diadem/hårband


Hoppsan,

Det förra inlägget var menat att publiceras myycket senare! Men jag glömde visst det och hittade det just opublicerat. 

Kom till skolan för 10 minuter sen, lita väl tidigt men vad gör det ? Då har jag tid att titta mer på det jag ska kunna, bara jag kan sluta skriva här. Sandra skulle nog komma vid 11 sen så ska vi bara vänta på att Camillas lektion slutar så att vi kan följa med läraren och göra det där vi ska göra.

Sen idag så ska Camilla följa med mig hem, vi ska laga mat och äta varma mackor. Fast innan vi ska hem så måste vi och handla lite gran. Men det är lungt.

Nu ska jag faktiskt slita mig från bloggen en stund. Så jag kan plugga in

  • behovstrappan
  • självförtroende
  • självkänsla
  • aggretion
  • kognitiv, social, fysisk och emotionell utveckling
Sen var det kanske någonting mer. men det kommer jag inte ihåg.

Vad, är jag vaken ?

Jag är faktiskt vaken nu. Även om shemat säger att jag börjar kl 13.00 men jag säger att jag börjar 11.00 Jag börjar då för att jag ska prata med min lärare om olika ord, så att jag förhoppningsvis kan få VG i betyg. Ska gå och duscha aldeles nu snart, men det kommer säkert att vara kallt och jag vet inte vad jag ska ha på mig för kläder sen.. Men det löser sig såklart.

Huvud dunk!

HAr fruktansvärt ont i huvudet nu. Vet inte varför. Ska springa ner ta två ipren och sen gå upp och lägga mig och somna till en film. Måste ställa larm på mobilen med, det får jag inte glömma. .



Pics










Lite fort men

hej



Tänk först handla sen!

Bild från i våras i nyköping innan SM


Visst är jag allt bra söt va? Jag har nu varit hos mormor och ätit massa mackor. Nu känner jag för att inte äta någonting mer på hela dagen. Som tur är så har vi idrott idag. Det är det roligaste under hela veckan. Längtar..
Jag borjar om 5 minuter så nu ska jag ta min cola zerooo var tvungen att köpa dne för att rebecka säger att den är godare. Men jag får väl se vad jag tycker. Så nu ska jag väl göra det då. ♥

IDAG SÅ MÅSTE VI ALLA TÄNKA FÖRST OCH HANDLA SEN!


You wouldn't belive it

När Camilla pysslat och fixat mitt hår genom babymössgrejen så sätter vi då in färgen i håret och först så håller färgen inte på att räcka, sen så ser vi båda hur mitt hår börjar bli grönt. Det var sjukt läskigt att se. Så även fast det knappt har gått någon tid alls så kastar jag mig i duschen och tvättar av all färg sedan silver shampoo > vanligt shampoo > hårinpackning i topparna > silvershampoo > balsam > hårinpackning. Väldigt överdrivet mycket ja. Men jag ville bara vara riktigt säker på att det skulle bli bra.

Håret är inte grönt ! Ja är jätte nöjd med mitt hår nu när Camilla har hjälpt mig att toppa det också. Härligt härligt. Måste bli bättre på att ta hand om mitt hår. Verkligen. Men det kommer jag nog att bli också.

Bilderna som jag hade tänkt lägga in idag läggs nog in imorgon istället eller senare ikväll. Får se om jag orkar göra det efter paradis hotellet som jag nu ska gå och titta på. See ya!

Det är monstret från The Inc

Hello and gooday! Sitter på skolanoch är matt. Har ätit masssssa soppa. Det var tro det eller ej... Gott. MEn jag åt bara lite soppa och en macka och en pepparkaka. Sen drack jag också en Cola Light ♥ Så jäkla gott! Nu är det bara 3 timmar kvar av denna dag, eller lite mindre. Det tråkigaste är att Sandra Hu inte alls har historia. Hade varit jätte roligt om hon hade haft det!

Sen idag så kommer Camilla hem till mig. Eller först när jag går hem så tror jag att jag ska gå förbi Coop eller någonting, mormor kanske kan skjutsa hem mig därifrån. Ska köpa dricka till ikväll. Camilla, köp en åt dig, tror inte att du vill ha samma som jag ;) Sen så ska jag lägga in bilder från kameran så att ni kan få se. Tror tillochmed att kameran kanske följer till skolan någondag. Roligt roligt.

Har suttit och skrivit väldans mycket om Norge. Jag och Sandrahu är nästan klara nu.. Vilket rim! Nu ska jag göra någonting annat snart kommer mentor gedda.

PUSS

en svart fågel.

Godmorgon!

Nu har jag ätit frukost, eller ja. Faktsikt drack jag bara ett glas vitamin. Men jag tror inte att jag kommer att gå hungrig idag. Så det löser sig skulle jag tro. Idag är det skola som vanligt. Börjar 10 över 8 med Religon och sen så slutar jag 15.15 Historia, vet inte vad jag har för lektioner där  mellan. Det får jag ju se.

Sen idag efter att Camilla har ätit så kommer hon hit och ska hjälpa mig med håret, Tacktack. Sen så ska vi spela tv spel och jag vill ha cola till det. Men vi får väl se hur det blir med den saken. Förhoppningsvis. Kanske köper en påväg hem från skolan eller någonting.  Nu ska jag kolla lite saker innan jag ska borsta tänderna och fara till skolan. PUSS!

Bloggarna strikes back!

Det är Amanda som bloggar HÄR och Anna som är med i filmen.


Skolan

En enda timme kvar tills den här skoldagen slutar. Roligt, eller inte. Jag vet inte. Det är rätt tråkigt att vara hemma och jag vill bara färga håret ( jag vet jag tjatar ) Men hur somhaver så idag så blir det makaroner och korv till middag. Tur att jag kan hålla mig till det jag skulle skriva?

Men innan det så ska ju ha sista lektionen och på den så ska jag och sandra jobba lite om Norge och fritiden där. Lätt eller inte, det återstår att se. Det känns som om det kommer att vara lätt men bara därför så kommer det att bli svårt. Våran mentor kommer tillbaka till skolan snart, så det är bäst att öppna google och börja leta, haha. Måste ju visa att man är duktig. Nu har jag en fin wiki sida med norge fakta på.

Jag har inte alls några planer för i veckan annat än att läsa och skriva massa tråkiga saker som bok grejs om två böcker. har bara ett ord för det BORING! Men det måste ju göras. Har just skrivit ut ett papper till bokgrejen som ska vara skriven på engelska. Bara 21 veckor.

Hjälp någon ?

Nu är det så att jag behöver hjälp med att slinga mitt hår (sara varför bor du inte i piteå nu? ;) ) Det är verkligen inte lätt att göra det helt själv och jag vet att mormor inte kommer vilja att jag ska göra det, så henne kan jag inte be om hjälp. Rebecka har säkert inte tid. Mamma du borde vara i piteå och hjälpa mig.

Någon som känner att den vill ?

Skulle inte jag sova?

Jag hade redan gått och laggt mig för att sova när jag skre vförra inlägget för ca 1½ timme sedan. Men jag kan verkligen itne somna. Ligger bara vaken och tycker att det är för varmt även fast mina fötter är kalla och och resten av jag svettas så ligger jag på täcket och har bara en tun filt. Måste det vara skola imorgon ?

Nu måste jag fortsätta med mina desperata försök att sova.

Bara 7 år äldre..


Jag börjar om imorgon


Det blir nog inte idag.

Vet inte om det blir att slinga håret idag. Känner mig verkligen inte så kry. Får se om jag orkar sitta vid datorn mer.

Byebye!

Nu snart, eller efter jag har ätit så ska jag göra slingor i håret, det blir kanske före, så kan jag göra vad jag vill efteråt. Fast nu gick pappa i duschen. Så då får jag vänta på att han är klar. Sen så blir det blonda slingor in my hair!

Nu ska jag värma massa ljus i mitt rum och försöka få upp lite värme. Det är verkligen iskallt här hemma. Kanske fotar lite också, om jag får lust, haha. Måste lägga mig tidigt ikväll, skolan örjar imorgon och jag känner verkligen inte för det. Det är verkligen myyyycket skönare att vara ledig. Men jag får se det från den possitiva sidan. Det finns mer att göra på skolan än vad det finns att göra hemma. Dessutom är det bara 21 veckor i skolan innnan jag springer ut från strömbacka, så konstigt.

Nu ska jag tända ljus.


Choklad

Jag har ju slutat att äta godis, det går jätte bra faktiskt och har inte alls varit särskilt sugen på godis. Eller det är iaf vad jag trodde. För inatt så drömde jag om att jag åt massa godis. Mest bara choklad åt jag. Hela drömmen. Vad säger det inte om mig nu när jag slutat äta godis. Det är bara konstigt.


Läsa mail ?

Fick ett mail om att man kan tjäna pengar på att läsa mail, lättare än så kan det ju inte bli. Ni kan också bli medlem på den sidan HÄR

Så J*vla underbart!

Jag kan verkligen inte beskriva hur underbart det är vakna av att ens lilla syster på den vackraste lossas engelskan super högt, var nästan säker att hon hade mic och högtalare. Det bästa av allt var att jag hann ropa på henne typ 3 gånger innan hon reagerade och kom in i mitt rum.

A: vad ?
E: var tyst, jag vill sova.
A: Men det är faktiskt inte natt, klockan är tio
E: ja, men vadå så jag kan komma någon morgon vid 5 och skrika?

Då kommer pappa och blir sur på mig, säger åt annie att hon inte ska bry sig om mig för att jag är på dåligt humör
Undra om han kanske fattar varför jag bev på dåligt humör när jag vaknar av att en liten står och sjunger utanför dörren..

Home.

Nu är jag hemma, eller har varit ett tag.. eller lite länge. For ju som sagt innan 5 till piteå havsbad där vi badade till 8 sen vid halv 9 åkte vi in till stan för att äta, tog ett tag innan vi hade bestämt var alla ville äta. Så det blev, tamtamtam! SUNES, vilket var gaska läskigt. haha. Sen så hälsade isso på ett tag hon for för inte så jätte länge sen och nu ligger jag i sängen med morgonrock, fryser om benen och kollar bloggar. Ska snart starta en film och äta sesamkakor och dricka loka. Har ju som tänkt att bli lite nyttigare. Får se hur det går. JAg var iaf inte duktig när det gällde skräpmaten idag. Men att bada är väl som att träna right ?

Dubidamdamdubidubidudumdum

Nu ska jag snart, när helene kommer hit. Åka till Piteå havbad och bada. Det kommer att vara superroligt kan jag tänka mig, kommer säkert att bli en hel del skratt. Så det kommer att bli riktigt roligt.

JAg har fått höra att jag borde ta min webkamera och gå och blo fotograf, haha. Jag dör lite av skratt när jag tänker på det. Jag är tydligen en jätte bra fotoraf som borde sälja mina bilder. Men nej tack. När jag hör det från den så skrattar jag extra mycket och glömmer det. Jag tror att den personen har en liten crush på mig.

Har köpt "godis" Idag, har slutat äta godis och chips och sådant. Så jag har köpt färsk annanas, sesamkakor och en loka.
Nu ska jag väl leva vidare tjing!

meMeME


Såja

Då säger jag väl godmorgon nu. Har vaknat för ett tag sen läst bloggar och inte kommenterat alls. Jag har hunnit kolla facebook och hunnit titta på bilder. Jag vet inte vad jag ska göra idag, jag ska väl kanske gå ut och gå tror jag att jag sa. Fast jag vet inte riktigt om det kommer att bli eftersom att det fortfarande är minus 28 grader celcius utomhus.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, tror att jag hittar på någonting i varjefall. Jag vill äta frukost men det finns inte någonting gott hemma, det är sugigt. Men det får väl bli the och macka, som vanligt då. Framför en film. Men då vet ni hur det ligger till. Hör säkert någon mer gång idag, kan jag nästan lova.

OWL CITY - FIREFLIES

Den refrängen kan jag snart på piano! Häppiii

Färdig!

Nu änstligen har jag städat klart. Eller jag har lite saker på skrivbordet som jag inte har någonstans att sätta. Men det ordnar sig nog tror jag. Känns extremt skönt att inte ha stökigt.

Vad händer ikväll då ? Jo jag tänkte titta på tv och spela tvspel. Ska höre med syster om hon vill vara med. Annars är det rätt roligt att spela själv med. Jag har däremot bara ett gammalt skruttit xbox att spela på. Men jag ska nog spara ihop till ett wii för det vill jag verkligen ha.

Har varit rätt duktig på att updatera idag även fast jag inte har gjort så mycket. Nu ska jag kolla Fb sen så ska jag väl kolla några andra sidor med.

Chanel Iman.


2010

Nu tar jag mig i kragen tar min pilatesboll och tränar lite innan jag dör



UPDATE

Jag tränade inte alls nu städar och möblerar jag om mitt rum litegran. Det blir nog jätte bra verkar det som. Nu har jag bara kvar massa småsaker, ssom alltid.. Sen så ska jag bädda sängen damsuga och skura. Sen är jag klar! Visar bilder om någon dag, Lina har min kamera för tillfället. Sen så måste jag ju somsagt formatera om datorn.

Jag vill träna!

Ja, precis som rubriken säger så är jag äckligt sugen på att träna. Bara springa/jogga/gå på ett sånt där band tills minna fötter brinner. JAg dör om jag inte får göra det snart. Caroline, jag riktar det här inlägget åt dig. Hoppas att du fått mina kommentarer och sms ;) PUSS


i will not run

Bilder från idag hittar ni på HÄR Snacka om att jag är lat idag.

långt efter alla andra

2012

Vad var det som hände med alla efter att ha sett den ? Jag förstår inte hur alla kunde tro på det där. Ni får väl skratta åt mig om jag har fel. Men jag ser det bara som typ filmen day after tomorrow, typ samma sak. Jag kommer då att leva 2013 som så många andra kommer att göra. Det är nog bara så att man gör filmer om krig när det är krig eller håller på att bli krig. Då kollar ju folk.


HELLO!

Nu ska jag snart ta tag med det här bloggandet. Måste bara få ordning på min dator och på mig själv. På skolan och på allt.

Pappa skulle ju egentligen ha formaterat om min dator under jul. Men det blev tyvärr inte så. Så i helgen så ska jag göra det istället. Då kan jag fixa så att jag kan lägga in bilder på min dator. Då kan jag alltså lägga ut bilder igen på bloggen. Så tillsvidare få ni leva med min asboring blogg. Nog för att den inte är så rolig iaf. Men jaja.

Här kommer en gammal bild.


åh, någon kan ju få ge mig den där tröjan. Lätt att jag ska till USA och handla på Wildfox.


God jul sådär i eferskott

Kakmonstret Tomten


UTUTUTUT

Nu ska jag ta på mig lite normala kläder och sen ska jag gå den super långa vägen till Lina, men jag måste hitta mina täckisar.. Det är det svåraste eftersom att jag inte har haft dem på 1 helt år. Men jag tror nog att jag kanske kan hitta dem någonstans.. Ska leta nu

Wii ho! Hittade dem! Jag funderar på att köpa slingfärg och göra slingor i mitt hår. Det kommer säkert att bli bra, tror jag. Hoppas jag, haha. Verkligen ovärt inlägg det här. Verkligen.

Nu ska jag sätta in bilder på datorn och ladda min kamera. Äta, sen Lina!

Gomorgon!

Vaknade för ett tag sen av att det var väldigt ljust i mitt rum. Det var jobbigt att vakna, är helt galet trött nu och känner mig helt tom. Vill bara äta frukt hela dagen och sen så vill jag ut och gå. Jag kan inte ens komme på någonting som är gott att äta förutom makaroner, men det är bara jag som vill äta makaroner. Så det är inte så roligt. Nu ska jag fortsätta att ligga här i sängen och bara göra ingenting. Sen ska jag väl kanske stiga upp.

Vilken tur jag har?

Jag är vaken, konstigt? Nej.

Hur som helst så var jag nere i vardags rummet och kollade lite tv. Först kollade jag på Paradise hotel på 6:an sen så var det ju såklart reklam hela tiden, så då såg jag på kanal 7, där var det medium. Det var bara typ 15 minuter kvar så det gick ju ganska snabbt. Sen så när det slutat så bläddrade jag över till 3an och då till min stora glädje började just NCIS så det såg jag, och när det var reklam så tittade jag på SATC på Comedycentral typ. Så tar det slut och jag ser då istället alla älskar raymond på samma kanal medans det är reklam på 3an, Båda tog slut samtidigt. Sen så började det 2½ men på tvn men det orkar jag inte titta på nere när jag lika gärna kan se det uppe i mitt rum på datan. Kanske slår igång en film och försöker somna. Vem vet kanske jag lyckas.

männsika

Jag har just insett en sak, jag vet varför mitt hår blir smutsigt/äckligt så fort vissa dagar. Det är dagar då jag inte känner mig glad. Det har jag bara gjort några korta stunder idag. Jag försöker städa, lyssna på musik, spela spel och bara göra annat försöka att inte känna det som känns och bara tänka glada saker. Men dessvärre är det inte alltid det lättaste. Speciellt inte när man bara går och väntar och väntar på att få vara på resande fot en hel dag i en bil/buss/tåg Bara det tar lång tid och att man har någon att surra med / lyssna ljudbok. Eller att det är varmt ute och ha bra musik och ljudbok i mobilen då skulle jag kunna gå hela dagen, utan att bli trött. Det ska jag göra i sommar, speciellt när jag inte är i Piteå då ska jag bara vandra omkring i det varma vädret och vara glad. Jag tror att jag måste sola. Bara få känna värme och vara där det är ljust. Det är inte roligt att bara vandra omkring i mörker hela dagarna. Fast ibland så kan jag vandra omkring i mörker under sommaren med. Det beror på.

Någonting jag verkligen längtar efter är att få gå ut och gå. Jag vill det verkligen med det finns inte någonstans att gå här i piteå, det finns det nog inte någonstans, men här så kan man bara gå rakt fram hela tiden. Det ska jag inte göra när jag är långt utanför piteå. Då ska jag vandra och leta bävrar, inte riktigt, mer akta mig för bävrar kanske. Någon som vill gissa var jag ska om ca 21 - 22 veckor när skolan har tagit slut. En väldigt världskänd person bodde där och det finns bävrar hockey laget har ett lodjur (?) som maskot, det finns ett boda borg. Sen så är det staden där det har varit Pizza krig..

Någonting är det som inte står rätt till med mig nu vet jag. För jag är trött men inte sömnig. Jag kan inte sova. Inte alls. För jag bara längtar, det är nästan som om jag har resfeber. Men det har jag inte, det vore bara så knäppt om jag hade det. Jag kan inte sova. Det blev visst att jag skrev det två gånger nu. Men jag är inte ens trött på kvällen. Jag som brukar somna typ nu. Jag kan se tv jätte länge, det är någonting som jag aldrig har kunnat.

Jag skriver mycket, jag vet. Men jag vet inte vad jag skriver, fingrarna bara far över tangentbordet medan hjärnan bara säger till fingrarna vad de ska göra. Man behöver inte läsa, jag antar att jag bara försöker bevisa för någon/mig själv att jag bara är människa. En människa som har BIG problems, haha. Nej, inte BIG men några lite större och några lite mindre. Jag vet vilket som är störst och som snart kommer att ge mig en jävla massa trubbel. Men det värsta är väl att jag kan stoppa det, att jag har kunna stoppa det sedan länge, men jag vill inte. Jag kanske bara vill se om det kan hända, hur det händer. Men jag vet inte. JAg borde helt enkelt inte. Men det är så med mig, jag gör ofta det jag inte borde och det slutar alltid med att någon blir oglad på mig. Men den här gången gör det inte någonting. Jag är jätte sugen på cola light och på smootiiiie och på annanas. Tror att jag ska göra en smootie om vi har kvar några hallon, men det har vi nog.

Jag orde sluta skriva nu. Helt klart Nog för att jag skulle kunna skriva så mycket mer. Det är nästan som om jag pratar, fast med ingen. För jag säger inte någonting som jag skulle säga till någon. För jag litar inte tillräckligt mycket på folk för att kunna göra det. Jag kan säga mycket men inte det som ligger mig närmast hjärtat. Det vill jag inte att någon annan ska veta, samtidigt som jag bara vill skrika ut det.

Men som sagt var. Alla utom djuren och växterna är människor. Nu ska jag verkligen inte skriva mer. Adjöss sjömansmöss

hemma!

Nu har jag för en stund sen kommit hem från Luleå. Jag var dit med mormor och morfar och camilla. Jag hittade inte så mycket. Nästan ingenting alls skulle jag nog säga. Jag köpte två mattor till mitt rum och en xboxdosa. Sen köpte jag även mat, som vi ska äta till middag här hemma då såklart.

Rebecka har kompis här och de spelar tvspel. Det var det jag ahde tänkt att göra när jag kom hem, men då fick det bli att sitta vid datorn istället. Jag tror att jag ska städa lite typ bädda rent i sängen. Vill ha vitt igen, mycket finfint.

Jo jag kan tala om att jag ska laga middagen idag, mysigt ska det bli och gott. Älskar verkligen den maten som vi ska äta. Fast jag måste nog ha lite guide hjälp av mor min. Får ringa henne sen, bara hon inte är i Örebro allt för länge. Det tror jag inte. Sen kan jag bara inte sluta längta till om ca 21 - 22 veckor.

Nu ska jag vara duktig och göra lite fint/mysigt i mitt rum.

Vanilla

Nu snart sticker jag iväg med camilla & m+m till Luleål. Vet inte när jag kommer hem, men någon gång! Latero!


Jag kan inte sova

Nu kan jag inte sova, jobbigt värre. Känner mig bara lite trött, det är varmt i rummet och jag har inte ens någonting att tänka på, annat en den där killen i scrubs som jag inte vet vad han heter. Måste kanske ta reda på det.. Godnatt förhoppningsvis.

Like a melody in my head

Jag har inte någonting att skriva. Det känns som om jag inte ens har några tankar just nu. Men jag lever och det är jag glad för. De få tankar jag har kan jag inte berätta för någon, jag kan inte skriva ut dem någonstans på internet. Jag har inte någon jag kan säga de till, det finns inte någon som jag vill säga det till. Jag kan bara hoppas, hoppas att jag kan fixa så det blir så som jag tänker.

Även fast jag spenderat mycket av hösten åt att längtat efter snön, jag tycker verkligen om snön. Det gör jag. Men nu vill jag bara att de här 21 veckorna ska gå snabbt. Så att jag kan fara iväg och göra vad jag vill.

Jag har alltid trott att jag är supersmart. Men jag visade för migsjälv igår att jag inte är det. Herre gud. Jag är fett trög. Eller ja, jag tänker för sakta, men ibland tänker jag inte alls. Men det funkar ju för mig. Fast jag kan lova att jag är smart iaf. För jag tänker så som ingen gör. Haha. Kom just att tänka på vad pappa sa igår åt mig, vi satt och pratade om någonting och då säger han såhär

Erika färga håret jätte blont då har du iaf någonting att skylla på;)

Jag kommer däremot inte ihåg vad jag sa för trögt innan han sa så. Men det kan jag leva med. Jag är van med det!

RSS 2.0